thats enough

Tränat 4 dagar, jobbat, med idag, 9 dagar i sträck.. Jag orkar inte mer, är helt slut.. Igår mådde ja dåligt som fan, var yr å illamående..ska jobba fredag & lördag med å då slutar det med 11 dagar..Hade ju kunnat säga nej, men man gör ju inte det..Behöver pengarna, å det blir goa pengar när lönen kommer...
Semestern, börjar se den skymta bakom hörnet..

Jag är nog sugen på att plugga till höst igen, jag ska nog fortsätta! Får tänka lite till!

Duscha, sminka, packa på 30 minuter.. Slutar redan tre idag, sen blir d stranden, jaa vad skönt!

Bye bye!

vill inte

neej, jag vill inte till jobbet i detta fina väder :( Börjar 2, slutar 21..
Men har ändå hunnit med stranden idag, i två hela timmar efter träningen..Så var uppe i tid..känns bra att ha fått gjort mkt.. Undra hur länge det ska va så här varmt och skönt.. Kan va det två veckor till iaf, när vi är i cypern kan det regna här:P

Får väl packa ihop å sen cykla.. Tiden kommer gå snabbt idag, det kommer den..Det gör den alltid!

Ha en fortsatt trevlig dag å stanna på stranden så vi får det lugnt i affären;)

o aj aj aj

Min bak, cyklat till å från valhall, dryga 1 mil..Min sadel är hård, måste inskaffa en ny + nya däck..Sitter här mätt och belåten efter en god miniplanka med ett glas cola zero..Var väl tänkt hbg idag igen, men för mig är det ingen höjdare att bara ränna runder i stan, vill parta å sen gå in å dansa på nått kul ställe....Känns som bara fler å fler tröttnarpå att gå ut å nöjer sig med en cider vid en bar..Men jag gör inte det, när jag går ut vill jag dansa..Så det så!

Ja just det, jag å darlingen har ju bokat en resa nu..Fick nöja oss med en ynka vecka, gick verkligen inte att få tag i två den datumen vi kunde.. En härlig vecka på cypern den 15 augusti, då ska det njutas!

 Vårt hotell :)

En film å lite choklad nu..Börjar jobba vid 8 imorgon till 14.30.. Ska hinna med en runda på stranden då med!


En aktiv dag...

Var det igår... Träna på morgonen (som vanligt, jag vet), körde ner till stranden en liten runda å försökte få en aningens början till färg..Hem för att sedan jobba 4 timmar, sluta 18, lagom pass:).. Cykla sedan ner till stranden igen å grilla å spela lite vollyboll å fotboll..Man borde göra sånt oftare, ta vara på de bra stunderna, på de varma kvällarna..För vi har ju inte så mkt av den sorten..En härlig dag!



Ska såklart oxå lägga in en bild på vår tjusiga soffa =)



Börjar om 40 minuter..Måste äta frulle rulle.. Helsingborg en liten runda ikväll!!

Bye bye!

sömnig

Gäääsp..Satt på en film, men fy så tråkig den är..Gav upp efter 45 minuter..Är färdig för sängen..Borstat tänderna å tvättat av sminket..Ska nog krypa ner i min svala säng å läsa lite i min nyinköpta bok, kommer dock inte ihåg vad den heter här å nu.. Vår soffa står här brevid mig, den blev verkligen toppenfin..Och vad skön den är. Nu behöver vi inte längre fajtas om plast i soffan ;) Sluta vid 7, laga middag å åkte sedan en runda i brossans super heta skyline, så har inte orkat ta kort..Får bli en bild imorgon ist!!

Sweet dreams!

Barnpassning!

åh, vilken mysdag det varit..Har kännts som man vatt ledig flera dagar.. Har pysslat med mkt från att vi vakna..Träna ett pass på morgonen, åkte sedan till väla å peka ut ytterligare några presenter ja önksa mig, :) Bl.a. en fin fin kjol på Gina.. Äger knappt några kjolar så är verkligen i behov, hoppas ja får=)

Sen kom bror min å släppte av Mirabell här..Så har passat henne hela dagen nu..De skulle på Mamma Mia i Göteborg så hon ligger i sin resesäng brevid vår å sussar sött nu =) Första gången hon sover borta..Men guud vilken snäll liten flicka..Hon har klarat hela dagen utan att knappt nämna mamma eller pappa..Hon trivs hos faster! Det känns nu att man busat å stojat hela dagen..Som hon for runder på hembygdsparken bland alla rutchekaner..

