sjuker

jag känner mig bedrövlig. Huvudet är tungt och mandlarna fortfarande helt svullna. Känner mig febrig i hela kroppen, men 37,4 vet jag inte om räknas som feber?! Känner mig kass iaf.
Älsklingen står och lagar mat åt mig i köket nu och har satt på gårdagens fångarna på fortet. Får hoppas jag vaknar frisk å kry i morgon när skolan börjar..


det snurrar

Hej och goddag! Det var nog ingen bra idé att träna idag. Känner mig inte helt kry, vakna vid tio med mandlar stora som bollar och hårda som klot, typ. Lite ont i halsen och har vaknat av min dumma hosta halva natten. (oj vad det är synd om mig). Hade det så mysigt med Sanna, Matilda å Chris igår. Tog en glass i solen, satt och prata och bara njöt, sen gick vi och käkade på en italiensk restaurang där de hade fantastisk mat. Fundera på bio men vi kunde inte enas om en och samma, hahaa så vi gick och hyrde "flickan från ovan" och fortsatte mysdagen hemma hos Matilda. Tog tåget hem vid elva och jag slockna nästa genast efter en lång och härlig måndag :)

Nu ska jag snart göra lite scramled eggs sen ut och vila lite i solen och hoppas jag blir bättre framåt kvällen, kraam!


hurry

Okej nu pyser jag mot tåget och hoppas på en fortsatt solig dag i Malmö, så får vi se vad vi hittar på =)

oj vilken stel pose, haha.. Min nya jeans skjorta även den från H&M


Och nya leggins

gaga

Här ett till plagg som inhandlades på HM i lördags

waka waka linne ;)

Malmö today

ahh, känns som jag börjar få ont i min hals, igen. INTE okej isåfall. Jag trotsar det och hoppas det bara är lite morgonont och går på ett spinningpass. Blir inte helt förvånad eftersom jag gick i en tunn skjorta hela natten i lördags, och det var ju inte jättevarmt egentligen. Man bara blev varm på ett konstigt sätt ;)

På onsdag drar skolan igång igen, men ska ner till Malmö idag för att träffa några av mina klasskompisar och hitta på något roligt :) Har knappt träffats i sommar så det är på tiden nu..


Tröttesöndag

Då var snart söndagen oxå förbi och denna helg över. Hade det jätteroligt igår med mycket dans som alltid, har lite ont i halsen idag av allt sjungande :) Har inte sovit många timmar i natt så är rätt sliten och trött. Nu ska vi snart kolla på eclipse och njuta innan en ny vecka börjar. Jag & Linus och några från festen igår gick till burger king vid lunch och tryckte i oss hamburgare och pommes, flott och gott. Sen gick vi hem igen och sov som stockar på soffan i två timmar. Nu har vi precis avnjutit en god middag som jag faktiskt orkade laga..

Mozzarellabiffar med gräddig sås

Rör ihop nötfärs, ett paket hackad mozzarellaost, fyra hackade soltorkade tomater, 1/2 kruka strimlad basilika, 1 dl grädde, 1 ägg och krydda med salt och peppar


Stek biffarna några minuter på var sida och lägg upp på ett fat. Rör ner ca. 3 dl grädde, 200 g philadelphiaost & 1 buljongtärning i stekskyn. Låt det koka upp och lägg sedan i biffarna och låt de bli genomstekta.


Servera med en sallad (ris om man vill ha kolhydrater)


Räcker till ca 3-4 portioner

to do or not to do!

Anledningar till att flytta:

* Större kök så man kan ha framme sina fina saker som bara står inne i skåpen
* Balkong så man kan sitta där och njuta med en bok sena sommarkvällar
* Så jag får ordning bland alla mina smycken som ligger hullerombuller överallt
* Så jag får ordning i min klädkammare och förhoppningsvis kan få en större garderob
* Så man får en anledning att rensa och slänga massa papper och annat skit som inte används
* Och FRAM FÖR ALLT, jag vill att något nytt ska hända, behöver en förändring i vardagen och allt annat. Vi har bott här i tre år nu och nu vill jag pröva på något nytt!!!

