Mitt shopp!

Det blev ju en riktigt bra dag och jag hittade både det ena och det andra.. Kom tyvärr hem utan en fin bikini jag hittade på stadium, överdelen kändes lite liten. Sen har jag en liknande modell jag inte använder så ofta eftersom överdelen är rak liksom och man får inte färg överallt. Men den var verkligen fin i färgerna.. Käkade lunch inne i stan, sen tog vi bussen till Nova Lund och vandra omkring där i tre timmar. Nu är jag shoppingtrött, haha. Man blir verkligen trött av att vara iväg en hel dag.. Det här köpte jag idag iaf -->

Fint armband från H&M, brills från Stadium (99 kr), värmeskyddande


yeeiijj, äntligen hittade jag ett par färgade byxor, och vet ni vad de kostade???
25 spänn från H&M. Egentligen 50, men dragkedjan var sönder men jag ville ändå ha dem!!!



Söt strand/sommar klänning också den från H&M för ynka 99 kr


Sist men inte minst en gul body från gina för 64 kr, rea rea :)


Shopping står på schemat!

Molnigt på min lediga dag, inte tillåtet. Jag å Linda skulle ju till stranden idag, men icke sa nicke.. Istället får det bli en runda till Nova i Lund och SHOPPA med Emma & Zeth, wii.. inte helt fel det heller, var längesen jag köpte nått klädesplagg nu, behöver verkligen fylla på min sommargarderob. Var föreseten flitiga i morse å sprang rundan nere vid råbocka, den på 4 km.. hurry, ska mötas upp om 5, ciao!!!


sommarkväll!

Sitter och mumsar jordgubbar och lyssnar på fågelkvittret utanför dörren (+fotboll)...Det kallar jag sommar. Vilken dag på jobbet, känns som jag svettats ut en liter, det är så fruktansvärt varmt framme vid kassorna. Toppen att jag bara har en skjorta då. I morgon är jag förhoppningsvis ledig och då blir det stranden igen om vädret håller i sig. Nu ska ja fortsätta äta jordgubbar :)


Träning i det gröna!

Vad den här dagen har sprungit iväg, och så börjar man jobba om en timme. Det borde finnas en lag på att man stänger ner alla affärer när det är fint väder, haha... Men var ju ledig igår så ska ju inte klaga och för den delen behövde jag en liten paus från solen då ja brände mig lite på ryggen igår. Var trevligt i Helsingborg igår och stanna till tio ungefär. Satt i en park och Hanna bjöd på god kycklingsallad och en otroligt god tårta :)
I morse skulle jag å Emma cykla till Valhall för att gymma (Friskis är stängt några dagar för ombyggnad). När vi väl kommer dit så är det stängt, YEES!!! Men vi fick bra motion med cykling både hem och dit och väl hemma igen tog vi ut två handdukar, radio och hantlar och träna på gräsmattan, hehe, det funka så bra så ;) Har oxå sökt lite resor inför v.28 då min semester börjar, det lutar åt en sista minuten... Nu hinner jag inte mer, njut av solen ni som är lediga, puss!






Mot Helsingborg!

åhh, idag är det verkligen sommar. Sommar i luften och ingen kyla alls. Jag smorde in mig noga men ändå bränns det lite på ögonlocken och är nog litta röd på ryggen. Det var till o med så varmt så jag fick ta mitt första dopp för i år, svalkande! Härlig dag på stranden med vännerna. Nu har jag fixat till mig litta, ska in en snabb sväng på stan därefter ska vi iväg å fira Hannas (Emmas klasskompis) födelsedag i en park.. Hej svej!


Slutsummering av helgen: Gööör BRA!!!

