Nya frillan

Nu drar vi till Götet


Var är du solen?

Ska rusa till tåget nu för å vara i skolan 2 timmar, shit vad drygt. Men det är obligatoriskt så. Sen blir det klippning direkt och därefter blir det lite stressigt. Hatar att stressa när jag gör vid mig, men det får väl gå för idag.
Tror inte jag hinner blogga innan ja åker, men kanske får göra ett första försökt att blogga från mobilen på väg upp..

Ha en riktigt trevlig och tyvärr lite molnig valborg!

Ingen älskar våfflor lika mycket som jag!


fix och don!

Hej!

Kom hem för en halvtimma sen. Har varit en heldag i skolan, dock haft lite svårt att koncentrera mig på plugget när man vet vad för roligheter som väntas i morgon. Blev en sväng inom systemet och nu har jag lite och fixa inför i morgon. Packa, pröva outfit, köra hem till Linus föräldrar och låna en bil och laga våfflor på det.. Lite plugg framemot kvällskvisten om det pallas med..

mumsig cider står på kylning

Uthållighet till max

Min kropp är trött. Körde slut på den under bodypumpen, stackars armar.. Nu ska jag inte göra ett dugg mer än att lägga mig på soffan och invänta Grey´s Anatomy!!!


Friday is the day!!!

På fredag händer det två roliga saker. Först ska jag klippa av mitt slitna hår, inte allt inte men en del. Klippa upp det en massa och dra till med en snelugg och en snygg blond slingning på det, GAHH vad skönt det ska bli. Grann i håret kör jag hem, sminkar å fixar. Därefter beger vi oss till Göteborg. Ska fira valborg med min saknade vän Annette, som jag pluggade med när jag läste kostvetenskap. Och ROLIGT så in i vassen ska vi ha:D Kan ju inte bli annat än roligt, ni såg ju vad jag la upp igår. Kommer blir världens FEST!!!!!!!!!!!

Jag och Annette för 2 år sedan hemma hos oss innan ekebofestivalen


Up next: MLR

Dags att hoppa i träningskläderna och bege sig mot träningsakademin. Har fått 5 gratis pass att pröva på, så det är kanon, de har ju mycket roligare och fler pass att välja på en friskis.
Stack från praktiken lite tidigare idag för hade några ärenden på stan och lite plugg att ta itu med. Skulle byta min klänning till en 36:a men de hade inte fått in några, men som tur va hade de en kvar i Malmö som jag ska hämta i morgon, då det är dags för skolan igen.
Nähopp, byta om och sen ska jag möta upp syster tjugo i fem för ett MLR pass (mage, rumpa, lår), roligt värre..


från rött till brunt

Nu beger jag mig ut i regnet? En dag praktik framför mig (efter denna dagen, har jag en dag kvar). Har nämligen lösa fältdagar vi ska lägga ut oxå.

Den röda färgen har laggt sig och nu har jag istället fått lite svag färg :)
(syns dock inte på bilden)

Götalaborg på valborg

På Valborg blir det Göteborg :D Biljetter är köpta, nu vill vi bara ha fredag!!!




PLUGG

Hej hej! Måndag och det är verkligen dags att ta tag i plugget nu, går inte att smita längre. Har en hel hög med böcker att läsa, tråååååk.. Satt larmet på nio i morse, det är värsta sovmorgonen för mig men var ändå dödstrött.. Upp och iväg till gymmet, det var väldans tungt men nu känns det gött..
Nog snackat, dags för plugg..

Jag har att göra idag..

Det brinner

..Och inte var som helst, utan det är mitt ansikte som är eld och låger. Sugna på ett stekt ägg? Lägg det på min kind och det är klart på 5 sekunder. Jag är verkligen KNALLRÖD, haha.. Och jag som trodde att jag skulle ligga i solen i morgon med, det kan jag nog glömma...


Pics

Slänger upp lite bilder från gårdagens bravader medans det är reklam i Gossip Girl..

