Närmar sig:)

Hinner egentligen inte skriva här, ska försöka hinna med 18.15 tåget till Göteborg och har lite till att fixa med.. Men här får ni iaf en bild på David som jag ska åka med:)
To the right

Packning!

Då var den dags att fylla igen ;)

KRETA PÅ TORSDAG!

Oj mitt huvud haha, har suttit vid datorn sen halv tio i morse typ. Var först och träna gym och IW efter det har jag suttit här och börjat planera för skolan OCH, håll i hatten, BOKAT EN HELT CRAZY OCH SPONTAN RESA TILL KRETA=) haha jag kan inte riktigt fatta det alltså, men shit vad jag förtjänar lite ledigt nu efter 9 veckors jobb:) Tog semester de tre dagar jag jobbar nästa vecka för jag känner verkligen att jag bara behöver slappna av och njuta innan skolan drar igång, behöver den energin.. Så nu ska jag och håll i hatten igen, David som var på besök i helgen åka iväg på semester. haha, det känns lite märkligt eftersom vi inte känner varann så jättebra, men strunt i det..Jag gillar spontana killar och detta kommer bli grymt:) För den delen betalade vi endast 998 kr för resan ospecificerat boende, helt sjuukt billigt...
Alltså nu går hjärnan på högvarv vill jag lova. Vi åker på torsdag kväll så morgondagen kommer ägnas åt att packa. Antagligen åker jag till göteborg redan i morgon kväll där vi flyger ifrån.. Men nu måste jag först ta itu med kvällen, vi ska ha hälsoträff i Åsljunga kl 19 så jag ska ta bussen dit om en timme och nu måste jag göra vid mig. Sover antagligen hemma också.. Hoppas jag hinner blogga något mer, herregud säger jag :)
Om två dagar är vi där:)

Lagom att jobba 1 dag per vecka va?

God morgon med stort G! Herregud vad natten gick fort, jobbade till nio igårkväll sen fick jag sitta ute å vänta en timme tills emma kom hem från sitt jobb. När Göteborgarna åkt hem och jag skulle till jobbet märkte jag att nycklarna var borta..Självklart hade han fått med sig dem hem, Klantigt med stort K!!!! Men som tur är ses vi ju imorn igen så då kan jag få tillbaka dom:)
Jag skulle ju bli bättre på att blogga, haha men denna helg har det oxå hänt mkt.. De kom vid sex i lördags sen förfesta vi här till halv tolv och begav oss sedan ut på stan och avsluta på bahnnof.. Riktigt roligt att bara gå ut med killar, har jag nog aldrig gjort förr, killar som dansar då;)
Alla vakna rätt tidigt på söndan, sen körde de hem vid kvart över ett och jag drog till jobb en timme senare..
Idag är min sista jobbedag innan 6 HELA dagars ledigthet, ska bli helt Uuuuunderbart.. Slutar vid 16 sen cyklar jag dirket till träningen och ikväll ska vi laga mat med Vanessa och planera upp lite med Herbalife. Hon är ju vår sponsor och vi jobbar som ett team....
Jag tog inte alls många bilder, men här är en jag kan visa iaf:)

Dessa göteborgare ;)

wohoo, nu kommer de vilken sekund som..Party all night i Ängelholm :D

Saturday night fever

Yes, då var sömnproblemen tillbaka, mitt huvud värker!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
God morgon, ska iväg å jobba om två timmar, jag är äckligt trött på jobbet nu..Men håll i hatten, tre dagars jobb kvar innan 6 dagars semester, tjoohej tjohååå:)
Igår var en sjukt effektiv dag, när jag sluta handlade jag, kom hem och storstäda hela lägenheten, la i tvätt och cykla till friskis och körde ett tufft spinningpass. Hem igen för att hänga upp tvätten, duscha och sedan på maten... Stor klapp på axeln:) Sen kom mamma å pappa hit vid sjutiden och vi bjöd på mat...
Idag är jag glad för idag är en rolig dag. Får besök av tre Göteborgare, så det blir suuuperfest här i Ängelholm.. Alltså jag är hemma efter 16 å de kommer vid 18.. Kan inte lova, men om jag hinner ska jag slänga upp ett snabbt inlägg..