Vilken helg! Det var inte igår, har helt enkelt inte pallat eller knappt hunnit blogga på hela helgen. Har haft fullt upp med midsommarfirande, som varit helt underbart.. Vi hade dukat ut ett långbord där ute, åt en massa god mat och sjöng snapslåtar och drack en massa snaps. Sen blev det lekar och folk fick springa runt i skogen å leta blommor och bygga pilbågar;) Därefter blev det tårta och jordgubbar och sedan dans fram till småtimmarna. Jag och syrran lyckades, än en gång.. lördagen var minst lika härlig ute i Torekov där vi hälsade på mina föräldrar och hela familjen var samlad. Vi solade, traskade in till hamnen och åt rökt makrill och skaldjursbaguett, sedan spela vi det traditionella bagbeatle. Bus och lek med Mirabell och Minea och till sist lite grillning...
Gårdagen bestod av jobb, sedan stranden med vänner, lite grillning och kubb...En otroligt härlig helg med andra ord!

Nu har jag och Emma precis varit på spinning. Nu ska jag storröja här i lägenheten, sedan väntas stranden och ikväll lite födelsedagsfirande i Helsingborg.. Kram!!

Midsommarafton








Ute i Torekov







Godisdrink!

Haj haj! Det är hektiska dagar nu så här innan midsommar, mycket att stå i. Hade lyxdag idag och slutade redan vid ett, sen stack jag direkt en sväng till gymmet och därefter in till stan å gjorde lite småärenden inför fredag. När Emma kommer hem ska vi åka och handla, det kommer ta sin lilla tid. Så nu har jag inte tid att tjöta här mer, ska fixa med maten innan vi ska iväg. Ville slänga upp min favoritdrink innan jag pyser också bara..

Drinken jag gillar mest nu iaf. Den smakar nästan ingen sprit alls, utan mest som godis.
ca 3 cl vodka, fyll upp med fruktsoda och stoppa ner en piggelinglass och låt smälta..

Midsommarplaner

God morgon!

Dagen igår gick så himla fort och väl på kvällen var jag för trött för att blogga. Efter jobbet la jag och Emma oss nedanför mig och solade, pratade även det sista inför midsommar. Sen vid sex tiden gick vi på cross training på friskis. Vi sprang 6 km och stannade där emellan på 4 stationer sammanlagt och gjorde lite styrkeövningar. Det var roligt och jag löpningen flöt på bra, riktigt härligt. Däremot var myggen som galna inne i skogen, så man har lite myggbett här och var idag... Nu denna morgon har jag varit uppe sen åtta och kört lite gym, ska hoppa in extra och jobba mellan 14-18 idag. Nu ska ja fortsätta sätta ihop snapslåtarna inför fredag och även hinna med en liten timmas solning. Vi ska ju ha midsommarfesten i år, ute i en lokal i Össjö, så har en del att fixa..









Dagen efter var så najs.. Grillade, åt glass och bara var!

Sova mera tack!

oooh yes vad trött jag är..Herrejesus!!! Jobbet kallar och tur nog jobbar jag bara till halv tre.. Hörs sen, ha en bra solig måndag!

Våra nya jobbeskjorter, trivdes dock bättre i de förra..

Lovely weekend

Hemma! Gud vilken härlig helg jag har haft. Det var supermysigt ute i stugan och kvällen igår blev jättefin när vi satt i uterummet och grilla och festa. Åkte ju in till Pepes sen och där var det bra drag. Vi var typ först där, men nån timmer senare blev det smockat med folk och man fick knappt plats att dansa, det var lite jobbigt.. haha, kvällen var rätt knasig om man tänker efter. Emmas kille känner en som jobbar på ett bageri och fick för sig att gå dit mitt i natten och baka bröd, hahaaa..Och det var en bra bit att gå. Så när vi kom ut från pepes kom han med nybakta frallor men jag undra inte ens var han fått de ifrån, men goda var de :P
Idag har vatt minst lika härlig. Hade ju väntat mig en molnig himmel men iställt vaknar man och ser en blå :) Så vi har mest hängt ute idag, solat, gått tipspromenad, grillat och planerat för midsommar. Åkte även in till Ramsjö och köpte glass, mys i stora lass! Sitter på min laptop, så bilder kommer ut i morgon..Jag säger godnatt nu!

