Our day

Maten står i ugnen och en lugn skön kväll väntas idag igen, sa ju att jag skulle ta det lugnt denna helg ;) Behöver vila upp mig å bara vara med Lajnus för sen har vi hela augusti uppbokat, uppbokat för fest och olika galaj i dess like :P
Har haft en rolig och givande lördag. Begav oss till Hbg idag igen för ett nytt försök på tropikarium och nu var där ingen kö. Strosa runt i två timamr bland apor, spindlar, krokodiler, fladdermöss och en hel hög andra djur. Var dock lite rädd för aporna som hoppa runder helt lösa haha.. På väg hem handla vi lite fika, tog våra cyklar och cykla en rätt bra runda, stanna vid stranden i Sibirien och hade en liten picknick. Sen kom syster yster hit och vi smed planer för vår födelsedagsfest vi ska ha på lördag ;)Som sagt, en mkt givande och rolig lördag..

Blir väl en film sen lr kanske några avsnitt av True Blood, började på säsong 1 igår och har redan sett sex avsnitt..Här kommer iaf lite bilder från dagen.

















Och så vår lilla picknick





Blåstens stad = HBG

Det blev inget Tropikarie för oss, när vi väl kom dit var där hur lång kö som helst. Det hade vi ju int räknat med direkt. Så vi hoppade det och körde ner i stan i stället.. Gick mest runder och kollade och åkte en räälig karusell men rolig dock :) Hade gärna stannat för att se lite artister men Linus smarthuvet hade inte tagit någon jacka, det var sjukt kallt å blåsigt. Handla lite mat på vägen, så ikväll ska det lagas tacos..


Helsingborg en runda

Nu drar jag å älsklingen en runda till Tropikariet i Hbg, sen kanske vi går en sväng i stan om vi pallar vädret å allt folk :P Hej å hå!

Höstens träningsnyheter



Semester för mig är verkligen att slappna av, äta och dricka gott och hitta på roliga saker. Men när man nu går in på Friskis hemsida börjar det krypa så smått i kroppen. Ska bli skönt att komma igång med träningen igen och jag ser framemot hösten då två spännade träningsformer drar igång och ett helt nyrenoverat, större gym och träningslokaler väntar. Indoor walking som tränar upp konditionen och Cirkelgym där du i grupp tränar individuellt vid olika stationer/maskiner under ledning av en instruktör. Här tränar du uthållig styrketräning och även kondition på det. Jag älskar pass där styrka och kondition blandas.


What to do?

It´s pouring down!!! Rätt mys ändå och vakna till porlande regn utanför fönstret. Satt klockan på nio idag bara för att komma upp. Kände mig alldeles övertrött igår för jag sovit så länge. Bian igår gillade jag inte alls. Första 1 1/2 timmen satt jag å skruvade mig för den var så himla invecklad och konstig. Och sista timman höll jag på att somna hela tiden, haha.. Säkert många som tycker den är cool, men inte alls min typ av film.

Nu ska jag duka fram lite frukost, sen får vi se vad som händer.. Alla utomhusaktiviteter är uteslutna. Shopping funkar alltid, men känner att jag behöver hålla i plånboken lite..Kom med nått förslag, pleeeease...


Bio i "höst"vädret

Nu har vi precis ätit kycklingsallad och ska bege oss till Röda kvarn och kolla på Inception, låt den nu va bra för den varar ju ett tag.. Var lite rastlös i eftermiddags å kunde inte komma på nått kul att göra, hehee.. Är det tillåtet å gå hemma en hel dag på semestern?! :P

Men jag tog fram lite rabarber ur frysen och slängde ihop en rabarberpaj, sen cykla vi en långa runda i skogen. Dags att att göra sig redo för lite biomys då..



