Klyftigt

Sitter och äter på ett äpple innan spinningen, Linus ska med:) Alltid roligare att gå två, ska bli gött å svettas;)
Intron på matten gick såå bra, fast jag inte har några roliga minnen från mattetiderna från skolan tänker jag ändå satsa och tro på mig själv:)

Må säga att jag har en väldigt klyftig äppledelare ;) ;) ;)



Efter solsken kommer regn

Hej, skulle bara säg god morgon innan jag drar iväg till tåget, åh det ser ut att regna ute:( Idag börjar matten och äntligen får jag träffa mina clasmates igen;)

Här får ni en musig bild från gårdagen med syster och Therese :)

Lite onsdagstrevligheter på det

Nu kommer strax Therese, vi ska ut å promenera, sen blir det antingen matlagning lr mat på någon restaurang:)  Har hängt en del på balkongen idag, oo så varmt det har varit.. Vet ni? På fredag har de lovat typ 12 grader å sol, lovely:) I morgon drar Matten, alltså den nya och sista kursen inför sommaren igång..Hejsvej, ha en trevlig onsdagskväll då!

Tadaaa



kursavslut

Nu sticker jag till skolan och avslutar första kursen på våra sidoämne :)


Härlig dag med mina brorsdöttrar

Tjo! Är sugen på en nap men det blir de inte då lär jag inte somna ikväll.. Shit, jag var helt död när larmet ringde halv nio i morse, trodde typ det var Linus som skulle upp eller nått. Men jag pallra mig upp å drog mig iväg till svettus och körde ett pass cirkelgym. Vid halv två kom Pyttan hit och lämnade av barnen, jag saknade dem så kände att jag behövde en dos Minea&Mirabell:) Så vi promenerade till hembygdsparken och lekte och fikade där ett tag, sen busa vi lite här hemma med :) ♥














söndagsseg

Hallå hej! Det har varit en seg dag idag, sov typ 4 timmar i natt å har inte sovit något sen.. Har varit rastlös men ändå inte orkat göra nått, så det har bara blivit häng på balkongen. Gårkvällen var så grymt rolig, har inte haft så kul på länge alltså. Det var bra stämning och vännerna va där, musiken var bra å allt var faktiskt väldigt bra:) Det åts, sjöng snapsisar, gjordes en musiklek, snapsa, drack drinkar och spåra ut på dansgolvet i flera timmar;D mums, ge mig fler sådana kvällar snart... Har lagt ut en massa bilder på fajan, eftersom typ alla har det (det heter ju, utan facebook existerar man inte, hehe).. Men här kommer några ändå, puss! Och en extra puss till Matilda å Sanna som kom upp från Malmö å festa med mig:)

Vad tycks om min outfit? Jag diggar den..


me and my homies;)


Snygga va? ;)


rockigt värre


jag och snyggve


Sen blev det dans så hela golvet gunga;)





HETT


Rockfest på G

Hej hej, det blir inte mkt häng här idag, soool ute ju:D Var ute å gick en power walk innan med yster, nu ska vi sätta oss på balkongen en runda.. Allt är fixat å klart för kvällen, jag är så taggad;) Vi ska på en stor rockfest i Västra Karup som Evelina å Frida har anordnat. Det är i en lokal å vi kommer bli över 100 pers så det kommer nog bli ett bra drag.. Det är rockoutfit som gäller dårå och självklart får ni se, antingen ikväll eller i morgon vad jag ska ha på mig, det kommer bli awesome ;) Mina söta klassisar Matilda å Sanna kommer oxå, åå vad roligt, happy girl....

Vi ska blanda massa goda drinkar..



Våffeldagen

Dagen till ära fick vi ju slå till med en våffel lunch, inte för att vi gör det en gång om året, snarare en gång i månaden minst, men ändå...

Idag prövade vi ett nytt lite fetare recept ;) (brukar normalt göra de utan smör). Jag får nog säg att de här blev snäppet godare, frasiga och goda i smaken..

3 1/2 dl vetemjöl

2 tsk bakpulver

lite salt

2 1/2 dl kolsyrat vatten (lr vanligt går oxå)

2 dl mjölk

100 gram smält smör


bordsdjungel

Vi väljer ju på lite soffbord tll vårt vardagsrum och det är såå svårt att bestämma sig.. Ska vi ha vitt, svart eller glasbord?? Det beror ju lite på vad vi ska ha för matta oxå, ahh svårt..

