meeelonas

Sitter å mumsar på vattenmelon, det är min favorit frukt på sommaren, så läskande å gott.. Var skönt med en dusch efter träningen å stranden. Kom hem för en halvtimme sen och det blev en väldigt trevlig stund på stranden med Linn, super härlig tjej:) Ska pysa till jobbet om en halvtimma, så ska bara sitta här å slappa i soffan tills dess:)
woooop;)

sista solningen nu då!!!

Gymmet avklarat, salladen gjord. Nu drar jag å Linn (en tjej från jobbet) till stranden å pressar de sista soliga timmarna innan det dåliga vädret kommer in:( Jobbar mellan 16-19 idag;)
Talk to you later, hejs!

Happy wednesday

hej hopp, har inte haft tid att skriva idag men det blir ett snabbt inlägg.. Är trött ikväll igen, haha.. Var på spinning imorse, sen jobba jag mellan tio å halv tre, därefter stack jag å Frida dirket till stranden å låg där några timmar. Avsluta kvällen med mat på uteserveringen med Linda å Frida.. Myyys onsdag, nu sängen å Gossip Girl :)
Gonatt vänner!

SURFING kurs:)

mina ögon ramlar ihop, jag är fruktansvärt trött och jag kommer däcka på två sek när jag stängt av datorn. Det har varit en lika lång dag idag, efter jobbet tog jag å Emma tåget till Båstad (som dock var 40 jäkla minuter försenat) och tog en vågsurfingkurs. Vi körde en del på land först med hopp å teori och så, sen var vi i vattnet å lärde oss alla grundläggande tekniker med paddling, vändning, hur man möter en våg och sen avsluta vi med att försöka komma upp på brädan. Man kom ju upp men det var väldigt vingligt, haha, måste öva på det.. Sen var där ju inga våger idag heller, det kommer i steg två..Så vi kommer alltså gå en kurs till sen får vi hitta vars en longboard vi kan köpa så vi kan börja köra själva..
Nu ska jag zzzzzzzzzooova, en ny intensiv rolig dag väntas imorn:)

Lata dagar i solen

Nu ska jag sticka å jobba, det blev några sköna timmar på stranden å ikväll blir det några i vattnet:) Min mage är bruuun, hohoo, jag får alltid som mest färg där.. Körde med solfaktor 10 idag men får nog gå ner till 6 nästa gång.. Några snabba bilder från gårdagen


stranden

Tjohej! Ligger på stranden nu å skriver från min nya fina samsung å lyssnar på musik;-) det blir en snabbvisit för jag ska jobba mellan halv tre å halv sex. Eller jag har vatt här sen kvart över tio så det blir ju ändå några timmar. Skönt att det går att uttnyttja tiden. Var även inom gymmet imorse innan ja cykla ner:-) när jag slutar idag ska jag å Emma ta tåget till båstad å gå en surfingkurs:-) många bollar i luften, precis som jag vill att mitt liv ska se ut!!! Jag

Varför ska måndagar vara tråkiga?

Oooj vilken heldag, underbar heldag! Det gick bra på jobbet, var kul att träffa å tjöta med alla kollegor. Det är ju inte ett superkul jobb med det lyfter mycket när man har bra arbetskompisar, sen är ju Liiiinda där oxå juu:)
Efter jobb stack jag ut på en löptur, hitt var det men det gick faktiskt bra efter några veckors uppehåll nu.. När jag kom in genom dörren genomsvett var Emma hemma å sa att vi skulle köra ut till Vejbystrand å grilla och köra jetski.. Så vi cykla till ica å handla mat och sedan hämta Vanessa upp oss.. Var supermysigt å grilla och få lite sol, fram för allt eftersom jag suttit inne hela dagen. Efter vi grillat fick vi pröva på å köra Arvids jetski och det var galet svårt och LÄSKIGT. Man står liksom upp och den var skitsvårt att svänga, jag ramla i två gånger, hahaa.. Men det var kul att pröva på..
Nu är jag slut som artist efter att ha varit uppe sen sju imorse, efter vi kom hem från vejby var vi även inom Herbalife kontoret å beställde hem varor. Jag å Emma ska börja sälja det nu och kommer snart boka in en hälsoträff:)
internet är grymt segt idag så bilder kommer imorn!!!!!

