Hurry

Heej, gud vad jag har vatt flitig, bloggat var morgon;) Sen därefter, på kvällen å så är jag så trött så då har jag inte orkat.. Har lite bråttom, ska cykla till tåget nu, heldag med föreläsningar idag. Det har har varit en låång vecka i skolan, men det känns skönt för vi har fått mkt gjort.. Nu ska det bli skönt att hålla helg, fredagsmys ikväll=)

nya shorts å scarfs jag köpte i Göteborg:) Allt från Gina..



New day!

Gooodmorgon godmorgon! Dags för en ny dag, känns ju som om det är morgon hela tiden. Man går i skolan, kommer hem, åker å träna å lagar mat :) Ska starta upp ett av grupparbetena idag, så vet inte hur länge vi stannar, men vid kvart över fem blir det spinning iaf.. Ha det bra, puss!

Kör på en svart t-shirt å piffar till med en scarfs å min läckra oranga klocka..

Snart dags:(

Känner mig somrig idag, är roligare att "piffa" till sig för skolan nu när det är vår ute och man har fått lite färg:)
Hade lite svårt för att somna igår, låga å tänkte på mina älskade brorsdöttrar som snart ska flytta till USA, det börjar närma sig nu å igår insåg jag hur otroligt mkt ja kommer sakna dem, blev lite ledsen för vet inte riktigt hur jag ska klara mig utan dem, de är ju de bästa som finns :( ♥

en liten vårig bild på mig

skolan

Morrn morrn! Dags att dra igång med skolan igen, man har ju blivit helt försoffad efter flera dagars ledighet:) Jag klagar inte, den har varit helt underbar.. Borde vara astaggad att sätta igång med plugget nu, men dessvärre är jag inte det.. Har typ en massa grupparbeten, paruppgifter å tenta kvar innan sommaren, ihh.. Men, nu kör vi!!!

Igår invigde vi vår uteplats här nere å grillade förefesten :)


Löptur

Good morning! Vaknade åtta i morse, pigg och utvilad, så jag snörade på mig joggingskrona, plugga in hörlurarna å drog på mitt nya rosa träningslinne å begav mig ut i spåret :) guud vad härligt det var, sprang i endast linne å jag bara njöt hela rundan. Sist jag sprang var det bara jobbigt, men nu flöt det på hur bra som helst. 4,4 km på 29 min, inte jättefort, men jag kommer öka...Körde lite mage, rygg å rumpa när jag kom hem oxå..

Nu ska jag ta tag i lite plugg å i eftermiddag har jag inga planer, men solning på ett eller annat sätt blir det:)

Träningslinnet jag fick av linus i påskägget:) Härligt å komma igång med träningen igen efter en veckas uppehåll med magsjuka å påskledighet..


Min frukost



Gårdagen

Låter bilderna tala
















Påskafton och påskdagen

Underbara värme, underbara påskledighet. Jag njuter verkligen för fullt nu innan skolan drar igång på allvar innan sommaren.. Snacka om tur att den här "värmeböljan" kommer just över ledigheten.. Gårdagen var fartfylld, vi laga mat på förmiddagen, sen sola vi i tre timmar (ok, mindre fartfyllt;) På med make å kläder och vid sex var vi hos Therese, det åts en massa good påskmat å efterrätt så det var rätt svårt att få ner drickan..Hade jättetrevligt hos Therese, sen gick vi till nicks en runda å därefter bannan, men det hade vi kunnat skippa. Riktig skitmusik var det igår plus att jag hade lite ont i magen:(

Lördag idag dåråå ;) Men det blir bara lugnt, är riktigt trött nu. Har hjälpt Emma å flyttat halva dagen, nu har hon lämnat vårt lilla extrarum, tomt får jag säg:( Tog en paus i flytten och gick och käka på uteserveringen med mamma å pappa, det var riktigt najs.. Nu är jag hemma, och som sagt, slappe å grejs här hemma står på schemat.. Det behövs va? Om man läser vad jag gjort sen i torsdags så behövs en vilodag hemma:)

Kameran är hos Therese, så ni får se bilder när jag hämtat den..

Så jag bjuder på en väderprognos för de kommande två dagar å ler lite smått...

Långfredagen

GLAD PÅSK!!! Har påskharen varit hos er än?? Själv har påskharen kommit två gånger här redan:) Igår körde vi hem till Åsljunga redan vid ett å låg å sola hela dagen och spela krocket:) På kvällen blev det mat i stora lass å massa mys med familjen.. Mammsen är så snäll, hade köpt vars ett påskägg till oss alla + ett presentkort till alls oss töser på H&M, trisspaket till killarna å små paket till barnen, snälla mammi, taack:)
Idag kom den andra påskharen med ett snyggt rosa träningslinne å lite godis, tack älsk!!!

