jobb+bakis=ingen bra kombo

Haaaaaaaaaj å goddag å gomiddag typ! NU ska jag jobba, buhuuuuu..Det blev fest igår helt enkelt, kom hem rätt sliten å trött efter ett nio timmars jobbpass igår. Syrran å Mange var oxå rätt slitna för de hade varit på utbildning för Herbalife hela dagen så vi var hemma samtidigt. Men Helena var även hemma från London denna helg så självklart fick vi passa på att gå ut. Vi hade ju tänkt helsingborgsfestivalen men vi töja aldrig åka in plus att det regna. Så vi körde faktiskt med en hederlig utgång i Ängelholm, har ju sören bara varit ute här 1 gång i sommar. Men det var tur, för hade väldigt roligt. Tina var oxå med på förfesten, så det var skoj, sen mötte vi upp Therese ute. Berättar lite mer i bilder sen, hinner inte lägga ut "utgångsbilderna" nu, tar det när jag kommer hem ikväll eller imorn..
Bläää, mot jobbet snart då.
Lite våfflor till lunch
Vi hade ingen sylt hemma, så vi fick göra en egengjord med frysta hallon och socker..

Fest eller inte?

Jahooopp, då var det dags för jobb igen, 9-18.. Jag får tänka på lönen när jag sitter där, lönen. Det kommer klirra gott nästa gång;)
Det lutar åt fest ikväll (of course), men det är inte helt 100 än. Isf blir det hbg festivalen men det är lite osäkert vem som ska med och så, sen jobbar jag ju till sex med.. Men jag är sugen,alltid sugen på fest.. Fast det hade varit jäkligt gott å vakna pigg imorn med tanke på att jag ska göra en wellnessanalys vid 10 och sedan jobb på det. Men jag kan ju inte bryta mitt mönster nu, det vore dumt. All the summer we´re suffling;)
POOOOOOOSSSSSSSSSSSS HAAAJ!

Surfer girls

uch vad skönt å få komma hem och sätta sig i soffan en liten stund innan jobbet. Idag hade jag hellre bara velat vara hemma resten av dagen å mysa, eller fixa för festen, vi ligger lite back i vår planering här. Sen är jag rätt mör nu också. Vi var på vågsurfingkurs, del 2 i morse, eller vid nio tiden fram till halv tolv. Nu körde vi bara i vattnet och det var MYCKET vågor och STORA vågor, stora för att vara Sverige iaf. Trodde inte surfingen skulle vara så bra här, men det var den. Nu när vi är nybörjare räcker det gott å väl med denna storlek av vågor, och att man kan hitta det så nära är ju toppen. Nu kommer vi inte hinna träna så mycket innan festen, men efter det kommer vi hyra en softboard några gånger och sedan köpa en egen longboard så vi kan åka runder själva och köra..
Som sagt, nu blir det jobb, och det är stängning som gäller idag igen:( Men jag kämpar på och får se fram emot det lilla hela tiden, ikväll blir det lite fredagsmys när jag slutar med Emma å Maaaaaaange, hahaa..Och vem är det dååå?????? ;D ;) :)
paddla paddla
måste säga att det var sjukt svårt å komma upp, måste komma rätt med fötterna annars blir det jäkligt vingligt.
Här kom syrran upp:)
Men övning, övning, övning, det är allt det handlar om

worki worki

Nu ska jag iväg å jobba lite, jag vet jag tjatar om tiden, men fick lite stress när jag såg hon var halv ett å jag börjar halv två. Ville bara säga hej å hå och så, ska bli underbart å jobba;) hahehahahehohho..
Blev nöjd med slingning av utväxt igår:)

WOK recept

I´M UP!!! Vakna halv sju av mig själv, fast jag var pigg hade jag gärna sovit lite längre för ska jobba sent ikväll.. Nu ska vi tvätta och under tiden gå på ett IW pass. Efter passet ska vi cykla till roddklubben å checka in lokalen där festen ska vara. Sen ska vi hem å laga mat och efter det är där inte mycket tid över innan jobb, jobbar stängning ikv.. Sista sega veckan innan ett bättre 3 veckors schema drar igång..
Föresten woken blev god, så här får ni receptet...Och Mange din lilla snokare, det är inte DITT recept, det är Emmas helt påhittiga egna recpet, ni hade ju inte ens samma ingredienser..Så pass dig, va va va!!!!
Vi kör ju lågt med kolhydraterna men får även i oss en del genom grönsakerna, de bästa helt enkelt;)
1/2 vitkålshuvud
lök
vitlök
blandade wokgrönskaer på konserv
bambuskott
paprika
chili
casewnötter
kyckling
1 stark korv
sweet chili sås
Bryn chilin å nötterna för sig, lägg åt sidan. Stek sedan vitkålen för sig tills den mjuknar å häll på lite kinesisk soja och fond som passar. Stek ihop kyckling, korv, paprika, lök, vitlök och wokgrönsakerna, krydda med grönsaksbuljong och mycket sweetchilisås, rör ihop att med vitkålen, chilin å nötterna..
Starkt men gott och vääldigt nyttigt!

GUL vattenmelon, ja läs gul!

