Paella

Ska hoppa i säng nu (läs soffan), men först ska ni få en bild på en ny rätt jag gjorde ikväll, det blev vääldigt gott:)
I är där:
Vitkål
lök
vitlök
saffran
en grillad kyckling, hackad i mindre bitar
1 burk räkor
1 paprika
2 dl räkor
lite majs
skulle vara oliver med

man bryner lök, sedan vitkål man finrivit på lite svagare värme tills den blivit mjuk. Sen häller man i en påse saffran, vitlök å kryddar med salt å peppar. Låt småkoka å häll sedan i övriga ingredienser och låt det bli varmt, mums!

gnällinlägg

Är på lite halvtaskigt humör ikväll, vart kom det ifrån då? Kan kanske bero på att jag har stått ett tag i köket med både matlagning å disk, sen tvättar jag ovanpå det.. Blev lite smått förbannad när jag kom ner när inte den ena maskinen var klar trots det stod att den skulle vara klar om 40 minuter, så jag måste gå ner snart igen för typ fjärde gången. Sen är där inga torktumlare heller, hur jäkla kasst är inte det? Och inget torkskåp, så det innebär att man måste hänga upp alla strumpor, och högt upp dessutom.. Vill flytta till en större lägenhet NU!!! Så man kan få torktumlare och ett rum med en SÄNG, soffan börjar trötta ut mig rejält nu!!!
Sådär, riktigt skönt att gnälla av sig! :P
Stranden var riktigt najs idag på tal om något trevligare, det var varmt å helt enkelt för j*vla gött, smorde in mig noga, men en liten gnutta färg på de tre timmarna lyckades jag nog skrapa ihop:)
I morgon väntar en heldag i skolan, jag å Sanna ska göra den sista paruppgiften och antagligen bli klara imorn med, så det lär bli en heldag. Lite smått bitter är man ju när man precis glatt sig över att tentan är över och så drar nästa sak igång igen, måste bara vara MAH som har det så, dumma!!!
bjussar på en liten halvsjasskig bild från stranden idag:P

Premiär för stranden:)

Nu drar jag till stranden å lägger mig i en håla, ska fixa lite inför plugget imorn å börja skriva lite pack å "att handla lista" inför resan..

Sommar tecken

käka frulle på balkongen, är det sommar?? JAA! Cykla i linne hem från gymmet, (utan att frysa trots det blåste), är det sommar?? JAA!

Happy tuseday

Good morning sunshines:) Passar ju bra idag när solen strålar in genom persiennerna. Vaknade av Emma i morse när hon gick upp vid sex, kunde inte somna om sen, stackars mig som ville sova ut på min lediga tisdag:( Men nu får jag antagligen jätte mycket gjort ist, ska gå upp och äta frukost och sedan köra ett hårt pass på gymmet, rygg, biceps och mage med 15 minuters uppvärmning blir det idag...Sen ska jag inom ica å handla lite smått och vidare hem för lite fix å don, efter lunch drar jag nog till stranden om vädret håller i sig:)
Appro på strand å sol så åker vi till Turkiet om knappt två veckor nu, ahh, ni anar nog inte hur skönt det kommer bli. Får hoppas det är fint väder där nere oxå. Jag måste införskaffa mig en ny bikini där man kan ta av banden, innan vi åker. Ska till malmö i helgen, så jag hade tänkt kika lite då:) Hörs sen, kramsis

 


It´s over!