tired but happy:)

nämen hallåå hej! När vakna ni idag? Jag har vatt vaken sen 05.20 och försökte förgäves somna om, men icke. Nu är det dags för jobb igen mellan 8-14.30, kändes nyss som jag kom därifrån.. Var på spinnmöte igår efter att ha jobbat 11 timmars killer passet, nu är det inte långt kvar tills första utbildningen:)
Efter jag slutat ska ja handla mat för helgen, storstäda lägenheten, tvätta och mitt i det ska jag försöka hinna med ett spinning pass. Vill verkligen försöka köra 4 dagar i veckan nu.. Ovanpå det kommer mammi å pappi på middag å fredagsmys..GUD vad härligt med fredagsmys, haha..Kändes som ett tag sen nu:)
Har en massa blombuketter i lägenheten sen festen, så hiimla fint

Off to work!

Okeej, sista 11 timmars passet för detta året, let´s do it!!! När jag slutar vid sju bär det av till friskis direkt för möte angående spinning utbildningen. Nu är det inte långt kvar, i slutet av september är det dags för steg 1 =)
En liten bild från restaurangsbesöket på MM på vår födelsedag

Tack mammi å pappi

Fick en världsfin present av mamma och pappa i present..
EN GITARR =)
En fin svart tjejgitarr
Nu ska här övas

Back to reality

Hello! Onsdag och idag är jag leedig:) Efter det jobbar jag 5 dagar i sträck och fy sören vad jag är trött på det nu. Jag hade aldrig pallat jobba i en ica butik hela livet. Jag är otroligt glad jag har jobb nu under sommaren och på helger under hösten men nu ska det bli kul att börja plugga igen, jag är pepp!! Men iaf, efter de 5 dagarna så har jag 5 HELA dagaras semester och det ska bli helt fantastiskt, längtar ihjäl mig typ:) Då ska det hittas på roligheter.. Men just nu behöver jag min lön, den första ordentliga lönen och jag hoppas nu den är bra. Det ekar tomt i plånboken vill jag lova..
Tog mig en sovmorgon till åtta idag, det var riktigt nice. Sen morna jag mig ett tag och åt frukost i lugn och ro. Därefter cykla jag till friskis och körde ett gympass och 15 min på bandet...
Nu ska jag äta lunch, sen får vi se. Man har ju lite att ta igen med allt nu efter festen, lite fix med Herbalife och så. Ikväll är det möte med herbalife iaf...
En shake efter träningen förstås. Vet inte om jag berättat det men jag har gått upp 2,4 kg i muskelmassa på 3-4 veckor, så det känns riktigt bra:)

25 års festen i bilder

Tjohoo! Ligger på soffan å har det gött, haha shit vad dialekter smittar av sig lätt. Nu har jag umgåtts med Göteborgare en del och då smittar det av sig. Innan när vi träffade Norrmännen blev det en del norska uttryck då och då. Men det är la gött;)
Gud vad jag njuter nu, ingen stress längre. Jobbade till tre, kom hem och chillade lite sedan stack jag och körde ett gympass följt av en timms Indoor walking pass, SÅ ROLIGT var det. Bästa IW pass hittils, bara bra musik så det kommer jag gå på i fortsättningen..
Nähää, jag skulle ju faktiskt berätta lite om den efterlängtade festen i lördags, gör det med lite bilder. De flesta ligger på fb så de flesta har ju redan sett dem, men här kommer lite ändå:)
Blev väldigt nöjd med vår dukning som gick i rosa och grönt
Lite pose innan festen drar igång
Samlandes på baksidan för fördrink och tilltugg
Visning av rockvideon. Alla verka inte förstå att det var jag å Emma direkt eftersom syrran var utklädd till kille..Om vi lyckas få in videon på nån cd lr nått lovar jag lägga upp den. Det tog ändå en dag att göra den.
Buffen, och ja, den har lagts ner många timmar på. Framför allt av syrran å mamma. Jag har ju jobbat så mkt.
all the 50 people
Jag å Tilda <3
En massa snapsvisor (och snapsar) mellan maten
Lekar i charader, alla bjöd verkligen på sig själv..SÅ KUL!
Tårtbuffe med 6 olika tårtor
Lite föslesång till föslebarnen
Sedan blev det dans när livebandet körde igång
Dans in till småtimmarna med alla fina vänner!
shuffling shuffling;)
Roock N roll baby!