Har lagat mat å fixat inför kvällens påskfirande med vännerna ikväll. Det blir knytis hos Therése och sedan utgång på det, wiiooo, ska bli lajbans.. Nähä, solen strålar å här sitter jag, tjing;)














Skärtorsdagen

Hej och godmorgon! Vakna ni oxå pigga vid sju i morse? Jag vakna sju men inte vidare pigg,  somna inte förän tolv halv ett igår juu, sent för å va mig;) Det blev en härlig inledning av påsken igår, visar i bilder sen ska jag gå ut i köket å hjälpa Emma med tårtorna vi ska ha med oss ikväll till Åsljunga, påskfirande med hela familjen:) Nu mår jag föresten helt bra, sköönt:)

Gick påskakärring med Mirabell å Minea, så söta d var.. I början var de lite blyga men efter de fattat att de fick godis blev de lite modigare:)


Jag å Emma var med tätt bakom


från dörr till dörr


På kvällen tog vi med grillen å en massa gott grillat ner till Vita räck




mums vad gott det var


Med Ville å Therese, sen gick vi hem en runda till oss.. Härlig torsdag:)

bra till påsk tack!

Heeej:) Idag är det betydligt bättre än i måndags, igår hade man fortfarande rätt ont i magen å var allmänt hängig, men jag orkade plugga å hänga på balkongen i det strålande vädret;)..Idag är det bättre än igår, men ändå inte helt bra, hoppas magen har släppt helt tills på fredag, vill ju äta en massa god påskmat då ju..Avnjöt en god fruktsallad med mango i på balkongen innan, ska strax gå ut å sätta mig en stund till.. Fick värsta rycket innan för va så grymt rastlös efter bara ha gått hemma i tre dagar så storstäda hela lägenheten, haha, så nu är här fint till påsk:) Efteråt var jag dock rätt slut...


matförgiftad

fy fy faaan! Värsta natten i mitt liv, har spytt från klockan elva två gånger i timmen typ i tolv timmar.. Jag har aldrig varit med om något liknande. Samtidigt med illamåendet har jag vridit mig i hemska magkramper:( Äntligen är eländet över, men hela kroppen är fullständigt utmattad å vi har typ legat å sovit hela dagen. Jag å Emma beställde en kycklingsallad från Natalie igår å tre timmar senare bröt helvetet lös, kan man lugnt säg... Aldrig kommer man beställa därifrån igen!!!

en riktig såshelg

En lugn och skön helg har nu avverkats i Åsljunga, Mirabell och Minea dosen är påfylld för den här gången :) Igår när jag kom efter jobb blev det bara inomhusmys för det var sånnt ruggigt väder. Fikan var framdukad sen låg vi i soffan å kollade på lejon kungen, jag somna dock till;) Idag har det varit lite mer aktivit, vi har påskpysslat hela morgonon/förmiddan å i eftermiddag har vi vatt ute å härjat. Har väntat desperat på den soliga himlen som de utlovat, men den ville inte uppenbara sig..Jag har blivit en riktig vädernörd och har full koll hur prognosen ser ut, så kom till mig om ni undrar över vädret, haha;)

Nu är det inte långt kvar :(











sömntabletter kanske?

jäävla skit fan å mög vad jag är på dåligt humör..Är så trött å snurrig så jag hade kunnat lägga mig med huvudet rätt ner på skrivbordet å sova.. Meen, idag var det ju nästan sovmorgon jämfört med förra helgen, sov ända till fyra juu!!!! Nu ska jag snart jobba, skona mig.. Kör till Åsljunga direkt när jag slutar, förhoppningsvis piggar de små busfröna upp mig lite.. Hej hej!

Passar inte riktigt till inlägget men här får ni en bild på min lchf frukost som pigga upp mig liite.

VÅR

Det är helt underbart ute i solen, sitter i bikini å shorts, nu ska vi ut på en power walk..


