Rika snubbar!

Visste ni att..

Världens rikaste människa 2010 har en förmögenhet på 290 miljarder kroner. Ägaren till alla dessa pengar är Bill Gates, grundaren till Microsoft. De tio rikaste är alla män och över 50 år



Bill Gates.

Rikast i Sverige – och femma i världen – är Ingvar Kamprad, grundare av Ikea. Smålänningen, som numera är bosatt i Schweiz har en förmögenhet på 155 miljarder. (Längst till höger)

Ps. Gud vad jag blir allmänbildad Ds.

Nu kan jag andas igen!

Hallå!

Nu är jag äntligen hemma efter en lång måndag. Tentan kändes både bra och dålig. Biologin kändes bra, men fysiken kan gå och dra något gammalt över sig. Vi har något som kallas andra chansen. Vi skriver ett inlärningsbehov på den uppgiften vi behöver komplettera. Vi går sedan ut läser på och på en bestämd tid går alla in som valt att uttnytja andra chansen och kompletterar sin uppgift. Men jag vet inte, det kan gå hur som haver. Nu är den iaf gjord och jag pustar ut. Somna verkligen helt utslagen på tåget, den här tentan har varit värst hittils..
Nu har vi "bara" ett case kvar, som startas upp i morgon och en skrivuppgift på 3 sidor som vi ska göra enskilt.. Och allt på denna veckan.. Vi kör hårt och siktar på sommarlovet som ligger där strax bakom hörnet. Det är bara att trampa på, vi är snart framme!!!

Tenta dags!

Se så trött jag är. Kunde inte somna igår. Nu ska jag iväg och göra tenta. Hålla alla tummar ni kan idag!!!


Kan inte tänka klart

gudarnas skymning vad trött jag är nu. Har pluggat som jag sa i nästan 12 timmar. Kommer sova som en stock i natt förhoppnigsvis, och ska upp redan fem i morgon..

Så jag säger godnatt!!!

äkta kärlek!!!

Var nyss inne på röda kvarns hemsida för att se om Eclipse kommer att visas där.. Och det kommer den :)
Om exakt en månad idag har den premiär, wiii!!!

Premiär 30 juni 2010


"Eclipse" är den uppmärksammade fortsättningen och tredje delen i Stephenie Meyers berättelse om Bellas och Edwards omöjliga kärlek. En våldsam seriemördare härjar i Seattle och en ondskefull vampyr fortsätter sin jakt för att ta ut sin hämnd på Bella som åter igen befinner sig omgiven av fara. Samtidigt tvingas hon att välja mellan sin älskade Edward och sin vänskap med Jacob. Och hennes val riskerar att blåsa liv i den urgamla kampen mellan vampyrer och varulvar. Men Bella har också ett annat val att göra - valet mellan liv eller död. Men vad är vad?

Jag måste äta mer fisk!!!

Visste ni att..

Man blir smart av att äta fisk.. I längden.
Det nyttiga Omega 3 fettet som finns i fet fisk är bra för hjärnan. Fettet byggs in i hjärnans cellmembran och gör cellerna smidiga och flexibla. Så om ni inte äter fisk, se till att börja. Hoppet är inte ute än ;) Enligt säker forskning och undersökningar ska de här nyttiga fettet även förhindra den fruktade sjukdommen alzheimers. Om man inte gillar fisk så fösök få i er det på andra sätt. Använd te.x. rapsolja vid matlagning. Rapsolja är bättre än olivolja pga att det i rapsolja finns de två fetterna linolsyra och linolensyra som kroppen själv inte kan tillverka och som är livsnödvändiga att få i sig med maten.

Det blev mer som en föreläsning, haha.. Men detta är mina egna ord och som jag lärt mig lite överallt:)

Lax innehåller mkt omega 3



jordgubbspaus

Tja, nu tar jag en liten liten paus från plugget. Har pluggat sen nio så börjar känna mig rätt trött nu. Men är långt ifrån klar. Allt bara går runt i huvudet. ljuus, örat, ljud, impuls, ögat, impulser, synapser, hormoner..hhaha..
Gulliga Linus var och köpte jordgubbar på ica, de var rätt stötta men ändå helt okej i smaken..

midsommarkänsla. Känns verkligen inte som det snart är midsommar



Goose bumps

Har kollat gårdagens avsnitt av talang. Helt sjukt han som kunde böja skedar med sina tankar. Sen kolla jag även in Moa Johansson som gick vidare till finalen förra gången. Gåshud big time!!


sleepy girl!

visst ni att..

JAG ÄR TRÖTT OCH SKA SOVA NU, hehehehhe ;)

Mot jobb

Nu beger jag mig till jobbet, inte sådär jätteroligt en lördag att jobba till nio. Men tiden kommer säkert gå fort. Ha så kul alla ni som ska till 57:an eller Bahnhof utepremiär. Hade så gärna velat hänga med, men tror jag får avstå=)

Tack och hej!

Tack och hej Lost!

Morrn morrn! Vaknade lite efter sju av mig själv idag. Skönt att slippa vakna av larmet för skulle ändå upp kvart i åtta. Ska strax in till Hbg en snabb sväng och fixa en sak. Därefter tar jag tåget hem direkt igen och pluggar några timmar och sen ska jag jobba, jihaaa, vilken rolig lördag. Känns inte så farligt med jobb idag, bara det att jag verkligen INTE har tid. Har massvis jag inte kan till tentan. Så blir 12 timmars pluggning imorgon.
Kollade på det sista Lost avsnittet igår, känns verkligen skumt att det är slut och att allt slutade på ett så simpelt sätt. Men huvudsaken är att allt slutade lyckligt. Hde vatt värre om det hade varit värsta skumma slutet som man nästan förväntat sig. 6 år av Lost är nu slut, äntligen borde man nästan säg!!!