Jag NJUTER! Tentan är ÖVER! Ligger i soffan å det svider i ögonen av trötthet, var ju uppe vid fem snåret i morse och det känns nu. Det är obeskrivligt skönt att tentan entgligen är gjord, satt mellan åtta och ett typ så det var rätt många timmar. Fick lite panik på de första två uppgifterna, men jag måste faktiskt säg att det kändes bra, vågar egentligen inte skriva det men känslan säger ju sitt.. Vi får se helt enkelt, får svar senast om en vecka via mail:)
Nu ska jag ligga här ett tag till å bara njuta, sen blir det spinning vid fem..aaa jjaa, kan ju inte bara ha det bra;)
Sen måste jag ju bara påpeka vädret, herregud vad det slog emot mig när jag kom ut. vart kom den värmen ifrån, egentligen? Gött är det iaf, kan ju hoppas det är fint i morgon med:)
Torsd-sönd är jag ledig, kan det se mkt bättre ut?;)


TENTAMEN!

wohoo, det blev visst ett hej å godmorgon innan tentan:) Hade lite tid över men nu måste jag dra mig, har inte alls varit nervös innan, men innan tentan lämnas ut får jag alltid sjukt ont i magen, sen när man gjort första uppgiften brukar det släppa igen:P
Okeej, då KÖR vi!

enough

NU slänger jag in handduken å säger tack å hej för mig. Har pluggat mellan 9-18 idag och nu går det inte in mer. En sista genomkoll på tåget i morgon som jag ska ta 6.22, fyy! Så jag säger godnatt nu så hörs vi efter tentan är skriven:)

Det enda som var roligt under dagen var maten vi åt ikväll, haha. Så kul har jag haft;) Tacos utan bröd stod på menyn, tacosallad då!





ooh happy day!

Tentaplugget klart för dagen, nu drar jag å jobbar till nio, YES!!!

Systers examen

Haj, godmorgon, hur mår ni? Minns inte sist då jag sov längre än till sju, mitt huvud dör av trötthet snart.. Hur ska jag palla denna sjukt tråkiga lördag? Nej, idag är ingen bra dag, men skit i det, det är snart över å då drar jag...
Ska snart slänga mig över tentaplugget, two days to go liksom, för igår blev det inte mer än 1 1/2 timmes plugg eftersom syrran tog EXAMEN --> graaaaattis igen!!! Det var en väldigt härlig och lugn dag med familjen. Vi åkte till Wallmans där examen hölls mellan tio och ett, väldigt trevlig "underhållning" får jag säg. Efter det körde vi hem till Ängelholm och åt god lunch Emma fixat. Sen blev det presentutdelning å fika.. På kvällen kom Jimmy å Linda å vi käka såå god pasta på Casa mia, vidare hem till oss igen för efterrätt:) När de åkt hem kollade vi lite twilight (det var faktiskt typ ett halvår sen nu;) Så det var en lugn å skön dag, med myycket godsaker, hahaa..
Utanför wallmans
inne på wallmans med klassen
hämtar diplom å examensbevis
dags för lite lunch, hemma igen
pastasallad, kyckling å baguetter
Linda på Casa Mia:)
Ja, en liten bild på mig får jag ju oxå bjuda på:)
Och hemma hos oss igen för lite mer fika;)

Baksmälla

höhö, inte jag inte men Emma faktiskt (hade examensfest igår), och antagligen några killar ikväll:P

Hej kära! Redan torsdag och jag må säga att det är såå skönt, har tentapluggat intensivt i fyra dagar nu å det är gött att veta att det inte blir så många timmar i morgon. Syster yster tar nämligen examen då, så vi är bjudna till wallmans i Helsingborg vid tio, där avslutningen är. Sen blir det mys å massa gottigheter med familjen resten av dagen..Sen på lördag & söndag kör vi igen, hahaa.. På måndag börjar jag leva igen, aahh, längtar dit..