Helgens bravader

Helgen var det ja, må lova att jag är bra trött nu efter 14 timmars sömn på tre nätter, men det var de värt:) Tog ju bussen i lördags morse sen möttes vi upp i stan och gick i massa affärer och åt lunch från paprika (supergoda sallader) ut i solen. Jag måste ju faktiskt säg att vädret har varit helt optimalt, ibland får man ha lite tur :) Hemma hos Annette fixa vi till oss sen kom två kompisar till henne, vi lyssna på schlager, drack goda snapsar och dansade i soffan innan vi  begav oss ut på avenyn och hamnade på ett ställe som hette excet där det blev ännu mer schlager och dans:) På söndagen var vi sega som kola, men vi begav oss ändå ut på stan å gick i en hel del affärer till, har köpt lite fint ska ni veta:) Sen blev det lunch å häng i det fina vädret, toppen avslut på en helt underbar vistelse i Göteborg.. Tack gumman min för denna gången!


























Hemma!

GALET trött!!! Har haft en helt underbar helg i Göteborg och verkligen haft tur med vädret..Orkar inte berätta allt nu för jag måste komma i säng, ska upp tidigt å till skolan i morgon..Ni får nöja er med en liten bild från dagens lunch som avnjöts i ett soligt Göteborg :)


Våroutfit

Men hej igen, och god morgon, börjar världen vakna till liv?:) Ögonen svider nu av trötthet, ska väcka Linus vid halv sen ska han skjutsa mig till Hbg där bussen avgår ifrån.. Är påklädd, färdigsminkad å packad, ska bara slänga ner frukosten innan vi åker. Är döhungrig nu, men får hålla mig till bussen..Hoppas jag fått med allt nu då, fast det bara är över en natt;) Det värsta med att ha sovit så få timmar är att man blir full så himla lätt, hahaa..aja, det går bra, HEEEEJDÅ!!!

Lånade Emmas chinos, randig tröja, guldig scarfs sen blir det min bruna skinnjacka (premiär) och bruna skinnconverse, VÅRIGT


Försökte dölja min trötthet, det gick sådär








zzzzzzzzzzzz

  • När vi sover går vi igenom fyra olika stadier: insomningsstadiet, lätt sömn, djup sömn och drömsömn

  • En vuxen person behöver cirka sex till nio timmars sömn per natt

  • Om du inte kan sova, ligg inte och vrid dig alltför länge. Bryt mönstret genom att gå upp en stund. Ett bra knep är att använda 30 minuters intervall. Har du inte somnat på 30 minuter, gå upp och gör något annat (exempelvis läs en bok i ett annat rum). Försök sedan somna igen, har du inte lyckats efter 30 min så upprepa proceduren.

  1. I natt fick jag bara insomningsstadiet och lätt sömn, vakna halv tre å har inte somnat om sen dess
  2. Har knappt fått fyra, hoppas jag kan sova två timmar på bussen så jag får sex iaf
  3. Typ vad jag gjorde, men funka dessvärre inte idag.

Nu är jag oerhört trött på detta, kan man inte bara få soooooooooooooova!


passa som ett smäck

ååh, bordet är uppmonterat, gud vad bra det blev, moussakan står på bordet, nu är det fredagsMYS mina vänner;)








Mot Götalaborg

Heje hallå, mammsen kommer snart hit, ville bara titta in här å skriva några rader först:) De har vatt i Tyskland så hon ska dumpa av lite cider, öl och annat smått å gott.. Jag är på väldigt bra fredagshumör, gjorde nog lite att solen nyss sprack igenom oxå. Har precis duschat, behövdes efter en grymt svettig power walk i morse och prövat lite kläder för imorn:) Idag har vi storhandlat, vatt inom blomsterlandet och nu är jag färdigpackad inför den ROLIGA helgen som väntar. Jag tar bussen halv nio i morgon upp till Göteborg, ska hälsa på min gamla klasskompis Annette, vi har inte träffats på ett tag nu så det ska bli såå kul:) Vi ska strosa runt i stan några timmar när jag kommer och på kvällen ska vi göra avenyn eller nått, haha, party blir det iaf...

Nähopp, hinner inte mer nu, när Linus kommer hem ska vi hämta vårt bord:) Vi får la se om vi hörs nått mer innan helgen då..Puss!

Den här fina blomman, brickan å vasen pryder nu ett litet hörn i vardagsrummet:)

belysning

I morgon får vi antagligen hämta vårt bord:) Sen är vi i behov av en taklampa, eller jag iaf:) Det där med inredning är en djungel och det finns så mycket av allting... Har hittat en hel del fina lampor, nummer ett och fyra ligger bäst till, men ack så dyra. Eller inte jättedyra egentligen, men det blir mycket av allt..