Så här fin blev pizzan

Pizza is da shit!!

pizzan står i ugnen, nu har fredagmyset börjat.. Jag har verkligen hårdpluggat hela dagen, men vetti tusan hur mkt som gått in egentligen..Det går ingen film på dumburken, så vi hyr nog någon på boxen. De eller lite serier.
Här kommer receptet på världens godaste pizza, i´m not kidding!!

Degen:
70 gram margarin
50 gram jäst
2 dl vatten
ca 7 dl mjöl
1/2 tsk salt

Smält smöret, häll på vatten så det blir fingervarmt. Smula jästen i en bunke och häll spadet över jästen. Blanda ner mjöl och salt. Låt jäsa ca. 30 minuter

Köttfärs:
600 gram färs
1 burk krossade tomater
1 lök
vitlök
salt, svartpepper och grillakrydda

Rör ihop allt och låt puttra ett tag.

Kavla ut degen på en plåt:



Häll på köttfärsen, bacon, champinjoner, tomat och ost (eller vad ni tycker om). In i ugnen 20 minuter 225 grader.

Ookej, lite väl mycket ost....


Nu ringde klockan, ska öppna en iskall öl :D


Livet i havet!

Visste ni att...

Bläckfiskarna har många färgrika celler och kan använda dessa till att ändra färg. När de blir arga eller rädda ändrar de färg. De kan också ändra färger och mönster på sin kropp för att smälta in i bakgrunden.

Tycker verkligen det är ett creepy djur..



Då behöver man inte stressa hem till Eurovision

Hej, jag har en riktigt tråkig fredag. Det regnar en massa ute. Jag pluggar fysik och har gjort det hela förmiddagen, men det känns mindre bra:( faan, jag fattar inte det med ljudet, bläää.. Need help!!! Nu ska jag iaf käka god ugnspannkaka som vi hade till middag igår. Det är verkligen gott alltså, det var en av mina favoriträtter i skolan. Sen blir det mer plugg och därefter tvättning. Ikväll ska jag och älskling bara ha en riktigt myskväll, var längesen vi hade det en fredag nu.. God mat och gooodis, som jag varit sugen på hela veckan nu...Okej, hejs så länge!

hallååå, vad hände igår egentligen? Det är ju skam att Sverige inte
gick vidare, måste vara först gången. Men jag trodde inte direkt på
denna låt. är det melodifestivalen ska det va fart å fläng, ingen tråkig
ballad!!!

Tjingtjong

Visste ni att..

Var femte person i världen är Kines.. Har oxå för mig att de har någon speciell lag på att de endast får ha två barn per familj (men det är vad jag tror). Inte så konstigt isåfall!!!




Solen tar!!!!

Satt ute i 1 1/2 timme idag!!!


Med Rob då?

Kristen Stewart och Taylor Lautner kommer till Sverige den 21 juni. Ett stopp inför den kommande filmen Eclipse.. Men halllå, vi vill ju ha Robert Pattison.. Hade han varit med hade jag letat flygbiljetter nu antagligen. Shit, det hade ju vatt grymt!!!


bränns skönt i ansiktet!

Idag har sommaren kommit må jag säga. Gud vad hitt det är ute, riktigt najs. Har legat ute sen två, pluggat varvat med solning. Har lite mer att plugga. Har lite kvar på nervsystemet och hela hormonsystemet. Satsar på biologin idag och kör fysik imorn. Men nu ska jag varje fall duscha, har inte fått tummarna loss och gjort det än. Sen ska jag skriva en handellista för helgen och hela nästa vecka och därefter blir det storhandling, wihoo..


När kommer sommaren?

Solen skiner ute, fast är fortfarande kyligt i luften. Känns inte direkt som maj måndad och absolut inte som att det snart är den 1 juni. Den 1 juni är det liksom officielt sommar, men jag undrar på det i år. Vi borde ju få en braksommar med tanke på den lilla vår vi haft här i Skåne. Nu ser jag fram emot en lång dag med plugg.. NOT .. pepp pepp!!!
Jag hade ju tänkt försöka bli lite mer allmänbildad på tal om något helt annat..Men det går inte så bra med tidningsläsandet och titta på nyheterna (måste verkligen skärpa mig). Så tänkte göra ett inlägg var dag som heter Visste ni att... Då lär jag mig kanske lite på köpet oxå, haha...

Har hunnit med gymmet i morse, nu väntas detta!!!




en rätt bra dag ändå!

gokväll!

Ännu en dag har passerat. Stanna längre i skolan än vad jag planerat, men det behövdes verkligen. Tack snälla Chris för du hjälpte mig att förstå, för stunden iaf :) Tog en löparrunda direkt när jag kom hem, det var riktigt härligt och flöt på väldigt bra. haha, kom och tänka på i natt. Jag vaknade och skrek typ rätt ut mitt i natta. Fick VÄRSTA krampen i vaden, gjorde så fruktansvärt ont.. Linus ropa att ja skulle ställa mig upp. Jag tryckte å pressade men det tog typ säkert 20 sekunder innan det släppte, och det är länge liksom. Sen fick ja kramp en gång till lite senare. Varför får man det egentligen?! Har iaf öm hela dagen.. okej, intressant..
Men såg ni DH igår, shit pommfrit. Man är ju nästan sugen på att ladda hem det sista avsnittet, men jag får hålla mig. Tror ni han tar livet av sig själv? För Lynette dör ju inte..

Ska följa samma exempel nu



just another day!