Pepes bodega!

jahopp, lördag, och vem är uppe tidigt? Jo jag såklart. Gjorde misstaget att kolla på klockan vid sex, sen gick det inte att sova mer. Jag å mina sömnproblem :P Blir jobb snart, känns si så där, jobbade ju förra. Men får helt enkelt försöka jobba mig igenom några timmar. Hoppas alla är hemma och kollar bröllopet så vi får det lugnt och skönt ;) Blir lika stressigt som förra helgen när jag kommer hem idag. Ska iväg till vår sommarstuga som ligger i Glimminge plantering, det ska grillas och blandas goda drinkar. Sen drar vi hela högen in till Pepes i Båstad, naaaajs!


Tacopaj

Nu är jag trött i mina fötter. Har varit uppe å sprungit hela dagen fram till nu. Maten står i ugnen och vi ska äta vår favoritmat, paaaaj :) Det går att göra den mesta mat lite nyttigare, bara att välja de magrare alternativen.. Här kommer receptet..

Pajdag:
4 1/2 dl mjöl
50 g margarin
1,5 dl mjölk
2 krm salt
2 tsk bakpulver

Rör ihop och förgrädda skalet 10 min på 200 grader (Här går det även att byta ut lite av smöret till kesella)

Köttfärs:
500 g nötfärs
1 lök
2,5 dl 4% grädde
1,5 dl vatten
1 påse tacomix

Bryn och låt puttra ihop

Röra:
4 dl 8% creme fraiche
4 msk lättmajonäs eller fettfri om det fortfarande finns någonstan?!
2 krm vitpeppar
1 pressad vitlöksklyfta

Lägg köttfärsen i skalet och bra ut röran, strö 12% riven ost där på. In i ugnen 10-15 minuter. Servera med en sallad och en kall öl ;)






Inget premiärdopp idag inte!

Tjaa! Lite skakis nu, inte för surfingen utan för jag varit ute och powerwalkat ;) När jag kom hem från jobb valde jag mellan gymmet, lägga mig på soffan och vila eller gå en raskis, hahaa..Soffan var verkligen inbjudande, men kände för att få upp flåset litta. Det blev ingen kurs idag heller, traad. Hade verkligen sett fram emot det nu, men killen hörde aldrig av sig trots han sa det gick bra i eftermiddag. Så vi får hoppas på en ny tid nästa vecka istället. Idag hade säkert vatt bra våger annars, som det blåser. Ni kan gå in och kika på deras olika kurser här.
Men jag är ändå på bra humör, det är ju fredag!!!! Just det, måste sätta en öl på kylning. Måste ju ha min fredagsöl, den är bäst.. Ska snart ta bussen och åka å handla, Linus hämtar mig, sen ikväll blir det bara en lugn och härlig fredag. I morgon vankas det party igen, yeeiihh, bara att ladda om batterierna ;)
Njut av ledigheten, det ska jag!

Skön promenix med ipoden

Premiärdopp idag kanske!?

Näst sista jobbedagen för denna vecka, slutar redan ett idag plus att jag ska vara på golvet :) Antagligen blir det vågsurfingkurs i eftermiddag, han sa där fanns tid, men får hoppas det inte regnar..
Nu ska jag bege mig, så får vi se om vi kommer iväg idag, spännande men är samtidigt lite nervöst att hoppa i vattnet.




Grillning på stranden!

åå gud vad trött jag är. Sitter nästan här i soffan och slumrar till. Har varit igång sen sju i morse. Sprang ju som sagt i morse å sen direkt till jobbet. Efter jobbet handla jag, hem å byta om och sen ner till stranden. Var jättehärligt, men känns dock inte som högsommar direkt. Sen grillade vi goda hamburgare innan vi cykla hem. Mys!

Ikväll är det grey`s, säsongsavslutning och allt. Är riktigt spännande.. Nu orkar ja inte mer, tack för idag!

sommaren är här idag!

Tjaae, nu ska jag iväg å jobba några timmar. Slutar vid tre idag, sen blir det press press på stranden, NAJS!!!
Vet ni? Jag var ute och sprang i morse, satt larmet på sju och drog mig upp.. Flitigt må jag säga!

Bjuder på en härlig sommarbild från förra sommaren


Surfing i Sverige, ja det går!