In white

Heeej:) Nu är äntligen ordningen återställd och jag kommer hinna blogga normalt igen, goodi goodi va?
Men nu ska jag först iväg å jobba några timmar, trodde jag skulle köra ett 11 timmars pass för det stod på mitt schema hemma men igår fick jag mig en härlig överraskning när det stod att jag sluta 15 ist:) Det gör inte så mycket eftersom jag jobbar 11 timmar på torsdag.. Sen lyckades jag även byta bort min stängning på lördag, så jobbar förmiddag ist :D
Shiit vad jag var flitig igår, var på spinning på morgonen, sen jobbade jag mellan 10-17. Handlade mat, kom hem och lagade mat och sedan röjde jag heela lägenheten, här såg ut som ett bomdnedslag efter att ha haft 4 Göteborgare här hela helgen + allt man hade med hem från festen. Efter det lyssna jag på en utbilning med Herbalife mellan nio och tio.. Sen då - zzzzzzzzzzz
Festen by the way var helt underbar, det var värt var enda sekund minut, timme, dag, vecka och månad som lades ner. Tack ni som var med och förgyllde kvällen <3
Vi strålade i vitt (ja, jag tyckte jag var fin, kände mig som en prinsessa i denna underbara kreation från nelly)

25 ÅR=)

Yees, jag jobbar in i det sista, ända tills 13.00 i morgon. Stackars syrran som får fixa å dona en massa själv. Men idag kommer mamma å hjälper till. Nu börjar det närma sig rejält, men ack så mycket kvar å göra..
OCH JUST DET, vi fyller ju år idag, HAHA.. Det glömde jag bort i skrivandes stund. Det firades med fil å banan till frukost, hehee.. Fick sluta tre timmar tidigare idag, så ska hem vid fyra å baka sedan ut å äta med familjen. Eller ja, den delen av familjen som är hemma.. Känns inte riktigt som ens födelsedag, men förhoppningsvis känns det lite mer på lördag:) HIPP HIPP HURRA TILL OSS IAF:)
Detta pyssla vi bland annat med igår

Ledig onsdag!

Jag som  ville sova ut till åtta idag iaf, så vaknar ja halv sju..Så är det!!! Men nu är jag iaf ledig:) Ska börja dagen med en dusch och sedan frukost på det.. Igår jobbade jag till sex sedan var vi på "utbildning" med Herbalife mellan 19-20.30 (kommer lite olämpligt just denna veckan) men det var en bra utbildning iaf. Sen kom vi hem och prövade våra klänningar:) Jag äälskar min men den är lite stor upptill, får hoppas det går att lösa.. Har dock fortf inte hittat några skor, gör ett sista försök idag. Annars får jag helt enkelt ta ett par gamla trasor här hemma:( :)
Dagens planer består bl.a av ett besök på stan, noppning och färgning av bryn, Ikea, ev väla, fix av musik och annat som inte behöver delas med av här i bloggen;)
hihii:P
Dagen efter i Göteborg

en ny morgon har grytt!

mmm, härliga morgon:( :) Dags för ett 11 timmars pass på jobb, men jag får se ljuset i tunneln, ljuset från min lediga onsdag i morgon..
Härlig grillning hos Caroline å Jan
shottkalas, blää tequila

Andas in, andas ut!

IIH, jag hinner inte blogga. NU måste jag sova.. gahh, fullt upp med allt!!! Hade iaf en asnajs helg i Götet:)

snaaart!

Inte bra att vakna tjugo i sex idag, inte bra. skulle inte upp förän tjugo över sex men det gick inte att somna om...Får hoppas jag kan slumra till lite på tåget sen så jag är pigg till ikväll. Börjar tjugo i åtta så ska bege mig nu, hoppas dagen går fort, idag är jag inte sugen på att jobba. tredje dagen jag öppnar kassan nu... Men snart, ÄNTLIGEN 1 1/2 dags ledighet, läs LEDIG!!! =)
Frukosten!