Anledningar till att inte flytta:

* Väldigt låg hyra
* Avlägset men ändå väldigt centralt
* bra planlösning

hmm, kan inte komma på mer!? Tror att "anledningar till att flytta" väger upp "andledningar till att inte flytta". Vi får se vad som händer och vad vi hittar. So long!

fest på landet

Mot nya festligheter :D





Ny skjorta från H&M, ska ha ett skärp i midjan med

kakbak

Det hade suttit fint med en liten powernap nu, är askalas trött. Men måste hoppa in i duschen, ska ju som nämt på inflyttningsfest ikväll. Emma var över så vi slängde ihop en chokladig kaka och har suttit ute i solen ett bra tag, försöker suga ut det sista ur denna sommaren.. Kläderna hinns inte med å visa ikväll, imorn om jag orkar =)


H&M invigning

hej, hej, hej! ooh, nu har jag shoppat igen, icke bra. Men väldigt kul =) Jag behövde fylla på min höst/skol garderob så det blev faktiskt en del från nya H&M i Ängelholm. Klockan är redan 12 och jag har varit uppe sen sju i morse.. Så jag har hunnit tvätta, handlat frukostbullar och varit på stan med Emma, känner mig rätt effektiv. Nu ska vi äta lunch och kolla på ett true blood avsnitt, är inne på 3:e och sista säsongen nu..

Visar alla kläderna sen, här kommer lite bilder från vår minkräftskiva igår.

Kräftor, sallad, baguetter och västerbottenpaj


Jag är inte superglad för kräftor som många andra är. Just det här med att sitta å pilla och skala är inte så mysigt direkt. Sen kämpar man för så lite kött, och tjaa det är väl ok.. Fick ett gratis paket av ica så fick ju passa på..


Försöker luska ut hur de ska skalas

Gårdagen i bilder

Torsdagskvällen började med grillning


På fredagsmorgonen målade jag och Mirabell gipsfigurer. Det gjorde vi ofta när mamma var dagmamma, så det var lite roligt att göra det efter så lång tid


Sedan var det dags för bakning, chokladbollar. I bakgrunden ser ni våra fina gipsfigurer


Sedan solade och mös vi resten av eftermiddagen på altanen


Mamma och pappa har just byggt en ny altan och det blev ett riktigt lyft måntro. Är så härligt å vara hemma då man är ute mycket mer fast inte solen skiner hela tiden. Man kan liksom springa ut å in från köket. Ska bli underbart den dagen man köper/bygger ett hus :)


Två härliga dagar i Åsljunga helt enkelt :)

uppe i ottan

Ligger och myser i soffan med Mirabell och kollar på Tom & Jerry. Hon vakna redan vid sex lilla loppan så då får man vara en duktig faster och följa med upp ju :)
..Ikväll kommer Emma och Zeth hem till oss och äter kräftor, skaldjur är inte min favorit, men eftersom jag fick ett gratis paket av Ica så är jag tvungen att pröva..

Ska väl gå upp så småningom och äta lite frukost sen ska vi måla gipsfigurer =)

mer mattips

Här kommer ett litet LCHF middagstips jag gjort i veckan som är väldigt lätt att göra, och gott såklart ;)



Kycklingfilé fylld med salami som jag stekt i olja och vitlök. In i ugnen resterande tid.
Sedan är det bara att hacka vad för rotfrukter/grönsaker man önskar till. Sätt in grönsakerna lite tidigare än kycklingen och strö på flingsalt. Här har jag morötter, färska champinjoner, paprika och lök..

him him

Har redan hunnit med gymmet och en snabb runda på stan. Ska ju på inflyttningsfest och resegille hos Linda och Hultan på lördag, ska bli jätteskoj :) Nu ska jag snart få i mig lite lunch och vid två ska jag ta bussen förbi Munka och hämta upp Mirabell, sen åker vi vidare mot Åsljunga och stannar där i natt =D

Mitt nya armband från H&M. På tal om H&M så öppnade de i Ä-holm idag, en affär man verkligen saknat här så det är ju perfekt. Gick dock inte in där idag för där var så lång kö. Nu vill vi ha Gina oxå, sen är vi väl rätt nöjda :P

Kryddat med kanel

Så, maten avklarad och disken diskad :) Ska alldeles strax slänga mig på soffan och titta på fångarna på fortet. Kul att ha lite å följa på kvällarna, ännu bättre sen när serierna drar igång.