Vad hände med vädret? Från att ösregna och åska till att bli strålande solsken nu på kvällen, typsikt Sverige väder kanske!? Var en mysig dag hemma hos mammsen, hon hade bakat gott bröd och gjort omelette när jag kom.. Så vi satt ute och åt och kollade på regnet som bara vräkte ner..
Tränade en runda på gymmet i morse, så jag hann med att sätta mig och jäsa ett tag i solen när jag kom hem medans Linus lagade mat :) Som ja skrev i förra inlägget vill jag å syrran lära oss att surfa. Jag vill verkligen skaffa mig en hobby, och det här kan nog bli väldigt roligt. Vi kolla lite olika kurser i närheten och nu har vi hittat en i Halmstad, 500 kr för en fyra timmars kurs för bara oss två.. Man kan sedan gå en fortsättningskurs om man vill, därefter får man se till att köpa en bräda och träna så mkt som möjligt. Synd allt kostar så mkt, man behöver ju en del utrustning. Bräda, våtdräkt, fodral till brädan osv. Men när man väl köpt det, är det en billig hobby =D Så förhoppningsvis nu på fredag ska vi ta kursen, om vädret är dugligt, vilket innebär våger då antar jag :P Jag fasar dock för att hoppa i vattnet, brrr!!!





Ledig!

Hej, nu har jag lite bråttom. Ska åka till Åsljunga vid tolv å hälsa på mammi. Stannar hemma några timmar, hoppas solen kommer fram lite så man kan sitta ute.. Jag å syrran hade tänkt gå på en vågsurfingkurs idag, men där fanns ingen tid ledig idag, så antagligen tar vi det på fredag, berättar mer om det sen.. Nu pyser jag hem, hej!


The kiss

hihi


Sol till midsommar?

Morrn morrn! Pigga idag? Snacka om att det var tungt att gå upp när larmet ringde halv åtta, fick verkligen slita mig upp.. Men vad gör man inte för att gå på ett spinningpass innan jobb ;) Ska strax hoppa in i duschen å sen laga mat till ikväll, börjar jobba vid halv tre och det här är min sista stängning på två veckor, helt underbart. Är verkligen nöjd med mitt schema i sommar. Och i morgon är jag förhoppningsvis ledig..
Jag är otroligt svag för löpsedlar som handlar om väder. Så fort det står att "nu kommer värmen" eller något liknande så vill jag genast läsa artiklen. Trots man gått på det flera gånger och det i många fall inte stämmer, så hoppas man ju ändå att de ska ha rätt. Igår läste jag detta på aftonbladet, och jag hoppas verkligen det stämmer denna gång :)

Midsommarsol i södra Sverige

Ska vi sitta ute eller inne?

Aftonbladet har svaret.

I Götaland och Svealand kan det bli riktigt soligt på midsommarafton. Och varmt – cirka tjugo grader.

– Midsommarveckan inleds med en högtrycksrygg som i södra Sverige håller i sig fram till fredagen – midsommarafton, säger meteorolog Daniel Fredriksson på vädertjänsten Storm.

Han poängterar att prognosen är en smula osäker eftersom den är nästan två veckor fram i tiden.

– Mycket kan hända men tendenserna är att värmen ligger kvar över södra Sverige, säger Fredriksson.


Hemma igen!

Hej!

Nu är vi hemma från Göteborg, jag sov nästan hela vägen hem så tiden gick fort.. Hade det jättetrevligt igår med en hel del shottande och mycket dans fram till tre halv fyra snåret. Tack för en rolig fest gumman och för att vi fick komma och fira din dag! Idag har vi bara slappat hela dagen och innan vi åkte gick vi och hämta pizza. Nu är jag oerhört trött och en ny jobbevecka väntar...

haha, sista bilden var det bara vi kvar, men vi klara oss ändå med en massa Björn Rosenström strömmandes ur högtalarna..





the look

Sådär, nu är jag klar. Då väntar vi bara på Ante sen beger vi oss mot Göteborg. Får ser om det blir en nap i bilen lr hur det blir. Känner mig lite piggare nu iaf.. Just det, måste ju har färdkost..
Ha en roligt lördag, så här ser jag ut ikväll..

Min nya ring från Gina och syrrans somriga klänning kör vi på ikväll med
grå sminkning!