 Gottis med mat



 Helt mystokig i vår matta:)



 Vällingen uppdrucken

 Nu är hon trött efter en heldag med bus!

Då får vi se när tösabiten vaknar imorgon..Mysigt att vakna med en liten flicka brevid sig, inte var dag det!

Har fått vår soffa nu, äntligen säger jag bara... Linus ska hämta den imorgon, så förmodligen har han satt ihop den tills jag slutat jobba, ni får se en bild då!

Nighty nighty!

Bra trots allt!

Gokväll!

Nyss hemkomna från Mirabell å Matte..Bror min fyllde år i onsdags, så fick fira han lite idag!! 

Ännu en kväll då jag är trött.. Paddlingen blev av och allt blev lyckat.. Var mycket mysigt, speciellt att sova i vindskydd när regnet smattrar på taket.. har lite ajaj i baken nu, träningsvärken kommer väl i armarna imorgon..3 timmars paddling i lördags å 3 timmars paddling idag..



Nu är det bara mat som ska tänkas ut ikv..Palla laga??

Lite jobb i veckan då:
Mån: 10-19
tis: Ledig
ons: 10-19
tors: ledig
fre: 10-19
lör: 10-13
sön: Ledig

Linuslusen har ju semester nu så kan ju inte skada att vara lite ledig!!

Paddla kanot!

Just nu är jag en aningens sleden, det är väl farväl att det är fredag imorgon...
Gått upp kvart i 5 var dag för att sedan träna efter jobbet..Känner mig nöjd, men som sagt trött!

Har planerat in en paddel tur i helgen...Börjar paddla i Tranarp till höja, som tar 4 tim..Sover i vindskydd där över natten å paddlar ytterligare 4 tim hem till Ängelholm nästa dag..Hoppas, hoppas verkligen det blir av nu, men vädret ser ju inte så lovande ut:( Det hade vatt så kuul.. Det måste bara vara uppehåll, så det så!!!

Var i stan en runda igår, peka ut två födelsedags presenter jag ville ha av älsklingen.. Vill ha =)


svettit

det rinner av mig, häärligt :) Har varit ute på en springtur nu dirket efter ja kom hem från jobbet.. Ska strax hoppa in i duschen...

Ringde vårdcentralen å fråga vad ja skulle ta mig till med mitt öra, har fortf lock å det börjar bli nått fruktansvärt irriterande..Har lite småont till å från oxå..Men fick inte mkt till hjälp tyckte jag..Föreslog något nässpray man kanske skulle köpa eller boka tid hos doktorn, men uch, 150 spänn....

Fyller år om en knapp månad, så ska börja skriva en liten önskelista sen =) Ska ringa banken oxå...

Ok, vi sär så..Hej hopp!


Är i behov!

Sommaren är precis som den brukar i Sverige.. Först är det soligt, sen molnar det upp följt av en regnskur för att sedan klarna upp igen.. Det går inte att lita på, man vågar knappt åka ner till havet.
Det är många som undrar hur man kan åka utomlands mitt i sommaren, att svenska sommrar är så underbar.. Men vi har ju för sören ingen riktig sommar längre..Det är bara till å från..Så det är väl för bövelen inte så konstigt att man vill iväg? Åh, vad jag är sugen nu..På att resa bort ifrån allt, funderingar å allt annat man små irriterar sig på här hemma.. 4 veckor jobb till, sen så... Sommar å sol :) Men framför allt, bara komma hemifrån!


Lite smått å GOTT

Fick ett nyttigt efterrättstips av syrran igår.  Som var friskt å gott.. Perfekt när sötbegäret nästan tar över i veckan.. Man är ju inte mer än männsklig!
2 port: Blandar ihop 125 gram hallon med 125 gram Kesella vanlij och en liten gnutta mjölk..

 Njut, med gott samvete:) Endast 130 kcal per portion tror ja det var..

Igår hade ja min ända lediga dag denna vecka, var på hästveda marknad med syrran.. Var ju görà långt att köra...Fynda bara lite bröd typ,haha..

Nu är jag hyfs schleden, har jobbat i 10 timmar..Kommer sova gott i natt..Imorgon blir nog en bra dag, slutar redan 3:)

Ok, vi hörs då, ha det kanonbra tills dess!

Semester trots allt!