Jag och syrran skulle dela en vattenmelon ikväll, man blev ju lite smått chockad när man delade den och såg det här------>
EN GUL vattenmelooonas
GOD var den iaf:)

Inte tid för solning här inte

Nu är det dags för middag, ska värma en matlåda från igår.. Är hyfsat trött nu efter en lång dag. Jobb mellan 8-14.30, hem en vända och sedan till frisören och fixa min utväxt, därifrån direkt till friskis för ett pass cirkelys. Och nu är jag hemma:) Skulle egentligen varit på ett möte med herbalife mellan halv sju å halv nio, är väldigt tacksam att det blev inställt:)
Okeej, s long!

Lyckad hälsoträff

Oj, nu ska jag visst jobba. Känns lite konstigt med tanke på att jag varit ledig i tre hela dagar.. Det har ju inte varit nån "semesterledighet" den här gången eftersom vi bara ägnat all tid åt festen och Herbalife.. Det hade passat bättre om Herbalife hade kommit "in i våra liv" lite tidigare för nu har vi liksom häcken full med festen, men det får gå helt enkelt. Hälsoträffen gick jätte bra igår och det verka som om folk trivdes, nu ska vi boka in lite wellnessanalyser. Under denna hälsoträff får man fylla i om man är intresserad av en personlig behvosanalys (wellness) beroende på vad man är ute efter (man kan göra detta fast man inte gått på någon häsloträff också). Det kan vara allt från Näring och hälsa, viktkontroll, bättre idrotts/träningsresultat m.m. Man träffas sedan enskilt med den här personen och gör en analys utifrån hur han/hon lever idag och hur han/hon vill leva och lägger upp ett förslag på vad för varor inom Herbalife personen behöver.
Jag har själv ätit produkterna nu i ca. 3 veckor och känner mig betydligt piggare. När jag ska gå upp, som idag kvart i sju och larmet ringer vaknar jag fullkomligt pigg och utvilad fast jag inte somnat förän efter 23, det hände sällan innan. Som ni vet hade jag mycket sömnproblem innan också, de är som bortblåsta nu. När jag tränar känner jag mig betydligt starkare och orkar mer än vad jag gjorde förr.. helt sjukt man kan känna skillnad på tre veckor alltså, får hoppas det håller i sig, eller blir ännu bättre rättare sagt. Mitt mål med just det jag äter är att få bättre träningsresultat och öka min muskelmassa. De prodkuter jag äter idag är FORMULA 1 shake, proteinbars, H3O, Omega 3, vitamin och celluloss tabletter. När jag har tid lovar jag att berätta lite mer om just de produkterna...
Men nu måste jag dra mig, börjar om en kvart. Tyvärr så glömde jag totalt bort att fota igår på träffen:( Så ni får se lite bilder på mig innan ist:)

HÄLSOTRÄFF MED HERBALIFE

Nu står vi i köket å lagar mat, har pysslat lite idag men för att kunna fortsätta var vi tvungna att köra till Åsljunga för att hämta skärmaskinen å skriva ut lite.. Sen blev det inte så mycket mer för var tvunga att ordna för ikväll, vi ska ha hälsoträffen ikväll ju och blir 11 personer. De kommer vid sju så ville bara kika in å säga hej:) När alla kommer ska de bli vägda och sedan ska en från herbalife hålla i ett litet "föredrag" och vi ska bjuda på lite provsmaker.. Trevligt ska det bli:) Nu verkar det som om maten är klar, talk to u later..
Wok står på menyn, om det blir gott kan ni få receptet sen :)

Pyssel time

Tjaaaaaaaaaaaaa! Tisdag och ytterligare en dag fri från jobbet, efter det blir det mycket jobb igen. Har varit på friskis och kört ett gympass, efter det träffade jag en spinning instruktör å tränade lite, nu är det klart att jag oxå är inbokad på steg 1 utbildningen i september, vi kommer gå två steg. Steg 1 som är en grundutbildning och steg 2 då man kör på cykeln, lite senare i höst.
Nu har jag druckit min shake, ska ta en snabbdusch och sedan har vi en pysseldag inför festen framför oss..

Montering

Klapp på axeln får jag säg idag, nu har jag packat upp hela min resväska och hängt upp allt på klädstången, eller inte riktigt allt för hade inte tillräckligt med galjar, men det mesta. Sen har jag flyttat över alla saker som låg i bagen till en resväska. Nu får det vara så sålänge. Vi kollar runder på lägenheter för fullt, vi ska ju flytta till en större lägenhet är det tänkt, gärna en trea så vi kan få vars ett rum. Men det är så jäkla gött att ha så låg hyra som vi har nu i vår etta liksom:) Men som sagt är jag ju hyfsat trött på att bo på soffan, fast det funkar. Vi har skrivit upp oss på några men inte fått någon napp hittils, så vi får helt enkelt vänta och se..
Nu ska vi äta lite fruktsallad från igår sen ska jag bara lägga mig och läsa... Natti natt natt!
tadaaaa
Skönt att få översyn av sina kläder
såg visst att jag hade några nagellack;)

planer, vi smider planer!