Här är ett högblankt svart bord som passar bra till vår svarta tv-bänk, men rädd för att reporna kommer synas tydligt efter ett tag..


Linus gillar glasbord men det är inget jag direkt hade valt om nu jag får bestämma;)


Ett vitt högblankt smidigt bord som man kan fälla upp när man ska äta.. Hur praktiskt är inte det?


Ett annan vitt smidigt bord där man kan gömma kontroller och annat..


Om jag får välja blir det nog ett vitt högblankt och likaså när det gället matsalsbordet:)

löpardojerna kom på

Hej och goddag, känner att jag börjar bli lite trött nu.. Har kommit in i en konstig rutin, vaknar sex-sju på morgonen sen är jag tvungen att ta en liten nap på dagen, hmm hoppas det går över snart..
I morse satte jag mig och fixa allt inför den nya kursen, beställde böcker, spara ner uppgifter å allt som behövdes, jag är ju en ordningssam person och måste ha koll på läget annars blir jag stressad:P

Idag blir en sådan att pyssla hemma dag, är redan inne på min andre maskin tvätt :) Var ute å sprang en runda nyss oxå, appro på sådär:P Första gången på ett halvår, det gick både bra å dåligt.. Dåligt för jag fick håll dirket på högra sidan å efter ett tag fick jag håll på andra sidan med, det gjorde så förbaskat ont och var riktigt påfrestande å jag sprang ihopvikt som en gammal kärring typ haha så var tvungen att gå lite tills det släppte och sedan fortsatte jag hem (rundan är på 4,5 km). Det som var bra var att när jag stannade för att gå och när jag kom fram var att jag återhämtade mig sjukt snabbt + att andningen gick bra hela rundan, nästa gång ska jag inte få håll!!!

Körde lite mage när jag kom hem oxå;)





Får jag lov att fresta med lite mat?

Blir lite matblogg här nu då, okeej? :) Var ju ett litet tag sen jag slog till med ett recept så här kommer ett nytt vi pröva till middag ikväll, som blev hur gott som helst.

Sätt ugnen på 175 grader. Dela ett lagom stort blomkålshuvud och lägg i en smord ugnsfast form


Rör ihop 2 dl mjölk och 2 dl 8% cremé fraiche (Det BLIR krämigt av den), 100 g ost och 1 riven vitlöksklyfta och häll över blomkålen.


mixa 3-4 skivor vitt bröd med stavmixer till ett ströbröd (med kanter). Häll på 100 g riven ost och till sist ströbrödet, ringa över lite olja och ställ in i ugnen ca. 50-60 minuter tills blomkålen är mjuk



Servera med knaperstekt bacon och en blandad grönsallad, mumma :)


Passar perfekt som LCHF mat, ta bara bort brödet, det lär nog bli gott ändå..Jag ska snart köra igång med det igen så :)




blommigt

Fin va? Och den kosta bara 99 kr, skynda på å fynda, hehee;)


balkong+sol=Glad jag!!!

Heej! Har suttit på balkongen mellan ett och nu och smuttat på mitt persikote med musik i öronen och filosifierat :) Innan dess var jag på gymmet och en sväng på stan, det var rätt så disigt då så trodde aldrig det skulle klarna upp, men ibland får man ju ha lite tur ju.. Köpte en söt billig sommarklänning från H&M, kan bli fin att ha till stranden eller när man går till stan för att köpa en glass:) Blev dock lite fel med storlekarna så ska cykla å byta den nu..

Ni kanske tycker jag har det lite chill just nu? Men jag har ju skrivit klart det sista arbetet å all kurslitteratur är färdigläst så jag har bara kursutvärdering å avslut kvar på tisdan :D, skönt med lite ledigt innan matten drar igång, det kommer bli tuffare. Men heja mig, ska ta mig igenom den kursen med å nu ska jag få läsa ihop med mina klassisar iaf :)




Vårtecken

Nu pyser jag till skolan i två timmar, sen ska jag hem å sooola på balkongen :D

Nu kommer banne mig mina snygga converse fram, det är VÅR!!!

en nypa luft

Ciao bella! Ruggväder nummer ett juu.. Har varit ute på en uppfriskande power walk å nu ska vi snart göra tacogratäng. Emma vår inneboende kommer snart oxå hem, hon har varit i Götet hela helgen:) Efter Åstorp körde vi till Bauhaus och härliga hem, har hittat en del fina bord nu faktiskt, kanske får ta å visa upp.. Vi har oxå hittat en otroligt fin grön ryamatta, men den är sjukligt dyr. va fan är mattor så dyra för???


