En mörk dag!

Vakna imorse å kände inte för någonting, orka inte gå upp å veta att man har en lång vecka framför sig..Ville bara ligga kvar i sängen, helst hela dagen.. Hur mkt jag än inte ville var jag tvungen att gå upp, och nu sitter jag här, ska gå till jobbet om en timme..Slutar vid kvart över nio..Idag är en dag då jag helst sluppit att vakna, uch uch uch!!!!!



Trots allt har jag ändå fått gjort en del..Efter frukosten cykla jag till gymmet, körde på en dryg timme, med lite cykling i slutet.. Tog en dusch å hämta mitt nybeställda pass på polisstationen.. Sortera sedan tvätten å byta lakan..Diska å fixa lite mat till jobbet ikv.. Nu ska jag bara äta å slänga på lite smink..Får hoppas alla kunder är trevliga idag å inga problem uppstår, det hade gjort min dag lite enklare!

Har oxå lock för mitt vänstra öra, hör typ ingenting..Var väl efter badet igår..

Hade egentligen tänkt klaga över en sak till, men det tar jag imorgon!!!

Adjö!

Barn för en stund!

Kan någon säg mig varför den här helgen har gått så fort..???? Har inte blivit något jobb alls för den delen heller..Kanske inte gjorde så mkt eftersom jag nu ska jobba 6 dagar i streck...Kanske kan räcka med det...

Jag å älsklingen var och bada i halmstad innan idag..åkte rutchkanor å bada bubbelpool å simma några längder, det var kul, händer inte så ofta..



Nu har vi nyss kollat en film, 27 dresses..Den är så bra!!


PS. Har funderat och nu oxå förstått. För att i ena stunden träffas varje helg men för att i nästa aldrig träffas, inte äns höra av sig. När en annan person kommer in i en människas liv så är man inte längre lika viktig DS. 

En film

Den här lördagen har varit lugn och fortsätter så..Varit hos mina föräldrar och hälsat på mormor och morfar.. Kom nyss hem från Linus föräldrar, har ätit gott å så!

Nu blir det bara en film, med Lindsay Lohan som går på 4:an, tonårsliv..


Early in the morning

Gutten morgen!

När man väl får sova vaknar man, alldeles för tidigt..Kolla på klockan å trodde iaf hon var halv nio, men nädå, den visa sig bara vara 7.. Morrna mig en stund..Nu kurrar magen, ska gå till ica å köpa bullar när de öppnar, får ju ha lite mys när det är lördag... Har skrivit upp mig på att jobba extra idag på förmiddagen, så får hoppas de ringer.Har ändå inget särsklit för mig..Nu när vädret ändå är så kasst...Men nästa vecka, då ni, hörde jag det skulle bli bättre väder:) Kanske sommaren vill hitta tillbaka ändå å inte bli lika usel som förra året..Det kan den ju inte bara bli, näädå!

Min vecka har mest bestått av jobb, började på ICA i måndags..Kan väl ändå säga att det gått hyfsat bra, fast det har varit lite småtabbar hit å dit, men inga större hittils:)

Måndag - Sprang 5 km, jobba 10-13, ledig 13-16 (uselt, jag vet), jobba 16-19
Tisdag - Ledig. Gymmet. Var på Kullaberg med Syrran å Zeth
Onsdag - sprang 5 km, jobba 10-13, ledig 13-16, hälsa då på lilla Mirabell. Jobba 16-19
Torsdag - Jobba 10-15, gymmet
Fredag - jobba 07.45-18. Sen  mysmys med film å lala
Lördag - ? Ikväll ska vi till Linus föräldrar å äta, hans pappa har fyllt år

Igår var en rätt, väldigt rätt så jobbig dag..Många timmar att jobba, å bara sitta i kassan..Fick säga till å som tur var fick jag iaf vara ett tag på golvet.. Huvudet sluta liksom fungera då vid tre typ..Men man får försöka le å va trevlig.Kunderna vet ju inte hur länge man jobbat=) Men ska inte klaga, det blir ju lite klirr i kassan av den högen med timmar!!

Och de där delade turerna jag har, det är väl lite si så där.Kanske inte så kul att gå hem för att sedan veta att man ska tillbaka till jobbet..Men jag får se det från den ljusa sidan.Jag har närma hem och om det är fint väder är det ju perfekt tidpunkt att sola!