jobb jobb

Mitt sommarschema börjar inte gälla förän i mitten av nästa vecka och sen jobbar jag i stort sätt alla veckor fram till skolan börjar, men jag har en hel del lediga dagar ändå, så det gör mig inte så mkt (säger jag nu å mitt schema har inte äns börjat:P) Men den här veckan har jag skrivit upp mig på att jobba extra och nu ringde de imorse så jag ska iväg å jobba mellan nio och halv fyra, lite lagom tider att börja med:)
Efter jobbet ska jag ut på en löptur, sen hoppas jag på lite sol å grillning efter det..
Have a lovely day!
Lite till färg skrapa man nog ihop igår

italienskt

gud vad god köttfärssåsen blev, tack svägerska Linda för receptet;)

stranddag

Solen tar i Sverige med, jepp! Har blivit lite röd om magen, så det blir fram med solkrämen nästa gång:) Hade en mysig dag på stranden med Linda, sen cykla jag till vita räck å låg där ett tag med syrran... Nu ska vi laga Spaghettie å köttfärssås, var så sugen på det...
lunch på havsbadskjollan
måste ju hålla brännan i trimm;)

Helgen i bilder

Heeej godmorgon gomiddag vaddå!?! Jag är inte super pigg men jag sitter upp;) hehee, nää jag mår bra.. Vakna som vanligt tidigt efter en festkväll, och av att solen sken in genom persiennerna.. Så idag blir det stranden, wohoo, jobba på brännan ja:) Slänger ihop ett litet snabbt inlägg sen ska jag göra mig klar å så..
Visar helgen i bilder.
I torsdags när vi kom blev det grillning. pappa å Emma monterar ihop grillen
Fredagen inledde vi med ett parti minigolf
Kolla på när det var dans runt midsommarstången och lekar
spela lite gitarr
noppa, norpa? jordgubbar å fixa med maten i vår mysiga husvagn
Gjorde oss midsommarfina och satte en blomma i håret
och lite pose på det såklart
Åt GOD midsommarmat
Och en god midsommartårta jag å syrran bakat
haha, jobba på ica i lördags å försökte helt ärligt fixa skjuts till karnevalen i 12 timmar.. Inte en jäkel som kunde ställa upp å skjutsa mig.. Hade gett upp hoppet när en person kvart över nio (då jag slutar) ställer upp å skjutsar mig, helt sjukt för kan inte berätta vem det är här i bloggen, hahahaa.. men tack goda själ..
Och jag är så jäkla glad jag kom dit. Hade en sjukt rolig kväll på en helt GALEN bonnaförfesta med Vanessa å syrran för att sedan dra vidare till Sound trip och träffa en massa andra fina männsikor å avsluta kvällen på bannan på bästa möjliga sätt;)

jobb & förhoppningsvis fest

Heej, hemma från Torekov! Har duschat, sminkat mig å fixat håret.. Börjar jobba halv tre så ska strax sticka. Förhoppningsvis åker jag direkt från jobbet till Förslövskarnevalen för att kolla på sound trip. Men det är riktigt svårt att skaffa skjuts idag, hoppas det löser sig för vill verkligen ut å shaka loss:).. Det blev en lugn midsommar igår ju;)
Gooood midsommarmat

Vår fina midsommartårta vi bakat

midsommarafton

Glad midsommar hälsar vi från torekov:-) det är ju inte det bästa vädret, till å med lite småkyligt, men det regnar iaf inte. Nu ska vi snart spela minigolf sen köpa jordgubbar å kolla när det är dans runt midsommarstången. Så ser nog planerna ut för dagen. Ikväll blir det god midsommarmat med nypotatis som jag inte ätt än. Pussss

torekov

Nu är vi i torekov å grillarna är tända:-) jag har fått min nya mobil så jag skriver från den nu,så fin är den. Ahh är så trött på den här bloggen nu. Går inte å ladda upp bilder å hela texten blir ihoptryckt som jag skrivit om förut. Tokig!