Har visst glömt berätta att jag å älsk fick 2 veckors semester ihop ändå, yippi :) Så nu blir det en resa någonstans. Det var ju 2 år sen vi var utomlands tillsammans sist, så man får ju passa på nu när bägge kan.. Vet inte vart vi ska än, var inne på Florida ett tag, men kan inte hitta nått billigt flyg + att där e dö varmt i augusti. Annars lutar det lite åt cypern, har aldrig varit där å det sägs vara fint.. Jobbar iaf 4 veckor till efter denna, det går fort=) Nästa vecka ska ja vara på Gille, kan faktiskt vara skönt med lite omväxling å slippa vara trevlig hela dagarna :P

 Nu blir det av =)

Gymma imorse, fick gå upp väldans tidigt för att hinna med.. Så nu börjar ja om 10 minuter, har delad tur idag..Så kommer hem igen vid ett för att börja vid fyra igen å sluta vid sju..

Have a nice day!


Toppen helg!

Hej å hå!

Känner mig hyfsat utvilad.. Satt larmet på 8, var döds trött trots ja sovit i 10 timmar, men piggna till efter jag kommit upp å sen sprungit..Börjar jobba vid 10, ska strax iväg alltså, ett lagom pass idag, slutar vid 18..

Min helg har varit toppen. Var otroligt kul att träffa Annette å co. Och vi hade såååå kul på ekebo=) En kväll att minnas!



Tack för en super rolig kväll!

Igår lira vi lite minigolf med syrran, zeth, bror å Mirabell å grilla lite..

Nä, vad bråttom jag har nu.. Hej svej!

Jobb jobb

Känner mig hyfsat utvilad inatt, har sovit som en stock hela natten, men vakna redan vid 7.. Har nyss kollat på två avsnitt av Sex and the city, säsong 1..En serie jag aldrig börjat följa. Men eftersom det råder sånn sex and the city "iver" just nu så är det väl ett bra tillfälle att passa på.. Hitta inte med svensk text, så hänger med si så där, hör ju heller inte så bra pga att ja fortf har lock...!!!!
Börjar jobba kl 10, i ynka 3 timmar, det är lagom det:) Tur man har nära till jobbet.. Nu, frullerull.. Ciao!

För att svettas tidigt

God morrn god morrn!

Har haft en skön och drömlös sömn inatt! Väntar på att klockan ska bli lite mer, ska cykla till svettis å köra ett spinningpass, puh puh puh, det kommer bli så jobbigt, var väl en månad sen sist nu...



Ska även hinna med att damma hela lägenheten innan jobbet.. Annette plätt å 4 killar har seglat ner från Göteborg å ska göra sitt sista stopp här i Ängelholm, ska bli så kul att ses:)  Lägenheten måste ju klart vara nystädad tills dess... Ska såklart dra med dom till Ekebofestivalen på lördag, haha..Men det kommer blir skoj!



Nähä nej, nu ska ja borsta tänderna sen bege mig!

Hejdå!

Tokläser

Är helt uppslukad av denna bok  Har läst den en gång innan, men var ett bra tag sen nu. Det är en av de bästa å hemskaste böcker jag läst! Man måste bara ha läst den!!!

Har legat och läst i solen nu i två timmar, åhh, det är ju riktigt varmt igen, härliga sommar.. Sitter i mina träningskläder å var på väg till gymmet, men helt plötsligt ändra jag mig.. Är inte alls sugen, så får bli en springtur på 5 km ist, det får duga...

Har fortfarande lock i mitt vänstra öra, blir galen!
Föresten, min chef ringde nyss, fick 2 extra timmars jobb på fredag iaf och sen var där jobb på söndag, men kan ju inte då, typiskt.. Sen kan det hända att det blir jobb på torsdag...

Semesterplaner, så var det med de!

Just nu är det bara motgångar, hela, hela tiden..

Först å främst skulle jag jobbat idag + på torsdag, men chefen ringde igår förmiddags å meddela att där inte längre fanns nått jobb då..Kan man göra så när man fått ett schema? det tycker då inte jag..12 timmar förlorat, toppen!

Alla kunder var jätte trevliga å allt gick som på smort större delen av dagen igår, så humöret var bra när jag kom hem..Men det förändrades lika fort..En ynka semestervecka är det enda vi får ihop, av 3 möjliga. Inget Linus kan göra, det är ju the big boss som bestämmer...Så där ja, de var de sommarplanerna!

FANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFAN!!!!!!!!!

 
Bara att glömma, suck:(

RSS 2.0