Nej fy, nu är jag riktigt hungrig..Ska köpa mig en god tekaka......

Hej hej!

Midsommartrevligheter!

Vad långt det ordet blev..

Sista dagen på den här långhelgen. Har varit en skön ledighet..

Midsommarafton var lyckad 


Midsommardagen hos mina föräldrar i Torekov var mysig

 

En bild säger mer än tusen ord=)

Midsommarfin

Glad midsommar

Ska hem till Linus kompis å fira där! Äta och dricka några cider eller två..Blir en stor fest, runt 40 pers. Ha så skoj ikv!

Baked a cake!

Så där ja.. Då har man slängt ihop en cheescake! Hade faktiskt tänkt berätta hur jag gjorde, den är supergod...

 1. Blanda ihop 130 g naturell philadelphiaost, 2 dl socker och 3 äggulor

 2. Vispa 3 dl grädde och rör i 1 tsk vaniljsocker

 3. Blanda ingredienserna i steg 1 och 2

 4. Vispa 3 äggvitor till hårt skum

 5. Rör ner skummet i den andra blandningen

 6. krossa ett paket med digestive kex och blanda i lite smält smör

 7. Stör ut smulorna på botten av en form

 8. Häll över blandningen

 9. Strö över smulorna på toppen, and Wolá!

In i frysen 3-4 timmar:)

Glad midsommar!

Bake a cake

Kl är tjugo över nio och jag ska baka en smaskig cheescake till ikväll... Resultatet kommer!

To tired to write!

Hej gott folk!

helg helg helg är just vad det är och det är så underbart härligt..Till och med lite långhelg då faktiskt de flesta är lediga..Midsommar imorgon då, men sommar stryker jag över för är lite väl regnigt och molningt för det..Men får ändå hålla tummarna att solen kikar fram imorgon.. Har varit och storhandlat nu, smaskig midsommar mat som nypotatis, sill, köttbullar, prinskrorv å ägg, mummsen sa:)



Veckan som har gått har varit tröttsam..Upp kl kvart i 5 för att åka till underbara gille..Plockar pepparkakor, mitt i sommarn, jag säger då det!... Men det har gått bra, kul att jobba med syrran trots att vi inte hamnar intill varann så ofta..Men nu är det ICA 3 veckor som gäller, det ska bli kuligt..Börjar på måndag..
Har även blivit styrketräning 3 dagar, skönt att komma in i träningen igen efter förkylningen..

 Ciao Bella!   Saturday night..

What a night, what a night!!!

It really was... Vi hade super roligt på förfesten..Åt god mat, drack å tjöta:) Hade beställt en 20 mans taxi vid halv ett som körde oss till mitt favvo ställe Tivoli i HBG..Tyvär var där en som var lite väl full som inte kom in dirket vilket ledde till att ja heller inte kom in pga av att jag blev irriterad på vakten för hon inte kom in, å då blev vakten irriterad på mig för ja var irriterad på han, så vi fick stå om hela kön igen, YIPPI..Väl inne runt halv två dansa vi järnet tills det stängde, var kul så länge det vara.. Men vill dit snart igen å då inte åka dit så sent som vi gjorde eftersom det leder till att man hinner dricka alldeles för mkt å bli alldeles för full...
Det var min kväll, vad gjorde ni? Var ni oxå fulla å odrägliga?

Jag vill hitta på något idag, men vad vad vad??? Linus sitter å spelar GTA, nått j*vla tvspel, så Tv:n är upptagen..Jag ville ut å cykla med syrran, men hon var på väla... Jag ville bada i havet, men det ville inte Linus... Säg vad jag ska göra?? Orkar inte sitta hemma å vara bakis..Nej, det är jag för rastlös för..

Såg det sista avsnittet av Gossip Girl igår, 18 avsnitt på 5 dagar, haha..Man kan väl dra en slutsats att jag fastna rätt bra för det denna gången.. Åå, ibland vill man bara hoppa in i deras värld, för det verkar som himla roligt..De har alltid nått spännande på gång å så snygga och eleganta kläder de har... Blair, hon är så jävla bra!!

Är nog fortfarande lite snurrig i huvudet, det är väl därför jag sitter här å yrar om allt möjligt som inte kan vara det minsta intressant att lyssna på..läsa..Ni läser kanske inte äns detta för ni tröttna då jag börja skriva om att jag vill hoppa in i en Tv-series värld, vilket är helt orimligt men som hade varit grymt kul...