En riktig söndag

Man ska aldrig lyssna på recensioner om nya biofilmer, det stämmer då aldrig. Vi såg ju min låtsas fru igår och den har fått väldigt dålig kritik men gud som vi skrattade mellan varven.. Den var väldigt lätt, rolig, romantiskt och faktiskt inte som alla andra sånna filmer.. Black swan som vi såg här hemma förra veckan har däremot fått toppbetyg å vunnit oscar, men gud vad kass den var och rätt creapy.. Jag gillar komedier, man är så mkt gladare efteråt.. Maten var super på harrys, vi åt en toast skagen till förrätt å en black and white till huvudrätt och godis till efterrätt på bion;)

Vi vaknade vid halv åtta idag och har bara gått här hemma och ätit lång frukost och läst tidningen (vuxet, haha) och grejat här hemma..Nu ska vi köra till möbel kompaniet i Åstorp :)

Har bl.a. rensat å städat bland mina smycken och smink och tvättat alla sminkborstar som jag gör på tok för sällan...

Livsnjutare

oj, jag ligger visst här i soffan å håller på att slumra. Det känns att man har jobbat och varit uppe sen halv sex. När jag kom hem dukade jag upp lite fika på balkongen som vi mumsat på, älskar vår balkong!!!
Måste ta en liten nap nu om jag inte ska somna på bion ikväll.. Kör till Helsingborg om två timmar :)

Härligt va? det måste ni ju erkänna;)

yes, i´m up!

I can´t belive it, eller joo det kan jag.. Vaknade vid tjugo över fem, sen ljusna det så fort så det gick inte å somna igen:( Linus ska sätta upp rullgardinen idag, så då blir det iaf helt mörkt i rummet.. aa, vill sova ut, känner mig lite groggy..Så ska man jobba sex timmar idag, hade tänkt vara hyfsat pigg idag jue..

jajaa, strunt samma jag brukar ju klara mig. Jobbar som sagt idag, mellan nio och tre och ikväll ska jag å Linus käka på Harrys i Helsingborg sen gå på bio :)


slappehelg

mums, det är fredagsmys... Var längensen jag och pälskälsk hade en helg för oss själva och ett bra tag sen vi hade våra sköna hemmakvällar:) Hela helgen blir lugn, behöver vila upp mig för tre kommande (roliga) helger som väntar.. Det blir lite jobb i morgon, restaurang å bio -->pysmys helg!!! ♥

Har haft en trevlig dag med mamsen på väla och lite fika hemma hos mig.. Nu är rockoutfiten fulländad ;D

dags för lite ostpaj :)

Nu är det vinter!!!

haha, lite skillnad på rubrikerna där från i förgår :) Shit vad det snöa igår, men det kommer snart töa bort igen.. ååå, nu är det fredag, känner mig nöjd med veckan, både plugg å träningsmässigt. Gym, spinning, cirkelgym, indoor, powerwalk, arbete färdigskrivet - CHECK!!!

Nu ska jag å mamma till väla, ska handla det sista inför rockfesten som väntas nästa helg:D verkligen hurry nu, ha det så bra :)




Nu ÄR det vår!!!

mee, vadå underbart vårväder:) :) Det blåste ju inte alls på balkongen utan var helt lä och solen brände gott i ansiktet..Har varvat solning med plugg hela dagen så nu känner jag mig nöjd.. Max en halv dag kvar på arbetet, det fixar vi innan helgen.. Nu pyser jag till tåget och Therese, ska inom å handla mat när jag kommer fram.. PUSS!

Snodde lite kläder från syrran, man får ju passa på höhö.. En tendens till lite färg har jag nog fått:)


Håll i er..

...Annars lär ni blåsa iväg. Gud vilka kraftiga vindar det är, fick ta i som en blådåre för att komma hem:P Har varit på spinning, rätt så bra musik den här gången och svetten rann på som vanligt så nu är jag redo att möta denna dag. Ska skriva en del på sista arbetet nu, 1 1/2 vecka till kursavslut.. Det är soligt ute men som sagt kallt å blåsigt men hade ändå tänkt sätta mig en runda på balkongen lite senare:) Ikväll ska jag å Emma hem till Therese som bor i HBG och hälsa på, laga mat å så, trevligt juu för det var alldeles för länge sen vi sågs nu:)

älskar svett hahaa

De desperata

Kan ni gissa vad som börjar ikväll???? Såklart ni kan, för vem missar premiären av Desperate housewvies, inte jag iaf;D Kommer sitta bänkad i soffan 21.00 må jag lova..Men måste ta itu med liite plugg nu så jag får det gjort innan jag håller kväll..