Maten idag bestod av en köttfärsröra med krossade tomater, lök, vitlök, tomatpure och kanel.
Mellan röran lägger man squasch och färska champinjoner som man stekt.
In i ugn i 30 min och därefter slänger man på tomater och fetaost på toppen och in i 15 min till.
Serverade med en sallad. Riktigt saftigt och gott!


Skolshopp i rosa

Efter spinningen idag tog jag bussen till Östra, mamma häma upp mig där sen körde vi till familia. Behövde inget speciellt, köpte bara lite fina saker till skolan. Alltid roligt med lite nya prylar, pluggandet blir ju lite raoligare då =)

Nu ska det ätas, är dödshungrig, recept kommer sen på vad.



Mamsen bjöd på en god kycklingsallad

dags för lite flås

Nu drar jag iväg på spinning, det var ett tag sen nu, så det ska bli roligt. Men gud vad trött jag var i morse då, har haft tusen mardrömmar i natt, iischh..

Hann få i mig en tallrik mellanfil med en nektarin i. Kan inte äta för mkt innan för då sätter det sig i halsen


ett hav av skuggor

jag vet inte tidigare om jag skrivit om den här ögonskuggan. Men den är just nu min favorit och jag använder den alltid då den håller hela kvällen/natten. 48 olika skuggor från Viva la diva, vet dock inte om den fortfarande finns kvar att köpa. Älskar alla färger och man kan ju se vilka som varit hetast i sommar ;)

Ögonskugor i alla dess nyanser. Jag gillar glittrigt och mkt färg på ögonlocken, som syns :) Jag ser att mina ögon ser väldigt trötta ut på bilderna, just för att jag har så korta ögonfransar :( Kanske på tiden att köpa lite näring och se om det funkar?

Nu får vädergudarna ta och bestämma sig!!!

Det regnar, blåser och solen skiner mellan varven. Kan inte bara alla moln försvinna för en dag så man kan få en sista härlig dag på stranden. Jag är så otroligt sugen på sol och bad och inte det minsta lilla redo för hösten och varma tjocka tröjor. Jag vill boka en resa så man har något att se fram emot, maybe :)

Gymmet är avklarat fär dagen, sprang 15 minuter sen körde jag axlar, ben och mage. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på resten av dagen. Alla jobbar lr går i skolan. Synd inte mina klassisar bor lite närmre, kostar ju en del att åka till Malmö. Men ska dit nästa vecka iaf när jag köpt mitt tågkort :) Nu skiner solen, så kanske skulle springa ner och satt sig och läst ett litet tag innan regnet drar in igen?

Här har ni min lchf frukost iaf :D

Naturell lättyoghurt med en halv banan, ett löskokt ägg, 3 bitar senapssill och ett halvt glas minimjölk

min lunch

Här är dagens lchf lunch



Omelett av två ägg fylld med:
champinjoner
gul paprika
purjolök
fetaost

Och en röra bestående av:
ca 1 dl minifraiche
några bitar bacon knaprigt stekta
cayennepeppar

Och det blev väldigt gott må jag säga :)

Kan jag, kan du!

Gomiddag! åh vad härligt det var att sova ut, känner mig riktigt utvilad nu. Tyckte lite synd om älsk när han gick upp halv sex. Stack till gymmet direkt och det var gött att träna, har inte riktigt kommit igång sen semestern, men nu såå!!! Vill ju bli av med mina sommar/semesterkilon nu, så ska köra LCHF (Low carb high fat) dieten för en månad ungefär, under vardagen. Jag kommer ju inte vara på pricken noga, det jag ska göra är helt enkelt att utesluta kolhydraterna, äta mer protein och fett. Dieten är uppdelade i 3 steg, och jag går på det tredje steget direkt. Kosten får innehålla max 5 E% kolhydrater dagligen, och mina carbs kommer då vara i form av frukt och kanske lite fruktyoghurt ibland. Kosten säger även att man ska äta mkt fett, men det är inget jag kommer att överdirva med. Ni får hänga med mig och se vad jag äter och hur det faktiskt går att skippa kolhydraterna i maten.