Nej, tack för nu, jag återkommer...Tills vi hörs igen kan ni passa på att lyssna på den här braiga låten..


Ehh, jag trodde den här låten var ny?? Min syrra spela den å så börja jag gilla den..Men den är ju gammal...Den spelas inte på radion nu då? haha, har noll koll för ja lyssnar på aldrig på radio nuförtiden..

Back!

Godmorron Sverige!

Har inte orkat skriva på ett par dagar, ibland känner man inte för det alls..

Fredag, ljuva fredag är det idag..Får passa på att njuta av fredagarna nu innan man ska jobba lite helg, som ja inte är van vid..
Som sagt provjobba jag på Ica igår och i onsdags. Det var ROLIGT, faktiskt..Tiden gick hur snabbt som helst, så klart för jobbet är nytt:) Men det var kul att sitta där å klicka, hehe.. Fick sitta helt själv andre dagen, vilket gick bra.. Nej, jag längtar faktiskt tills jag ska börja..Men nu är det först Gille en vecka, sen så!
Skulle kanske haft jobbat idag, men syrran byta till förmiddagsskfitet så har ingen skjuts hem.. Så ska hem å hälsa på mamma en sväng ist, tar bussen nu efter 10 å åker me brossan hem...

Det är väl inte mkt mer än så att berätta för tillfället, jooo..JAG KLARA TENTAN, YIPPI:) sitsa tentan avklarad, yesyesyes!

Sen ska ja oxå slänga in en bild på mina shorts ja inhandla på Vero Moda förra veckan, det blev ett par för 99 kr ist!



So long!

Dötid!

Sitter här å försöker döda tiden med att inte göra mkt alls, typ det jag har gjort denna dagen.. Har varit en rätt seg dag då man är van att alltid ha att göra,men ska inte klaga..Blev tyvär inget jobb å jag stör mig rejält att det är hyfsat nya inhoppare som går före mig....

Vill inte lägga mig heller för vill inte att det ska bli imorgon:) Men det kommer ju gå bra, det gör det alltid! Jobbar dessutom endast mellan 8-12...

Sitter å väntar på att avsnitt 5 från Gossip Girl ska komma ner,haha...Har typ haft Gossip maraton idag..Följde det i början, men då gillade jag det inte alls, men är dock bättre nu när man kan se flera avsnitt i rad=)

Och neej, jag kollar inte på fotbollen..Tycker rent ut sagt det är skittråkigt..Om de väl kommer i final kan det vara spännande!

Rethosta+pyssel

Good morning alla pigga och glada!

Satt larmet kl halv nio för att cykla till gymmet, men icke sa nicke..Min hosta sa nej och likaså min täppta näsa. Har inte direkt ont i halsen,men hostar som sören.. Får se hur jag känner mig framåt eftermiddagen...Ska iaf börja med en långpromenad nu på förmiddagen ifall att man skulle få jobba.. hoppas hoppas de ringer.. Finns inte mkt att hitta på idag, alla jobbar, vädret är blåsigt och inga pengar har man att shoppa för..Kunde åkt hem, men det får bli på fredag ist om jag är ledig då..

Ska som sagt jobba på Ica imorgon och är ju lite hyfsat nervös..Men som tur är så jobbar jag inte själv d första två dagaran..=)

Pysslar lite med att få ihop fina fodral till filmer vi brännt ut..Tycker det är tirst att bara ha dom på datan... Så så här fint blir resultaten



Har skrivit upp ca 30 filmer till jag vill bränna ut:)


Igår bokade jag, Linus, Emma & Zeth en resa till London för endast 80 kr per person för flyg tur/retur.. Hur billigt låter inte det? Blir en långweekend i november, tors-månd. Vi vet ju inte helt säkert om vi alla kan då, men vad gör det om man går 80 kr förlorat?


Worki worki

nu, alledels snart ska jag iväg med Syrran å Zeth å jobba på härliga Gille.. Ska vara inhoppare idag, imorgon och på fredag..Onsd-torsd ska jag provjobba på ICA, spännande:)

Har varit en lugn förmiddag med en promenix å lite städning..Är lite rasslig i halsen men ska försöka gymma imorgon...

Oj,måste pysa..

Hejsvej

Havet,en sista gång?

Godmiddag!