Lite färg i tillvaron

Har hittat en massa fina saker jag vill beställa till köket. Älskar dessa härliga pastellfärger, man blir så glad:)

 

Mums vad fint :) Ska beställa lite när lönen kommer...

 

 


Party med gamlingarna ;D

Heej Sweeties:) Nu är jag bra mör, sitter i soffan och har ätit gott, så är nöjd och belåten. Har haft en mysdag i Åsljunga med hela familjen och reprisen av mellon vi missa igår, kul att Eric vann :) Det var ju kul igår, de gamle kan oxå festa haha... Det blev karaoke, liite dans och precis som det ska vara så avslutades kvällen med gitarr och sång...Höll på till två, lagom men såklart hade det kunnat vara en eller två timmar till;)

Lite bilder här då, jag fastna visst inte på så många..

må säg att jag digga min frilla igår


Lite mat när vi kom dit


Minea har riktiga sköldgener i sig, haha


Goa Linda å bror min


barnen ville oxå sjunga


Min tur att hålla i micken




och pyttan, linda å emma


hihi


Lite gitarrspel och kvällen avslutades med korv och bröd:)


Karaokepartaj och goda drinkar med hela tjocka släkten!


Tur det finns någon i familjen som kan fixa en snygg frilla, gissa vem?? Emma SÅKLART! Men min egen frilla fick jag fixa själv. Återkommer imon hur kvällen sluta, tanken är ju att vi ska försöka hålla igång de gamla!!
Soooo long!
/Emma

lediga helgen=)

Heelloo sege!! Känner mig lite så just nu:) Har varit vaken sen sex ju så nu hade man nog kunnat ta en liten nap. Ska börja på fredagsmiddan så småning om, blir en lugn å skön fredagskväll hemma.. Gillar dagar då man får gjort mkt, har pluggat å storhandlat, tvättat å suttit lite med våra inbjudningskort, promenixat och fikat på stan. Härliga dag å härliga lediga helg man har framför sig:)

goood semla på Café Olga, fick dock jätte ont i magen efter jag ätit den :(

fruktmellis

Dagen har bestått av plugg och en promenix med yster i det ruggiga vädret, skönt med lite friskt syre när plugget låser sig. Låg i soffan och läste medan Emma fixa en fruktsallad till mellanmål, lyx:) Ikväll väntas spin puls/intervall på valhall, det kommer bli tufft..

God man- tager- vad- man- haver- i- kylskåpet- frukt med turkisk yoghurt

eget pluggrum - me like

God sen eftermiddag:) Vad grått och regnigt det är ute idag då, ändå rätt mysigt att sitta inne och plugga när regnet smattrar mot fönstret. Känner mig nog rätt nöjd för dagen, snart.. Har fasnat lite i det sista arbetet jag börjat skriva på, får hoppas det lossnar imorn. Körde ett härligt uppfriskande gympass i morse och solning på det. Var till å med nästan skönt den här gången, haha:)

Har läst mellan 10-15 idag och fram tills nu har jag jobbat på arbetet. Eftersom vi har väldigt få schemalagda timmar på högskolan denna kurs måste man verkligen ha självdicipilin. Om jag ska räkna upp en god egenskap hos mig, så är det de:D

Trots oredan har vi ett alldels eget kontor/arbetsrum som passar perfekt när jag ska plugga. Jag ska ha en mysig fåtölj och en stor golvlampa så det blir lite roligare och mysigare att plugga;)


Som ni ser, det börjar närma sig slutet....


Emma bor ju här för tillfället så här är lite rörigt:) Men det är ju ingen brådska direkt, vi prioriterar att bli klara med vardagsrummet nu och sen lägga trall på balkongen..

bilder från gårdagen

Sitter här och halvsover i soffan, ska bli skönt med en hel natts sömn och slippa gå upp tidigt.. Var hemma vid halv två från skolan sen satt jag en stund på balkongen och lite senare blev det step. Har börjat gilla det nu, när jag hänger med:) Nu ska ni minsann få se lite bilder på maten som (yes) blev hellyckad igår, det får jag faktiskt skryta lite med;D

Fördrink som blev väldigt frisk och god, gott med lite sprit i till sommaren:)