Hej igen onsdag!! yees, sista dagen i skolan för denna veckan. sen blir det massa plugg själv fram till söndag. Gud vad jag längtar till måndag eftermiddag (inte ofta man säger det), men då är tentan gjord. Det känns verkligen inte bra den här gången. Förra tentan kunde jag luta mig mot biologin, men nu går det inte att slöplugga på fysiken, den måste sitta. Det kommer bli tufft och det ska ske något form av mirakel om jag ska klara den.. Så snäääälla!!
oj, nu måste ja kila till tåget.


Vill ha!!

Har letat efter ett par gladiatorskor ett tag nu och har äntligen hittat ett par jag vill ha.. Hoppas dem är fina på, ska pröva och förhoppningsvis köpa dem när jag ska en runda till hbg på lörd isf..

ahh, gick inte och kopiera bilden. Men dessa iaf

Fina sandaler
från skopunkten



Man blir smart av fisk... Jag skulle nog börjat äta det tidigare.. Så kanske fysiken hade gått in...

Titta vad som väntade på bordet när jag kom hem efter en lång och tung skoldag, sen en tuff timme på gymmet :)
Nu ska ja inte lyfta ett lillfinger till ikväll.. Dags för det 20:e avsnittet av vårt älskade Vampire Diaries... Ge det en chans, det är grymt!!!
Hejsan håsan!!

Potatis, lax, broccoli och romsås gjord av fracihe, gräddfil, stenbitsrom och rödlök!!!

plugg är det enda som gäller nu!!!!!

Hej, vad det blåser ute.. klockan är halv åtta och en timmes tåg väntar, wihoo.. Hoppas slippa förseningar idag. Blir tentaplugg idag och imorgon sen måste ja försöka få in allt i huvudet själv.. Hörs, kram kram!!!


Bara regna på!!!

Det ser inte ut att bli så bra väder i veckan. För en gångs skull tycker jag det är BRA.. Ska sitta inne och tentaplugga hela veckan så!!! Kan regna av sig nu å bli strålande sol nästa vecka ist=)


work it work it work it out!!!

Morning!

Har sovit som en stock hela natten, mmm. Så känner mig rätt utvilad nu. Ska alldeles strax pysa, det blir ett träningspass så här på morgonkvisten. Ska till skolan i eftermiddag för knappt två timmar, känns drygt att åka ner för det men har en viktig och sista fysiklektion så.

Have a nice monday!!!

Spinning väntas... (gud vad blek jag är by the way)

grillat äär godast!

Oj vad fint väder det blev bara sådär. Satt i soffan och läste om nervsystemet och helt plötsligt kikade solen fram bakom träden. Sprang fram till fönstret och en helt blå himmel uppenbarade sig framför mig, haha. Fort byta jag om och sprang ner och satt mig, press press press.. Måste ju passa på, solen skiner ju inte vidare mkt här i Skåneland. När Lajnus kom från innebandyn blev det grillning, första för i år och det var väldigt gott må ni tro..

Prövade något nytt, och det rekommenderas att testa!!

Tex mex tortillas

Bre ut philadelphia på tortillabröd. Lägg på tomatskivor och salta och peppra.
stö på majs och riven ost. Vik ihop och kläm till i kanterna.


Grilla dem någon minut på var sida. Jag gjorde en köttfärsröra till, men
kan ju grilla någon köttbit också.


Jag fick bra betyg av älskling..


Har blivit mkt matuppdatering idag :P Ska kolla på VD igen, shit vad det är spännande alltså...

Rabarberpaj

Den här pajen blev väldigt god och här kommer receptet!

1. Sätt ugnen på 225 grader

2. Skala rabarber och skär dem i 1-2 cm bitar. Lägg dem i en ugnssäker form.
Blanda knappt 1 dl socker, 1 tsk vaniljsocker och 2 tsk potatismjöl och strö över rabarberna.


3. Blanda 1 1/2 dl vetemjöl, 1 dl havregryn, 1/2 dl socker och 1 tsk kardemumma till smuldegen i en skål. Finfördela 100 g smör i blandningen till en smulig massa


4. Strö över smuldegen


5. Grädda pajen i ugnen tills rabarbern blir mjuk och smuldegen får färg, 15-20 min.


6. Servera med vaniljsås och njut!

pajbak

Hejsan, har haft fullt upp tills nu. Gick upp runt åtta och köpte bullar och åt framför tv:n till det näst sista Lost avsnittet. Kan inte fatta att upplösning är så nära, har följt det nu i 6 år, så det känns lite konstigt att det snart är slut. Därefter plugga jag några timmar, städa lite på det och nu har jag precis slängt ihop en rabarberpaj :D Så det doftar väldigt gott i lägenheten nu.. Ska sätta på ett VD avsnitt och njuta i soffan. Sen blir det lite tentaplugg till..

Nu är den klar

myspyslördag

Nu har vi avnjutit denna goda middag. Använd stektermometer när ni gör kött i ugnen. Blir otroligt saftigt om man får rätt innertemperatur



Nu blir det lalatime och filmen kick ass

askmolnet?

Vilken härlig lördag det blev. Har vatt ute större delen av dagen, men inte hunnit solat så mkt. Låg här nere på vår lilla plätt och försökte suga ut så mkt av värmen som möjligt, men efter en halvtimme blåste det upp värsta molnet. Man kunde tro att det var askmolnet som var på väg in, blev typ helt rök - svart - dimmigt, mycket skumt. Så fick ta mitt pick å pack och gå in. Var i Helsingborg och åt god lunch där, sen gick vi och tog en glass när vi kom hem.. Kvällen ser ut att bli väldigt lugn, ska snart gå ner och grilla lite. Eller Linus sköter väl grillen och jag fixar salladen :)
Sen blir det nog faktiskt någon film bara, eller några avsnitt av Vampire Diaries. Är rätt trött efter att vatt hemma så sent i natt, så ska bli rätt skönt att bara chilla. Det är nog min första lugna helg på en månad, så det kan behövas. Njut av lördagen nu, kram!