Heej! Då var den här dagen snart slut, har inte hunnit skriva ett enda inlägg på hela dagen för vi har verkligen haft fullt upp med fix för vår 25 års fest och ett spinningpass på morgonen. Den är ju om 3 veckor nu så det är mycket att ordna och mycket av ens lediga tid kommer att ägnas åt det. Så det gör inget vädret är lite sämre nu:) Vi har iaf planerat upp när vi ska göra allt, dag för dag så vi hinner i tid. Jag jobbar mkt de sista två veckorna sen så..
Nu har vi precis lagat mat å ätit upp, hade tänkt jag skulle montera klädställningen jag köpte på IKEA igår så mina kläder kan flytta från resväskan :) Äntligen :)
Igår efter allt flängade i affärer gjorde vi oss förtjänt av en god fruktsallad.
Bestående av plommon, aprikoser, äpple, kiwi, vindruvor, banan, periska å apelsin med lite vanlijglass:)

6 affärer på 6 timmar

Vilken dag!!! Sitter i soffan nu å äter lite fruktsallad efter en heldag ute på vägarna och i affärerna. Vi åkte iväg vid ett tiden och kom hem halv sju ikväll.. Vi har verkligen varit överallt, gud vad vi har fått handlat mycket, både till festen och andra behövliga saker. Vi lånar mamma å pappas bil nu i tre veckor så då får man ju passa på att köra runt:) Vi har iaf varit på IKEA, väla, ÖB, blomsterlandet, Willys å slutligen Maxi.. Man känner ju sig som en gammal käring som kör runt i alla affärer för att köpa det billigaste, hahaa. Väl hemma skulle vi packa upp allting och efter det skulle vi ha lagat mat men det palla ingen. Så vi beställde faktiskt vars en kebab sallad på pizza king.. Nu blir det snart sängen å jag ser fram emot en god natts sömn, två till lediga dagar framför mig:)
Fullt i bilen
och högen med kvitto var inte lika kul

Mot överallt!

vädret speglar humöret lite idag, eller det är väl vädret som smittar av sig på humöret.. Har drömt en massa i morse, och när man vaknar önska man lite drömmarna var sanna, men så försivnner dem. . . . .
Har planerat för vår fest på förmiddagen, sov ända till halv tio idag för var ju uppe i natt å hämta Jimmy å Linda. Nu ska vi äta lunch sen bege oss iväg till IKEA, väla, rusta, maxi, ÖB, ja tyyp överallt... Hej och hå!

När tittade jag på tv sist?

Hemma från jobbet, gud vad skönt! Första lördagen hemma på jag vet inte när. Köpte hem lösgodis och öppna cidern jag köpte på kiviks musteri (alkoholfri if course), så nu blir det lördagsmys med en film som börjar strax

of to work

Nu sticker jag å jobbar och tjänar ihop en liten slant. har piggnat till någerlunda så jag ska väl stå ut med dagen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pepes it is!

Hej och godmorgon! Det är inte på tipp topp här idag. Jag är rätt sliten och har ont i magen. Stackars mig som ska iväg å jobba mellan halv tre och nio idag, men det kommer nog gå bra.. Ska bli riktigt skönt att bara komma hem och ta det lugnt sen. Eventuellt ska vi en runda till Tina när jag slutat å hälsa på, får se hur trött jag är då. Sen ska vi hämta Jimmy å Linda vid ett i Örkelljunga, de ska på bröllop.
Gårdagen blev verkligen lyckad. Vi hade fullt upp hela dagen så därför jag inte hann skriva. Först storstäda vi hela lägenheten sedan satt vi några timmar och fixa med vår 25 års fest, nu stanna Emma hemma från Götet och tur var det.. Sen var klockan fyra å då var det dags att fixa till sig och sen börja med maten. Helena kom vid sex tiden och då börja festen:) Vi åt potatisgratäng, fläskfilé, sallad å en sås, efter det blev det en massa tjöt, fotande och en hel del dricka på det, hahaa.. Vid kvart över tio tiden tog vi bussen in mot Båstad, Therése och hennes kompis mötte vi upp på bussen. Väl inne på Pepes shaka vi loss till fötterna skrek av smärta, jag hade Emmas höga pumps på mig och jag har inte haft höga skor på typ ett år så jag var rätt öm vill jag lova. Det blev en riktigt lyckad kväll/natt med härliga vänner.

Ikväll tar vi över Båstad

Festen är i full gång, Helena är här å vi har ätit gott, nu blir det paaaarty;)

Värt att fira

Heeej, godmorgon, gomiddag, heejdå :) :P ;) Vad är det för en dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är Evelinas lediga dag, hurra hurra hurra, hahaaa.. Lite glad får man ju vara åt det, as u know så har jag ingen semester förutom några dagar v.34, sen jobbar jag fram till skolan börjar, ända fram till sista dagen faktiskt. Än så länge gör det mig inte så mkt, fick ju en vecka i Turkiet iaf i början av sommaren. Det störiga är att folk inte tror man behöver semester, det är ju så att jag har ju inte jobbat i ett år, hur kan jag då behöva någon semester??!?! Att plugga är typ inte DUBBELT så ansträngande som att jobba, nääeedå, inte så inte...
Det jag ville komma fram till var då att jag njuter av de dagarna å kvällar jag har ledigt:)
Dagen på jobbet igår var lång, det var sjukt mycket folk, varmt som bara den framme vid kassorna och jag satt typ hela tiden.. Jag förstår inte hur ac:n inte kan funka, är det meningen man ska jobba i sådan värme?!
Jajaaa, nu till något roligare, ikväll kommer Helena hit:D Hon jobbar i London så har inte träffat henne på ett år nu. Ska bli riktigt roligt att ses å vi lär ha mycket att prata om. Hon kommer hit vid sextiden, då ska vi laga mat, festa till det och sedan ta bussen in till pepes bodega faktiskt:) Jag, syrran å helena, möjligtvis Therése oxå:) SO TONIGHT WE`RE SHUFFLING AGAIN BABY, ALL THE SUMMER - don´t forget (har inte brutit mitt löfte hittils;)
Från det ena till det andra. Fick hem en katalog från H&M med höstens nyheter. Sluta alltså, det är JULI månad, det känns som sommaren precis har börjat och jag längtar fortfarande efter den. Så, TA BORT!!! Vill inte se, inte nu!!!