Ingen ro ingen vila

Heejsan hoppsan fillijoppsan:P Tiden bara går, jag hinner inte med nånting juu.. Igår satt jag å Emma mest inne å planera för år 25 års fest, det är myyycket att ordna å fixa vill jag lova å innan vi vet ordet av är det den 13:e augusti..Sen var vi ute och cykla en runda och på kvällen var vi på möte med Herbalife med Vanessa, det är mycket på gång nu:) berättar mer om det sen..
Nu har vi gymmat, spinnat lite och handlat.. Ska göra en midsommartårta till i morgon, sen i eftermiddag åker vi ut till Torekov där mina föräldrar campar.. Ska fira midsommar där i morgon, så för en gångs skull på väldigt länge blir det en lugn midsommar:) Men det gör inte så mkt efter den hårda veckan i Alanya + att jag jobbar på lördagen å antagligen ska ut till förslövskarnevalen på kvällen..
Ha det fint så länge, puss!
När mamma å pappa var här i måndags

ALANYA - 11

Men heeej! Long time no see;) Har verkligen inte hunnit uppdatera sen jag kom hem i måndags kväll för dagen var rätt späckad igår.. Packa upp, tvätta, handla, power walka, sen kom mamma å pappa på middag. Men nu har jag så smått kommit in i vardagen igen, var å träna lite spinning å gymma precis, det var riktigt gött..
Resan som många hört har varit helt helt fantastisk. Har haft, eller har riktigt ångest över att vara hemma, hade absolut kunnat stanna en vecka till..Men nu är vi hemma och vi får helt enkelt leva på minnena;D Åkte ju med två kompisar så det har självklart blivit mycket fest, rättare sagt 5 av 7 dagar, men det är så det ska va (Everyday we shuffling).. Förfest på balkongen, taxi in till hamnen, dans på barerna, dans på discona, dans överallt, cocktails, shottar, happy hour, long island, visselpipor, sena kvällar, många foton å filmer, galna uppdrag, beachparty, lite sömn, tidiga mornar - det sammanfattar våra kvällar =D
Utöver allt festande har vi gjort hamam (turkiskt bad), snorkeltur och jag har varit på en jeeptur i bergen, lite sådär crazy jeeptur, hahaaa...Sen massa sol å bad oxå såklart!!!
Har lagt ut många bilder på fajan, men här kommer några:)
Hamam
Första utekvällen
jeep tur i bergen
ppppparty
så kul kan man oxå ha;)
snorkeltur
isglassdrinkar:)
Det som inte kom ut på fajan;)
gangsta
galna uppdrag under kvällen, haha
En helt vanlig förfest
Chris mössa var populär
Lek på stranden
Beachparty, sjukt roligt
ååhhh
nu så börjar spriten verka, haha
avsluta sista kvällen med massa dans som vanligt:)
Dagen efter var det dags att åka hem :((((((((((

Bye Sweden:)