Min frukost idag bestod av en smoothie gjord av minimjölk, naturell lättyoghurt, en halv banan och frysta bär




Har inga mer tider på jobbet nu innan skolan drar igång, så idag ska jag städa här hemma och fixa och kolla upp allt för skolstarten.

50 års festen

hej och hå så bra jag mår, höhö.. eller det var väl litta och ta i. Vaknade vid nio och då hade jag sovit cirkus fyra timmar så har nyss vaknat upp från en powernap. Vid fem tiden ska vi till Linus päron på middag, ska bli gott med mad men kommer sitta halvsovandes framför bordet. Var på 25 års fest igår i Västra Karup för både Frida och Hobbe och det var en väldigt bra fest, hade riktigt roligt med lite spex, god mat, snapsvisor och dans till våra fötter värkte runt fyra snåret. Längtar tills vi ska ha vår 25 års fest nästa år :)

Här kommer ett litet bildregn, resten kommer ut på fajan of course ;)

Jag och svägerskan. Hade mitt löshår i och en stor fläta på sidan, blev riktigt snyggt om man får tycka till ;)


Vårt glada gäng


Hade bror mitt över mig, kul att partaja ihoppa


Paketleken. Här skulle Linus överlämna paketet till den som hade finast frisyr.. Shyyst liksom ;)


Och till slut landa den hos födelesdagsbarnen


tjejerna. Här ser ni min tuffa outfit. Byxor från H&M, linne från only. Helsvart och aprikos klocka, naglar och armband


daaans


vilka moves vi har




här går det livat till




och en liten puss på min långhåriga älskling

musico

Mina tre favoritpartylåtar för tillfället:

Shakira - waka waka
Lady Gaga - alejandro
Rasmus Seebach - natteravn

=)

tillbringa dagen på ica

Nu drar jag och jobbar 11 timmar, fy och tvi! Längtar till sju ikväll då jag kommer trilla dödstrött in genom dörren och det kommer lukta mat i hela lägenheten, förhoppningsvis ;)

Have a lovely firday!

sneak peak

Här kommer en liten tjuvkikning på min outfit inför lördag, svart och aprikos, i like ;)



Färgen på klockan är lite missvisande. Allt passar mkt bättre ihop in real. Har iof inte prövat nagellacket, men det går säkert..

Byta även underkläderna jag fick för de satt inte riktigt bra, till dessa uursöta från H&M


Nyklippt

Tjabba tjena hallå!


Vilken effektiv dag hittils. Var hos frisören vid halv tio i morse och fixa utväxten och klippte lite lugg och så. Har vatt på den salongen innan, men hos en annan frisör. Nu klippte jag mig hos en annan som jag verkligen gillade. Det vikitgaste är ju att håret blir bra såklart (och jag blev nöjd) men sen är det ju även viktigt att man kan prata me varann, sitter ju ändå där i 2 1/2 timme. Studio stil heter salongen och ligger vid nya torg.
Sen var jag inom stan och köpte ett matschande armband och nagellack till min nya älskade triwa klocka. Blir antagligen helsvart på lördag så vill ha färglada assecoarer då. Var även inom intersport och byta träningsbyxorna jag fick på min födelsedag. Har fått i mig lite lunch nu och vid tre tiden ska jag ta bussen till munka och vara barnvakt åt mina brorsdöttrar :)


Väla tripp

Först blev jag glad, sen blev jag arg. Nu är jag arg! Såg att avsnitt 9 kommit ut av True blood, är inne på sista säsongen å nu har vi kommit ifatt, men det funkar för sööören inte, grrrrr!!!

Idag när jag slutade vid tolv drog jag å syrran till väla, var ett bra tag sen jag var där. Det var najsligt. Hade inga direkta planer på något sepeciellt inköp, lr jag ville hitta något till lördag. Har kanske gjort det, får pröva och se om det känns rätt ;) Ni får se imorgon vad jag köpt, nu kallar Linus på mig här att jag ska hjälpa han å bädda nya lakan i sängen. bäst att lyda :) Kram godnatt!