Linda hade lockat mitt hår så fint




Klänningen är från H&M

mitt lördagsshopp

Här kommer klänningarna från MQ

Den här blir det inte. För fin till valborg och jag tycker det är lite mycket
student över den.. Men ändå jättesöt


Den här blir det, visst är den fin? Och alldeles lagom fin till valborg. Ska
dock byta den till storlek 36, som var slut när ja köpte den.



Det blev oxå ett nytt läppstift och en ögonbrynspenna

Kokt kräfta var det här ja

Ajaj, jag har brännt mig. Vårsolen är starkare än man tror. Har legat ute sen tolv idag och det har varit riktigt härligt, grillat korv, fikat och njutit av denna underbara sol vädergudarna delar med sig av med Emma och Zeth. Sen kom mammsi å pappsi oxå en sväng. Jag borde ju må dåligt å vara bakis, men jag mår i stort sätt bra. Det hjälper faktiskt att komma ut i friska luften ist för att ligga i lägenheten å gnälla..Gårdagen var rolig, lite förfest hos Joel och därefter blev det en svängom på 57:an. Har kameran hos Joel så bilder från igår kommer ut ikväll.

Här kommer iaf mina klänningar jag köpte igår. Men jag har redan bestämt mig för vilken jag ska behålla.

Nej, det gör dem tydligen inte alls. Får inte in bilderna från mobilen till datan, grr..Så alla bilder kommer ikväll helt enkelt!

Eclipse

iiihh, jag får rysningar i kroppen. Det har kommit ut en ny förlängd trailer på Eclipse. Jag längtar så jag håller på att gå av på mitten.. Vill ha 30 juni NU...



Är en helvit klänning för mkt student?

Hejsan svejsan soliga lördag! Har varit ute en runda på stan och inhandlat lite smått, plus två klänningar på MQ. Ska ha en av dem på valborg, den andra ska jag lämna tillbaka igen. Men måste ha lite smakråd, lägger ut bilder senare.
Nu ska ja diska högen med berg från igår.. Hade föresten jätte trevligt.. Sen ska vi åka hem till Matte och Pyttan. Linus ska jobbe och ja ska busa med mina söta..
Ikväll blir det 57:an by the way ;)

Puss hejs!

ballerinas nya..

Hallå hej!
Skönt med fredag va? Lätt den bästa dagen på hela veckan.. Hemkommen för en halvtimme sen, sista dagen på mina två veckor. Har varit två väldigt lärorika veckor och har till å med haft barnen själv halva dagen idag:) gud vad skönt om man sluppit plugga och fått börja jobba direkt...
Nu ska ja städa undan lite och fixa för ikväll, då kommer Linda och Hultan hit och käkar, roligt!

Testade nyss ballerinas nya smak, kladdkaka. Den ska doppas i mjölk för bästa smak, och oj
så goda de var, som den chokladälskare jag är ;)



Gillar du uppförsbackar?


Så här såg rundan ut vi sprang idag, typ.. En massa uppförsbackar. Först var det lugnt och skönt, men sen gick det upp, ner, upp, ner ett bra tag, och det var ju inte lite lutningar på backarna heller. Men sen lugna det ner sig igen :) Det var en rolig runda iaf..
Nu blir det sängen och i morgon är ljuva fredan här... Natti natt!

Dags för en löptur

Väntar på att Linus ska komma hem så vi kan bege oss ut i skogen. Ska pröva på en av runderna nere vid Råbocka idag, vi börjar med den gröna och när vi är riktigt fit slutar vi med den vita, haha.. Njää, så långt kommer ja nog inte palla springa.. Efter det har jag lovat att åka och storhandla, skönt att få det gjort innan helgen..

Vi satsar på den gröna


Fit for fight!!!!!

De fick behålla pokalen!

YEiihh!!! Min klass VANN melodifestivalen. De var så duktiga, så de förtjänade det verkligen!!! (andre året i rad)
Blev faktiskt gymmet när jag kom hem, kändes som det behövdes och det var skönt.
Mina ögon trillar ihop, jag är trött och vill bara sova ut. I helgen vakna jag sju båda dagar, hoppas på mer sömn denna...
Nej, nu måste ja titta på lektionen inför i morgon, gäääsp!