 

 


Deklalalala

ooo, deklarationen kom idag, slet upp den som ett litet barn på julafton, haha.. Inte jätte mycket, men verkligen något, (och bättre än att betala tillbaka) det lilla får in på resekontot som för tillfället står på 0 ;)


morgonlöpning

Alltså min kropp, eller mina ben rättare sagt är som spaghettie, jag är helt slut.. Hej föresten :) Jag sova ända tills nio idag sen hoppa jag i löpskorna och begav mig på en 4,4 km runda, det gick bättre än förra gången men guud så jobbigt.. Om någon månad hoppas jag det förbättrats och jag skuttar fram, typ hahaa..

Solen börjar titta fram bakom molnen, ska bara plugga en sväng till, äta lunch och sedan bege mig ut på balkongen:)

Frukosten består numera av 150 g mellanfil, 50 g turkisk yoghurt, 50 g vanlig jordgubbsfil, 1/2 banan, lite casewnötter och ett ägg.. Man håller sig länge på den frukosten..

favvo lunch

Heej, sool :) Först, videon blev ju askass som jag la ut igår, man ser typ inget. Det var första gången jag la upp en video och den var redan mörk innan jag la in den på you tube, så det var kanske därför. Men man hör iaf :) Kanske blir fler vidoes sen nån dag då jag har något roligt att lägga ut, har ju ett konto på you tube nu så..

För det andra, jag har skaffat mig en favoritlunch för tillfället, gott, enkelt och mäktande...

För det tredje, jag har tränat cirkelgym imorse, nu kör vi (som om jag inte brukar göra det) tvättat, pluggat och nu ska jag ut på balkongen å fortsätta plugga..

grillad kyckling, äggröra, avocado fylld med keso å lite örtsalt



saknar kraften

DAMN, det fungerade inte:( Varför besitter inte vi sådana förmågor? Det var flera som skicka in att de hade fått sina skedar böjda av typ tankens kraft.. Jag tog i allt vad jag kunde men inget hände, gaaaahhhh!!!! Första videon jag lägger upp, ni kommer nog få er ett gott skratt iaf, haha det ser rätt löjligt ut


Fenomen

Tittar ni på fenomen på kanal 5? Vi skulle ta fram skedar, gafflar å nycklar och efter pausen ska något hända med dem, förhoppningsvis;)

Ska du böjas? sväva? återkommer om vad som hände



Here I come

Snacka om att det var skönt att komma ut på en cykelrunda, vi cyklade hela lergöksrundan som är på 1,7 mil. Var ute i drygt en timme & nu ligger jag i soffan och börjar bli lite smått hungrig:) Ikväll ska vi beställa pizza, shit vad GOTT!!!

Appro på mat ska jag börja med kolhydratsfri kost från och med i morgon å hela maj ut, vill tajta till mig lite nu inför sommaren och beachen 11 ;D Har gjort upp ett litet kontrakt med mig själv, haha, kan låta löjligt men det kommer bli mkt enklare att följa det då..




Tösaparty

åå vad trött mitt lilla huvud är, det blev rätt hårt igår. Jag jobba ju till nio så det blev lite stressdrickande på två timmar å det är aldrig bra, haha;) Men vilken rolig tjejkväll det blev, med syrran, Ebba, Therése å Therese :D
Nu ska jag å Emma ut och cykla en runda i skogen, det var jag som föreslog det så får väl pallra mig upp ur soffan...

PS. Jag Älskar vår blåa matta, den göra hela vardagsrummet och man blir glad av att titta på den






Blått är flott

ammen hej och hallå!! Är på liite bättre humör nu, imorse var jag på pisshumör, hatar att vara det.. Vaknade tjugo över fem och har inte sovit sen dess, grått å trist ute, jobb framför sig och allt var blää..Men nu har vi köpt en snygg, stor, BLÅ matta, såå fin. Den lyser upp hela vardagsrummet och nu väntar vi på ett vitt högblankt bord vi också beställt idag som kommer på fredag:) Tänk vad lite nya saker kan göra med humöret, och solen har börjat visa sig med juu..

Okej, ska iväg å jobba nu strax!!! Jag kommer aldrig tycka om att jobba eftermiddag, jag hatar det hur mkt jag än försöker tänka positivt. Ska försöka jobba bort tröttheten eller nått för ikväll väntas fest hemma i lägenheten, premiärfest ;) De har antagligen redan börjat för fullt när jag kommer hem så jag har att ta igen då haha.. Men tur Bahnhof har öppet till tre så man inte behöver sticka ut jättetidigt, pallar icke stressa..

NJUT av er lediga lördag, om ni är lediga.. Här kommer äntligen lite bilder från vardagsrummet:)









RSS 2.0