Jag i min nya kavaj från Mango och en smarrig tonfiskbaguett i handen


goood mjukglass

försvinn moln!!!!

God morgon hallå! Eller det är ju förmiddag nu. Vaknade runt halv tio och va rätt svullen runt ögonen. Somna inte föräns tre igår, så det har inte blivit så många timmars sömn. Det blev lugnt med alkoholen igår, vilket kändes bra, lr känns bra vill jag nästan säg:) Hade en jättemysig dag med Sanna Och Cris från klassen. Var flitiga och tentapluggade i några timmar först, söta ni för ni hjälper mig att förstå den dumma fysiken. Sen blev det mat på en uteservering i det sköna vädret, (det är verkligen varmt nu!!) och en kall god öl på det. Därefter tog vi tåget in till Lund och gick på karnevalen några timmar. Sjukt mkt folk alltså.. Karnevaler och festivaler är egentligen inet för mig, trängas med en massa folk. Men vi hade det ändå trevligt. Åt sockervadd och kollade på Amanda Jensen..

Nu har jag verkligen inte tid att sitta här mer. Måste hinna plugga lite innan jag och Linus ska in till Hbg. Ska in där och fixa en grej därefter ska vi luncha på stan. Det ser ut som det är lite sol bakom träden iaf:) Har inga planer för kvällen, får se hur den artar sig helt enkelt.


Plugg i skolan


Mat på uteservering


Soooockervadd


Amanda Jensen. Lundabor är verkligen helt galna, eller fulla människor
kanske. Klättra upp i fontänen och dansade i vattnet, haahaa!!

Sooolen, var är du?

idag stannar jag efter skolan. Blir först tentaplugg några timmar och sen ska vi hitta på något roligt. Blir kanske Lundakarnevalen om det är fint väder :)

Hörs, kram!

Kokos is back, but not to stay!

åå vad jag är trött nu ska ni tro. Har haft fullt upp från morgon till kväll. Skolan idag var väl hyfsad, tur jag har mina fina klasskompisar som hjälper mig. När vi kom ut från skolan så brassa solen på, hade inte äns märkt att den kommit fram. Men kunde ju inte uttnytja den så mkt på tåget. Stack faktiskt och gymma en runda oxå väl hemma i Änglahåla, har jag ställt in mig på det har jag svårt att hoppa över :)..
Nu är snart min underbart lediga helg här, GLÄDJE! Hoppas nu oxå på fint väder..


När jag var inom pressbyrån fick jag syn på den här. Snacka om att jag ska köpa ett sådant choklad i morgon. Kokos var min favoirt förr, tills dem tog bort det. Men nu är den tillbaks över sommaren and i´m happy, tjoho=)

ännu en morgon

morrn morrn, torsdag och det betyder en dag till helgen.. Men först ska jag utstå denna dag. Två fysik lektioner till, det måtte jag väl klara av.. Det kommer bli en lång dag, hörs kanske sen..
Ciao!


Frukt ska det va!

Hade en massa frukt hemma så slängde ihop en fruktsallad nu till Grey´s




Hemma på lunch!

Hej hopp, har central fältdag idag, och är hemma på lunch bara. Måste sticka igen om tio minuter. Det ingår i vår VFT= verksamhetsförlagda tid. Bara en massa föreläsare hela dagen, det är nästan så man somnar. Slutar runt kvart i fyra, sen blir det någon form av träning. Måste rusa.... Föreseten, vad varmt det är ute idag, härligt!

resterna från igår, gott var det!! Och mosad potatis ska det vara

Förslag på resa tack!!!

Nu är jag mätt, fick till världens saftigaste kycklingfilé =) Har lagat all mat och diskat det mesta, så pälsk lär bli glad när han snart kommer hem. Vilket fint väder det är ute, man borde ju verkligen uttnytja det ist för att sitta här och häcka. Tänk om man hade haft en liten balkong, då hade jag tatt med mig en bok ut och satt mig där och njutit nu, suck!!! Får hänga på syrrans balkong när de bytat tillbaks till sin lägenhet igen.. Ska strax starta ett Vampire Diaries avsnitt. Brukar inte ladda det, men nu när den förbaskade hockeyn har ervövrat tv6 två veckor i rad pallar ja inte vänta längre. Gud vad jag tjötar, det jag ville komma till är att jag sitter och kollar lite resor inför sommaren. Har inte den blekaste aning vart vi ska åka, kommer bara vara iväg drygt en vecka tror jag men vill att det ska ingå:

Lite shopping


Värme med paradiskänsla :)


Äventyr


Uteliv, beroende på vilka som ska med.


Det är väl inte för mycket begärt ;) Frågan är nu vart man kan hitta allt detta på ett och samma ställe. Jag vill ju åka till någon ny spännande res ort jag inte varit på tidigare. Något förslag?

Det ser bra ut..

..Men tyckte det var ett tag sen Joddla och Björn Rosenström spela nu.. Fast vi brukar ju hänga mest på Sound Trip:)




Det blev en bra dag!

wihoo, slutade redan tolv idag. Lektionen på eftermiddagen blev inställd. Så när jag kom hem med tåget vid två cyklade jag direkt till gymmet, var riktigt gött idag.. Sen dess har jag bara slappat, men nu måste jag plugga lite och sen in i duschen.

Hej så länge!

I will make it!