Vardagsgodis

kvällssnacks till Desperate Housewives



Fredagsmaten

Här kommer receptet på fläskfiléen med grönpepparsås och klyftpotatis vi gjorde i fredags...

4 portioner:
1 fläskfilé
1 pkt bacon
1 pkt Creme Bonjour vitlöksost

Potatis

Sås:
2 msk smör
1 msk smulad görnpeppar
1 grönsaksbuljongtärning
1 dl mjölk
3 dl grädde
1 dl creme fraiche
2-3 msk soja
redning (mjöl+vatten)
svartpeppar
vitpeppar
salt

Putsa filéerna noga och skär en skåra längs hela filén. Fyll den med vitlöksost, salta och peppra och rulla sedan bacon runt hela filéerna. Lägg den på en bakpappersklädd plåt.


Skala potatisen och skär i klyftor. Lägg runt filéerna och strö över flingsalt och ringla över lite olja. Ställ in i ugnen 225 C ca 25 min.


Medan detta steks i ugnen så gör såsen. Smält smöret och smula ner grönpepparen (mosa den gärna i en mortel). Låt fräsa lite snabbt. Tillsätt resten av ingredienserna (utom redningen) och låt puttra en stund. Red av till önskad konsistens och smaka av med salt och peppar.

Smaklig måltid =) Servera med en god sallad, vi var lite lata den kvällen.


kvällstimmarna får prioriteras

Är otroligt frusen, har gått och huttrat hela dagen. Och vädret gör inte det mycket bättre heller. Min hals verkar ha gått över nu och det bröt aldrig ut till något vilket var väldigt skönt. Men träningen får tyvärr vänta till slutet av veckan. Ska ju hålla i en del lektioner nu och det måste prioriteras. Det tar lite längre tid för oss lärarkandidater att planera lektioner;) och man vill ju vara hyfsat bra förberedd..
Ska strax göra lite äggmackor och krypa upp i soffan och titta lite till på morgondagen, kommer gå super!!!
I morgon är det även dags för melodifestivalen och eftersom jag är barnet själv (fortfarande) tycker jag det ska bli lajbans =D

pyamasbyxorna är på och skånekartan i handen (dock en vääääldigt
gammal karta, haha)



Mitt ledarskap är bra!!!

Har varit riktigt dåligt med uppdatering idag, ingen alls med andra ord.
Blev otroligt trött när jag kom hem. Känns som man varit på "spänn" hela helgen och inte kunnat slappna av ordentligt eftersom jag visste att min mentor skulle komma på besök idag. Men nu är det gjort och klumpen i magen har släppt. Och det gick faktsikt bra, i helhet. Lite småsaker här och där som kan förbättras förstås, men ändå. Jag känner mig nöjd med min prestation efter snart ett år på lärarutbildningen.

Nu blir det sängen, har långa dagar framför mig resten av veckan. Natti natt!

Kommer ni ihåg Skånes sjöar från skoltiden? (Inte gör jag det)

Hallå, jag har inte varit utanför dörrarna idag, sucksuck. Har inte hunnit helt enkelt. Lektionen tog mycket längre tid att planera än vad jag trodde. Ska prata om Skånes sjöar, åar och öar samtidigt som min mentor sitter och betygsätter mig, så måste ju vara lite påläst. Snacka om att jag kommer bli allmänbildad när jag börjar jobba som lärare och snacka om att jag behöver det också, haha..(måste nog ta del av nyheter lite oftare också, det var en av mina elever som berättade om flygolyckan i Ryssland för mig, haha. Det är ju jag som ska berätta det)
Har städat en massa idag oxå (eller jag damma över lite snabbt), så nu är här rent och snyggt. Får väl snart börja på middagen and it sucks..




frullerulle

Linus är och köper bullar, min mage kurrar rejält nu.. Det ser ut som att det kan klarna upp idag, lite ljust vid sidorna.. Så ska planera in lektionen jag ska ha i morgon om Skåne när min mentor kommer nu på morgonen så man hinner ut en runda idag oxå. Blir nämligen storstädning sen oxå, här är riktigt skitigt..
Nu kom frullen :)

Föresten, filmen vi såg igår var rooolig =)

The ugly truth och gottis...

