I just wanna lay in my bed

Tentan över, jag andas ut.. Det var en av de värsta tentorna jag gjort. I måndags satt jag från 08-21 med lite småpauser och i tisags satt jag mellan 08-00, det var heelt galet.. Min hjärna sa ifrån runt sex på kvällen, resten av tiden var det bara ren vilja. Jag har ingen aning om hur det gick, det kan har gått hur som helst men den lättnaden när jag skicka in den vid midnatt var obeskrivlig:)
Igår "tentafirade" vi lite, dock utan alkohol vilket gick så bra så..Åt good pasta på en restaurang med Sanni å Markus, sen joina Matilda för bio, vi kollade på Tintin den var väl tjaa, okej.. Efter det gick vi hem till Sanna en runda å hängde bara.
Idag har vi haft en liten minilyx dag, fick ansiktsbehandling när vi fyllde 25 så uttnytja den. Hela massagebiten och insmörjningsbiten va otroligt skön men aj, portömningen kändes rätt bra.. Men nu är man otroligt ren å fräsch, dock väldigt rödflammig:P
Imorgon är det kursintro av sista sidoämneskursen - det pedagogiska ledarskapet.


TENTAKOMA!

Spinningutbildningen steg 2 är nu klart. Ni kan nog inte ana hur krävande det var, tror man måste gå utbildningen själv för att verkligen känna efter.. Börjar halv nio varje morgon, "låser in sig" på friskis anläggningen på Heleneholm och stannar där till ca 20-22 var kväll. Blandat teori och denna gången mycket pass, fick det till en 8 olika spinningpass på de fyra dagarna. Vi cykla vanliga pass, ledde varandra på cykeln, körde olika intensiteter och finalpass i söndags då vi körde själva inför hela gruppen. Aldrig har mina ben varit så trötta, flåset vill men benen pallar inte, man har verk i häcken å skav typ för man suttit så mkt på sadeln.
Utöver att det varit jäkligt tufft har det även varit sjukt inspirerande och framför allt roligt, har lärt mig mer än vad jag trodde jag kunde lära mig om spinning. Att sätta ihop ett pass är mer krävande än man tror, jädrar vad mkt det är å tänka på. Men nu ska det bli förbannat kul att börja knåpa på sitt eget pass utirfrån alla nya kunskaper man fått..
Känner att jag själv också utvecklats, både ledarskapsmässigt och teknik och taktmässigt på cykeln. Fick bra feedback av ledaren efter finalpasset och innan lunchen kom även den andra ledaren fram och berömde mig, sa att det var riktigt kul att se min utveckling framme på cykeln. Kändes så otroligt roligt att höra=)

Nähää, sovit typ 6 timmar i natt och nu ska vi skriva HEMTENTA i historia =( Jädrar vad opepp jag är, hade gärna haft en dags vila, men nu kör vi! Ska sitta hemma å skriva nu i två timmar och vid tio går jag till bibblan och fortsätter..

Tog sjukt lite bilder, eller typ inga alls. Men här kommer de få jag tog, vilket är mest på mat haha
Vårt hotellrum, riktigt fint
Hotellet
Goood hotell frukost
Friskis bjöd på restaurang på lördagskvällen, tre rätters
I made it =)

Bosätta oss i spinningsalen

Förutom å plugga i ca 4-5 timmar igår, (satt på bibblan i tre vilket var väldigt skönt då man får mer gjort) så gjorde vi en WA och vägde 6 personer. Packade även och nu är vi redo för 4 dagars intensvis steg 2 spinningutbildning i Malmö. Vi kommer bo på ett hotell där till söndag, men under dagarna kommer vi hålla till på en friskis anläggning.. Ska bli väldigt kul, men som sagt kommer det bli tufft...Hej och hå!

The day after

Hej och håå! Nu ska jag borsta tänderna och krypa ner under mitt varma täcka och se fram emot en lång natts sömn, mums=) Är sugen på att starta tv:n och somna till något dåligt tv-program. Jäklar vad vi har gjort mycket idag. Var på bibblan och pluggade ett par timmar (har hemtenta på måndag i historia), sen cykla jag direkt till friskis och körde 20 min intervall på löpbandet och därefter ett 40 min långt cirkelgympass, göttit svettig blev jag. Vidare till ica för lite handling, hem för lunch och sedan jobb med HL några timmar. Har lagat mat nu ikv å egentligen skulle vi haft en wa vid åtta men som blev ombokad. Skypa ist med brossan i San Diego ett tag och har även lagt upp en rutt över hur vi ska köra när vi ska dit över julen. Nu börjar det verkligen närma sig, iiihh. 17 dec lyfter planet..
Dags för sängen, natti!

Hade ingen passande bild så här får ni en på syrran från relaxkvällen i Åsljunga:)
PS. Orkar inte skriva om Rihanna nu, kan lika bra berätta mer när vi får det avgörande mailet DS.

RSS 2.0