Det är inte roligt å va så här trött:( Om jag bara fått sova några timmar till hade jag säkerligen mått bättre. Somna runt fyra å vakna vid sju, gick inte å somna om sen igen...
Gårkvällen var suvurän, vi grillade på Vanessas utegård och sedan blandades det groggar, vi spelade ölspelet, lyssnade på hög musik å såklart hoppa vi å tjoade lite innan vi gick oxå ;D Var inom nicks en snabb runda, sedan drog vi vidare till Bahnhof å dansa till stängning. Hade riktigt roligt alltså, så det är absolut värt att må som man gör idag..
Har packat färdigt nu, ska iväg å handla lite frukost som vi ska äta på flygplatsen imorgon bitti bara.. Ska ta tåget vid åtta till Malmö ikväll, men måste hoppa av i HBG för att växla pengar på forex, så grymt drygt alltså..Ska sova hos Sanna i natt för vi måste bege oss redan vid 5 på morgonen, flyget går vid halv åtta å vi landar vid elva nån gång. Får hoppas på en strålande vecka nu. Ha det toppen här hemma så länge, tror inte jag lär skriva något där nere, men vem vet, glöm inte håll ett öga;)

På det igen;)

tjoheeeeeej, jag har förfest med mig själv, spelar musik på hög nivå:D Eller det kallas kanske inte förfest om man inte börjat dricka än;) Men snart sååå.. Ska strax packa ihop mina saker å bege mig till Villan för grillning.. Ska hem till Vanessa ikväll å festa sedan ut å göra stan och det viktigaste av allt: DANSA;)
The look is blue, black and silver







Blått är flott

Hej vad trött jag är å även trött på förkylningen nu. Vaknar mitt i natten å ligger vaken ett bra tag för halsen är som fnöske å jag kan bara andas genom munnen, måste köpa halstabletter idag..Men jag SKA bli bra till resan, that´s it!
Det bästa hade väl varit att stanna hemma å ta det lugnt idag, kanske inte det smartaste att gå ut till Bahnhof under bar himmel egentligen?! Men, det går helt enkelt inte att sitta hemma en oplanerad lördag, en oplanerad ledig sommarhelg.. Jag får ta på mig något extra helt enkelt..
Det gick bra på jobbet igår, jag var på golvet så det var riktigt gött. När jag kom hem igår hade Emma börjat med maten, tog det bara lugnt och kolla VD och en film. Idag jobbar jag mellan nio och halv tre, sedan ska jag handla lite grillat, hem å chilla och sedan hoppa in i duschen, hörs senare..
Det ser ut att vara soligt idag, men dock lite kallare, men som sagt, sol iaf:)
åå, måla med mitt nya blå nagellack igår, se bara så tjusigt det blev!

Ny mobil:)

Nu sticker jag å jobbar mellan 10.30-18, lagom lång dag:)
Sov ända till tjugo över åtta idag, fick mig en smärre chock när jag vakna, haha.. Ringde å ändra mitt abonemang i morse å köpte mig en ny mobil på köpet, wiii, längtar till den kommer:)
Samsung Ace, fin va?

Ge mig måndag!!!!

NU börjar jag bli lite rastlös. Har varit en väldigt lugn dag, men vad annat i detta gråtrista vädret? Har packat allt vad jag kan nu, det sista lägger jag ner på söndag, men det känns ändå skönt så jag slipper tänka på det över helgen.. Nu blir det lite jobb fredag å lördag innan jag åker till Malmö på söndag. Efter packningen blev det en snabb rund på stan, och åå vad kallt å blåsigt det var. Sen ställde vi fram jordgubbar å vattenmelon och satte på New moon :) Det är tillåtet att kolla på film i det här vädret :)
Goooott
Almost done..Vill åka nuuuu, pallar inte vänta mer...Igår beställde jag å Sanna massa gott (läs sprit) som kommer vänta på oss på planet :)

Breaking Dawn

Äntligen har första trailerna för Breaking Dawn kommit ut, men ack så långt iväg.. Se och njut:)