Filmtajm =)


En dag i skogen

Vilken härlig dag det blev. Är lite öm i mina fötter nu bara, har varit ute i nästan två timmar. Tog en liten powernap när jag kom hem efter jobb, var otroligt trött efter att ha gått upp halv sju-sju nu i 6 dagar. Tog en snabbdusch och sen var jag pigg. På med skorna och ut i friska luften. Har gått i skogen nere vid råbocka och hittat en massa nya roliga slingor vi ska pröva på att springa :) När vi kom hem tog vi våra cyklar och cykla till Bogarts och hyrde en film och köpte en massa gott lösgodis.. En härlig lördag helt enkelt, och den är inte slut än.








Marabou passion och chili

En ny Marabou med smak av passion och chili har kommit ut. Den ska bara finnas i affärerna en begränsad period så får passa på att köpa den snart =)

Krasslig

God morgon!

Vakna med en klump i halsen. Känner mig tjock och det gör ont att svälja. Jag vill INTE bli förkyld. Jag vill inte heller få ont i halsen för jag vill verkligen kunna träna. Innan var jag sällan förkyld men nu kommer det titt som tätt tycker jag, dumma!!!
Ska iväg å jobba snart, börjar klockan nio. Känns som det är 6:e dagen man jobbar nu. Har inte riktigt tid för det heller. Min mentor kommer ut på måndag och jag måste planera den lektionen ordentligen eftersom hon ska betygsätta mig (nervöst) + att jag har lite plugg att komma i fatt med, suuck..
Så det blir en lugn lördag och helg, vilket är skönt. Hoppas det har klarnat upp tills jag slutar vid halv tre, gör absolut inget det är lite molnigt när man jobbar;)


fredagslyx

Jag är proppis. Det är fredag och vi lyxa till det ordentligt med fläskfilé fylld med vitlöksost invirad i bacon, klyftpotatis och grönpepparsås. Det blev suuuuper.
Nu ska jag inte lyfta ett finger mer för ikväll, förutom när jag ska dela mitt Non stop maraboue, höhö ;)


I lågernas sken

Den här låten har verkligen fastnat innanför mitt pannben. Mina elever ska uppträda med den som sitt melodifestivalnummer. Tyckte först den var lite halvtråkig. Men när man nu lyssnat på den ett x antal gånger så är den faktiskt bra och då framför allt texten. Sketchen de ska göra samtidigt som de sjunger kommer bli toppen.
..Satt ute 1 1/2 timme innan och man kände verkligen hur solen brände, det var riktigt härligt. kanske har fått en gnutta färg.. Nu kommer nog Linus alldeles strax innanför dörren. Han har varit och storhandlat helt själv. Så snäll så=)



Lite press

Engelska lektionen gick mycket bra idag.. Känner att det är lite av en favorit =) Kanke får bli det som ett sidoämne.
Var hemma redan två idag, på fredagar slutar man tidigt, görá gött..
NU - ut i soooooooolen!!


Godmorgon fredag

Fredag idag tralala.. Hoppas det klarna upp emot eftermiddagen så man kan sitta ute en runda när man kommer hem. Ville bara säga hej och god morgon, nu har ja väldans brått


Tröja: Gina Leggins: H&M sjal: Gina?

Panerad torsk med (dillsås) och potatis


Det blev dillsås utan dill, haha. Hade ingen hemma så.

Panerad fisk och dillsås

Fiskfileér
Ströbröd
Vetemjöl
Salt
Citronpeppar
1 ägg
1 frp Milda 4 %
1 dl crème fraiche
1 fiskbuljongtärning
½ Gul lök finhackad
1 dl vitt vin eller vatten
1 Citron
Dill

Fisken: Blanda vetemjöl, ströbröd, salt och citronpeppar på ett fat, vispa upp ägget i en skål. Doppa spättorna i ägg och sen i skorpmjöls röra. Stek på medelstark värme i smör.

