Kalas

Hejhejhej!!! Måndag, en rätt seg sådan va?? Känns som det ända jag gör nu är å läsa kurslitteratur. Men 1 månad kvar av svenskan, sen går vi in på matten, det känns dock lite nervöst..
Körde cirkelgym imorse, shit jag avlider typ lite varje gång så jobbigt som det är. När Lajnus kom hem körde vi upp å köpte lister, nu börjar vardagsrummet arta sig ;) Linus har lagt GOLV i helgen, tjoohoo så fint det blev, vitt och elegant. Så förhoppningsvis kan vi snart flytta in i vardagsrummet å flytta ur sovrummet:)

Linda fyller 25 år idag så vi ska strax åka dit och fira henne, treeevligt :D

Kalalalas

jag mår bra!!!!!!!!

God morgon härliga nya orörda söndag! Eller godmorgon sa jag för tre timmar sen:) vakna vid sju hyfsat utvilad, men kunde ju inte somna om så låg å läste kurslitteratur i två timmar i sängen. Var å köpte färska bullar på baguettmacken här precis brevid så nu har vi fått i oss frukost. Idag blir en fixa städa dag här hemma, Emma flyttar in ikväll och ska bo i vårt extra rum mellan 1-2 månader beroende på när hon kan flytta in i lägenheten hon nu äntligen fått. Vi kommer bo granner sen, vilket jag tycker är bra men Emma tycker den här sidan av stan är alldeles ocentralt å för långt ifrån allt, tjoko säger jag dock...........

Det var en rätt sliten dag igår, men hade ändå sören fullt up. Var hemma vid halv tolv från Malmö, sen kom Imma å vi gjorde våfflor till brunch (för min del), gick på stan å fixa lite ärenden och därefter satt vi med inbjudningskorten till vår 25 års fest ;) hela dagen... Snacka om att jag var hyfsat död på kvällen sen. Men det var d värt, var så himla roligt att träffa Sanna å Matilda å prata å ha kul med dem hela kvällen/natten..

Här får ni se bilder från kvällen

Jag å Sanna åt good Tikka masala innan festen


Värden för kvällen, fina Matilda


Fiskedam var där minsann oxå ;)


bland annat en klubba låg i påsen man fick


?! Skulle jag viska något eller ge sanna en puss?


Som vanligt går det vilt till inne i Matildas rum


Fina vänner ♥


KLAR

Det blev inget diadem, satt allt på sidan ist. Inte så kalasig direkt, får gå inom å köpa ett godishalsband!






På med festblåsan

Men goodag! Det var på tiden jag skriver lite här va? Visst är det störigt å gå in på en blogg som aldrig uppdaterar? haha.. Men har inte haft den minsta lust att skriva i veckan, skriver helt enkelt när jag känner för det och har något jag vill dela med mig av... Veckan har liksom mest bestått av plugg å träning, som vanligt då;)

Men nu är det fredag å då är det alltid lite roligare att skriva:) Tyvärr så hade jag en jobbig natt å vakna vid halv fyra så mitt huvud är inte helt på topp nu, försökte vila en stund men det gick sådär.. Men strunt samma, trött eller inte här ska det festas, hiihiihaaa.. Ska snart börja med maken, det blir roosa idag, min älsklingsfärg ju.. Ska på barnkalas i Malmö med spetsad saft å grejer, deet ni.. Det är tur man har barnasinnet kvar.

rosa läppar, rosa naglar, rosa skugga å rosa diadem. Man ska väl egentligen inte ha mer än 3 saker av samm färg har ja nog hört, men vad sören, det är ju barnkalas ;)


När jag blev sminkad på Make up store fick vi ju välja produkter för 500 kr, jag valde en foundation och concealer. Concealerna täcker mörka ringar väldigt bra å det lär behövs ikväll..


Nu ska ja komma i form med musik från spotify

dumma kalla Sverige

fyy fan rent ut sagt vad jag är trött på kylan, jag hatar att frysa och har gjort det nu sen i september typ, förbaksade långdragna vinter..Frös som sören när jag cykla hem från tåget innan å tänkte på hur otroligt gärna jag vill ha värme nu, bara vår iaf. Men mest av allt är jag så himla sugen på att åka utomlands, tänk å bara dra till ett varmt underbart soligt land å bara sola å bada??? Det är jag verkligen sugen på om nått nu, men pengarna tillåter inte det för fem öre om det blir semester i sommar sen.. Iaf, brrrr för Sverige just nu, dumma kyla försvinn!!!

Ge mig värme, ge mig sol ge mig detta paradis NU!!!!!!!!!!!!!!!