Men lite roligheter blir det ikväll med, ska på bio med Jennie. Kände att jag behövde göra något annat än å hänga över böckerna..Kan ni gissa vilken vi ska se???? Jooo, baksmällan 2 förstås, Tjohoppp, ska bli skönt å skratta lite, förhoppningsvis;)




tentakoma



jääsp, stack hemifrån halv åtta å kom hem halv sju...gud vad jag å sanna varit flitiga idag, tentapluggat mellan 9-15, sista timmen bulta mitt huvud av trötthet efter alla tal och problem vi jobbat med under dagen.. Nu mår jag bra, stack på ett indoor walking pass när jag kom hem, skönt att rensa huvudet. När jag kom hem stod maten på bordet, och ååh vad gott det var. Vill ni ha receptet? Såklart ni vill, kolhydratvänligt oxå:)

Lax
turkisk yoghurt
creme fraiché
grädde
lite phialadelphia ost
fetaost
chilisås

Lägg laxen i en form å krydda den som du vill, blanda ihop övriga ingredienser och häll på laxen. Allt är höftat och vätskan kan man ju ta lite av det man har hemma, det blev iaf en himla god smak med alla dessa kombinationer ihopa..

Serverade med broccoli, en halv avocado å lite riven parmesanost på, yummi!


domma!

Hejee, maten står på spisen och puttrar och jag sitter nöjd i soffan:) Slet mig upp halv sju i morse för att åka till skolan å tentaplugga med Sanna några timmar, den här veckan är det bara fritt tentaplugg som gäller, riktigt bra att man får tid till bara det. Om en vecka gäller det alltså, så ni vet ju vad jag kommer ägna mig åt den kommande veckan...

Är lite sådär grymt frustrerad annars över vulkanen på Island, hur sören kan en till vulkan få ett utbrott så tätt in på?? Vi flyger till Alanya om 3 veckor exakt idag (skrev fel sist, det var 4 veckor då) och tänk så fortsätter den dumma vulkanen spruta ut aska då, GAAHH!!! Snälla, om det finns någon gud, var med oss den här gången..Vi tog inte ens avbeställningsskydd eftersom det var så tätt inpå, kan man lägga till det nu?

jajaa, vi får se hur det urartar sig, här kommer iaf några färska bilder från vår grymma dag/kväll i lördags:)

mys med grillning å strålande väder



Körde på mitt löshår:)






Det var typ här det börja urarta



himlen öppnade sig

åå vilket åskväder vi hade här innan, herregud vad det regna, åska å blixtra om vartannat..Älskar åska å riktigt ösregn när man ligger inne å är bakis, myys.. Shit vilken sliten dag det varit, har bara sovit 4 timmar i natt så är slut som artist nu..Blir bädden snart å jag kommer nog slockna på två röda..Har ändå fått en del gjort idag, vi har tvättat och sen har jag varit hos Linus å delat upp sakerna i källaren. Efteråt följde jag med upp å vi satt bara å prata om allt möjligt, väldigt skönt, men tomt när jag lämna nycklarna å gick:( Är lite tungt nu ikväll, men som sagt, ups and downs. Ikväll gjorde vi hamburgare utan bröd, det funka det oxå men klart godare med bröd...

Det blev verkligen en hellyckad kväll igår, tänk om vi hade haft det här vädret igår? Istället hade vi strålande solsken å ca 20 grader varmt, helt underbart var det.. Spelade två omgångar å jag vill lova att man var helt slut efteråt, dricka alkohol å springa samtidigt är kanske inte den bästa kombinationen;) Efteråt smakade det väldigt gott med grillat.. Förfesten hos Emma började rätt lugnt, men som vanligt urarta den och det gick rätt vilt till vill jag lova innan vi drog ut, haha..Hade inte velat vara våra grannar igår mellan halv elva å halv ett typ. Bahnhof blev det sen ja och som vanligt blev det waka waka fram till stängning;) Tack alla fina som var med och gjorde denna kväll GRYM!


Cupcakes

Igår bjöd vi på goooda cupcakes bestående av kladdkakemuffins fyllda med jordgubbsgrädde och creme cheese - vit choklad frosting på toppen, hur gott låter inte det?? GOTT!!!

Vad tycks om min nya klänning? Supersöt tycker jag, har en likadan men blommig, de kommer från H&M för 250 kr..