Ska ta mig igenom tisdagen oxå. Kan inte fatta det, men om 3 veckor slutar vi skolan :D Mitt första år är då gjort!


lite mellanmål

Kom nyss från skolan..Hade två ynka timmars lektion å en massa tågförseningar på det, jihaa. Men nu är måndagen gjord och det är ju nice. Sitter och käkar lite mellanmål, blir ju inte middag än på två timmar så..

knäckebröd med keso och ost

varför gick jag upp?

Vilken natt, har inte sovit jätte många timmar. Gick och la mig runt tio, men somna inte förän efter ett, sen vakna ja senare igen och låg vaken ett bra tag då med. Nu är jag uber trött och mina ögon är lite svullna. Ska trotsa tröttheten och gå på ett spinningpass, uhuu.. I eftermiddag blir det skola i två timmar..

Hejdå!

söndagsmys

Åt god paj till middag, nu blir det lite mys i soffan med wipeout och ballar av stål. En lång riktigt seg vecka väntar, men det är bara att bita ihop.

Mexikansk köttfärspaj med paprika, lök, tacosås, äggstanning och riven ost

running my problems of

Kände att jag behövde rensa huvudet lite, så tog på mig löpskorna, plugga i härlig musik i öronen och begav mig ut i det dystra vädret. Det var en tung runda, men jag tog mig runt och nu har jag fått lite mer energi. Känner mig allmänt deppig idag. Antar att det är för man har den kommande tentan framför sig. Den 31 maj, det är om två veckor och jag känner mig helt lost. Har en känsla av att det verkligen kommer gå åt skogen denna gång. Det är typ 70 % fysik och 30% biologi. Gick igenom mina fysikanteckningar och det var inte mkt jag förstod, suck! Får hoppas mina klasskompisar hjälper mig..

Gjorde lite armhävningar och situps när ja kom hem. Duktiga jag!

Luftslottet som sprängdes

Igår blev en hellugn dag. Var helt slut efter att ha sovit i ynka 3 timmar och sen jobbat några timmar på det. Höll mig ändå vaken till tolv, för vi hyrde Luftslottet som sprängdes, sista delen i Millenium triologin och den vara i drygt 2 h. Den var otroligt spännande så det var därför ja lyckades hålla mig vaken. Dags för lite frulle rulle, ska bänka mig framför tv:n och starta ett lost avsnitt.

Bästa delen av de tre filmerna.

Pics

Sov en liten timme på soffan, men är fortfarande trött. Har inga som alls planer för kvällen. Frida och jag prata om utgång ikväll igen, men det känns som jag hoppar det. Pallar inte va bakis imorn igen. Här kommer några av bilderna från igår, resten kommer upp på fajan :P

Kön in.


En liten fördrink när vi kom


Inne i aulan


Lite spex innan maten


Helstekt gris och potatissallad. Riktigt gott var det.


Satt ute i längor. Var runt 500 personer där.


När livebandet börja spela blev det dans oavbrutet till tre. ROLIGT!!!

ge mig maad

Gud vad trött jag blev nu. Ska nog slänga mig rak lång på soffan å ta en liten powerap. Men min mage kurrar ihjäl sig så måste nog ta något att äta först. Men har ju inget kul hemma.
Jag sitter vid den bärbara datan nu och bilderna är på den stationära. Så ni får vänta lite till för just nu orkar jag inte sköta mkt..

Hej hopp!

Ps. Jag överlevde dagen på ica, var till o med riktigt trevlig mot alla kunder. Ds.

oajajaj

Gohejs! Vad gör jag uppe nu kan man fråga?? Skulle börjat jobba kl nu, å det är tur att jag inte gör det.. Börjar jobba vid tio minsann, men fattar inte det heller. Alltså festen igår var ju bara helt galet. Galet roooolig :D som vanligt går kvällen aldeles (kan man skriva så?) för fort.. men ojojojoj så roligt vi hade. vi kör repris nästa år. Helstekt gris var ju så jäkla gott, synd man inte åt förän halv tio för då palla man inte lägga fokus på maten. Det var fest ute i längorna med bönnerna, och vi svängde de lurviga mån tro.. Shit vad mina fötter ser ut alltså, herre mina dar vad ont det gör.. Nu ska jag ta på min ICA skjorta, tralla iväg till jobbet och hoppas att ingen är sugen på mat idag.. Talk to u later, hejs!!!!

Bilder kommer senare, håll utkik!!!!!!!!!


sommarklädd

Nu bär det av till Alnarp. På med kaseskorna, för jag antar det kommer bli en och en annan bugg låt ikväll ;)


Kesella glass

Åt en god efterrätt igår som är perfekt om man vill vara lite nyttig. Tror jag skrivit om den för längesen.
Passar utmärkt om man är lite sötsugen på vardagen, det gäller bara att ha kesella vanilj och hallon eller blåbär hemma. Igår gjorde Emma och Zeth den så kan inte måtten exakt.

2 pers:

1/2 burk kesella vanilj
125? gram hallon eller blåbär (eller mixa, som vi gjorde igår)
en liten skvätt mjölk

Rör ihop med stavmixer, smaka av och njut!


Grisfest

Hej och godmorgon!
Vaknade runt åtta snåret, och det var väldigt skönt att vakna utvilad. Gårdagen var en härlig dag, vi var ju som sagt på busfabriken med vår lilla tösabit. Hade väldigt roligt med en massa bus och lek. Var helt slut efter tre timmar och Mirabell somna helt utslagen i bilen. Vi körde hem till oss och laga mat allihopa och sen skjuts vi hem henne vid åtta. En rolig dag!!! Var en sväng på gymmet imorse, sprang en kvart och körde rygg och biceps. Nu måste jag nog plugga lite, inte alls motiverande en fredag. Men jag har ju något roligt att se fram emot till ikväll, ska på grisfest i Alnarp med liveband och grejer. Ska bli riktigt lajbans alltså =)

Vi hörs av senare!