Lisebergspics

Här kommer de flesta bilder jag tog på Liseberg igår

jag å Linda i 60 tals bilarna


En ny väldigt rolig karusell, Hanghai :)


Väntar nervöst i balder


spin rock, oxå en av mina favisar


En välbehövlig glasspaus, våra fötter värkte


Berg o dalbanan


kö kö kö

en flicka i korgen

Titta vilken liten söt skit som vill åka i korgen när vi handla under vår camping i Blekinge :) Sen gick hon runder och sjöng på 118 800, haha blev lite paff när hon kunde den utantantill.. Hur mkt får hon kolla på tv egentligen ;)


Hur ska man klara en lång seg vinter igen när vi knappt fått nån sol?

Hej! Vad jag sov länge idag, vakna inte föräns halv elva, så länge har jag nog inte sovit på år och dar (förutom efter man festat såklart). Min kropp var helt slut när jag kom hem från Liseberg vid elva igår, så det var riktigt skönt att få sova ut ordentligt. Det var hur kul som helst i Götet igår, men köerna, ja de var långa. Hade inte trott annat nu mitt i semesterperioden och sommarledigheten. Vill man åka mycket och slippa köa är det väl bäst att åka när skolorna draigit igång. Men under varje åk njöt, skrek och skrattade vi, fick åkt allt jag ville men hade gärna tagit dem om å om igen =)

Har pysslat lite här hemma, men nu vet jag inte vad resten av dagen har att erbjuda!? Var sugen på att sticka till Helsingör, men vädret är inte så lockande.. Eller kanske inlines å en picknick? faan, jag vill ha sol.. Men känns som det visar regn flera veckor fram typ. bara regn å massa moln fram till nästa fred typ, suck!

Får inte in bilderna i datorn, tog inte så många igår. Men visar de sen, hej hopp!

Liseberg today =)

God morron! Skönt att vakna som människa idag, känner mig fortfarande lite hängig men mår ändå bra. Nu ska ja sminka till mig, sen kommer Linda och då blir det frukost. Sen drar vi och Evelina å Frida till Liseberg, oj vad här ska åkas :)

Balder, min favorit

hemska onda dag

jag är så bakis så jag tror jag dör. har legat rak lång i soffan precis hela dagen... Alltså FY!!!! Orkar inte skriva mer än att spriten blir inlåst i skåpet ett tag framöver nu...

Maaadison

Nu drar jag å Linda till Frida för att grilla sedan kör vi fan på slappe på Madison ikväll, wii =)
Har man semester så har man, eller hur ;)

Håret fixar frisörerna =)

LÄTTAD

Tjaa och hej på er.. Gud vad jag är på BRA humör idag. Solen skiner, jag har en hel underbar vecka semester till och min chef ringde nyss och berätta att jag inte skulle vara i mejeriet =D När jag kommer tillbaks från semestern var det tänkt jag skulle ha ansvar för mejeriavdelningen. Var allt annat än sugen på det eftersom jag skulle få beställa och ha koll på en massa. Inte så lätt att beställa när man inte har den blekaste aning om hur mkt som går åt. Klart det känns bra att de ville ge mig det ansvaret.. Men det rör sig om 3 veckor, sen börjar jag skolan igen och jobbar bara i kassan på helgerna. Så det kändes liksom inte så lönt eftersom jag ändå inte ska va där i framtiden. Hade till å med lite ångest över det igårkväll.. Men imorse ringde min chef och sa att jag slapp vara i mejeriet och skulle jobba för en annan person istället =) SÅ skönt alltså! Så nu ska jag vara både i frukten, kassan och på golvet. Känns mer som jag har koll på det :) Nu kan jag slappna av och riktigt njuta av min sista lediga vecka. Och det kommer inte kännas allt jobbigt att komma tillbaka efter semestern. För det första har jag bra tider och jobbar inga stängningar, sen har jag bara tre veckor kvar att jobba innan skolan börjar =) Förlorar kanske lite på detta, vet inte hur många timmar jag har, men jobbar lite helg nu ist så det jämnar kanske ut sig..
GUD vad jag tjötat nu, men var skönt å få skriva av sig!