Fina va? :)

Det finns en vädergud trots allt

good morgon heej! Inte konstigt man vaknar så tidigt när hela rummet är ljust redan vid fem?! Jajaa, beror väl inte bara på det, har massa att göra idag å jag är som mor min å har lite svårt för att sova då;) för övrigt kurrar min mage ihjäl sig typ, så får väl bli frukost sen..

Igår var typ inte en lugn minut på hela dagen, vaknade vid sex å pluggade ett par timmar, sen tog jag å Emma bussen till Ikea å köpte en massa nödvändiga saker till lägenheten (har lite svårt att kalla det vår lägenhet eftersom jag flytta in när hon redan bodde här och jag sover på soffan, men när vi flyttar till en ny så kommer det bli vår:) I alla fall, efter det kom mamma å vi käka lunch på ikea sen körde vi hem till Ängelholm å storhandla för nästa vecka och inför ikväll, vidare till Jimmy å Linda för att hämta lite stolar å hem för att packa upp allt vi köpt.. Numera lever jag bara i en resväska & en trådback jag köpte igår:) Skulle köpt en klädställning oxå så jag kan hänga upp lite kläder men de var slut för tillfället. Efter allt uppackande bakade vi inför idag och sedan var det dags för matlagning å lite annat fix.. Kan ni gissa om man var rätt död efter det??

Idag som sagt är en trevlig dag, solen skiner på beställning och det är lördag. Inte vilken lördag som helst, utan ölbrännbollslördag.. Jag å Emma har fixat ihop en liten fest med brännboll, grillning å partaj.. Vi ska träffas alla 17, 18? kl fyra för att spela å dricka öl, sedan grillar vi å därefter drar de som vill hit vidare för fest å utgång...Vi ska bjuda på bål, fika å så därav bakandet:) På schemat idag står alltså städning å fix på schemat...

Nej, nu ska jag dra mig upp från soffan å göra 100 situps, egentligen borde jag göra 200 för glömde det igår.. Njut idag, I will:D

när det bjuds på sol ute, kan ni få en vårig bild när jag paddlade kajak för två veckor sen

fixifix

Det här inlägget skrev jag igårkväll, men internet är så segt på kvällarna så lägger in det nu ist:)

Gokväll! Ska bli skönt att lägga sig på soffan snart, har haft full rulle hela dagen.. Var på indoor i morse och körde 100 situps innan, ska försöka göra det var dag typ ett tag nu;) Annars har jag pluggat en hel del, ringt en massa samtal, fixat inför lördag, varit på stan, inom H&M och vidare för färgning av fransar, bryn å noppning:) Nu ikväll så pratade vi med Matte å Minea genom skype, har ju inte hörts sen de kom fram å de verkar ha det bra i sitt nya hem..Pyttan å Mirabell var ute å handla så får hoppas man får en skymt av dem nästa gång..

I morgon blir oxå en lång dag med mycket att stå i, vi måste till Ikea för storhandling typ, lägenheten behöver kompleteras med en hel del, sen ska vi inom maxi å storhandla.. Tur mamsen kunde köra oss runder:) När vi kommer hem ska vi ställa oss å baka inför lördag, woopp:)

Man ser inte brynen så tydligt, men de blev snygg form på dom, härligt med lite färg på fransarna när man är osminkad med:)





RESA BOKAD:)

Godmorgon! Solen skiner ute idag, kan inte vara annat än på gott humör:) Fast jag inte kom i säng förän vid tolv i natt å kände mig som en zoombie när jag skulle upp är jag glad nu.. Igår bokade jag, sanna å chris en resa till Alanya:D Det ska bli helt underbart att komma iväg alltså, och det bästa är att det bara är tre veckor tills vi åker..shiit, det är snart alltså, hur ska jag kunna koncentrera mig på tentan??!! Åååh vad roligt vi ska ha ihop, sola, bada, festa och hitta på en massa roligheter..vi fick det för hyfsat pris oxå, 2800 per person ca för flyg å specificerat hotell. Använder mina deklarationspengar till det, vilket är perfekt;)

Nähopp, nu ska jag till skolan, sista föreläsningen innan sommaren, sen kör tentaplugget igång.. Har för övrigt rätt mkt i huvudet som går runt, det är så sjukt mkt praktiskt att fixa i en sånn här situation, men börjar komma en bit på vägen nu.. Nu ska vi bara hitta en större lägenhet oxå, för tillfället lever jag i tre resväskor typ, det är ju bara i en etta vi bor i så..