Lek och bus på ingång

Nu sticker vi till busfabriken med Mirabell, lek lek lek =) =) =)


Energi till studierna!

Sådär! Nu har kroppens celler fått lite energi och hjärnan glukos.. Får
passa på att plugga nu när jag är som piggast..



väckt i otta!

Godmorgon! Jag som ville sova ut idag. Men det var Linus den boven som väckte mig. Så när ja väl vaknat kunde ja inte somna om. Men det är väl inte hela världen, har ju litta att pyssla med. Ska äta frukost nu, sen blir det plugga några timmar och efter middag ska vi till busfabriken med Mirabell.. Rooooooligt =)

Det måste ju vara den 12 oktober. Ja, inte kan det va den 12 maj iaf!

Sitter och myser i soffan med en kopp te och kollar på regnet som vräker ner. Herrejesus, hur kan det regna så mkt. I Malmö åska det en massa oxå, väldigt mys när man är inne. Hade behövt plugga lite eftersom jag sov hela vägen hem på tåget, riktigt gottit var det, men jag töjar inte. Är trött i mitt lilla huvud av alla beräkningar och formlar vi gjort idag, nu ska jag snart oxå bli fysiskt trött. Ska på cirkelfys med Emma kvart över fem, ska bli skönt att ruska bort tröttheten..
Nu är man ju ledig några dagar förutom lite jobb på lörd + plugg. Men lite kul ska man nog få in mellan varven. Vi börjar med busfabriken med Mirabell i morgon =)

mys med te i höstvädret



Vintertröja, i maj månad!!

Hej! SOVA, det är d ända jag vill just nu. Jag fick kämpa med att få upp ögonlocken, och har fortf inte vaknat till liv. Har sovit väldigt dåligt med en förbaskad hosta. Har inte ont i halsen eller så utan bara massa ost. Plus att jag hade världens otäckaste mardröm om att vi fick ta skydd av en tornado. Och nu ska jag iväg till skolan och ha fysik, vilket plågar mig utifrån och in (Hur kan något vara så grymt tråkigt?).. Natur va väl inte mitt rätta ämne egentligen, men nu får det bli så här.
Ut i rusket och så långt ifrån våren vi bara kan komma... Sådär, skönt att ha gnällt av sig lite... Men i eftermiddag kommer jag va glad för då har vi en massa lediga dagar framför oss :)

Fick på med tjocka vintertröjan, mitt i maj!!!!

Twilightböckerna!

Som ni säkert vet är jag ett troget Twilight saga fan. Jag har läst alla böker och väl inne i läsningen blev man som besatt. Tror jag klämde alla fyra på mindre än två månader och plugget kom lite i undanskymm. Så ett tips är att läsa böckerna när man har tid, för man kommer bli beroende, oavsett om man vill eller ej!!!

Här kommer en liten lista i den ordning jag tycker om dem. (kolla inte om ni inte läst böckerna)


New moon var den som var minst bra (inte för den var dålig) men det var ett väldigt stort
glapp i boken då Edward inte alls var med. Men underbar i slutet då han kom tillbaks:) Jag
hade också sett filmen innan jag läste boken och visste vad som skulle hända.



Eclipse den tredje boken var väldigt spännande eftersom jag såklart inte sett filmen. Man
fick även reda på mkt om varulvarnas bakgrund och om Rosalies och Jaspers. Boken gör
en dock förbannad då Bella avslöjar att hon även är kär i Jacob. Shit vad arg man blev!!!



Twilight är en av mina favoriter. Det är där allt börjar och det är väldigt kul att jämföra
filmen med boken och alla små smaskiga detaljer de laggt till.


Breaking dawn. Min absoluta favoritbok någonsin. Det är här allt händer. Bella och Edward
gifter sig och åker på smekmånad. Bella blir vampyr och föder Renesmee. Jacob präglas
på henne samtidigt som Voltaire kommer för att utplåna deras baby som är hälften
människa och hälften vampyr. Upplösningen om B & E kommer få ett evigt liv, svaret
hittar ni här.


Om 1 1/2 vecka får jag äntligen hem New Moon. När jag skulle beställa Bellas box hade den utgått så fick vänta i hela 2 månader för att få samma antal skivor (3 st) som fanns i den boxen med en massa smaskigt extramaterial. Och om en dryg månad är det premiere, TJOHO!

Varför vi ska vara rädd om vår miljö!

Idag hade vi som sagt redovisning i skolan om hur våra transportsätt av olika slag påverkar vår miljö och hur vi kan förbättra det.. En grupp hade en otroligt bra film som jag bara måste visa.. Sånnt här borde man höra oftare, för man tar det verkligen till sig. Jag och Linus slarvar en del här hemma med sorteringen, men måste skärpa till oss.... Jag har aldrig varit en miljömänniska och har aldrig pallat engagera mig i det. Men man förstår ju verkligen hur illa det är. Vi vill ju kunna åka till cypern om 10 år.


Spin it!!!!!

Haj, nu ska jag strax sticka till spinningen. Är trött som bara den efter en hel dag i skolan och tidig morgon, kom nyss hem. Tog med min träningsväskan till skolan för att kunna träna direkt när ja kom med tåget, så hade ja glömmt packat ner kläder, haha. Snacka om att jag var trött och förvirrad i morse..
Måste bara lägga ut en film sen när ja kommer hem som en av grupperna hade på redovisningen idag, sjukt bra!!!

Evelina redo att svettas!!!!! :D


hämtemat

Kom på att Gossip Girl börjar nu vid sju, så fick skynda att bestämma mig..