Förrätt - räkcocktailen


Huvudrätt - ser inte så snyggt ut eftersom jag redan börjat äta:P


Och den underbara chokladdrömtårten till efterrätt, muums


Får se om jag orkar lägga ut recepten på det jag lagade sen en dag, ska försöka orka iaf:)

Full pott;D

Heej! Trööött, eller jag var död när klockan ringde. Ska strax kila till tåget skulle bara in här å berätta att kvällen igår blev väldigt lyckad. Allt flöt på väldigt bra och det var ingen jättestress (bara lite mellan serveringarna), maten blev god och jag fick väldigt höga "poäng" haha, trots vi inte kör med poäng. Men det var iaf supertrevligt tills jag fick ställa mig vid diskbänken å diska si så där en timme, var inte inte säng för än kvart över elva, å det är sent för mig:)


Nästan för lugnt;)

Hej solstrålar! Ska snart fortsätta här, ville bara titta in å säga hej:) Det är inte alls stressigt, har ju förberett en del sen innan å vissa saker är klara. Var till o med på cirkelgym i morse å plugga lite.. Hörs kanske en runda sen igen, men antagligen kommer ja ha en massa att göra i slutet å bli stressad då ist:)
God lunch med äggröra, bacon, kesofylld avocado och sallad som jag å Emma gjorde till lunch

tacosöndag

Istället för en tre rätters middag blev det tacos, wihooo.. Men det var gott det oxå. I morgon ska maten äntligen lagas, hoppas det blir bra nu...

Föresten, såg ni solsidan? det var allt lite äckligt idag, iisch..




Inget halv åtta:(

Heej på er! Nu är jag på lite bättre humör jämfört med i morse då allt blev katastrof vill jag kalla det.. Det blir inget halv åtta hos mig ikväll, två av dem var sjuka så det blev inställt.. Ni förstår inte hur tråkigt det var, jag har lagt så mkt tid på det här, till o med bakat efterrätten. Så himla typsikt att just två ska vara sjuka. Det finns såklart inte så mkt att göra och de kan givetvis inte hjälpa att de blev sjuka, men det är ändå SÅ TYPISKT..
I morgon kommer Linda, Therese å Tina hit så då kör vi igång med ett eget halv åtta hos mig och först ut blir då ja. Ska ju självklart med roligt de med, men hade sett fram emot att visa mina kocktalanger för dem :P

Trots detta lilla missöde har jag hunnit med annat idag som härliga hem, promenad i solen, plugg, fika och solning på balkongen:)


solning, plugg å kanelbullar på balkongen






blått men frost

God morgon världen!!!!! Ny dag, vakna runt halv sju idag igen:( Men i morgon kommer ja kunna sova ut:) Det är helt blå himmel ute men det ser rätt kallt ut. Får se om det hinns med en liten vilostund på balkongen idag, ÄLSKAR helt plötsligt att ha balkong...

Det gick bra på jobbet igår, men sista timmen var jag helt slut av trötthet men jag tog mig igenom. När jag kom hem var mamsen å papsen här och kolla mello så orkade inte skriva. Får ser om det blir någon matlagning idag, jag hoppas så innerligt det för jag ser ju fram emot å bjuda på min gourmet mat;)

Både Emma å Linus sover så jag ska strax gå över till baguettmacken å handla lite färska frallor.. Hörs senare, Pusskram!

Bjuder på två små bilder från restaurangbesöket i Munka med familjen i fredags. Hamburgartallriken där var väldigt god, så pröva den om ni har vägarna förbi:D Proxximo tror jag restaurangen heter..




Från det ena "jobbet" till det andra!

Heej! Förstår att inte många går in här å läser idag, det är ju så Underbart väder. Har faktiskt invigt balkongen idag å suttit å solat ett litet tag, gud så skönt det var. Med varma byxor å vinterjacka värmde det riktigt gott i ansiktet. Får hoppas på fler sånna här dagar framöver:)
Hela dagen har varit fullspäckad och nu är jag rätt trött.. Vakna halv sju, sen har jag pluggat, gått en liten promenad, bakat inför i morgon och storstädat hela lägenheten, så jag har varit grymt flitig, klapp på axeln där. Får verkligen hoppas det blir av i morgon nu, för två av dem som ska komma har blivit sjuka, å om inte de kan får jag flytta det till måndag :( Men jag håller verkligen alla tummer att de frisknar till nu för jag vill ju ha det, man har ju ställt in sig på det hela veckan å förberett så mycket.

Nu till något tråkigare, jag ska iväg å jobba:( :( Alltid lika trist att slita sig till jobbet halv tre en lördag, ingen som vill det så klart. But what to do, känns skönt att jag har fått gjort så mkt iaf å hunnit få lite sol..