Litet, enkelt hotell med stranden rakt över gatan. Hotellet består av två byggnader och har en liten pool med barnpool som del av vuxenpoolen. Poolbar och bar samt restaurang. hihi, detta kommer bli perfekt

sleepy monday

Heej! Shit pommfritt vad trött jag varit idag, höll på å somna när vi satt med vårt grupparbete. Inte konstigt efter så få timmars sömn i helgen. Nu är vi klara med alla våra grupparbeten och har endast tentan och en paruppgift kvar innan sommarlovet:) Jag blickar framåt, men kan ändå inte se ljuset i tunneln förän tentan är gjord.. Gick på spinning när jag kom hem och om det är något som får en på andra tankar och framför allt att släppa alla tankar man har i huvudet så är det spinning, häärligt. Hade en jobbig dröm i natt, kändes konstigt när jag vaknade, eller allt känns rätt konstigt nuförtiden...

Vet inte om jag ska packa upp lite av mina saker jag flytta hit igår eller fortsätta kika på sista minuten resor;) Det blir tyvärr ingen resa till USA nu längre, finns inte en chans att jag har råd:( Känns fruktansvärt att inte få träffa Mirabell å Minea på så länge nu, de lämna oss i fredags, saknar dem redan<3

en bild från Aw i fredags


och en från lördagens utgång






helgen

Hejsan! Blir ett snabbt inlägg för ska pys till tåget om 4 min. Helgen har varit skön å mina tankar har varit distraherade, vilket jag gillar.. Var på AW i fredags med syster å några till. drack billig öl, lyssna på sound trip, dansa å flumma runt, det blev en riktig bra kväll.. Lördagen jobba jag, rätt sliten å på kvällen blev det partaj igen, haha.. Emma å Ebba skulle förfesta här å hur kul är det att bara titta på?! :P Så jag hängde med ut å vi shaka loss rejält på bahnhof, riktigt bra musik denna gången:)

Igår var inte den roligaste dagen på helgen, sliten efter två kvällars fest å lite sömn + att jag var hos Linus å packa ihop alla mina saker, har bara källaren kvar nu.. Alltid lika jobbigt att gå dit, men ändå väldigt skönt att få prata å träffas i mellan åt..

På kvällen laga jag å syster mat (bor här för ni som inte vet).. Det blev asnajs, see så gott det ser ut.. Oj, verkligen brått nu, ska försöka uppdatera lite mer sen men har fullt upp med precis allt nu..Pusss!


Ups and downs

Hej på er! Det är lite bättre idag, men allt går ändå runt i huvudet. Mitt humör kommer verkligen vara upp å ner nu den närmsta tiden, allt är så fruktansvärt jobbigt, både för mig å Linus.. Jag försöker att stå ut när jag är ensam, men då är det som värst. Gillar att va bland folk, slippa tänka, slippa känna klumpen i magen... Idag har jag å emma pysslat hela dagen, bland annat med våra inbjudningar för 25 års festen, snart kommer de äntligen dimpa ner i era brevlåder :) I morgon är det skola och det ska bli skönt att få va lite omringad bland folk igen.. När jag kommer hem ska vi ta ett sista farväl till fam Sköld som åker till USA på lördag:( Det händer mkt jobbiga saker nu, men man tar sig igenom, bit för bit.

Har ingen passande bild, så ni kan få en på mitt nyslingade hår....