Herbalife

Heej och godmorgon torsdag! Har sovit rätt uselt i natt med, men halsen å förkylningen känns lite bättre:) Ska snart ner å hänga upp tvätten sen äta frukost.. Packa ett tag till igår sen, men min kropp sa ifrån så var tvungen att lägga mig på soffan ett tag.
Vid sju så var jag å Emma på hälsoträff med produkter från Herbalife hos Vanessa, det var väldigt intressant. Vi fick reda på våra muskelmassa, fettprocent, hur mkt fett man hade runt sina inre organ osv, roligt att veta.. Jag har aldrig varit något för shaker å bares och sånt. Men finns det en chans att det hjälper en vid träningen å ökning av muskelmassa är det kanske värt ett försök. Jag stirrar mig alltid blind på själva vikten vilket man inte ska göra, utan man ska titta på muskelmassan å fettet i kroppen. Har muskelmassan öket å fettprocenten minskat ökar ju automatiskt vikten oxå eftersom muskler väger mer än fett.. Ska försöka tänka så istället, att istället bli nöjd, för mer muskelmassa är ju bättre helt enkelt:)
Ska gå på en "hälsokoll" efter jag kommer hem å se vad jag behöver för min träning, för att få ut det bästa möjliga å öka muskelmassan

Den som spar den har

aahh, vad varmt här är, kokar!!! Blir helt svettig bara av att packa, är nog inte helt kry..Men ska ändå försöka göra mina 100 situps å packa lite till..Skitsvårt å packa så här tidigt, hade glömt hur tråkigt det är och att man allt lägger ner för mkt..Kommer sluta med att jag får ta ut några plagg tror jag.
Var som sagt å satt in mina pengar som jag sparat i en sparbössa, gissa att där skulle vara 2000 och där var 1950, rätt bra gissning va?
Back to the packning ;)
masso tior :)

lite pack

Stan är fixad för dagen och klockan är redan två? Var och satt in mina pengar från min sparbössa, kolla lite strandväskor å låna en bok.. Har tagit upp resväskan så ska börja packa lite smått å lägga över låtar till ipoden. Emma å Linda skulle cykla till Båstad nu, men jag hinner inte, eller fram för allt orkar inte..Blev ju anfådd bara av att gå tre trappor upp, dumma förkylning!

Fina bikini och annat smått fix som behövs

SOMMARLOV

Hej vänner! Orka inte skriva igår när jag kom hem från Malmö, kände mig riktigt trött i kroppen och halsen gjorde ont. Har sovit sjukt dåligt idag, har tyvärr gått å blivit förkyld å min hals känns som sandpapper :( Ville ju verkligen träna ordentligt nu innan vi drar iväg till Turkiet, där lär den ända träningen bli när vi dansar på nätterna, hahaa..
Vi fick ett bra avslut på terminen igår. Tog emot ett positivt tentabesked innan jag stack med tåget, 28 poäng av 31 möjliga, känns helt fantastiskt. När jag kom till skolan berättade Sanna att vi fått ett VG på paruppgiften, som vi kämpade med hela förra onsdan, lovely det med:) Får hoppas på ett VG i betyget nu, men jag vet inte riktigt vad VG gränsen på tentan ligger, om det var 2 eller 3 fel man fick ha, men jag hoppas:)
Redovisningen gick bra, efter det drog jag å fina klassisarna och åt på en Italiensk restaurang, sen gick jag å Sanna på stan ett tag. Nu känns det som det mesta är inhandlat inför resan:)
Nu är jag ledig två dagar innan jag ska jobba lite, ska växla pengar, fixa med det sista å börja packa så smått..
Köpte en bikini å lite annat smått å gott igår, ni ska få se sen:)

Två år - DONE!