Nu ska strax jag, Linda å Frida bege oss till stranden och njuta av vädret. Det blir liseberg en dag oxå sen har jag inte mer planerat. Den här veckan ska jag ta dagen som kommer helt enkelt å bara njuta =)

Jag och pälsk igår redo att sätta tänderna i våra bakispizzor

Trött som en örn

Nu blev jag trött, har städat, röjt och diskat allt från gårdagen. Blir att inta soffan igen och sätta på en film, lär nog bli en liten powernap också..Ville visa upp mina fina glasunderlägg som är lite roliga att ta fram till festen.

Fina va? Har fyra till i svarta..

sommaren är en fest

Vilken kväll alltså!!! Det var den bästa utgången i Ängelholm den här sommaren =) Hade lite förfest här hemma hos mig, sen hamnade vi både på thorstens och nicks och köpte goda drinkar. Nicks är ju riktigt bra, spelar skitbra musik å alla är uppe och dansar. Så vi var ju inte inne på bahnhof föräns två. Ja, det var verkligen en lyckad kväll å alla var på gott humör.. Idag kör vi en bakis tyck synd om mig dag.. Är rätt sliten och hela bordet är fullt med dricka och det luktar inte hallon. Får ta itu med det sen... Vill ni se lite bilder från gårdagen kanske? Jaa, klart ni får ;)














FEEEST =D

Stack ut en sväng till stugan med syrran och tog faktiskt ett dopp i havet, väldigt behagligt. Nu kommer snart sis å Therese hit, det vankas fest och vi ska blanda goda drinkar, jeeeyyyy =)


Sweet saturday

Morning, då är det lördag och jag vakna redan halv sju, hmm jag som skulle sova ut.. Frukosten är avklarad, har hunnit med att kolla på en film och nu blir det dags för städning, tråkiga måsten.. Men vädret är ju inte vidare bra, så lika bra att passa på nu om det skulle klarna upp. Får se vad som händer ikväll, är som sagt lite sugen på utgång :P

Har hittat ett nytt favoritbröd :)

Pics från dagarna

Nu är jag proppis. Blir en film vid nio, hoppas ja lyckas hålla mig vaken. Har inte sovit så bra i natt, har ju passat brorsdöttrarna å Minea var lite högljudd i natt :P

Här kommer lite bilder från campingen











På Kreativum



















Kreativum var verkligen roligt. En massa spännande experiment att pröva på, både för stora och små. Passa perfekt när det blev lite molnigt igår..

Vår campingtripp

Jahopp, hej på er! Då är man hemma från en liten minisemester, skönt att komma ut och andas frisk luft några dagar. Vädret har varit si sådär, men ändå så vi har kunnat vara ute hela tiden och hängt lite på stranden. Härligt att umgås med familjen varje fall. Var även på Kreativum en dag, går inte att förklara så ni får se det i bilder. Emma var här nyss så vi har bytat lite bilder och så.. Nu ska jag å Lajnusen laga lite mat, blir en riktig slappekväll hemma i soffan. Hoppas på lite fest imorn, kryper så smått i kroppen :)

Eller, ni får se bilder sen. Ska börja med maten nu :P

Då kör vi österut!

puuh vad varmt det är ute, hade vatt skönt med en pool att svalka sig i :) Men det är lagom värme och det bränner inte i ansiktet. Har hunnit med lite solning, nu ska vi alldeles strax bege oss till Sölvesborg, det blev camping där fram till fredag. Så vi hörs då om inte innan.. Puss hej!

Vår semester

God morgon! Då är vi uppe och tvättar, snart dags för frulle..I eftermiddag åker vi med mamma & pappa + Matte och Pyttan med barnen till en camping, antagligen i Sölvesborg, mysigt värre. Stannar där några dagar och följer sedan med en runda ut direkt till vår sommarstuga. Så det kommer kanske bli ont om blogguppdatering igen, lite trist nu när jag nyss kommit hem. jaja, här kommer iaf lite bilder från vår semester i Turkiet.