ÖNSKELISTA - frivillig att utnyttja;)

Här kommer en liten önskelista för er som undrat vad jag önskar mig.
  • Presentkort på Inne i Ängelholm
  • Presentkort på Väla
  • Presentkort på Intersport eller Stadium
  • Våtdräkt som kan användas på vintern
  • Eclipse - boken
  • Tårtfat - HIMLA
  • SURFINGBRÄDA;) ;) ;)
Kan för tillfället inte komma på mer, det enklaste är presentkort så man kan välja själv. Om jag kommer på mer fyller jag på:)

Fredagsmys med mig själv istället:)

Heej! Planerna blev lite omvända ikväll, kändes lite som min kropp sa åt mig att bara vara hemma å ta det lugnt. Efter jag slutat blev det en snabb stressig runda på stan. Det mesta är ordnat nu, förutom skor:( Hoppas verkligen jag hittar några i Göteborg på söndag. Hem en liten runda och blanda ihop en shake och sedan var det dags för wellnessanalys med Frida. Sen var tanken att vi skulle mötas upp i stan men vädret är så himla uselt så ingen var direkt sugen. Får se om hon åker in å vad jag känner för då men just nu är jag jäkligt trött. Det smartaste är att spara krafterna för jobb å fest imorn ist:) Så jag packade ihop mina grejer för imorgon å cykla sen till ica för att hanlda lite mat att slänga ihop. Nu har jag ätit och galna professorn står på i bakgrunden, rätt usel får jag säg.. Slår nog på den där Mary vid nio ist:) Eller börjar jag kolla över musiken inför festen ist, lite maraboue ska jag äta iaf:)
Morgondagen då: Jobb till två, tåget till Göteborg 14.15, Framme i Göteborg 16.15, smink å hår, PARTY HOS CAROLINE FÖR HELA SLANTEN OCH HELA NATTEN, wohoooo!!! Grymt kul ska det bli, behöver lite paus från festplanerande å jobb, om så bara för två dagar. Förhoppningsvis ska stan hinnas med en runda på söndag med, slitna eller inte.

Ljusfesten

Dags för lite jobb igen, öppning av kassan idag också men däremot slutar jag redan halv tre, mums på det:) Efter det ska jag ut en sväng på stan å fixa lite ärenden, bl.a. kolla efter skor, köpa lite cider och en del till.. Hem en snabb runda och sedan har jag en wellnessanalys inbokad vid halv sex. Därefter ska jag å Frida å säkerligen några fler gå på ljusfesten. Senare på kvällen spelar Sound trip på bahnhof:) Men det blir en alkoholfri kväll för mig...
Heej, vi hörs, puss å kram!

I rätt riktning

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite, sen blir det sovdags. Det känns som jag är helt slut varenda gång jag skriver här. Men vad kan man vara efter ett 11 timmars pass på jobbet? Sjönk ihop i soffan som en hösäck efter jag ätit. Har bara packat lite smått inför helgen OCH prövat min klänning jag ska ha på festen som jag skickat efter:) Fick skicka efter en mindre storlek för den andra var lite för stor. Jag hoppas denna passar nu för jag kunde liksom inte knäppa den själv å Emma har åkt till Göteborg. Hoppas, hoppas för jag tycker den är underbar. Fundera på om ni skulle få en liten glimt av den, men varför då? Det är ju bara en vecka till festen nu;) Nu har jag bara ett problem kvar och det är SKOR. Jag är ingen skomännsika fast jag tycker det är snyggt med ett par snygga skor till outfiten. Men jag har svårt att bestämma vad jag tycker är snyggt och när jag väl hittar några jag gillar har de klackar på en 12 cm, GRR.. Varför ska alla vara så höga???
Oj vad jag babbla på nu, nu blir det verkligen sängen. Ska upp runt halv sju imorn igen.. Ner i en varm go säng, mmmmmmm...
Min middag upp o ner idag, lite som jag känner mig då. Lätt men ack så gott

Varför va ledig när man kan jobba?