Snart är klockan ett och vi har inte kommit ner till havet än.. Har handlat å storstädat vår lilla lya idag..
Men nu ska vi strax pysa ner å försöka förbättra på brännan en sista gång innan kylan kommer..Har hört att det skulle bli dåligt väder nästa vecka, så passa på!

Sommarstugan igår vilket var så härligt, fira mammsen å träffa familj å släkt, åt god mat å bada i havet.. Det var en jättebra dag!

Ni får ha en fortsatt bra dag!


En härlig dag!

Då var vi å köpte soffa igår..Eller Linus rättare sagt:) Blev en snygg Magnum som den heter, köpt på Härliga hem..Den är vääldigt lång, 3,18 meter, får hoppas det inte blir för trångt...Får vänta hela 6 veckor nu, det är ju segt..Så ni får vänta å se den tills dess..

Ska snart ut till sommarstugan, ska bara tvätta klart först..Ska ut i stan en snabb runda nu medan tvätten torkar, hitta ett par snygga billiga shorts på Vero moda, endast 129 kr, hoppas de är snygga på!

Föresten, GRATTIS på fördelsedagen mamma!

Goodbye!

Ledighet!

Halojsan!!!

Då har man nyss varit på stan me sizlin å fixat lite hemlisar:) det ni!

Ja, jobbet idag då...Vad ska man säg? Det var knappt jag stod ut..näää,skämt å sidor, det var helt OK, allt var sig likt och det var hyfs skönt att jobba..klirr i kassan:)

Vad händer i helgen?
Fred: Träffa Linda och göra klart det absolut sista på labbrapporten, tar max 1 1/2 timme. Köpa soffa, förhoppningsvis. Kanske stranden om det hinns med? Släktträff med Linus släkt, YES..Nej, sånt är inget för mig,men man får väl vara lite vuxen ibland.

Lörd: Tvätta, åka ut till sommarstugen för att fira mammsen som fyller år, stannar antagligen hela dagen/kvällen

Sönd: stranden

Göttans å ha mkt att göra, I like..

Nu? Äta, så hungrig!

Lite myspys bilder från igår


So tired!

Orkar bara bidra med några rader..Kom hem från götet för en dryg halv timme sen, tåget var försenat, såklart när det är sista dagen, åh så frustrerande..

Sista tentan avklarad, nu hållar ja tummarna att det gick bra...

Dagen fortsatte med lunch på stan, riktigt smarrig sallad å sen stranden med my girls, kommer sakna er så! Lägger upp lite bilder imorgon, orkar verkligen inte nu.. Ska upp tidigt imorn, kvart i 5, bevare mig väl..Ska jobba på GILLE, Yipppppiiieee..Får blir två veckor där innan Ica, och visst, det står man väl ut med:)

Nu ska jag slänga mig rak lång på soffan, ta några klunkar soda water, äta en eller två clementiner och kolla på Greys Anatomy!

Hejdå å godnatt!

Time

Nu är det dags för min sista tenta, eller förhoppningsvis den sista..=)

Hejdåååå!

keep it up!

Känns surt att sitta inne i det fina vädret när man ändå är hemma:( Här e dövarmt för den delen.. Men jag brände mig igår, så kan nog vara en bra dag att stanna inne å sen måste jag såklart plugga, sista dagen, imorgon är det den absolut sista tentan, tjohoooo=)
Ett år har gått och det har sprungit på fort, har varit en tuff men rolig tid..Träffat härliga männsikor som man kommer sakna, men vi får se till att hålla kontakten har jag bestämt=)

Blir en mysdag med tjejerna imorgon, äta någonstans å sen lägga oss vid havet, härligt...

nehä, tillbaks till pluggandet sen gymmet en sväng!


Premierdopp

Det är just vad det blev..Ett dopp i det blå, det är väl ett tvång nu när det äntligen är sommar, för idag är det juni! Var väldigt svalkande!

Vad har jag mer pysslat med idag då? Vakna kl 11, vilket är alldeles för sent, åt, cykla ner till stranden, pressa, brände mig och nu har vi nyss grillat..mumma..

Har varit en bra helg med strålande väder och som lett till att man inte pluggat nått..åh vad jobbigt, jag har verkligen ingen aning vad jag ska läsa på..Lisa, vad pluggar du på egentligen?

Tack för en superduper rolig kväll igår..Hamns på pepes bodega i Båstad, dte var kul med dans all night long=)

 

RSS 2.0