Just nu är jag inte glad alls!!!!!!!!!

Förbannad är jag.. Trött är jag.. Illamående är jag... Fan, ville verkligen vakna utvilad idag. Linus trilla in vid fem snåret, han skulle komma hem runt midnatt, jovisst.. Jag bryr mig verkligen inte hur länge han är ute och så..Men just idag??? Vi ska för sören till Göteborg när jag slutat och han ska köra..Och han vet om att jag vaknar å inte kan somna om när han kommer hem så sent och jag ska upp å jobba.. .. GAAHHH!!!!!!!!!!!!

Nej.. Det här ska inte få förstöra dagen. Ska genomlida några timmar på jobbet snart.. Slutar klockan två, hem direkt å fixa till mig och sedan får jag försöka powernapa någon timme i bilen upp till Göteborg...
Jag ska ha roligt ikväll, trots jag är arg nu!!!!!!!!!!!!

Vi ska ha kul ikväll gumman :)

choklad i stora lass

Gókväll! Då vart man hemma igen och det är alltid lika skönt. Är tomt i vår lägenhet, Linus är och spelar poker så jag får lite egentid. Sitter och äter lite choklad, en massa blandat. Packa upp godis nu i slutet, så det blev lite impulsköp,haha. Man blir ju sugen på allt när man går där och är lite småhungrig. Dagen har gått fort och nu ska jag bara jobba en sväng på förmiddan i morgon oxå. Därefter åker jag, Linus och Ante till Göteborg och firar att Annette har tagit examen. Det ska bli roligt att träffas så tätt in på igen vännen, och vi ska fira dig rejält..

Dumle chokladet var inte super, var inte alls så segt som det ska vara!

Bad friday

Hejsan!

Det är en tråkig fredag. Det är molnigt och regnigt ute och jag ska jobba eftermiddag idag med. Steker vårrullar nu, får bli en snabblunch, sen ska jag till Helsingborg innan jag börjar jobba kvart över tre. Hoppas ni får en roligare fredag, själv längtar jag till i morgon!


klänningsug

Hittade en massa söta klänningar här. Inte så farligt dyra heller så man kanske skulle beställa någon!?







Städning=träningspass

Jag må säga att jag varit väldigt flitig idag. Städat heeeeela lägenheten, så nu skiner här från alla vrår och kanter. Gud vad det är tråkigt att damma, men nu är det gjort. Har även varit på stan en snabb sväng å gjort lite ärenden. Ska ju fira Annette från Göteborg som tar examen på lördag, ska bli skoj!
Vet ni?? Nu ska jag snart iväg och jobba och det är rätt så segt. När alla slutar börjar jag. Men det är ju bara fyra timmar, så det går säkert fort. Hade hellre laggt mig i soffan å kollat på en film, man blir trött av att städa... Byee!

Här kommer tre bilder från i lördags



Städning med stort S

Morning! Oj vad det var skönt att sova ut. Sov som en stack till halv nio så nu är jag pigg. Har en massa att göra idag och städning är en stor del av det, ska bli skinande rent :) På med lite musik sen är det bara att köra igång!


Första jobbedagen avklarad

Hejsan!

Då var man hemkommen från jobbet. Första dagen jag jobbar mitt i veckan sen förra sommaren. Satt i kassan nästan hela dagen, men tiden gick ändå väldigt fort. Det var rätt mkt som krångla idag, säkert för det va första dagen å jag inte hunnit lära mig allt nytt med chip å så..
Hade tänkt kolla på det sista Vampire Diaries avsnittet nu, om Linus kan gå och duscha någon gång. Sen får jag hoppas jag får sova ut i morgon istället..

Bjuder på en liten bild från gårdagen

jobb!

jahopp, då fick man rycka in och jobba. Hade en massa smågrejs å fixa med i dag egentligen. Känns som man inte hunnit med å göra något här hemma den senaste veckan å Linus har fått hålla ordning å reda.. Men jag kunde inte säga nej till ett nio timmars pass, för mkt pengar.. Så, då ska man iväg å jobba till sex.. Hejs!