Lite helguppdatering

Heej! Som vanligt blir det lite dålig uppdatering över helgen eftersom jag vill ta vara på den lediga tiden man har och hitta på roliga saker å bara njuta..

Skulle egentligen jobbat eftermiddag i lördags, eller trodde jag iaf. Oj, kom på att jag skrivit om det i förra inlägget:P Men som sagt jobba ja förmiddag å framåt kvällen, sen eftermiddag körde vi hem till mamma å pappa. Syrran var där å de passade Mirabell å Minea. Så det blev en väldigt mysig lördag med god mat å mello, kan ju lova att det var mkt bättre än å stå i mejerikylen sådär en lördagskväll;) Idag har vi bara tagit det lugnt å varit ute på en promenix ner till sjön.. är hemma igen, eller kom för ett tag sen så nu blir det lite mer söndagsmuspus med solsidan å ett missat avsnitt av Vampire diaries som börjat igen :)

Som alltid äts det gott i Åsljunga


Nyduschad Minea


Underbart väder ute idag

jobbe

hallåå heej, nu ska jag bege mig till ICA å jobba till halv tre.. Har trott hela veckan att jag skulle jobba stängning idag så berätta Linda igår att jag skulle jobba förmiddag, vadå snacka om att ja blev glad:D Ingen har meddelat det, så det är ju lite konstigt. Men skönt nu iaf:)

Tjing pling!!!

mm sooova

Ville bara titta in å säga hej och godnatt, mina ögonlock trillar ihop hela tiden , kommer slockna så fort jag stängt av datorn. Har varit en heldag med plugg, väla, fika, matlagning å bio med Linda å Sis.. Kameran följde inte med idag så ni får en bild på filmen vi såg;) Zzzzzov gott!!!

Den var helt okeej, men känner att jag behöver se lite gladare filmer nu ett tag. Har varit mkt halvotäcka, nervpirrande filmer på sistone bara..jaa, förutom notebook då;)


Italienskt på menyn

Nu har vi precis avnjutit en smarrig pastasås med tagliatelle...

Tog vad jag hade i kylen, rätt mycket då och fick till det väldigt bra må jag säga;)


Dessa tallrikar har vi haft hur länge som helst, Linus har fått dem av mina föräldrar.. Nu kom de äntligen väl till användning


Rörde ner ost i pastan och sen blanda jag allt till en enda röra...

trotsa kylan

svetten rinner här, men mina lår och armar är iskalla. Har varit ute på en rejäl power walk med syster i 1 h å 20 min och traskat runder i skogen, skönt att få lite ordentligt med luft. Har varit i skolan en runda på förmiddagen och nu har jag resten av eftermiddagen/kvällen ledig..

Var hos Linda igår jue, hon bjöd på lunch, sen bara pratade vi och mös med filmen notebook hela dagen det var jättemysigt..:)

Promenixdags med mitt nya pannband :)







Ny frisk dag

Är härligt trött i kroppen nu efter ett spinningpass, det är inte många som gillar att träna på morgonen, men jag gör det. Verkligen en skön start på morgonen...
Idag ÄR jag ledig haha, så nu kan jag göra saker med gott samvete:) Linda kommer snart hit å ska kolla på vår lägenhet sen ska jag följa med henne hem å kolla på deras hus, spännade juue :)

Nya plagg från igår, randigt linne och kofta från H&M

Härliga tisdag!!

Hej! Ligger i sängen nu å ska snart kolla klart en film vi började titta på i fredags tror jag det var?! Jag gjorde en liten fuling å hoppade skolan idag, palla inte åka dit för knappt två timmar på eftermiddagen, klarar inte av den läraren heller så...
Gymma på morgonen sen ringde jag mamma å hon kom hit:) Vi gick på stan och gjorde pannkakor. Ni får se lite pö om pö vad jag handlade, men här kommer one of the things..

Fina ringar.. De gick inte å pröva när jag köpte å nu passar d inte riktigt bra på något finger, typiskt!!!!



127 days

Det väntas bio ikväll och här är filmen vi ska se, tycker om verklighetsbaserade filmer men drama är egentligen inte min favoritgenre, men den verkar väldigt spännande :)

Handlar om en kille som fastnar i en bergsklyfta och hur han överlever det


Se trailern här






127 days

Det väntas bio ikväll och här är filmen vi ska se, tycker om verklighetsbaserade filmer men drama är egentligen inte min favoritgenre, men den verkar väldigt spännande :)

Handlar om en kille som fastnar i en bergsklyfta och hur han överlever det


Se trailern här






Happy valentine

God förmiddag! Ny vecka nu men det känns inte riktigt som helt nya tag eftersom det är alla hjärtans dag idag, haha.. Jag känner som många att det är en rätt överskattad dag, trots jag är en romantiker. Men jag å Linus har inte varit ute å ätit på huur länge som helst så då tog vi faktiskt tillfället i akt å boka bord på pepelino ikväll och bio efter det, så det kommer bli en riktigt mysig måndagskväll :)

Men innan dess har jag plugg att ta itu med, ett pass cirkelgym är redan avklarat:) Föresten, jag sov ända till halv nio i morse, det var helt underbart!!!

