träna bort ilskan

Har varit lite sådär halvgnällig hela dagen, tycker inte om sånna dagar och att söndagar har den effekten på en. Har egentligen inget å va sur på direkt förutom att vi som sagt har två arbeten att ta itu med direkt efter en stor tenta ;)
Men nu har jag och yster varit och spinnat bort ilskan och endorfinerna har gjort mig på bättre humör :) Vi har tränat på våra låtar inför uttagningen, två veckor kvar nu..

Filmade en låt men vet inte om jag vågar lägga upp den, eller hur ens?! Tror man måste lägga upp den på youtube då först.. Här kommer någon bild iaf:) Ska bli gott med en varm dusch nu..

Vi är svittiga efter 1 1/2 timmes spinning



Slept like a princess

GOD mooorgon!
Jag vakna vid halv nio å trodde då klockan bara var halv åtta. Sen kom Linus upp å sa att klockan faktiskt var nio och inte åtta. Min dumma mobil hade liksom ställt om sig själv, så det var inte alls lika roligt längre. Så med andra ord sov jag ända till halv tio, snacka om att dett behövdes.
Vi laga god pastagratäng igår, kollade på dansbandskampen och spelade spel och därefter blev det en film. Skönt att vakna å må bra idag. Måste tyvärr plugga lite också, från tenta till ett stort arbete som ska vara inne på torsd.
Nu ska vi äta frukost, Linus har varit och handlat bullar :)

Spelade absolut överens och smakade det nya vita marabou, det var dock ingen höjdare. Får 2/5 av mig och det är rätt dåligt med tanke på den marabou älskare jag är

happy halloween

Det gick bra på jobbet, tyckte jag var ovanligt glad. Sa till Linus att det kändes som man var befirad från något, nu när tentan är gjord. All stress susade bort från kroppen liksom, haha..
Vi var flitiga å nu är hela lägenheten städad och fin, har tänt alla ljus vi har och det är rätt många, så här är jättemysigt nu:) Emma å Zeth kommer snart å då ska vi laga middag..
Det var tänkt att jag skulle gå ut ikväll, men så fick Therese feber, så himla typiskt alltså..Men jag laddar upp extra för nästa helg ist:)

Hade några halloweenljus i garderoben så vi fick lite halloween stämning iaf :P


byta hår, någon?

aa, idag har jag en riktigt bad hairday.. Det är ofta något man vill förändra hos mig själv, hade jag fått välja så hade jag bytt ut mitt hår direkt, utan att tveka en sekund. Det är äckligt, fult, tunnt, frissigt, ingen volym.. Det har absolut ignenting, hatar det och har gjort det väldigt länge. Får typ alltid gå i uppsatt eftersom jag inte vill platta det för ofta..
På tal om det, så är det dags att boka tid hos frisören om man ska få något lagom till jul, lite färg piggar ju upp det något..

Nu ska jag iväg å jobba till halv tre, heej!

Tänk å ha långt, tjockt å glansigt hår.. Drömma kan man..

jag andas ut

Hej!
Jag är typ skithungrig och samtidigt har jag ont i magen. Har haft ont sen tolv och det blir liksom bara värre, suck. Jag kan inte göra mat, för pallar inte stå upp och Linus orkar inte laga själv. Det förstår jag, han har varit å storhandlat själv, det var snällt. Så vi får väl ta och beställa något, inte sugen att lägga pengar på det egentligen, but what to do? Jag ska ha en sallad bestämde jag mig för här å nu, för mkt fett är nog inte bra för magen.

Kom hem vid tre idag å då åkte jag med Emma å mamma till Matte å Pyttan. Så har busat och gosat med mina pärlor ett tag nu.. Förstår inte hur jag ska klara vara utan dom, det gör så otroligt ont vid tanken :( Mina fina!

Satt å skrev i fyra och en halv timme, så hade lite ont i handen efter:P Jag vågar inte skriva ut hur det gick, man har faktiskt ingen aning, vågar inte gå efter magkänslan, för då kommer man bli så besviken om man inte klara den. Så vi får helt enkelt se :) Nu ska vi beställa innan min mage kurrar sönder, sen är det ju idol såklart, puss!

håll tummarna

Godmorgon sunshines! Var trött som en gnu när jag vakna i morse.. Har sovit i samma position hela natten, hur vet jag det? Jo, 1. Jag vakna med benet över det andra och på samma håll som jag somna 2. Jag är helt stel i ryggen. Intressant va? Något ännu mer intressant är att jag ska iväg och skriva tenta nu. Shit vilken press det sätter på en. Bara av att höra ordet tentamen får en att må illa. Det borde byta namn iaf..