En ganska crazy natt!!!

Hello, now i´m back.. Hann inte skriva något igår för var i Malmö hela dagen. Dagen börja underbart då jag klarade tentan, helt otroligt superduper skönt är det alltså. Hade verkligen pluggat så hade blivit väldigt besviken om jag inte klarat den.. Vi myste lite på ett café efter skolan och därefter gick vi hem till Matilda och beställde mat. Alla gillar tydligen olika mat, så vi kom inte överens om något,haha.. Efter det hade vi en relativt galen kväll med spel, bugg, dans, sanning å konka (kändes som man var 14 igen), vattenpipa, drinkar, skumpa å en massa flumm på det...haha, jag har en massa galna bilder, delar med mig av några..
..Tack för ett år tillsammans kära klassisar..
Somna ordentligt vid fyra snårt och tog tåget vid sju..Så vill ju inte påstå att jag är jättepigg just nu. Jag och systra min har passat Mirabell och Minea idag vilket såklart har varit mysigt. Men kände mig dock inte som en användbar barnpassare när jag somnar på Mirabells matta.. åhh vad jag bara ska lägga mig på soffan nu, snacka om att jag kommer sova gott i natt, mmm...

Så vi alla fick beställa från olika ställen!


Speldags, goda jordgubbsdrinkar och skumpa


Kropp mot kropp


vattenpipa


Och här börja vi flumma ut...





Neej, jag röker inte (fy för det).. Det var min karaktär och vi var SÅ coola ;)

Hej hopp Malmö!

Nu beger jag mig till skolan, sista lektionen.. Firar lite med klassen därefter, hejs!!!!!!!

mysig dag med familjen

Då är man hemkommen från Åsljunga. Har ätit god tårta och grillat en massa gott. Nu blir det sängen, sista dagen i skolan väntas i morgon..




Gårdagen gunga!!!

Hej, hallå!!! Jag mår faktiskt bra idag, vilket är väldigt skönt. Vaknade vid halv elva, så har verkligen sovit ut. Var ju inte hemma så jättesent i natt, med tanke på att det stängde redan två. Var hos Frida runt halv sju, satt ute på hennes mysiga terass och grillade. Sen festa vi på fram till elva och tog en taxi in till ladan. Det var hur roligt som helst, och vi dansade konstant i tre timmar. Svängde de lurviga med Nanne Grönvall som var kvällens hemliga gäst.. jävlar vilket go det är i henne, riktig energi hon har på scenen, så det var väldigt kul att se henne live.. Söta Linus hämtade oss och sen var det raka vägen hem i sängen..

Mamma fyller år imorgon, så vi ska hem i eftermiddag å fira henne.. Hipp hurra!!

Theresé fixa en snygg baluppsättning på 20-30 minuter :P



stranden

Har varit vaken sen åtta och gjort den sista inlämningsuppgiften som jag låg lite back med, skönt det nu är gjort. Sista dagen i skolan väntas på måndag, men dock vet jag inte om det blir sista dagen att åka till högskolan i sommar eftersom vi inte fått tentorna än :S
Ska inte tänka på det nu utan njuta för fullt av helgen. Igår var jättemysigt med god mat på uteserverigen och sen bio i 2 1/2 timm. Filmen var bra, lite smårolig. Det var inte direkt någon större handling i filmen, utan lite mer småproblem. Helt klart sevärd..
Nu ska jag packa ihop mig. Ska strax cykla ner till stranden med Emma, ska ligga där till halv två sen måste jag in till Hbg och därefter hem igen och göra vid mig. Ikväll blir det Hela ladan gungar med Frida och Theresé, ROLIGT!!!

Här kommer en närmre bild på mina snygga skor


New shoes

Mot uteserveringen med mina nya snygga skor

Ska ha min nya kavaj från mango till!

Underbara soliga fredag

Kom hem från skolan, hämta mina skor på ica som redan hade kommit.. Direkt när ja kom hem slinga jag Linus hår och nu ska jag fixa till mig. Ska käka på uteserveringen med vänner å sen ska vi kolla Sex and the city 2. Björn Rosenström spelar ju på Bahnhof ikväll, hade vatt otroligt kul att sen han, men sparar mitt festande å lite pengar tills imorn ist, då brakar det loss ;)

Puss hej sålänge, nu ska ja ut i solen!!!