Det blev en väldigt trevlig söndagskväll hos Ebba med halv åtta hos mig, fantastisk mat och vi fick till å med se solsidan, haha ;D

fördrink


Svamp och räksoppa med fetaost, lovely


Jag och huvudrätten:P


Som bestod av älgfärsbiffar, champinjoner, gratäng med morötter och rättika och egenplockade lingon :)


Efterrätt med blandad frukt och riven choklad, jordgubbar och vaniljkesella

myshelg med stort M

Men tjeiinaa! Läget då? I natt har sovit som en stock å sov äända till sju, haha... Hade ju tänkt hinna med att vila nån timma under dagen igår men det gick verkligen i ett så jag hann knappt känna efter att jag var trött.. Vi var och kollade golv och antagligen beställer vi imorgon, det kommer bli så fint. Vill inte visa upp för mkt här i bloggen för vill helst hinna visa vänner å så "live" innan jag lägger ut bilder här. När vi kom hem gjorde jag å syrran lunch sen bakade vi donuts som tog sin lilla tid, men fina å goda blev dem;) Därefter handla vi mat å gick hem till Emma, däcka en halvtimme på soffan sen kom Therese och vi hade bara en lugn och skön lördag med gottis framför mellon..

Sov över hos yster i natt men nu är jag hemma och det är dags att dra på sig träningskläderna inför ett zumba pass;) Ikväll väntas andra tillfället av halv åtta hos mig hemma hos Ebba, spännande:)

Vill passa på att tacka Linus snälla föräldrar som varit här hela helgen och tapetserat, nu är det alldeles strax klart och det blir såå fint:D

Lite bilder från munkbaket

Bre på glasyr och strössla efter vi friterat munkarna


Efter vi stösslat å glaserat ;)


En nöjd jag


Rätt fina ändå för att vara första gången


Man blir glad av att titta på dem iaf:)



Det här finns ju inte!!!

Jag är typ halvt död, illamående och smått gråtfärdig. Vad händer? Finns det typ en engångspsykolog som kan bota sömnproblem på helgen? Jag får typ snart panik, vet inte vad jag ska göra längre.. Det har funkat bra ett tag framöver men nu de tre sista helgerna har jag vaknat tidigt & det blir bara tidigare för varje gång. Idag, eller i natt rättare sagt vakna jag halv tre, har inte sovit en blund sen dess, vid sex gav jag upp, hör ni hur fel det låter? Känner mig helt groggi å jag har en massa att göra idag. Under dessa timmar har jag kissat, gått upp å druckit, vänt mig på sidan, andra sidan, ryggen, magen, läst kurslitteratur och varit å kissat igen. Sen gav jag upp för min mage kurra och jag var tvungen å gå upp å äta lite yoghurt. Jag pallar inte, jag vill sova, jag gör allt för att sova, jag vet det sitter i huvudet men vad sören ska jag göra?

pink it is!!!

Fredag, fläskfilén och klyftpotatisen står i ugnen jag och ska snart öppna ölen, det är fredag det. Älskar att bara ta det lugnt å inte göra nånting, slappna av efter veckan liksom.. Lördagen däremot hittar jag gärna på något :)

Har varit rätt deppigt väder idag, har bara gått här hemma å pluggat å målat, nu är jag äntligen klar. Tur mamma å Emma kom i eftermiddags å piggade upp mig lite, det behövdes.. Och en uppiggande blomma fick jag av mamsen också, taack :)

Fin Orkideé med rosa kruka. Nu ska jag bara klara av att sköta den oxå ;)

redovisning

Nu sticker jag till skolan och ska ha redovisninar hela dagen, ändra fram till fem, kommer nog va rätt såsig i huvudet sen. Underbara efterlängtade lediga fredag i morgon :)

rosettdiadem och glittrig scarfs, det är jag det :)

värmande gott

mums vilken god champinjonsoppa det avnjöts till middag ikväll!!!


3D

medan jag går här hemma å städar, målar och pluggar om vartannat så bjuder jag på en liten bild från söndagens bio:)


invigningen lyckades:)

Hej! Vilken dag jag har haft, har varit i skolan mellan nio och fem, både haft föreläsning och jobbat med ett arbete som ska redovisas på torsdag. Tåget var en halvtimme försenat så var inte hemma förän sju.. Känns skönt att ha hunnit med mkt iaf.. I morgon är jag ledig å jag måste hinna måla fönsterna då..