woop woop, nu drar jag till skolan för skolavslutning och redovisning. kunde dock varit lite mer utvilad. Kunde inte somna igår, tankarna gick på högvarv sen började det helt plötsligt åska å blixtra en massa.. Hade satt larmet på tjugo över sex i morse, var uppe å power walka en halvtimme, sen körde jag igenom kroppen med mina hantlar. Man har ju blivit lite av en softpotatis nu i helgen :)
Det är ju trots allt sista dagen i skolan, så man får ju piffa till sig lite;) När vi slutat vid ett ska klassen ut å äta, myys! Efter det ska jag å Sanna shoppa loss på stan:P

lördagskväll

Alltså, vad händer med bloggen?
Trots jag gör mellanslag så blir hela texten ihoptryckt, grymt jobbigt å läsa när det är mkt text. Går liksom inte å dela in i stycken längre.
Malmö var som sagt riktigt roligt.  Jag, Sanna å Jimmy käka god mat på en uteservering först sen gick vi hem till Sanna och åt vattenmelon å drack massa goda drinkar. Sen kom vår efterlängtade Chris;) å vi begav oss ut i stan å shaka loss på breezer flera timmar, därefter blev det efterfest haha..Därav brist på sömn..
Nu måste ja sova, ska upp tjugo över sex imorn.
Det är vi tre som drar till Turkiet:)

PREMIÄRDOPP

HÄRLIGA DAG! Gud vad jag känner mig fräsch nu, efter stranden hoppa jag in å duschen å skrubba bort all sand, sen smörjde jag in mig. Finns inget bättre än en dusch efter en heldag på stranden, man är så svettig å sunkig efter. Tänkte på det, jag å Sanna funderar på å skrubba oss samma dag som vi kommer fram till Turkiet för att färgen ska hålla bättre. Men nu har man ju redan fått lite färg..Kommer inte den ramla av då? haha.. (1 vecka kvar by the way;)
I morse tog jag å hemma våra cyklar å cyklade hela lergöksrundan på 1,7 mil tror jag den är. Riktigt gött var det, sen stack vi till ICA å handlade och hem för att göra en sallad att ta med till stranden. Upp på cyklarna igen och ner till da beach. Låg på klitter idag, känns som där hänger lite mer ungdomar;) Brossan kom en runda, sen kom Vanessa, en riktigt trevlig tjej.. Så det har faktisit mest blivit häng å pressning, OCH Premiärdopp i HAVET, det var askallt, men ack så svalkande...Låg mellan 12-18, så det blev en lång dag, men jag har inte bränt mig. Läser här å var att folk bränner sig..FATTA ATT DET ÄR VIKTIGT MED SOLKRÄM!!!!!!!!!!!!!
Nu har vi ätit, mätta å belåtna.

Utvilad

Morning, läget å sånt? Sitter i soffan å typ dör av värmeslag. Här är så sjukt varmt i våra lägenhet, måste sova med balkongdörren öppen varje dag..Guuud vad skönt det var att sova ut!!!
Vilken mysig eftermiddag det blev igår. Jag hade typ inte sovit någonting natten innan så jag var helt galet trött hela dagen, men det gick ändå. kom hem halv ett från Malmö, sen la jag å Emma oss på vår innergård å sola ett tag. Vid halvfyra hämta Jimmy å Linda upp oss, vi körde å fixa present till mamma, sen körde vi hem till lilla Åsljunga. Perfekt avslutning på helgen, med grillning å världens godaste gräddtråta (ingen gör godare gräddtårta än mamma, promise)

fira mamma

Hade riktigt roligt i Malmö igår, nu drar vi till Åsljunga å firar mamma, trött som en örn!

MALMÖ - PARTY!

Jag har ju glömt å berätta, men jag ska till Malmö ikväll å festa med Sanna:) Och kanske Chris.. Det ska bli roooligt. Vi ska äta på någon uteservering först, sen blir det utgång big time. Lite tentafirande blir det..
Låg på stranden till tre å aaaj, jag brände mina knän, knäna alltså, haha..Sen är jag lite fläckig här å var, men smorde in mig noga.. Nu ska jag strax med tåget, PUUUUUUUUUUUUUSSSS!!!
Linne å prickig kjol blev det ikväll, med röda knän ;D

Ny ledig dag väntar:)