Såsen: Finhacka dillen. Finhacka gul lök och bryn försiktigt i en panna, tillsätt vätskan, lite pressad citron och buljongtärningen. Slå i grädde, crème fraiche och hälften av dillen och låt små koka lite. Smaka av. Rör ner resten av dillen. Servera med kokt potatis och ärtor.

På gott humör =)

Tjohej, torsdag idag = fredag i morgon, wiioo =) Det har varit en bra dag på skolan idag. Jag har hållt i en genomgång i matte, det gick väl helt okej förutom att ja fumla bort mig en gång, haha. Men Annika tyckte jag vart bra iaf =) Sen tränar vi massa inför melodifestivalenshowen de ska ha på onsdag, de är så duktiga mina kära elever =) Blev gymmet en snabb sväng idag oxå. Går inte att slöa nu, sommaren är ju bakom hörnet ;)
Nu ska ja ta ett glas iskallt soda vatten och planera för engelskalektionen jag ska hålla i morgon, KUL!!!


Jaha, då var den här dagen snart slut oxå..

Har lite ont i magen ikväll, ajaj.. Kanske beror på att jag känner mig lite stressad på något vis, mest för att kvällen går så fort och förän man satt sig ner för att "ta kväll" är klockan efter sju. Sen är det dags att gå upp igen. Vet oxå att jag har lite att plugga, men det orkar man ju inte med nu...
Det var så härligt väder när jag kom hem ikväll, så passade på att ta en springtur i skogen. Man känner fortfarande att det är lite kalla vindar, men härligt varmt i solen.. Men snart är sommaren här och det ska bli så förbaskat underbart. Jobbar till helgen så hoppas på att sommarschemt kommit ut då så man kan se hur mycket helg å så man jobbar.
Till kvällsmat idag åt vi panerad torsk. Den ända fisk vi käkar är lax, så vi behövde pröva på något nytt, och det var faktiskt gott. Dock inte godare än lax. Har ju en egen kategori, mat och recept där jag kommer lägga ut nya recept jag gör och även annan gott förstås.
Min mage hugger till så det får bli soffan strax..

Härlig sommarbild från i somras =)

dagens!

Snygg tröja från Gina va!? Frös hela dagen igår så fick bli något varmt

idag trots solen skiner.

(Varför blir bilderna så suddiga, grrr.. Kameran är ju inte jätteny men tar helt ok bilder annars)

spaghettiarmar

Träningen idag blev skivstång/kondition. Det är ett riktigt härligt pass för man kör verkligen slut på sig själv. Sen gillar jag att det är både styrka och kondition kombinerat. Jag vill svettas när jag tränar ;)
Nu ska ja fixa lite skolsaker innan ja slänger mig i soffan för kvällen och kollar på Desperate Housewives..

Vad hade vi gjort utan lärare?

åh vad tiden springer iväg. Redan onsdag i morgon och en dag närmare helgen. Tiden på skolan går väldigt fort, känns precis som man kommit dit när man ska cykla hem. Det är en av de possitiva sakerna att jobba som lärare, man bestämmer själv över tiden och när man ska gå hem (oftast). Det är stor skillnad att sitta på Ica och dra varor, då minuterna inte rör sig vidare fort.
Idag har jag rättat en massa matteböcker och jag förstår verkligen att min handledare tycker det är skönt att ha mig där (jag får självklart göra annat oxå). Många kopplar säkert läraryrket med slappe då man är ledig alla lov och 8 veckor under sommaren (tror jag det är), men ni anar inte hur mycket de jobbar när de väl jobbar. Känns som tiden är knapp att planera lektioner, trots att det är viktigast. Min handledare har nyss rättat 300 nationella prov och snart drar utvecklingssamtalen igång igen då man ska sitta och värdera vartenda barn utefter skolverkets mål i alla ämnen. Utöver det är det massa möten, föräldrarmöten och annat som ska ordnas och fixas. Det är tufft och stressigt men såklart ett väldigt spännande yrke. Jag förstår nu att många tycker det är ett underbetalt jobb. Det är ju ändå ett yrke som hjälper oss dit vi är idag. Så stor respekt för läraryrket.
Idag vet jag inte om det bli grundskolan eller förskolan, eftersom jag inte varit ute på förskola än.Det får tiden bestämma=) 