Bio i det fria

Vilken härlig kväll det blev igår. Picknick i det gröna, ljudet av folkkära hasse andersson i bakgrunden och sedan sound trip som fick typ halva Ängelholm å gunga. Gud vad mycket folk det var, riktigt kul att se. Efter musiken lagt sig drog de upp en stor projekter och det var dags för bio, utomhus i mörkret med Lasse Åberg - sällskapsresan. Vi orka dock inte se klart hela eftersom de starta filmen rätt sent å vi skulle upp tidigt idag å tvätta och träna. Men jag har sätt den några gånger innan så:)
Nu blir det lite fix å så innan jobb halv två..
Hasse Andersson på scen med sound trip
Ceasar sallad

Hej du speleman

Då pyser vi till Tullakrok för lite festligheter:)

Utomhusbio med lasse åberg

Nu pyser jag strax till friskis och kör ett tufft cirkelfyspass, behöver tömma mitt huvud så det ska bli riktigt gött. Efter jag sluta vid två handlade jag sen har ja typ stått i köket sen dess. Har fixat picnick till ikväll. När ja kommer hem från friskis blir det utomhusbio på tullakrok + att hasse andersson å sound trip ska spela:) Härlig tisdag det!

stress

Nu har jag brått, börjar jobba vid åtta.. Vakna lite små irriterad, känner mig sjukligt stressad för vår 25 års fest vi har om 3 veckor nu. Jag vet vi kommer hinna, men man vill ju att allt ska bli bra med å jag vill banne mig inte göra allt i sista minuten. Efter tisdag nästa vecka har jag 1 ledig dag från jobb.. Nu stuntar jag i det, det får bli som det blir, inga krussedullar utan vi satsar på en rolig fest ist..
Hade en super mysig dag i malmö igår nere på Ribban å sedan bio. transformers får 2,5/5 av mig, to much action.

mums!

heeeej sooolen, välkommen:) Jag är ledig idag och kan man pricka in det mycket bättre ;) Om en halvtimma ska jag ta tåget till Malmö, jag och Sanna ska antingen till Ribban eller Västra hamnen, ska bli kul att checka in hur stränderna ser ut där. Men inget slår ju Ängelholms strand, så är det bara, heheeee..
Efter stranden möter Matilda upp oss i stan och vi ska kolla på Transformers 3, har varit biosugen länge nu så detta ska väl lugna mitt behov lite :)
NJUT denna dag, många har säkert semester med!

Jag trivs bäst i öppna landskap...

sorry, har haft fullt upp sen jag kom hem igår och nu ska jag snart iväg å jobba.. Var på spinning i morse, hade gärna sovit ett par timmar till när larmet börja stimma vid halv åtta..
Känns som jag varit iväg på en liten minisemester, var ju ändå iväg två hela dagar:) Se så mycket man kan hitta på trots att man inte har någon semester:)
Helgen kan beskrivas med en drös ord - roadtrip, bakning, sol, stranden, härliga vyer, fina platser, glass, makrill i hamnen, loppis, grillning, öl, shots, en massa massa galenheter, shopping på kviks musteri, fina vänner, trötta, glada, lite småutbrott, dans och en jäkla massa till... Ni får se några bilder, har inte tid att lägga ut så många..

snart hemma

Sitter på tåget på väg hem från Malmö lagom sliten lagom nöjd. Har haft två fantastiska dagar på Österlen. Berättar i bilder när jag kommer hem, för vill ju lova att det togs några kort;-)

Det där med packning...

Springer runder i träningsbh å byxor och packar, haha. Fan ska bara vara iväg två nätter å ändå behövs en hel del, lakan, handdukar å grejer. Allt ligger på sängen nu så ska försöka få ner det i EN väska? Jo, vi får ju se hur det går. Vart ska jag då? :) Joo, jag, Sanna, Matilda, Jimmy å Chris?! ska iväg till ett lantställe på österlen som tillhör Sanna å hennes släkt. Ska bli riktigt mysigt. Tänk å bo ute på landet på österlen av alla ställen liksom, hur hög är inte mysgradsfaktorn på det. Jobbar till sju ikväll och därefter tar jag tåget till Malmö, väl där kör vi direkt så vi är framme sent ikväll nån gång:) Vi tar dagen som den kommer, men vi kommer ju självklart köra runt på österlen och utforkska. Ska försöka hålla er uppdaterade, men då utan bilder:(
Hinner kanske med ett inlägg till innan jobb..

Jahaaha!?!