Vid vår ena fina pool på hotellet


Första kvällen fick vi en fantatisk turkisk gryta


Paraplydrinkar på stranden


Utanför vårt fina Daisy Garden hotell


Åkte på en båttripp en hel dag och stannade och badade i floden där det bara var 13 grader, brrr..


Chilla på soldäck ;)


Ett svalkande dopp i medelhavet


Fina för en kväll då det blev liite fest på hotellrummet :)


Mysiga Side


Staden var verklien charmig med alla sina gamla ruiner


Besökte ett vattenland en dag, det var roooligt =) Modig som jag var åkte jag den blåa + röret som stupa rätt bra. Sen åkte vi även en annan som ja tyvärr inte fick med på bild, sjukt läskig å sjukt nervös var jag innan,hahaa.. Här kommer Emil farandes


Jag posar utanför hotellet


Vår sista kväll satt vi och åt vid havet :)


Och fick helt plötsligt se en DELFIN som hoppa upp ur vattnet, helt otroligt. Har alltid velat se en delfin så i det vilda och helt plötsligt dyker den upp framför våra ögon :) Fick inte med den alls bra på bild, hade fullt upp med att titta juu..


Våra fina lila rum

Ny bikini

Eftersom det var så varmt i Turkiet orkade man inte inte shoppa så mycket. Värmen tog på en och efter man ätit och svalkat sig med en glass så längta man till sitt svala rum. Men jag shoppade faktiskt en sak, en snygg bikini från billiabong :D

Fiiin va? Jag diggar den....

vår kvällsmat

Jag slängde ihop några varma mackor till oss ikväll, gott och väldigt enkelt att göra. Nu väntar vi på en film på Canal+ som inte börjar föräns vid tio, får se hur länge jag klarar hålla mig vaken. Vaknade redan åtta imorse och vi var ju hemma rätt sent så är lite trött i ögonen.

Skinka, purjolök, champinjoner, tomat och ost sen in i ugnen!

blue it is!

Här kommer det jag shoppa på 13 idag, det gör sig verkligen inte sin rättvisa utan är snyggare på ;) Är dock lite rädd att byxorna sitter som korvaskinn, haha. men de ska ju vara tajta..








Man får titta ;)



Fler sådana här måndagar hade inte suttit fel!

Hade lite ångest och var litta smått deppig i förmiddags när jag gick och packade upp väskan eftersom man redan är hemma, men det har släppt under dagen som tur är. Har ju två härliga veckor semester till att se fram emot :) Har varit en lugn och skön dag. Efter vi packat upp gick vi ut i stan å gjorde lite ärenden och åt på Graffiti, sen kolla vi lite i affärer och kom därifrån med några kassar senare, eller Linus iaf :) Jag hitta mig ett par snygga blå byxor och en t-shirt på Tretton, första gången jag var där inne och prövade en massa. Men vissa saker är rätt dyra, så fick välja mellan plaggen. Köpte jordgubbar på vägen hem och mumsa i oss dom till en väldigt rolig film må jag säga. Kolla på 17 again om ni inte sett den.. Ett plus att Zac Efron är med, han är het haha.. Nu ska vi snart göra lite varma mackor och fortsätta vår mysdag, imorgon väntar nya äventyr ;)


Semester ska vara lyx

Hemma! Trilla in i vår lägenhet 1 i natt och det var hur skönt som helst att krypa ner i sin egna mjuka säng. Det var helt tomt i kylen när jag vakna i morse så fick traska iväg och handla frulle..Skönt med lite behaglig värme igen:) Vi har haft en hur mysig vecka som helst i Turkiet. Det har varit runt 40 grader var dag och 30 grader på kvällarna. Antingen har vi legat vid vår fina pool eller badat i havet. En dag skumpa vi runt på en båt och bara njöt och en av dagarna var vi på ett vattenland och åkte en massa läskiga rutschkanor. Kvällarna blev väldigt lugna och vi har ätit en massa gott. Hade väl sett fram emot lite fest någon kväll oxå men det var typ bara jag , syrran å Linus som var sugna. Lite synd men på ett sätt bra, för min kropp behövde verkligen en veckas kurering efter en hård början på denna sommaren:) Så nu är jag utvilad må jag säg :)

Nu ska jag ta tag i min väska och packa upp, hörs sen då.. Kram!