The end of the summer?!

Det känns som om sommaren är över och det skriver jag med sorg. Det är nu vi behöver sol och värme så vi kan ladda batterierna inför hösten och invänta ja vad vet vi, lika mkt snö som i vintras? buuhuuu, känns ju precis som vi laggt den där snön bakom oss och snart är det dags att invänta en låååååång seg vinter igen. Jag kan inte säg att vi haft en vidare dirket bra sommar, 4 veckor sol och värme är alldeles för lite (jag menar då de dagar man kan ligga på stranden) Har max legat på stranden 6 gånger i år. Aja, nog snackat om det här, får bara hoppas det kommer in en liten bris av värmebölja till innan det är dags att låsa in sig i mörkret

Fick en härlig SOMRIG blombukett i fredags och bara den lyser upp dagen lite!


mina presenter

Jag är så glad för alla mina födelsedagspaket jag fick :)


Just for one day!

Hemma från jobb, skönt!! 4 dagar kvar sen är det slut, lr vi får väl se om det blir något extra nästa vecka, men sen drar skolan igång igen. Har ont i min stackars hals, ibland känns det inte mkt men emellanåt får jag så ont att jag inte kan prata. SUCK! Så får hålla med träningen idag och så checkar vi läget på onsdag. MEN, nästa vecka blir det allvar. Kommer köra LCHF ett tag framöver och hårdträning på det, jajamen semesterkilona ska bort bort bort nu.. 
Nu ska jag bannemig bara ha en mysdag här hemma, plocka, sitta vid datan och drömma mig bort till någon fin paradisö, kolla ture blood, kanske powernapa å ha det allmänt skönt.. :)

Lite bilder kommer här från förra veckan när jag var hemma. Vi promenera upp till klinten och plocka bär och fika på frukt. Vi gick ofta till klinten när mamma var dagmamma, har många fina och roliga minnen därifrån. Ibland önska jag man kunde spola tillbaka tiden, så man kunde få vara barn igen, bara för en dag. Det hade väl vatt nått?











Visst är lilla Åsljunga fint?

trött pallar inte

alltså jag kokar inifrån och ut, så varmt är här i lägenheten just nu.. Antagligen för det är så kvavt ute. Trodde det skulle bli svalare nu efter de störtregn vi hade igår. Och jag hamna mitt i det, Linus tvinga ut mig att gå i det vädret och det var fruktansvärt att gå i höga pumps. Skulle gå till Joel å han orka inte vänta. Sov ända tills ett idag, what the?! så länge sover jag aldrig när jag varit ute, känns som hela dagen blivit bortkastad. Det blev lagom hårt igår och jag å Frida dansa och extra mkt shake när waka waka komma, min faaavoritlåt..
Blää är trött å varm å trött å varm. Vill ha en söndag till, orkar verkligen en vecka jobb till, seege. Trodde inte jag skulle säg det, men vill tillbaks till skolan nu.. Att man aldrig kan vara nöjd!



Hurra hurra för min födelsedagsgris

Ska alldeles strax ställa mig framför speglen och sminka mig, är inte så sugen för är så himla trött. Joel har inflyttningsfest ikväll så jag ska joina, ska va där redan vid sex sen under kvällen blir det väl stan.. Blir nog mina blåa byxor ikväll. Har firat min lilla älskling nu, lr så liten är han inte längre hihi. Hela 24 år gammal precis som mig nu. Han blev glad för mina paketer, vinglas å alkomätare :) Har jobbat en sväng idag å inte gjort mkt mer än så..Ha en treevlig kväll i åskvädret, puss hej!

Min finis

the black eyes

Har inte varit en allt för trevlig natt. Har haft mardrömmar och när jag väl vakna mitt i natten såg jag bara de svarta ögonen framför mig (ni som sett säsong två av tb fattar) Har kollat så mkt på det nu så det har liksom fastnat på näthinnan. Och mitt när jag låg ock tänkte på allt det där small det till utanför fönstret, ännu mera otäckt..



Läskiga va? Får rysningar bara jag ser dom!