Fartfylld helg

Gomorn, i´m happy. Ska cykla till tåget nu, har lektion 1 1/2 timme sen har vi håla i hela tre timmar vilket känns rätt så segt. Har nått litet kvar att läsa innan skolan slutar så tänkte uttnytja tiden och göra det klart.

Det kommer bli en otroligt trevlig helg, ikväll blir det mat på uteserveringen för första gången och därefter SATC 2 med töserna och i morgon ska vi till något som heter "hela ladan gungar" i Båstad.. En rolig och fullspäckad helg helt enkelt, I like!


En femte twilight bok på ingång

Visste ni att..

Stephanie Myer kommer ut med en  femte twilight bok? Det trodde jag aldrig, men gud var roligt. Den heter the short second life of bree tanner och ska tydligen handla om vampyren Bree som var med i tredje boken Eclipse. Hon ska bara vara med i några sidor ur boken Eclipse och var en av de nyfödda. Jag minns henne inte. Vi får i den femte boken följa de nyfödda vampyrernas förberedelser och jakt på Bella Swan och familjen Cullen, deras möte - och det oförglömliga slutet. Vad jag förtår av att ha läst på lite olika sidor så ska det inte vara en fortsatt story där breaking dawn slutar utan den ska vara en liten upprepning från de förra böckerna berättandes ur Edwards synvinkel. Läsas ska den göras iaf!!!

Boken släpps i Sverige den 8:e juni


Nu är jag färdig!!!

KLAR!!! Sista uppgiften är inlämnad och klar, känns så otroligt skönt alltså.. Sen vet jag inte hur det går med allt, men just nu njuter jag. Satt ju ute en liten dryg timme mitt på dagen och en liten dryg timme sent på eftermiddagen.. Äsch, inte lönt å smörja in sig för sen timme hit och en timme dit..

Tji fick jag. Blir det stranden på lördag ska jag smörja in mig. Inte bra att bränna sig såhär..


jag får sola lite

Nä, jag ska inte till stranden.. Är bara glad för jag kom på att jag kan gå ut i solen för att plugga där ute en timme :) Yeeijj!!



Detta följer med ut

sommarschema

Sådär, gymmet klart för dagen, alltid skönt när det är gjort. Var lite molnigt ute, men det klarnar säkert upp senare. Jag drar mig verkligen att börja med arbetet, det är så sjukt tråkigt att sitta och skriva och formulera ihop sig.. Jag är riktigt skoltrött för tillfället och det ska bli skönt att jobba lite nu istället, och vara helt ledig när man väl är hemma från jobb..

Är väldigt nöjd med mina tider i sommar



skoshopp

Jaa, nu har jag köpt skor.. Blev de jag visa innan + ett par till. Man fick det ena paret för halva priset. Sen vill jag ha ett par enfärgade som passar till allt, så lika bra att passa på när jag hittade ett par snygga..

Dessa
Bruna gladiatorskor

Och dessa
Lila/svarta

småshopp

Tjabbalabbaloo!! Pluggade till halv tre, sen hade jag typ ryggvärk för hade suttit så länge. Var väldigt segstartad, men kom igång rätt bra sen tyckte jag.. Har knaprat ihop 2 1/2 sida iaf:) Vid tre mötte jag upp syster i stan för att handla en liten present till mamma. Hon har haft diskbråck länge nu och ischias nerven har suttit i klämme. Men nu har hon stelopererats så får verkligen hoppas det blir bättre. Var iaf inom där och hälsade på. Sen var vi inom stan en snabb sväng till och jag köpte ett par strumpbyxor jag ska ha till klänningen på lördag och en söt rosettklämma..