God morgon gohej nu drar jag mig till jobb för ett 11 timmars pass, YES!!!
Another picture frome crazy saturday night

Det får bli brun utan sol helt enkelt;)

Medans alla andra har legat på stranden nu när vi har haft strålande solsken har jag å Emma slitit med festen. Fast det är mycket att göra är det ändå väldigt roligt, vi är ju ena festfixare i kropp å själ;) Jag känner nästan att jag nickar till nu när jag sitter vid datorn. Precis som igår och som resten av dagarna fram till festen kommer bli (förutom helgen, då ska jag unna mig lite roligheter) kommer det vara fullspäckat på schemat både med jobb och festfix.
Imorse spinnade vi och gymmade, sedan "jobbade" vi lite med Herbalife och därefter satt vi igång med det jag nämnde igår som jag inte visste skulle bli av:) Men nu blev det av, och vi har löst problemet vi hade. Så vi har alltså hållt på med det hela dagen, instängda i vår varma lya och varit rejält svettiga. Men jag må säga att det var grymt kul att göra, hahaa. Det kommer bli awesome detta!!! Ville lägga ut en liten smygbild men det var strängt förbjudet för Emma, haha, så det är väl bäst jag lyssnar;) Nu blir ni allt lite nyfikna va!?!?!?!?....
Nämen, nu ska jag väl bara surfa runt lite och sen ska jag försöka komma i säng i tid, tycker det blir senare för var kväll. Har en lång jobbedag imorn så vill ha en god natts sömn juuu..
Vad har vi pysslat med idag egentligen? ;)

Kan man hinna mer på en dag?

Nu är vi HEMMA, eller för en halvtimme sen. Har verkligen varit iväg hela dagen. Först jobb till halv ett ju och sedan direkt från jobb med tåget till HBG å sedan båten över till Helsingör. Vi gick i lite olika sprit butiker och jämförde priser och cidern var ju mycket dyrare än vad vi räknat med.. Men nu har vi iaf handlat vad vi ska. Kolla runder i lite andra affärer med men blev inget märvärdigt. När vi kom hem slängde vi snabbt ihop lite mat och sedan hade vi en wellnesanalys inbokad vid 19 som höll på till 21. Så jag vill lova att man är bra sleeeden nu.
TUR att man är ledig i morgon. Vet inte riktigt vad vi ska göra imorn än, vi hade en grej inbokad hela dagen inför festen men vet inte riktigt hur det blir med det nu... Lite spinning på morgonen börjar vi nog med iaf.
Good niiiiight!

KRAMP:(

Nu sticker jag till jobbet, hyfsat trött! Men med solen skinandes in genom fönstret gör ju att man blir lite piggare:) Vaknade vid fem och fick en sådan fruktansvärd kramp i min vad, en halvtimme senare vaknar jag å får kramp igen. Nu är vaden rätt öm. Måste köpa ett par stödstrumpor idag, eller att jag stretschar vaderna innan jag går å lägger mig. Har det så här var sommar jag jobbar på ica eftersom jag sitter mycket i kassan. Vaknar varje natt å får nästan alltid kramp, det är liksom inte behagligt..
Nogtjatat om det;) Mot jobbet och därefter Helsingör och inhandling av dricka.. POSS!
Ytterligare en bild från Lördagens bravader

pysseldag

Shit vad trött jag är, bara måste sova nu. Ska upp vid sex tiden i morgon. Har inte ägnat datan en minut ikväll sen jag kom hem. Slutade jobba vid fem sen handlade vi mat, cyklade hem å lagade mat sen cykla jag till Linus å skrev ut några papper och sedan vidare hem för pysslande fram till tjugo över tio ikv. Puh!! Tur att syrran inte jobbar så mkt nu, hon hade pysslat en massa när jag kom hem, så det var skönt:)
Okej, det som står på schemat i morgon är jobb 7-12-30 och en tur över till Helsingör för inhandling av sprit. Ska även gå lite på ströget när vi ändå är där..
Ni får se bilder från lördagskvällen lite pö om pö ist, här kommer en iaf. Finns risk för att det kommer bli rätt dålig blogguppdatering nu fram till festen, men jag ska göra så gott jag kan:) Nu har vi iaf gjort en plan för hela nästkommande vecka så vi ska hinna med allt, så mitt huvud känns lite lugnare nu..
SOV GOTT!!!

RSS 2.0