God morgon vänner! Ny dag, nya tag, öhh eller inte va? Det är lördag, jag är ledig, solen skiner (nu iaf), så det blir inga tag, bara slappe å häng på stranden. Har lite att ordna med nu på morgonen bara, men innan lunch nångång drar vi väl ner.
Vilket bra avslut det blev på dagen igår, dock var det rätt tomt på bunkern. Maten var iaf god och det var otroligt mysigt att sitta där, precis vid havet å solen lysandes. Efter vi käkat cykla vi tillbaks till stan å det var där allt folk var,haha..Det är ju Ängelholmsgillet denna helg, så det var bra ös med uppträdande, öltält å grejer. Vi hängde i öltälet ett par timmar å spana folk:P Treeevlig kväll!
På Bunkern

Mot Bunkern


Hem å ivaj

Heej! Hinner snabbt in å skriva ett litet inlägg. Kom hem för en halv timme sen, det har gått braa på marknaden idag, det har varit mkt folk. Antingen så var det lugnt eller så kom allt folk på en gång å då var det lite halvstressigt, men det är ju roligaste när det är mkt att göra:)
Nu ska vi sminka till oss, sen ska vi till Bunkern å käka med Evelina å Frida, underbart att få uttnyttja lite av kvällssolen iaf, har ju inte fått ut så mkt av den idag ju:)
Njut denna fredag, I will!
En ändaste liten bild från marknaden har jag att bjussa på..

knalle

Sådär, frukosten är intagen, det blir ju mkt godare att äta i husvagnen:-D nu ska jag sminka till mig sen ska vi packa upp här. marknaden börjar nio.

i husvagnen

Tjoo och godnatt. ligger i vår husvagn som vi har spenderat många nätter i i våra dagar. jsolen kom jubfram sen så vi har grillat å haft det gott. men nu måste vi sova förr ska ju upp.tidigt imorn å stå på.marknaden hela dan. kram å godnatt. lite stavfel här å var för jag ser inte när jag skriver

Lite jobbe då;)

vilken wirdo dag det blev. Vart tog solen vägen? Puts, så var den väck. Vi hade ju bestämt oss för att cykla till stranden efter lunch men på förmiddag molna det helt upp, sen runt tolv började det spricka upp så vi chansa å begav oss till stranden ädnå, väl framme var det molnigt igen, haha. Men det var skönt att komma ut en sväng, hann med en liten eftermiddagslur innan vi cykla hem igen.. Har hunnit planera lite inför vår 25 års fest iaf:) Tiden springer iväg å det är mkt att ordna.
Nu ska vi strax ta bussen, blir grillning när vi kommer fram till Våxtorp, mums vad gott, är typ redan hungrig...

2 juni - sommaren har börjat! (äntligen)

Tjena! Hur mår ni idag? (era snåla jäklar, ni kan väl skriva en kommentar ibland, vet ju knappt vem hälften är som läser). Jag mår bra i alla fall:) Det är ju sooool och jag har redan tagit en morgonlöptur i skogen, sprang i bara linne å jag skutta fram som på små moln typ så lätt gick det, haha, nästan..Det går bättre å bättre!
Har ätit frukost precis, och efter lunch blir det playan ;D I eftermiddag/kväll tar jag å Emma bussen till Lärkeröd där mamma å pappa hämtar upp oss. Vi ska hjälpa dom på Våxtorp marknad hela dagen i morgon, de har ju ett företag brevid där de trycker tröjor. Ska bli rolitgt faktsikt:)
Efter löpturen körde jag å Emma med mina hantlar, en muskelgrupp per låt, riktigt najs..Nu är de lite mer som spaghetti;)
jobba dåå!!!

Sista pluggdagen!

Heeej bloggen! Onsdag idag dåå, sista arbetet ska fixas, får hoppas vi blir klara idag så man kan njuta av några dagars ledighet sen:) Mot tåget och Malmö, puss och ha en bra dag vett jag!

RSS 2.0