På semestern ska man njuta och unna sig vardagslyx. Precis vad jag gör...

BYEE

NU DRAR VI TILL TUUUURKIET=) ha det finemang här hemma så får vi se om vi hörs i veckan ;)


Iväg å fira gamlingarna ;)

fy fan vad jag är bakis idag, ich!!! Men vi hade det riktigt roligt igår.. massa fylletjöt å dricka hos Therese sen gjorde vi stan, haha har en massa roliga bilder..Men har inte tid nu, ska på kalas hos Matte & Pyttan och fira dem lite innan vi åker till TURKIET ikväll, tjohooo =)

bad Linus ta en bild, så här bra blev den.. Uppklädd för kalas!

PISSEDAG!!!

just nu känns det som mitt humör är i botten.. Jag är illamående trött, har sovit fyra timmar i natt. Vaknade vid halv tre sen somna jag om runt halv sex-sex snåret. Mitt munsår, eller mina munsår gör så jag känner mig riktigt nere. Det är verkligen en psykisk grej oxå. Det bultar, gör förbannat ont när man äter och ser för jäkligt ut. I morse när jag vakna hade ett till brutit ut brevid, så nu väntar jag bara på att läppen ska svullna igen, fy faan alltså!!! De här munsårplåsterna ska ju vara bra för att munsåret bl.a. inte ska sprida sig. Så nu måste jag använda två stycken, och de är sjukt dyra.. Åker till Turkiet i morgon men kan ju inte vistas i solen med mina läppar så länge det inte lagt sig.. Och till råga på allt ska jag iväg och jobba 10 timmar nu, jippiee!!

Ville verkligen se fram emot semestern och en trevlig kväll idag, vilket nog får bli lugnt!

UCH!!!

Sleepy

Nu ska ja strax krypa ner i en nybäddad säng och sova ett par timmar innan det är dags att kliva upp igen och jobba sin sista arbetsdag.. Linus är ute och partajar, så jag får sängen helt för mig själv :) näädå, inte kul att lägga sig själv men ibland behövs lite egentid, för oss båda..
Som sagt, ett 10 timmars pass väntar i morgon och när jag kommer hem vid sju är det hurry hurry som gäller.. Blir lite god mat och eveeeentuellt lite fest med tjejerna och en runda på Ängelholmsfesten ju =)

Natti fnatt!

half on my way

Vad jag har hunnit med mycket idag! Sov dock alldeles för länge, enda tills halv tio, fick mig en smärre chock när jag vakna ;) Har packat så mycket jag kunnat idag, resten åker ner på söndag innan vi åker och har tvättat å så.. Sen har ja fixat med andra måsten innan resan.. Linus kom hem halv två idag och nu har hans semester börjat. Själv ska jag strax iväg och jobba min näst sista arbetsdag. . .
Igår kväll var jag å käka med Linda, Tina å Tesse på Nicks, det var riktigt mys och en riktig skvaller prata minnen kväll, hihi :)

Hörs kanske en runda ikväll efter jobb, puss!

Jag ska fööörsöka inte packa för mkt. 3 klänningar får räcka :)

Nu kan vi dra!!!

Hej! Stan är verkligen full av folk som strosar runder, köper glass eller sitter på någon uteservering i sommarvärmen. Jag vill vara en av dem nu!!! Dagarna segar sig fram, men så är det väl när man längtar efter något. Har två och en halv jobbedag kvar. Har sådan delad tur idag, så är hemma till fyra då jag börjar igen och jobbar till sju.. Men har hunnit med lite ärenden nu, bl.a. storhandlat på apoteket, haha. Saker som behövs till semestern och så och en sväng inom Åhlens. åå, det svider i mina ögon, men palla ta en power nap nu. Gick upp vid sju och drog till gymmet då, så det är väl därför....Okej, vi säääär så, kram hej!