Var väldigt trevligt hos Lovisa igår och invigningen av halv åtta hos mig. Här kommer vad det bjöds på:)

En liten chokladbit när vi anlände


och ett glas mosserande


Till förrätt blev det pilgrimsmussla, marinerad räka, två dressingar, sallad med en vinigrätt och två stekta äppelklyftor. Hade aldrig smaka musslor men jag tyckte faktiskt den var helt okej, men inte många fler än en:)


Huvudrätten med fläskfilé, morötter, jordärtskockspure (den var mums) och rödlök marinerad å stekt med rödvinsvinäger.


GOD efterrätt. Äggtoddy med en skvätt kakao, nesskaffe och vaniljsocker. Ägget som ni ser är fyllt med konjak, man ska hälla i konjaken och röra runt allting. Jag tog dock bort kaffet och hällde i halva konjaken bara, det blev mumsen:)

Halv åtta hos mig

Får faktiskt säg att det har varit en grymt seg dag. sov till halv nio men har dock varit likt förbaskat trött hela dagen, snacka om att jag bara ska ha en lugn å skön helg nästa. Var och öva på spinning med Emma innan och det börjar kännas lite bättre med takten i ettan nu, wii :)

Vet ni, ikväll ska vi köra halv åtta hos mig :D Ska vara med Emma och hennes klasskompisar och kocka, vi är 5 st så det blir alltså fem tillfällen. Eftersom vi alla pluggar har vi inte tid att göra det var dag så vi kommer köra det lite utspritt när alla kan. Ska bli väldigt spännande iaf, men har dock ingen aning vad jag ska bjuda på när det är min tur..

haha, det ser ut som jag snusar eller hur??


Menyn för kvällen:)

Mirabellmys

Helluuu! Ligger i sängen och kollar på solsidan, jag är så in i hela fridens trött.. Sov till nio typ å mådde inte tipp topp då. Kände att jag ville göra lite av dagen, inte bara ligga hemma och må dåligt. Så vi lånade Mirabell och hade en rolig dag med henne:) Gjorde våfflor, sen gick vi på bio och såg trassel, den var väldigt bra så den rekommenderar jag starkt. Sen gick vi hit igen å laga mat. Inser nu hur mkt jag kommer att sakna mina älskade brorsdöttrar när de snart flyttar till usa och stannar där i två år :(




Godmorgon tuppen!

Hujedamej, nu börjar jag bli trött igen, känner mig lite snurrig. Fan vad jag hatar att jag inte kan sova på helgerna, så grymt frustrerande. Om klockan hade varit halv sex en vardag hade jag somnat om på två röda, men när jag idag vaknar halv sex så finns det inte en chans att somna om. Jag ligger å vrider å vänder på mig en timme, sen ger jag upp. Måste hinna med en power nap sen annars kommer jag aldrig palla med kvällen.. Ska jobba idag mellan halv tre och sex, sen åker jag direkt därifrån till Nisse, Linus kompis som har 25 års fest. Vi ska vidare ut i hbg så natten kommer bli lång.. Haaata detta, sömnproblemen alltså!!!!

Ska snart åka å storhandla, sen ska det hinnas med en del idag. Linus ska hänga upp dörren i vardagsrummet och såga å ha sig, det kommer bli bra detta:)

hörs kanske sen, förhoppningsvis lite piggare!!!

Har glömt å berätta, men jag tog hål i mitt öra förra veckan:) Äntligen fick jag tummarna loss å gjorde det. Har inte haft örhängen på några år nu eftersom mitt ena öra strula så jag lät hålet växa igen, men nu har jag äntligen tagit ett nytt.. Dock ska det läka 8 veckor nu..

fix å don

Tjo hej hallå, hur mås? Ska dra mig ut i , oj det är inte helt grått ute idag, kylan då.. Blir skolan några timmar, håller på med ett arbete som går väldigt bra för en gångs skull.. Snacka om att denna kurs är slapp eller mer normal får man ju säg i jämförelse med alla andra kurser vi läst..
Igår var vi och hämta vår tapeter, underbara är dem ska ni veta, det kommer bli så lyxigt i vardagsrummet;) Tanken var att vi skulle köpt dörrar först i tisdags sen igår, men det har regnat båda dagar så får hålla tummarna idag.. Dörren i vardagsrummet ska helst komma upp i helgen så vi kan börja tapetsera nästa helg, TJOHEJ!!!


RSS 2.0