Vad hände? Vart tog tiden vägen? Jag som skulle hinna läsa igenom massa papper från Herbalife, men nu ska jag iväg till jobbet. Ett segt pass mellan halv två och nio. Men jag ska tänka på helgen som kommer, då blir det lite roligare:) Hade ju inte tänkt träna idag så jag sov ut till halv nio å kände mig mycket bättre, det gjorde nog mycket att vara hemma hela dagen igår och vila å käka strepsils och sova ut en hel natt. Har fortfarande hosta och är lite hes men jag drog mig ändå iväg till gymmet, pallar inte vänta mer nu, vill komma igång på riktigt nu med shakerna å så liksom...
Men vi hörs nog ikväll om jag inte är för trött, eller i morgon, då berättar jag om helgens planer:)
Ska man behöva se ut så här i mitten av juli, med regnkläder på? Jävla skitsverigesommar.
Shaken efter träningen, mums vad god:)

happy surprise

När vi var på stan i måndags så hitta jag ett par skitsnygga jeans, har letat länge efter just ett par sådana. Ljusa med slitning. Jag trodde de skulle kosta 999 för jag såg inte rean, men när jag skulle betala kosta de bara 699, jag hade missat rean, tjohoo:)

Crazy days with the Norwegians guys!

Hej på er! Nu är jag lite piggare, var tvungen att ta en power nap innan. Har mest suttit vid datorn å fixat sen jag kom hem. Skönt att bara ha en slappedag för sig själv å ordna med sånt man inte gör annars. Har hämtat alla våra produkter från Herbalife igår så ska försöka komma på något "lager" där vi kan ha allt. Kan göra ett inlägg sen om vilka produkter från herbalife jag å Emma äter, vi behövde samma..
Men till något trevligare nu, dagarna med norrmännen:) Det var en kille jag träffa i Turkiet som var nere å hälsa på + hans 5 åriga uber söta dotter och Arivds kompis. De var ändå på besök i Danmark så de tog en tur inom Sverige med. Vet ni vad, jag lägger ut bilder å berättar om dagarna på det viset ist:)
De kom runt sju i söndagskväll och då körde vi ner till Råbocka nästan direkt. De hade egentligen tänkt sova hos oss men de satte upp sitt tält på Råbocka ist;) Så vi grillade där och hade vääldigt trevligt. Så sjukt spontana å roliga killar.
Arvids pose
Natalie och Arvid:)
Frukost hos oss måndag morgon
Köpte tröjor på break å tyckte inte alls de var nördiga som gick runder i likadana:P
Lunch på graffiti
På stan
haha, ja vi är hemma hos mina föräldrar. Vi ville verkligen dra ut och festa och visa dem Båstad å Peppes Bodega men Natalie var ju med så vi var ju tvunga att ordna med barnvakt. mamma ställde upp utan problem men det blev ändå att hon sov i lägeheten hemma med Emma (fattar inte hur vi inte kunde tänka på det från början, för hon skulle inte med ut, det kom vi på under kvällen). Men vilken tur vi åkte hem för hade verkligen super trevligt. Vi grillade, drack, lyssna på musik prata å spelade gittar. Dem trivdes iaf å tyckte det var roligt att vi festa på som vanligt fast våra föräldrar var med, haha..
Arvid sjunger sjukt bra så gitarren kom fram
På väg in mot peppes
Inne på peppes och tar en drink:)
shuffeling, shuffeling, every day we´re shuffling
Galna norrmän i farten, PLANKING heter det, planking! Ja, Arvid ligger ovanpå Christoffer på en papperskorg utanför peppes
När vi kom hem från peppes fick Arvid för sig att vi skulle sova på stranden, även sanna å Christoffer. Sagt som gjort hämta vi madrasser, täcken, kuddar, dricka å hela köret å gick ner till stranden, haha.
Ja, såklart skulle de elda med
En sjukt rolig å crazy kväll avslutades med lite gitarrspel
Inte nog med att de parkerade överallt, de körde även överallt. Här har Arvid kört in med sin bil på strandgången för att packa in alla grejer i bilen. Han lägger madrasserna löst på taket och kommer på idén att Christoffer ska lägga sig på dem för att hålla dom fast, och ja, när han KÖR.. hahaa, de är helt galna, trodde jag skulle dö av skratt å folket runt om med..Han själv tyckte det var dritt skoj.
Igår var vi sjukt slitna. I alla fall jag efter 7 timmars sömn på 3 nätter. Vi hängde på stranden å jag prövade Arvids Kite surf, svårt men kul:) På eftermiddagen hängde vi bara i lägenheten å sedan lämnade dom Ängelholm vid halv nio.. Ni kanske förstår det där jag skrev innan, hur konstigt det var när man vakna å allt var som vanligt igen.. Väldigt tomt efter så mycket liv runt om en och nu är jag själv i lägenheten eftersom Emma är iväg å jobbar till fredag... Men jag tycker absolut det var värt de kom, har haft sjukt roligt!
Alltså det har tagit typ två timmar att göra det här inlägget för internet är så jäkla segt, så jag har sprungit å gjort en massa under tiden.. Håller jag på å packa upp produkterna från Herbalife och nu är det dags för middag.