Nu är jag redo att åka, och se, jag har köpt den senaste boken i Twilight saga, spännande :)

Packlista

Nu ska jag göra mig klar för jobb, blir slit å släp fram till nio ikväll. Munsåret bröt ut oxå, så det är mindre roligt. Så just nu har jag en liten fläskläpp och mina mandlar är rätt svullna. Men ändå tur jag fick det nu, så det hinner lägga sig innan söndag liksom. Där nere ska jag vara oerhört noga att smörja mina läppar. Fick ihop en rätt bra packlista oxå, och har kollat lite med tåg å grejer till flygplatsen. Något jag har glömt på packlistan? hmmhm, den kommer säkert fyllas på under dagarna.. Puss hej!



Träning - Check!

Tja tjaa, onsdag idag då och en dag närmare semestern. Nyss trillat in från en löptur in da woods, så nu har man fått svettats av sig igen. Ingen vila nu innan semestern inte. Börjar vid halv tre idag och nu på förmiddagen ska jag försöka få ihop en packlista och en lista över vad som behövs handlas, hörs sen!


Hata munsår!!!

KATASTROF, det känns som jag håller på att få munsår, fan fan fan.. På med plåster direkt..

Glass kommer det bli

Det ska ätas glass i stora lass på semestern.

glass i Thailand som vi nästan klämde på två personer :)

Bilder på vårt hotell.

oajajaj, min rumpa och ben. Jag å Therese körde på rätt hårt med våra stackars små ben på gymmet idag. Just nu har de inga maskiner till benen så fick köra benböj och utfall, det kändes ;) Blir strax dags för soffan nu några timmar innan sängen kallar, har ju varit uppe sen sex i morse.. Tänkte visa er några bilder på vårt fina tre stjärniga hotell vi ska bo på, det ser verkligen supermysigt ut.

Två härliga pooler att svalka sig i, den ena med rutschkana :)


Rummen är lila och fina, med balkong. Skönt att hänga där på kvällarna med goda paraplydrinkar i handen ;)
(var bara tvungen att skriva det)


Det kommer bli toppen, nu är jag riktigt sugen och oerhört trött på jobbet trots jag bara är inne på min femte jobbevecka,haha. Men ändå, jag har fan pluggat i ett år och jag behöver en välbehövlig semester så jag har nya krafter till hösten sen..

Let´s go!!!

Nu kör vi. 5 arbetsdagar innan jag går på semester i tre veckor!!!!!!!!!!

RESA bokad =)

Det blev många dopp i böljan blå idag, det är riktigt varmt och gott i vattnet nu. Vet ni? Nu har vi äntligen bokat en RESA, tjohoooo. Det ska bli så roligt och förbannat najs att komma iväg till riktig värme. Åker nu på söndag och stannar en vecka. Vi hade ju inga direkta planer på var vi skulle åka. Först hitta vi en resa till Grekland, en ö som såg jättefin ut (hade verkligen velat åka dit), men det blev lite dyrt. Nu blir det Turkiet istället. Fick ihop det rätt billigt då vi ändå åker mitt i högsäsongen. 3998 kr för flyg, specificerat boende (helt nyrenoverat och två pooler) och frukost. Billigt va? Vi är nöjda! Så på söndag drar alltså jag, Linus, Emma, Zeth, Ebba och Emil till Side i Turkiet =D


Bilder från i lördags!

Jag är en blöt pöl. Var på spinning precis och ventialtionen i den nya lokalen har inte kommit igång än så snacka om att jag var nerdränkt av svett efteråt. Skönt start på dagen med andra ord ;) Var ju helt molnigt när jag cyklade dit, men nu har det klarnat upp och det blir stranden för mig och Linda.. Slänger upp lite bilder från lördagens bravader. Vi var föresten på Hovs Hallar och solade under dagen i lördags, det var jättefint där :)