Klant=Evelina

Typiskt, kom nyss på att jag glömt min kamera i Åsljunga. Sist var det plattången jag glömde å båda känns typ lika viktiga. Har äntligen kommit ifrån köket. Har haft full rulle här sen jag kom hem. Varit och storhandlat, Linus familj kommer hit på middag i morgon så har bl.a. handlat för det. Sen laga jag mat och baka en ny tårta som vi oxå ska äta imorn, ja om vi törs. Skulle göra den förbaskade vaniljkrämen som skulle vara mellan tårtan men läste fel och fick för mkt smör i. Trodde ju den skulle stela så jag slängde smeten och börja om. Den andra smeten blev nästan dock lika rinnig, haha.. Aja jag slängde på den på tårtan så den har väl stelnat till i morgon..

Nu blir det True Blood här i stugan, har ju saknat det nu när jag inte kunde se något i går kväll :) Tyvärr blir det heller inga bilder från dagens bus med Mirabell då kameran inte är här. I morgon förhoppings vis. Kram godnatt!

Hemma hos familjen!

Morrn morrn, underbara torsdag är här. Just nu är det torsdagar som är sköna för min del, jag är ju ledig då. Hade en helt perfekt fösledag igår. När jag kom hem baka vi gräddtårta och laga mat. Sen åt vi runt halv sju när familjen var samlad och sen var det dags för kapetöppning :) fick en massa fint som jag önskat mig, visar det senare. Tack tack tack!!! Sen fika vi på den absolut godaste gräddtårta som finns :) Har sovit här hemma i natt och Mirabell med, så just nu vill hon att jag ska komma och leka med henne, så får väl göra det :) Min söta lilla flicka!











Kalastajm

Det gick kvickt att jobba idag, nu har jag fixat till mig lite och ska strax gå till bussen och åka hem. Tror hela familjen kommer, så det blir middag och gräddtårta, och förhoppningsvis ett och ett annat paket :P Precis som en födelsedag ska vara med andra ord!

En klänning jag inte använt på ett bra tag!



24 år idag!

GRATTIS på min och Emmas födelsedag idag, Hurra hurra hurra (24 gånger). Nu är jag gammal, som gatan. Ska pysa till jobb nu i 5 timmar, sen blir det hem till Åsljunga för att firas, wiii :)


Helgens festligheter

Men tjeenare! Skönt att måndagen är förbi, har varit oerhört trött på jobb idag. Ska packa upp allt nu från helgens festligheter då jag tillbringat hela min lediga helg i Åsljunga. Festen blev verkligen lyckad trots det blev lite avhopp och så under veckan. Jag hade väldigt roligt, vi lekte lekar som vi själva hittat på, dansade fram till småtimmarna. Sen hade pappa framme gittarren så det blev en och en annan gammal go låt. Måste iväg och träna idag, blir ett medel pass vid fem tiden.

Våra fina smörgåstårtor vi gjort själva


Festfina




Leker :)




Jag och Annette plätt






Här sjöngs det


och dansades





Bilder från förr

Sitter i soffan hemma hos mor och far nu. Är lite trött i ögonen för jag vaknade redan vid sex, var helt säker på att klockan strax skulle ringa då jag satt larmet på åtta. Min mage kurrar så hoppas de andra vaknar snart så vi kan äta frukost. Fest ikväll, får hoppas att det blir lyckat. Är glad för de som kommer hit och hoppas vi får en rolig kväll/natt tillsammans. Har inte mkt att tjöta om egentligen så jag säger väl hej och gomorgon!

alltså HAHA, jag har suttit och tittat igenom massa gamla bilder på pappas dator. Och herrejesus som man ser ut på många av bilderna. sen ser jag så himla butter ut på alla bilder, eller jag skulle nog mest vara cool..

Tiden då magtröjor och buffaloskor var inne

I Kroatien. Här blev man brun och Emma så svart så man knappt ser henne på nedre bilden


Våga inte visa bilden större, hahaa som man ser ut. Här skulle vi se Mel C i Sthlm


Lärarmiddan i 9:an. Titta så rund jag är i ansiktet


I Lindvallen med familjen


Jag och min älsklings första snö ihopa


Den närmsta bilden jag kunde hitta.. På vår 20 års fest för fyra år sedan


Jag tror då på uttrycket: man blir vackrare med åren!