It feels like I was in a dream

Det kändes som att vakna ur en dröm. Det känns trist å konstigt idag. Efter två helt galna dagar med två norrmän å en liten flicka på besök så kan man ju faktiskt undra om det var en dröm när man dagen efter vaknar i en tom lägenheten och nu sitter i soffan med ICA skjortan på. Det är en sådan sjukt tråkig kontrast så det finns inte. Men nu sitter jag här, yr i huvudet av trötthet (det tär på kroppen att sova 7 timmar sammalagt på 3 nätter) och med minnen som kommer stanna.
Skriver å visar en massa bilder när jag kommer hem från jobbet efter 13. Hade tänkt träna men var helt täppt å ont i halsen när jag vakna. Var ju sjukt hes efter ekebo och halsen har ju inte hunnit bli bättre direkt nu efter dessa dagar. Jag som är sjukt taggad att komma igång med träningen nu när jag börjat med Herbalife produkterna. Men just idag kan det bara vara skönt å komma hem, mina ögon kände som bly när larmet ringde. Men vi hörs av sen då, kraaaam!
Bara ett litet bevis på hur galna dessa norrmännen var. Planking (eller va fan det nu hette) efter peppes bodega, hahaa.. Ja, dom ligger på varandra på en papperskorg.. They living on the edge, and I like it!

Oväntat besök;)

wooop;) jahaa, okeeej det blir säkert bra detta, hahaa.. Det var ju inte helt oväntat, för jag visste att vi skulle ses men inte att de skulle komma ner till Sverige så pang boom.. Jag å syrran ska få besök från Norge, haha..En jag träffa i Turkiet kommer hit med sin dotter å kompis å häslar på. De var ändå på lite semester i Danmark så de hade ju typ vägarna förbi:P Men det blir säkert dritt bra som de så snällt säger. Så de kommer alltså hit om en timme nu!! GAAAH!! Jaja, jag är lugn å fin. Tur syrran hinner komma hem innan från Götet, puuh! Vi ska ner till vita räck å grilla så om ni vill komma så är det bara att dyka upp, okeej? Eller bara slinka förbi å säga hej..
Men jag har ett litet dilemma, ett hårproblemdilemma..
Så här?
eller med en totte i sidan?
bröööl vad trött jag blev nu när jag satt mig, har sovit tre timmar i natt, jobbat 6 timmar, hem fort som sören å strostäda hela lägenheten å sen tillbaka till ICA för att handlat mat..

Fikapaus

Nu har jag fika.. Alltså jag mår faktiskt helt oväntat bra, bakfyllan kommer kanske i eftermiddag ist. Men fy för den lede vad hes jag är, går knappt å prata me kunderna ju. Men det är ju ett bra bevis på att man hade kul igår. Föresten, läste mitt inlägg jag skrev innan å gud vad jag svärde, typ tre fan i en mening, haha. Det får d slutas upp med...

hahahhihihhhhhhhhhhoohohhöhö!??!?!

Skoja med mig?!?!! Jag ska jobba nu, fyy fan jag är sliten.. Jag mår rätt så bra men det snurrar fan fortfarande i huvudet, har sovit tre timmar.. blääääooöääääääööööö....
Hade iaf svinigt roligt igår, så det är fan värt det alltså.. Jäklar vad jag bugga runder och dansade överallt å ingenstans, haha..Men det var riktigt skoj..
ääntligen mat, haha grillen ville inte få fart..
Fixad av tudelluuuu
Skål!
Lite hetsdrick innan taxin kom vid halv elva;)
Enda bilden jag tog ute igår, innan vi gick in på festivalen
När vi väl kom in kom det dumma regnet så då fick vi springa mellan tälten, men sen lugna det ner sig.. Jag har aldrig riktigt koll på vilka band som spelar, utan man går runder å dansar lite här å lite där, lite bugg och lite shuffling, haha.. När banden hade paus så körde de "vanlig" musik oxå, så det var riktigt bra... Nej, som sagt, asroligt.. tack Linda å Therése för kvällen♥

Okeej, då kör vi. Ekebo, håll i hatten!

Färdigsminkad!! Linda fixar mitt hår hos henne:) Ska dra till bussen om en kvart men ni ska först få se min partyoutfit å vad jag använder för smink när jag ska ut...
Underlag: Make up stores fondation och concealer, lägger över lite bronzpuder och avslutar med rosch. Använder inte så mycket nu när det är sommar och man har lite färg..

Ögon: Higlighter loreal, ögonskugga (min favorit och som håller riktigt bra) Viva la diva, flytande eyeliner från Isadora, mascara från maxfactor, kajal och ögonbrynspenna
Mina nya shorts från H&M :)

Går det att shuffla till dansband? ;)

Heej, goodmorgon!!! Vakna av mig själv halv sju, hyfsat utvilad hyfsat trött:P Strax väntar några timmars jobb och ikväll är det EKEBOFESTIVALEN, måste säkert vara 6:e året i rad nu och har alltid lyckats ha lika roligt, vi satsar på samma resultat ikväll. Ska ta bussen till Linda vid sex tiden, sen ska vi grilla och förfesta där, jag, Linda å Therese, det kommer blir grymmt, okeeej???? Hörde musiken när jag vänta på bussen igår hem från Linda å Jimmy, haha, började redan tagga till..
Fredagsmys på hög nivå igår, Linda vet hur man passar upp hon :)

välkommen lugna sköna kväll

Sitter på bussen på väg till jimmy å linda (tacka vet jag för sommarkortet). Lagom trött efter ett 10 timmars pass. Så nu ska det bli gött med fredagsmys med god mat å film..