Känner mig utvilad

Good morning sunshines :) Solen lyser utanför mina fönster, vad var det jag sa. Nu kommer värmen äntligen till Skåne.. Dock har jag varken tid att uttnytja vädret idag lr i morgon något vidare.. Har ju den här dumma skrivuppgiften att jobba på. Det är en rätt rolig uppgift egentligen, vi ska skriva om en lektionsplanering vi vill ha för de mindre barnen. Men det är inte kul att skriva under tidspress.
Men nu blir det först lite morgonträning för att fylla kroppen med endorfiner..

Gruppträning gör mig mest peppad!

Världens 10 farligaste djur/insekter

Visste ni att..

En liten mygga är världens farligaste djur/insekt!!



1. Moskito – Myggan bär på parasiten som orsakar malaria. En sjukdom som två till tre miljoner människor dör av varje år.

2. Giftormar – Indisk kobra, som även kallas glasögonorm på grund av mönstret på nacken står för majoriteten av de 50 000 – 125 000 dödsfallen som orsakas av ormbett årligen.

3. Skorpionen – Det finns ungefär 1500 arter, men bara 25 räknas som riktigt farliga. Orsakar ungfär 800-2000 dödsfall varje år.

4. Stora kattdjur – Mest fruktade är lejonet och tigern. 800 beräknas dödas av stora kattdjur årligen.

5. Krokodilen – Ett av få djur som inte fruktar människan utan bara ser oss som föda. Uppskattningsvis dödar den 600 – 800 människor per år.

6. Elefanten – Kan attackera utan synbar orsak, förmodligen förstår den inte ens att den dödar de som råkar hamna under den sex ton tunga djuret. 300 – 500 trampas ihjäl årligen.

7. Flodhästen – Anfaller om någon blockerar vägen till vattnet eller en unge. Ungefär 100 till 150 dödsfall per år orsakas av flodhästen.

8. Maneter – Det handlar inte om varianterna som finns på den svenska västkusten utan om farligare varianter som Australisk bo jellyfish vars tentakel innehåller gift som kan döda 60 personer. Ungefär hundra personer dödas av maneter varje år.

9. Hajen – Fruktad efter filmen ”Hajen”. Vissa anser att hajfaran överdrivs, men ett antal hajattacker sker varje år ibland med dödlig utgång. Hajar uppskattas vara ansvariga för ungefär fem till tio dödsfall årligen.

10. Björnen – Det finns ett antal arter; isbjörnen, svartbjörnen och grizzlybjörnen räknas till de farligaste. Fem till tio dödsfall per år.


breaking dawn info

Sitter och kollar runt på lite twilight fan sidor. Läste bl.a. att det nu är bestämt att Breaking Dawn kommer delas upp i två filmer. YES!!! Den hade inte gjort sin rätt i en film, då hade de fått dra ner på alldeles för mkt eftersom fjärde boken innehåller så mkt viktiga detaljer. Haffa även upp ett datum på biopremiären av första delen då. Den 18 novemer 2011, så det är ju inte så länge tills dess :P

Eclipse



tack för den här säsongen kära hemmafruar!

Tja tja, har pluggat lite nu, men orkar inte mycket mer.. Det kommer bli två sjukt intensiva dagar nu. Starta upp ett litet case om mobbning idag, är typ klar med det vi ska göra.. Ska bara komma på någon form av övning man kan göra för att förebygga mobbning, hmm hmm.. Och som grädde på moset ska vi skriva ihop en uppgift på 3-5 sidor som ska vara inlämnad å klar torsdag kväll.....Jag biter i det sura äpplet och ser fortfarande målet, det är där, en bit fram till bara..

För tillfället ser jag fram emot Desperate Housewives, bara en sånn liten sak gör mig glad för stunden :) det är förbaskat spännande!!!

Hur ska säsongsavslutningen sluta tro? Snart får vi se.



I like what i see

1 juni, idag är det officielt sommar.. Men var är sommaren?! Joo, den kommer imorgon =) tjohoo!!! Det ska bli fint väder nu några dagar, upp emot 22 grader. Om det håller i sig till lördag blir det garanterat invigning av da beach!!
Har varit på skivstång imorse, det var roligt. Skönt med lite nya krafter efter gårdagen. Ska hoppa in i duschen nu, sen blir det skola några timmar i eftermiddag, heejdå!!

Jag klagar inte!!!

RSS 2.0