Hörs kanske ikväll runt halv tio när jag kommit hem, trevlig helg, kraam!

Emma gjorde American pancakes till lunch :)


Let´s cook

Halloj! Vilken lång dag det varit, eller det känns som det eftersom jag gjort så himla mkt. Hade satt larmet på halv åtta för att plugga en timma, sen stack jag å handla inför middagen jag ska ha här på söndag. Kom hem och därefter gav jag mig ut på stan för å handla lite till som behövdes, nu känner jag mig så gott som redo :) Har även packat upp det mesta i vardagsrummet nu men som sagt återstår det att ordna en hel del till. Har legat å pluggat ett tag till nu och strax kommer älskling hem, hade velat åka till härliga hem en runda å kolla matta och bord med tror inte vi hinner. Ska ut å äta med hela rama familjen ikväll på en hyfsat nyöppnad restaurang i Munka, myys :)

Kylen är påfylld, söndagen kommer tillbringas i köket kan jag lova;)

Vi skulle ju snacka apelsiner?!

Alltså jag bara måste göra ett inlägg om apelsiner hahaa.. Men de är så sjukt goda nu, alldeles lagom syrliga, saftiga å smakrika. hade kunnat kränga i mig en hel hög om jag varit riktigt hungrig:) Någon vitaminbrist på mig är det inte iaf...

Annars då? Jo för sören, det är strålande. Inlämning av näst sista examinationen är klar och nu väntas den sista enskilda, göttisch!!! Var hemma redan ett och jag har redan hunnit packa upp lite från kartongerna, varit å solat och lagat maten inför ikväll:) Ska på spin puls med Emma när hon kommer hem på valhall så vill ha maten klar..

Jag har ju solat som sagt, å jag minns inte ens när jag gjorde det sist. två år sen? förra året? Men jag är så himla nervös när jag ligger där alltså, inbillar mig antingen att glaset ska spricka å jag ska bränna sönder ryggen, eller att någon ska komma in å låsa fast solariet så jag bränns. hemska tankar, men jag har sett en film en gång å då hände just det och det var så hemskt och varenda gång jag ska sola så tänker jag på det...Sen blir ja typ rastlös efter 4 minuter, haha...jaja, nu får det räcka med tjötet (ge fan i å sola då), tyckte iaf jag fick en gnutta färg.. Nästa gång kör vi 12 min!!

Det här blev inte direkt ett inlägg om apelsiner, det spåra liksom ut där;)

PUSS!!



laxfiskpinnar

Prövade på något nytt till middag ikväll och gott blev det, så jag bjuder på det;)

Gjorde västerbottenpinnar med lax, man kan säkert ha något annat i oxå. Men man skivar laxen lite som man vill, sen doppar man de i mjöl, därefter i två utvispade ägg och till slut i en blandning gjord på 3 dl krossad corn flakes och en påse riven västerbottenost. Stek ca 3 minuter på var sida, servera med blomkålsmos lr vanlig, ät & njut:)


Lyxigt soffbord

mums vilket fint soffbord jag hittat, det är från Italien och priset är inte ens utskrivet så antar det är rätt dyrt;)


Evelinas gourmetkök

Menyn för söndagen är utskickad, så här ser den ut


mycket nu!!!

vad händer?? Jag får knappt in något av det jag läser i huvudet, jag är grymt tankspridd. Som tur är har jag bara några sidor kvar :) Det snurrar runt mycket nu, ikväll ska vi äntligen börja flytta in möbler å saker i vardagsrummet och jag börjar planera i huvudet hur där ska se ut.. Vi har en del möbler sen förra lägenheten, men lite nytt måste ju inhandlas, som en matta, lampor, tv-bord, matsalsbord och stolar till det, så liite till är här ju å fixa med... vet att jag inte ska stressa, men man vill ju bli klar NU, nununu :)
Det andra som snurrar i mitt huvud för tillfället är all mat som ska köpas in, jag ska ha halv åtta hos mig här på söndag och där är en del att ordna in för det också. Som tur är, är menyn klar.. Ni ska få se den:)

Skulle solat efter träningen i morse, men hade inte tillräckligt med pengar med mig, störigt!! Så får ta det i morgon, pallar inte se ut som ett levande lik längre.. Solar väldigt sällan, är rädd om min hud å allt vad som kan hända..

Tillbaka till boken och barnens värld:)

RSS 2.0