FRIDAY

Hade gärna kunnat sova en timme till när klockan ringde, men nu är det jobb mellan 8-18 som gäller. Ska hem till Jimmy å Linda för fredagsmys när jag slutar, härligt med en lugn fredag:) Jobbar i morgon också så.. Okeeej, vi hörs när vi hörs helt enkelt, här kommer iaf lite bilder på min kvällsmat jag gjorde igår:)
Till två portioner:
2 korvar med smak, rödlök, paprika, knappt en burk champinjoner
Sen rörde jag ner lite grädde och turkisk yoghurt, hällde i lite sweet chili å köttfond
Servera med en halv avocado med lite keso i och en äggröra med två ägg..

Lever på gårdagen:)

Heeeeej:) åh åh åh, jag är helt slut! Ligger på soffan med datorn på magen å mina ögon känns som bly.  Kände mig nästan lite bakis när jag gick upp sex i morse för att dra mig till jobbet, har jobbat till halv fem och hade egentligen tänkt träna ikv men känner lite i halsen + att jag som sagt är galet trött.. Nu ska jag bara slappa och njuta av lite egentid resten av kvällen (Emma är i Göteborg, igen!). Ska göra en lätt kvällsmat med äggröra, någon korvröra och avocado.. Efter det ska jag lägga mig på soffan igen och läsa min bok, mmmm....
Vilken otroligt lyckad dag det blev igår med helt strålande väder. Jag kunde varken blogga eller gå in på nätet under hela dagen, kom ju på att jag var i ett annat land, haha.. Men jag fick inte abstinens, jag lovar;) Vi var på bakken när de öppnade vid tolv, sen satte vi oss på en gräsplätt och hade en liten picknick. Efter det började åkandet, vi åkte och åkte och åkte, sen åkte vi faktiskt lite till :P Ja, se själva;)
Båttur mellan Helsingborg-Helsingör
Picknick i det gröna
Vi kollade 5D film
Stod lite i kö, men det var inte mycket. Trodde faktiskt det skulle vara lite kö när det var så fint väder..Under dagen var det max 10 min väntetid och på kvällen var det i stort sätt inga köer alls:)
Berg och Dal bana, om och om igen.
Time to get wet, flumride, eller vattenrutschbana som det så fint (läs trist) hette.
Double Shot, både upp skjut å fritt fall i ett.. I slutet åkte vi den om & om igen haha, kittla så jäkla gött i magen;)
HOPPbild, och såhär glad var jag oxå!
Den här karusellen hade kunnat vara riktigt bra, men när vi skjöts iväg så typ knäckte min nacke till för de hade inte sagt nått om att man skulle ha huvudet bak och karusellen skaka hela tiden så man satt bara och spännde sig..Har sånna karuseller som bara rister..
TJOCKglass, men god var den...
me and the ballons
En av de två berg och dalbanorna
Saaaanniiii
Pausa benen efter allt åkande
Käkade på en uteservering i solen, grillbuffe:)
Red tjur och skjöt
haha, efter vi ätit fick vi ny energi och åkte en massa till, ja vi blev även rätt fjantiga för man började ju bli en aningens trött:P
Tittuuut
Everybady go craazy
Polyp i farten
Möra men glada på tåget på väg hem efter 10 timmar på bakken:)

Nu ska det åkas!

Nu är jag klar och redo för en dag på Bakken, ska bli såå roligt:) Ska bara slänga ner lunchen innan jag cyklar.. Får se om det bjuds på ett litet inlägg under dagen, ha det så bra i solen denna härliga onsdag:)
Karusellåkaroutfit;) Har lagt ner ett linne med, för det visar strålande sol i Danmark idag!

HERBALIFE + BAKKEN

Gokväll på er! Jag sitter i soffan nu och ska snart packa ihop lite inför i morgon, stack till ICA innan å handla lite lunch inför morgondagen oxå. Efter träningen idag blev det lite solning på balkongen och vid ett tiden hade vi möte angående Herbalife. Vi ska snart boka in en hälsoträff för vänner här i Ängelholm och senare ska vi ha en träff i Åsljunga. Vi ska som sagt börja sälja produkter från Herbalife och tänkt tjäna en liten extraslant:) Produkterna är helt fria från tillsatser och är HELT naturliga. Där finns produkter för alla målgrupper beroende på vad man är ute efter. Jag och Emma är fram för allt ute efter att öka vår muskelmassa och kommer alltså äta produkter utirfrån det (berättar närmre i ett annat inlägg exakt vad vi äter när vi tränar eller inte tränar).
I alla fall, efter vi varit på mötet köpte vi en liter jordgubbar å cykla ner till stranden (ledig dag), vi låg där ett par timmar och sen cykla vi him igen å laga lite middag. Nu ska jag packa lite som sagt, jag å Sanna åker till Bakken i morgon, wioooo:) Här ska det åkas karuseller.. Jag har aldrig varit på bakken så det ska bli riktigt roligt faktiskt.. tar tåget vid kvart i tio i morgon så om jag inte har för bråttom ska jag nog hinna med ett litet inlägg innan jag åker..
OCH OM DET NU FUNKAT LÄGGA IN BILDER FRÅN MOBILEN HADE JAG KUNNAT BLOGGA LITE HELA DAGEN!!!!!!!!!
En liten shake efter träningen idag
Och första shaken var det oxå, för vårt lager vi beställt kom igår.
Skål! och muums, gott var det!

ny blogg?