It hurts so badly

Mina tårar kan inte sluta rinna, är hos Linus nu å vi har delat upp alla saker, det gör så fruktansvärt ont i hjärtat.. Jag klarar inte av att vara här mer nu, skulle bara in å fixa lite på datan..

Känns som idag är första dagen jag verkligen inser, att det är slut..

Förlåt, jag hatar att såra, vill bara att alla ska må bra.. Förlåt! Älskar dig för alltid!

Will always remember

(Det här skulle jag lagt upp i söndagskväll, men då funka det inte)

Hej! Det var ett tag sen, har kopplat bort bloggen den här veckan för det har hänt så mycket. Ni flesta vet nu vid det här laget att det är slut mellan mig å Linus. Jag tänker inte sitta här och predika utan fattar mig kort. Vi har haft 7 helt fantastiska år tillsammans, och de kommer alltid att finnas i mitt minne, ångrar inte en dag av vårt förhållande. Vi har verkligen haft det bra ihop och det var grymt tufft att ta beslutet att lämna honom, det gjorde ont i hela min själv vid tanken att såra honom. Jag älskar Linus av hela mitt hjärta men kärleken fanns tyvärr inte där för mig längre, på rätt sätt. Vänskapskänslorna hade tagit över hur jag än inte ville inse det. Trots det känns rätt så saknar jag givetvis honom. Herregud, vi var ihop i 7 år, 7 år (rullar en tår längs kinden av alla minnen som kommer tillbaka nu), man samlar på sig en hel del under de åren. Jag kommer sakna honom och alltid minnas, dessa 7 fina år av mitt liv ♥

 


Mot Malmöcity

Då hinner man slänga in en dagens oxå juu ;) Ha en nice måndag, själv ska vi ha en föreläsning om digitala verktyg:P

Nytt linne från H&M för 49 spänn!!!

Sovmorgon (men inte jag inte)

Hej söta! Igår kväll innan jag la mig blev jag glad, fick reda på att vi började ett ist för nio, yees sovmorgon.. Neej, vakna sex, haha, löjligt detta.. Kom upp å gick på spinning vid halv nio iaf, asgött var det.. Nu har jag duschat å fixat en korvsallad till lunch jag ska käka på tåget.. Har lite bråttom nu, ska sminka mig å fixa håret.

dagens lunch

red riding hood

Ligger med datan i knäet, kommer somna på två röda när jag släckt ner den..SOVA!!! Den här sega helgen fick iaf ett bra avslut. Gick på bio å käka på pepelino med syrran, Therese å Linda, myys.. Kollade rödluvan, den var väldigt bra faktiskt, så se den..Nu pallar ja inte mer, ögonen trillar, natti!




välkommen våren

God middag!?! shit vad trött jag är, vakna fem igår å sex idag, jag vill bara soova.. Har gått upp halv sju hela veckan å längta verkligen till helgen så man kunde få sova ut, men inte..Och nu börjar skolan igen med tidiga mornar å jag har inte fått sova ut:( suck!!!

måste plugga lite nu, sen har vi inga planer för resten av dagen får se vad som händer. Solen strålar för tillfället, men d har ju sagt det ska regna sen, vi får väl se.. Gick upp vid sju å gick en power walk, det var typ jag å ankorna uppe, haha.. Så himla fint det är ute nu, allt är så grönt..Sen gjorde jag en god lchf frukost och nu sitter jag här halvsovandes..

Det var ju valborg igår men jag fira inte det på nått sätt, jag jobba mellan halv tre å nio sen palla jag inte hitta på nått efter det. Snacka om att det eka tomt i butiken efter sju, inte lönsamt å ha öppet.. Igår innan jobb var jag å träna spinning med en av instruktörerna, hon gav mig lite tips å så, så det kändes bra.. nähäää, nu somnar jag snart här, tjolahopp!

the breakfast

RSS 2.0