Det blev en kebabsallad istället..

what to eat?

dumma dumma LOST, det fick inte hända, faan.. Men man vet ju aldrig med lost, de börjar säkert leva igen.. Men gud så sorgligt det var..
Sitter nu och velar om jag ska beställa en kycklingsallad eller ta något här hemma. vi har ju inget roligt för fem öre, men å andra sidan orkar jag inte gå utanför dörrarna... Dagens ilandsproblem!

Och för sören, lämna lite kommentarer ni som läser.. tråkmånsar!!

sega

VAD ÄR DET MED INTERNET IDAG???????? SEGARE ÄN NÄR MAN HADE BREDBAND FÖR SÖREN!!!!!!!

Söndagar tycker vi inte om. Mer lördagar åt folket!

Tjena gohejs! Har inte gitit att skriva föräns nu. Har legat på soffan större delen av dagen med datan på magen och tyckt synd om mig själv.. Nädå, det är faktiskt inte så farligt, mår rätt bra så länge ja inte är uppe och går;) Kvällen igår blev lika rolig som jag planerat att den skulle bli. Det blev en konstig runda med Torstens, Bahnhof och sen Morris på det med en massa dans...Jag är en partyprisse ut i fingertopparna.
Funderar på om jag ska lägga mig i soffan igen och kolla på ett till lost avsnitt, det blir nog så. Men har faktiskt vatt lite duktig idag och pluggat..

Tog några få bilder med min mobil igår.

Chrissy, Tina och jag


Shit vad snyggt det är med färgade byxor


Jag har verkligen inga ögonfransar, suck!!


Hemma i Tinas stuga i Skälderviken



















PARTYTIME!!!!!!!!!!!!!!

Klar! Så nu ska jag ut i rusket och hem till syster..

Tog med min mob å orka inte kolla hur man stängde av blixten. Hela
outfiten har jag lånat av Emma.

Lite regn kan inte stoppa mig

Lördag, ljuva lördag...Är på väldans gott humör idag trots detta skitväder (oj, man får inte säga skit, det säger Mirabell). Är typ nyss hemkommen från Åsljunga, har tillbringat natten där. Hade det mysigt med familjen och åt en massa god mat. Söta flickan var oxå där och ska stanna hos farmor o farfar hela helgen. Vakna rätt tidigt och sen var det plugg som gällde hela förmiddan. Men nu ska jag släppa det och njuta av lördagens festligheter som väntar. Ska först hem till syster och äta middag sen blir det fest med tjejerna, ska hem till Tina i Skälderviken!!! Jag är riktigt laddad idag så det kommer bli kanon, eller inte, haha...Okeeej, hoppas ni får en lika najs lördag som jag ska ha...Ciao

God efterrätt igår med mandelflarn, vaniljglass, bär, krossade maränger,
jordgubbar och chokladsås, sluurp!!



Mirabellsan i förmiddags, kolla på Aladin med glass i handen som vi
handlade från glassbilen


nyinköp

Var och hämta ut mina skor på posten igår...



Hitta även en söt brödkorg på Åhlens igår..

min fina klass!

Tjaa!
Nu är jag hemma från min sista praktikdag och det var lite sorgligt att säga hejdå till barnen. Kommer ju sakna dem så mycket. De hade ritat en massa fina teckningar till mig, så söta så. Och när lektionen sluta skrev d lite hälsningar på tavlan med :)
Nu ska jag göra mig klar och packa lite. Bror kommer å hämtar mig om ca en halvtimme och då ska jag hem till Åsljunga. Va med familjen och ha en mysig fredag helt enkelt.. Imorgon blir det däremot party!!!!

Så fina så :)




en torsdag nerdränkt i plugg!

Morning, har redan hunnit med gymmet, vakna tidigt av mig själv så..Känner en liten klump i halsen, men det ignorerar jag fullständigt. Orkar inte med att ha lite halsont hela tiden och vela om man kan träna eller inte..
Jag har en massa plugg denna dag, så det är så mitt schema ser ut, jippiiee!!! I eftermiddag/kväll kommer mamma hit. Ska laga lite mat och sen ska hon sova här :) Men jag måste erkänna att första natten själv gick otroligt bra. vaknade mitt i natten och det var bäck mörkt i rummet, men jag tände varken lampan lr Tv:n, modigt av mig.
Linus kom iväg till Skottland igår, med nöd å näppe. De stängde flygplatsen på morgonen, men öppnade på eftermiddagen när de skulle flyga, så det var verkligen tur. Han har kamran med sig så det blir inte jättemkt fotande i helgen, får ta lite med mobilen men det är komplicerat å få in på datan tycker jag.. Ha en härlig torsdag.. Nu måste ja verkligen sätta igång med plugget, har en massa ordbajs att läsa!!

Kram!

Bad trainday!!!!

I morse skrev vi ett arbete om hur man i en familj kan trasportetra sig på ett miljövänligare sätt. Kollektivtrafik var såklart ett av alternativen och jag var väldigt positivt inställd till det, i förmiddags. Nu hatar jag allt som har med tåg att göra. Ska man få folk att byta från bil till tåg gäller det för sören att göra det mer attraktivt!!! Och det är fan inte attraktivt med förseningar STUP i minuten..Jag FÖRSTÅR er som kör, jag gör verkligen det...Palla tänka på miljön när man jämt ska behöva oroa sig för om tåget är försenat och man kommer försent till skolan/jobbet.. Det är inte värt det. (jag är ju illa tvungen). Skulle ta tåget 16.38, men det var inte iväg för än 16.55. När vi närmar oss HBG får vi ett meddelande att det kommer bli slutstation för tåget (slutstation var egentligen Ä-holm). Väl där får vi vänta på nästa tåg som går om 15 min. Och när vi väl har satt oss på det tåget måste vi vänta in en massa mötande tåg och är inte på väg för än om ytterligare 15 min... Jag var hemma tjugo i sju och arg som ett bi. Hade planerat en härlig springtur men eftersom ja suttit på tåget så länge var jag DÖhungrig och istället för att springa gick jag hem och gjorde två toast.. BRA, skitbra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 


en liten sko

Det är 50% på ellos.se för alla studenter t.om. söndag. Så jag beställde ett par tygskor. Vill egentligen ha ett par gladiatorskor, men får vänta tills jag hittar ett par snygga helt enkelt..