Another sunny day

Morrn morrn.. Ser ut som att solen skiner idag också, härligt. Man blir ju dubbelt så pigg när den kikar fram, trots det kände jag mig ändå som ett vrak när klockan ringde i morse.
En ny dag på skolan och med barnen, roligt..

hurry..

Hejdååå, ha en bra tisdag!

vardagen

Godkväll!

Vilken lång dag det blev, satt mig först nu vid datan. Det är reklam i Håkans bar så passar på att göra ett snabbt inlägg. Jag har VFT nu i två veckor (verksamhetsförlagd tid), så jag "jobbar" åtta till typ fyra var dag så kommer inte kunna blogga så mycket. Var på gymmet efteråt med och sen hem och laga mat. Så det har gått i ett..Man känner ju fortfarande av helgens bravader.. Det är hårt att bli gammal ;)





Adam Lambert

Jag har fått dille på denna låten, så himla bra.


dags att dreggla

Shit pommfrit vad trött jag är nu.. Ska lägga mig på soffan nu och sätta på
min älskade twilight film tror jag..Tror jag är inne på min 6:e gång, så det är ju inte så farligt.


flickor små

Innan vi åkte till helsingborg kom Matte och Pyttan inom med barnen. Måste bara visa upp hur söta och gosiga mina brorsdöttrar är=) Och hur stor lilla Minea har blivit.

Så himla gulligt när de ligger och myser med varandra.. Minea är en riktigt mysare=)






Kanonlördag!

Hej!

Vaknade för 1 1/2 timme sen typ. Känner mig långt ifrån pigg idag, kanske inte så konstigt med tanke på att jag var i säng 5 i morse =)
Gårdagen var otroligt rolig med 5 kamp, mat, förfest och utgång och jag vill tacka alla fina som var med..
Visar kvällen med bilder.

Första grenen: Tjurridning, haha. Jag klarade 29 sek, det är grymt svårt.
Linus satt nästan i en minut, och det är väääldigt lång tid eftersom det
blir svårare var 20 sekund.


Prickskytte. Det här var min sämsta gren, fick bara in två träffar


haha, sumobrottning. Jag går verkligen in för det, stackars Sanna;)
Jag vann =D


Bungerunn, roligaste grenen. Jag & syrran körde mot varandra och vi
är ju väldigt jämna, så det är roligt. Men jag vann, HA =)


Gladiatorboxning, det var sjukt svårt att hålla balansen. Men jag fattar
inte hur jag har handsken här? Jag såg till att skrapa poäng till laget här
med ;) (vi hade gärna velat ha laserdome som sista grenen, men det
var fullt)


Efter vi duschat och fixat till oss (man kan låna duschar där) så gick vi
och käkade på Haket i Helsingborg. Gott och mycket att välja på


Därefter blev det förfest hos Ebba och Emil, med massa goda drinkar =)


Paaarty





Vi gick och tog stämpel på Tempel (gratis inträde för studenter innan 1).
Sen gick vi tjejer till en bar brevid tivoli och shotta (det kostar ändast 25 kr
för en shott där) Har verkligen hittat en shott som var sjukt god. Hälten röd Sourze
och hälten turkisk peppar, MUMS!!!


Sen blev det dans på tempel fram till halv fem, rooooligt =)


Chris got the moves ;)


Nu har jag bjudit på många bilder =) Dags att äta, magen kurrar!