Mot Åsljunga

Hallå hej ja! Freedag och nu har jag jobbat klart för denna vecka, känner mig hyfsat trött. Ska alldeles snart ta bussen mot Åsljunga. Ska ha lite fest där i morgon för vi fyller ju år nästa vecka :)
Okej, men vi hörs då! Ha en underbar helg och njut lr sup, hehe..

Bjuder på en bild från sommarens festligheter då jag inte har nått annat att bjussa på :P

äta bör man

Passet tog kål på mina muskler, gaasshh vad jobbigt det var!!! Njuter av kvällen då morgondagen består av ledighet. Snart kommer älskling hem från Göteborg och då ska vi kolla massa TB =True blood =)

Fyllde på min kropp med energi direkt efter träningen
Protein (ägg) Check
Kolhydrater (Pytt+ketchup;) Check
Vitaminer och näring (rödbetor) Check
Fett (pytt+ägg) Check

Waka waka

Jag äälskar den här låten. Varenda gång jag hör den börjar benen hoppa och man blir sugen på att dansa. De körde den på passet i måndags med. På tal om träning ska jag NU iväg på cirkelfys, det kommer bli sjukt, jobbigt alltså. Sluta ju vid tolv idag så har vatt ute på stan å fixat med presenter, vi fyller ju år snart och Laajnus med..


I´m a tired girl

Jag är TRÖTT, mina ben, fötter och rygg värker.. Det var ett tufft långt pass idag.. Ska bli riktigt skönt att sluta tolv i morgon. På torsdag är jag ledig vilket är välbehövligt då vi ska ha födelsedagsfest i Åsljunga på lördag och lite ska fixas.. Snart dags för soffan och en film.. Vill ju se True blood egentligen (sista avsnittet av säsong 1, spännande) men Linus är i Göteborg med grabbarna och vill eller vågar inte se det ensam;)

På med pyjamasen direkt när jag kommer hem :)

Hurtbulle vs softpotatis

Ny - tränad - äten - duschad, ahhh!!! Så otroligt skönt var det att träna idag, och jag körde järnet må ni tro. Svetten dröpte från mig och hjärtat slog hårt i bröstet, men blev så otroligt peppad av musiken. Körde ett medel pass och har liksom inte tränat på tre veckor nu så det kändes. Gött att ha första jobbedagen gjord, sov precis som jag tänkt väldigt dåligt i natt. Men nu är jag på banan igen och i morgon jobbar jag i elva timmar. Nu ska vi kolla på True blood här, är rätt så fast. Man blir liksom fast när man kan kolla på hur många avsnitt som helst i rad.

Rätt rått program om man jämför med twilight å vampire diaries

Sista semesterdagen

Nu har jag lite smått ångest i kroppen, börjar ju jobba i morgon efter tre härliga veckors semester. Varför ska det gå så fort?! Aja, tycker ändå jag har fått ut mycket av semestern och hittat på en massa skoj. Turkiet, campat, festat, stranden, liseberg, tropikariet och äventryslandet idag :) Solen har dock varit lite snål, eller den har ju vatt framme rätt mkt men inget så här stranden pressa väder. Ska varje fall bli skönt att få gjort första jobbedagen så ångesten försvinner..

Vad roligt vi haft idag. Åkt karuseller, badat å åkt lite rutchkanor och hittat på en massa annat där fanns att göra. Tycker dock det var lite väl dyrt med 190 kr för vuxna då hela landet är till för barn och många föräldrar bara sitter och tittar på.. Men jag å Emma är ju som barn själv och så länge vi fick vara med så var vi med;) Glömde mitt minneskort i datan och Emma hade dåligt batteri, men här kommer lite bilder iaf.













Mirabell är lite rädd för snabba karuseller som ni kan se,haha.. Men hon måste ju hänga med sina fastrar som vill åka:P

Lek och bus idag

Okej, nu drar jag, Emma och Mirabell till äventryslandet i Halmstad, fun fun :)


RSS 2.0