Godmorgon! Sticker snart iväg till friskis å kör ett indoor walking pass med yster, ska köra lite mage innan. Skriver från min mobil nu å saken var den att jag såg fram emot at t blogga från andra ställen nu när jag kunde men så visade det ju sig att det inte gick å lägga in bilder å jag hatar att blogga utan bilder. Så jag funderar nu på om jag ska byta blogg helt. Lite tråkigt för alla inlägg försvinner ju, men å andra sidan har blogg .se blivit helt stört på sistone + att jag vill ändra design. Som ni ser har ja fortf en bild på linus å rosa bakgrund, jag vill ändra allt. Lite son ett nytt kapitel i livet!t

Ordinary monday

Jag börjar bli riktigt duktig på omeletter nu:) Den här bestod av en stark korv, paprika, rödlök och fetaost, lite majs och gurka till det. helt enkelt en omelett ihopslängd av resterna i kylen:) Jag kör fortf på lite kolhydrater i veckorna, det har blivit som en livsstil å jag saknar inte ris å potatis för fem öre, pasta däremot kan jag sakna ibland.. Men jag kör ju inte stenhårt på det just nu över sommaren..
Var på cirkelgym i förmiddags, har inte kört det på flera veckor men det gick ändå väldigt bra, gött som sören. Sen har jag mest grejat här hemma och kollat upp lite inför en liten dagsutflykt på onsdag:)
Nu ska jag snart iväg och jobba, 15-18...

HELGEN!

SOVA!!!! Det ska jag minsann göra snart.. Blev en del timmars sömn i natt ändå, men nu börjar man känna av hur trött man är.. Kom hem från Malmö vid ett sen drog jag å Emma till stranden vid tre, det har ju varit toppenväder idag juu.. Älskar sommaren på det viset att man bara kan dra ner till playan när man är bakis, väl där nere glömmer man liksom bort att man är bakis, så himla skönt!!! Linda å Jimmy kom oxå ner och efter stranden avsluta vi kvällen med en pizza på havsbadskjollan, myssöndag♥
Vi hade en super kväll i malmö igår. Det var jag, Sanna och Jimmy. Vi lagade tacos, visad bilder och flamsade väldigt mycket om Turkiet, hahaa längtar tillbaka såå mycket ska ni veta.. Vid elva drog vi vidare till en annan fest och var där till ett och därefter tog vi bussen till stan å gick in på Slagthuset. Det var ett rätt bra ställe, men gud vad unga alla är!?! Eller är det jag som är gammal, hahaa.. Vi shaka loss ett tag, men hade gärnat shakat en bra stund till för de stängde redan vid tre. På hemsidan stod det att de skulle ha öppet till fem, så stänger de tre, riktigt riktigt dåligt. Vi var ju på G då och ville ju inte hem.. Men kul så länge det vara iaf:)
Godnatt på er!
I fredagskväll åkte jag ut till mina föräldrar som stod på Jonstorp marknad och hjälpte dom några timmar på lördagen.. Här avnjuts lite mat utanför husvagnen och en fredagsöl:)
taaaco
PARTYYY
pose time:)
coolingen Sanni
snapskalas
Alla bilder jag tog igår blev typ helt suddiga, min mobil tar ändå bra bilder tycker jag men igår blev det riktigt kasst.. Bara några få som blev bra
Helgen avslutades med strandhäng:)

Paaartey i Malmööö

Hej och hå, ska dra till tåget om 7 min så har lite bråttom. Ska ut i Malmö ikväll, wiioooo..
Här kommer iaf kvällens outfit;)
Jag körde på byxdressen, den är fan snygg alltså, och en stor svart blomma i håret, somrigt!

shoppat!

Här kommer vad jag shoppade idag:)
Höga marinblå shorts
Och tadaa, byxdressen;)
Kommer jag våga använda den?
Det gör sig inte riktigt till sin rätta här, för bilderna blir lite mörka. Men jag ska iaf ha leggins lr strumpbyxor under, har inte riktigt benen att ha utan när det är så kort:P
Köpte även lite plock:)

rent & fint till helgen minsann!

Lunchen idag var av lite blandan kompott, hehe.. Jag känner mig sjukt flitig nu, hela veckan har varit så intensiv så alla "tråkgöror" har kommit i skymundan, men det kan väl kvitta.. Mitt nya motto ska bli, "det finns väl roligare saker att göra än att städa" ;) haha, nämen så att har jag faktiskt städat idag, toan, köket, damsuigt OCH tvättat. Sen har jag gjort lite ärenden på stan å slank inom H&M för hade 20% rabatt:). Handla lite fint, visar sen i ett eget inlägg, och vet ni jag handlade en byxdress!!?!?! Jag var helt säker på att det var en klänning, men när jag inte fick på mig den insåg jag att det var en byxdress, haha. Jag är väldigt kluven men jag tyckte den var så himla fin i tyget å mönstret så jag var bara tvungen.. Ni får se snart..
Nu ska jag surfa runt lite på olika suuurfingbräder, hehehöhöhohoho!

Underbara låt

Den här låten är så otroligt fin så jag får gåshud över hela kroppen när jag hör den.. Jag lyssnar aldrig på texter men en jag träffa i Turkiet berätta vad den handla om och det gör den ännu finare. Och låten påminner också om tiden nere i Turkiet med den personen jag träffa, haha..

RSS 2.0