124 kr

Please, don´t let the ghost take me!

Hej och hå!!
Då var det kväll igen och tisdag betyder Desperate Housewives.. Linus åker till Skottland i morgon, om inte vulkanen sprutar ut aska där, vilket det finns en chans den gör. Hoppas verkligen inte det, för han har längtat så mkt att åka dit och lagt lite pengar redan... Men sen är det lite synd om mig oxå, är ju så förbaskat mörkrädd, så vetti tusan hur ja ska kunna sova själv i 5 hela dagar.. iihh, ryser vid tanken. Så går det när man aldrig har bott själv..



Tänk om man kunde vara helt fri från plugget en dag!!!

Om 1 1/2 timme är det dags att åka ner till Malmö.. Vadå segt att gå här hemma och vänta, stor suck. Har ett litet arbete vi måste bli klara med i morgon, annars hade jag vatt ledig idag. Men vi stannar nog inte mer än 3 timmar så det är ju inte hela världen..
har oxå hunnit gymma, så det känns skönt. Och snart blir det lunch..

Puss hejs!

Marabou polka

När vi körde hem från Göteborg stannade vi på Statoil, fick då syn på Marabous ännu igen nya smak. Var ju såklart tvungen att pröva. Den var helt okej, men mintsmaken tog över lite för mycket.. Non stop ligger fortfarande på första plats!


Härliga männsika!

Jag dööööör. Kollade nyss på Hollywoodfruar, skönare människa får man leta efter, HAHA =D

Vackra Maria Montazami. Hon har även en blogg om ni vill fortsätta följa henne när programmet är slut: http://www.amelia.se/blogg/maria-montazami/ Det kommer jag göra!!!

En lång dag väntas

måndag och dags för skolan. Går 9-16 idag, seege. Det kommer bli en lång vecka, har massa att göra..

Dags att cykla till tåget med min nya tröja från Monki!

kulglasspremiere

Kom nyss in, har varit ute sen fyra. Jag och Emma gick och köpte kulglass på konfektasken, sen satt vi oss nere hos mig å sola litta. Fast det är lite kyligt så tar solen rätt bra ändå.. Nu ska jag kolla Vampire diaries som jag missa i torsdags sen blir det matlagning!


UT

Nu har vi vatt flitiga må jag säga. Storhandlat, dammsuigt, städat toan, dammat litta å bytat lakan.. Det känns i kroppen att man inte återhämtat sig helt efter helgen, men man börjar ju bli gamma så ;)
Nu förtjänar jag lite sol och glass, så det så!

Stekte vårrullar till lunch, det var då inte igår.

storhandling på gång

Härlig start på morgonen, nu har man verkligen vaknat till liv efter en skön dusch och ett tufft pass. Bästa musiken nånsin som har existerat på alla de spinningpass jag gått på. Det är fart och flås och pulshöjande till max. Det var intervall träning, och må gudarna veta att det kändes.. Säger bara, friskis, släng er i väggen, haha..

Nu ska jag och Linus åka och storhandla och därefter blir det lite städning..

Det är tomt i kylen

Dags att bränna lite kalorier

Känner mig fortfarande lite mör i kroppen trots jag sovit som en stock i 9 timmar i sträck. Ska strax bege mig ut i solen och möta upp Emma. Blir lite morgonträning för vår del. Har inte spinnat på två veckor nu typ, så det kommer bli riktigt tungt men roligt dock..

hej såläng!


hemma från festligheterna

Hallå hej, nu är vi hemma från storstan, eller för ca två timmar sen. Sitter och gottar mig med lite choklad, men ska snart borsta tänderna å tvätta bort sminket och bädda ner mig i soffan. Hade en super rolig vistelse i Göteborg och hos min vänn Annette, var väldigt kul att träffas efter så lång tid. Började kvällen med lite grillning (grillpremiere för min del), fick härliga sommarkänslor av det trots det regniga vädret. Sen fick vi dricka hej vilt och spela lite ölspel för vi skulle ta bussen redan kvart över tio. Var ju på en stor fest som Chalmers ordnat. Och det var verkligen SJUKT stort. Liveband, karakeoke, rida tjur, pool, hoppborg, 8 dansgolv å massa annat.. Snacka om att man tappa bort varandra emellanåt. Men hade otroligt kul med en massa dansande och galna Annette hoppade i poolen med alla kläder på, HAHA, galenmaja. Festen sluta vid tre, så var inte i säng förän efter 4. Har varit inne i stan en runda idag, men det var dock jobbigt att kolla kläder när man va bakis. Men köpte faktiskt en tröja på Monki. Därefter blev det goda revben på Hard Rock Café. En perfekt tripp till Göteborg helt enkelt..

Jag och Annette plätt


Goa gubbar från götet




Väntar på språvagnen






Vi e på gång =)


Nybadad ;)


Coolt omklädningsrum på Monki. Där bak hänger tröjan jag köpte


Mat på Hardrock Café


Har ni inte prövat revbenen där gör det!



RSS 2.0