5 Kamp

Gomorn! Eller god förmiddag vill jag nästan säg, vaknade halv sex idag. Visst låter det underbart en ledig lördag?
Idag väntas en rolig dag. Klockan två ska vi köra 5 kamp i Helsingborg, har gjort det en gång förut och det är FUN =) Sen blir det mat på Haket, därefter förfest och utgång i Helsingborg. Förmodligen blir det tempel igen..
Ska åka om 4 timmar, så har lite att packa och fixa och ska även hinna med lite ärenden på stan.
Ha en underbar solig lördag!

Här går det vilt till när jag och Emma Sumobrottades sist



kändisskvaller

Jag är ju en av er alla andra miljoner som förälskat ner mig i både Twilight saga böckerna och likaså de filmer som kommit ut hittils. Och jag tycker ju det är så roligt att Kristen och Robert äntligen bekräftat att de är tillsammans =)

Det ska ju vara dom två


Visste ni föresten att Kristen har sökt rollen som Lisbeth Sallander i den Amerikanska verisionen

eftermiddagen

Lagar mat



Tacoooo



Spelar med andra ord




Kladdkaka och Rappa Kalja

=)

När kom det vackra vädret?

Det blev en heldag i Malmö idag. Efter vi slutat skolan vid tolv gick vi och handlade mat och lagade tacos, det var mums. Sen blev det massa spel och kladdkaka. Har haft en jättemysig dag kära vänner :) Under tiden vi satt inne märkte vi inte av att solen började titta fram, härligt...
Nu blir det mys med älsk pälsk istället. Hemmalagad pizza (är fortfarande mätt av allt idag), men får väl klämma ner en bit nu när han varit duktig å lagat. Nu har talang börjat också såg jag..
I morgon väntar en rolig dag =)

Lägger upp bilder sen..

Friday - the days that I like

God morgon denna regniga fredag!

Nu bär det strax av till tåget, har 20 (tråkiga) sidor att plöja mig igenom på en timme, det borde väl hinnas.
Slutar redan 12 idag, så det ska man ju inte klaga på!

Efter jag slutat blir det mys med klasskompisarna!

Have a lovely friday!


Bjuder på en snabb bild innan jag pyser, hej hopp!


Frestande så här på kvällskvisten!

Åh, gud vad jag blev sugen på Maraboue efter ha sett Bella & Tyra show..
När jag jobbade på Gillebagaren klarade jag i stort sätt motstå (frestelsen), men på maraboue hade det blivit väldigt svårt, haha.. Bästa chokladet någonsin!!
Tur det är fredag i morgon då ;)

Nu ska jag hoppa i säng, upp tidigt i morgon igen.. Puss & natti!

Vampyrtorsdag

Det var en lugn och skön första dag i skolan.. Kan till och med säg att det var ganska roligt, antagligen för vi "lekte" oss igenon större delen av dagen ;)

Har mest pluggat sen jag kom hem. Nu blir det Vampire Diaries, det är spännande och faktiskt lite kusligt..


Påsklovet slut

God morgon!

Nu har jag varit ledig en hel vecka, och det har varit så SKÖNT!!! Men nu blir det inte längre
några sovmorrna. Dags för skola igen och nya tag..
Nu ska jag rusa till tåget...

atjoo

Cikusen var helt okej, Mirabell tyckte varje fall det var skoj.. Jag blev däremot jätte allergisk förkyld mot alla hästar, fast jag tagit tablett...Nu blir det soffan och Anna Anka söker assistant=)









Cirkus Olympia

Solen värmer men blåsten kyler, brrr..

Nu ska jag sminka till mig, sen kommer mammi och då är det dags för cirkus..


Back to blogg(business)

Hej!

Känner mig lite smått sugen på att börja blogga igen, så vi får se hur länge det håller i sig denna gången ;)

...Det var nästan ett år sen jag skrev och det har väl hänt litta sen dess.. Idag är det iaf onsdag och jag började denna soliga morgon med en springtur, första springturen för i år faktiskt. Det gick hyfsat bra, fick dock håll nästan direkt.. Nu ska jag skölja av hårinpackningen sen blir det plugg en timme och senare i eftermiddag ska jag på cirkus med Mirabell, bror och mamma, roligt =)




RSS 2.0