söndagsångest

Tjeeeena! Har lite ångest idag, men mest för att det är söndag och för att kvällen gick så himlans fort igår och man tappa bort varann titt som tätt. Det bästa hade vatt å vara två stycken, så hade man inte haft så många att ha koll på. Men jag hade ändå väldigt roligt. Sprang runder i alla tält, buggade lite här och var och dansade till sound trip. Det blev en lyckad kväll och bra förfest med strålande väder. Vid middastid idag stack jag Linda, Lindis och Hultan till Segelstorp tror ja det hette, hade tänkt å sola men det var mest moln på himlen. Men det var skönt att bara komma ut. Nu är jag hemkommen från lite kalas, Tina fyller år så har varit och firat henne. Nu är jag trött och mätt. Ska strazx ringa sis å trada lite...Kommer bilder sen från igår

Vid havet och försöker sola utan någon sol


Födelsedagsbarnet:)

Hovs Hallar idag!

Hej, uppe med tuppen! Har varit så varm i natt, första gången jag känner mig så varm att jag har svårt för att somna. Dags att byta ut sitt tjocka täcke kanske? Ska snart pysa över till syster för att se om hon har någon rolig klänning att låna ut till ikväll, de åker ju till Gotland idag, semesterfirarna. Var först inne på att ha min gula body, leggins och jeanskjol, men det blir kanske lite väl hitt i denna värme det ska bli idag. Det är lite småmolnight på himlen, men det klarnar säkert upp. Ska åka till Hovs Hallar med Ville och Therese och sola å bada :) Så ska inom ica oxå och köpa med lite picknick. Gårdagen var trevlig, åt väldigt god mat på uteserveringen sedan blev det bio i två timmar. Det var underbart, att äntligen få komma ett steg närmre. Jag hade inte så jättehöga förväntningar på filmen faktiskt, då boken, vad ska man säg, är rätt "lättsam". Men regissören har lyckats blanda både intim kärlek, häftiga "action" scener med små humoristiska stunder då man får sig många små skratt under hela filmen. Jag gillade den, och först efter kunde man andas ut.... Innan denna film släpptes hade jag redan börjat längta efter Breaking Dawn, den filmen kommer jag ha HÖGA förväntingar på och redan nu längtar jag ihjäl mig efter slutet alla väntar på..Men jag får nog lugna mig lite, ser ut som att den inte har premiär förän den 18 november....







Jag var så snabb i fotandet bara för jag var så hungrig, haha...

Twilight saga - to be continued

Hoppas nu verkligen det blir strandväder i morgon, min första lediga helg på 3 veckor. Så man kan jobba lite på brännan & få lite färg till ekebofestivalen som väntas på kvällen ;) Vid tio idag ska jag färga mina ögonfransar, därefter blir det jobb mellan 11-19, mestadels golvpass så det är riktigt skönt.. Har även något att se fram emot när jag är på jobbet. Dagen är kommen och jag ska äntligen få se Eclipse, wohoo :) Blir först lite mat på uteserveringen innan bian börjar vid nio..

Have a great friday!!!


Sallad

Sallad är gott och går att variera. Brukar oftast köra samma och byta ut köttet. Igår blev det en sallad bestående av kassler, penne, avocado, sallad, gurka, tomat, majs, feta, rödlök och ägg
Något mer förslag vad man kan ha i salladen?



New moon damp ner i brevlådan igår!

God middag!

Jag har det rätt lyxigt på ett sätt denna veckan, för jag har sovmorgon varje dag :) sov morgon för mig är att få sova till åtta - halv nio, det räcker för mig. Var på friskis i morse och körde rygg+biceps, de har öppnat ett provosoriskt gym där nere nu, så finns inte så mkt maskiner. Har lite att fixa här hemma innan jobb, ska eventuellt boka en resa innan ja sticker. Jobbar stängning idag med, and it sucks!!!

Igår kom äntligen min efterlängtade New moon så jag satt och kollade på masa extramaterial igår kväll.. Och i morgon ska vi FINALY kolla på Eclipse, spännande ska det bli!

3 skivor fullspäckade med massa smaskigt extramaterial

RSS 2.0