Ska skriva mellan 9-14, så hörs senare

Cross your fingers fore me please

Går in i en bubbla

Hemma från gymmet! Nu väntas en lång dag, tenta i ekologi i morgon.
Så det är bara att sätta tänderna i böckerna, tjoheej :)


Hjälp, torsdag imorn!

Hej hej, då var det kväll igen. Visst springer dagarna bara fram? Har varit i skolan idag och pluggat lite grann, därefter blev det konditionsträning, körde ett indoor walking pass.. Nu är jag trött i både kropp och knopp efter maten, ska inta soffposition och kolla på bonde söker fru och Grey´s. Jag älskar hösten med alla dess tv-program :)

Kasslersallad med ägg, avocado och massa annat :P


PS. Tåget var försenat en halvtimme idag igen, då var jag jäkligt förbannad i typ 10 min. Men nu kommer jag få två fribiljetter :)

hatar dagar med dåliga slut

Ilskan har typ laggt sig, hade tänkt gå in här å skälla och gorma över SJ, men jag är verkligen inte långsint när jag är sur.. Men måste ändå skälla av mig lite.. ÄR SÅ FÖRBANNAT TRÖTT PÅ SJ OCH DESS FÖRBANNADE SKIT FÖRSENINGAR, JAG HATAR DET!!!!!!!!!!

Så, det var skönt. Har varit en otroligt givande dag med en massa plugg, tur att man kan ha lite roligt mellan varven oxå :) Om det inte varit för frågestunden imorn så hade jag stannat hemma, men jag får väl dra mig iväg å hoppas SKIT tågen är i tid..

Nu ska vi kolla på biggest loser sverige på play innan DH..

hatar att frysa

Godmorgon, hur mås det?! Jag är lite frösen och långt ifrån sugen att gå ut för det är bara 1 grad. KALLT!!! Måste snart gå på jakt efter en ordentlig vinterjacka, en riktigt tjock och skön..Pallar inte frysa en vinter till. Har det börjat snöa redan nu, så kan man ju undra hur det ser ut i januari. Det skulle ju bli den kallaste vintern på tusen år;)

Nu ska jag till skolan och tentaplugga med klassisarna, kraam!

Vira min fina scarfs från H&M runt halsen

Det blöder

Gud vad klantig jag är. Hade precis gått in i duschen och frös gjorde jag. När jag skulle dra för drapperiet så stötte jag till en liten ljuslykta som står på hyllan... nej, snälla, ramla inte ner. Två sekunder senare, kraaaschh och tusentals glasbitar på hela golvet. Så det var bara att ta fram sopborsten och damsugaren.
Och jag som frös så, och min stackars fina ljuslykta. . .

Sen var jag lite klantig igen när jag städa upp

självdisciplin

Gomorn, har sovit som en stock i natt så nu är jag pigg och utvilad. Ska strax bege mig till friskis och svettus :) för ett pass cirkelgym. Dagen fortsätter med plugg hela dagen, nu är det inte långt kvar till tentan :S

Min frukost beståendes av en blåbärs/hallon smoothie och ett löskokt ägg

The event..

..Börjar nu. Tittar ni på det? Jag tycker det är kusligt spännande..


Toattaly fucking ded

Ok, riktigt så illa är det inte. Men tufft var det, spinna i 1 1/2 timme så nu blir det duschen..


Inte mycket kvar nu

study, study, study... Det är bra att jag är morgonpigg, så jag kommer upp i tid och får det gjort. Ska sitta någon timme till tror jag. Vi har hyrt spinninglokalen idag igen, så ska dit vid två tiden och öva. Hade behövt kolla igenom och bestämma vilka tre låtar jag ska ha, inte det lättaste..

Vi prickar av
  1. Redovisning om Ringsjöns övergödningsproblem
  2. Vi har gjort ett fröförsök och byggt upp ett ekosystem i en burk som ska avslutas (under tiden ska vi diskutera vad som händer och sker på ett forum på nätet)
  3. En rapport på fyra sidor om vår burk
  4. Central fältdag
  5. fältdag på förskolan
  6. Litteraturseminarium + skriva läslogg (läsa läsa läsa en massa)
  7. Självständig planeringsuppgift där vi bla ska planera en utelektion inom natur
  8. Gemensam reflektionsuppgift i vår basgrupp
  9. Enskild reflektionsuppgift
  10. mentorsträff
  11. Skriva en saga om en trädocka
  12. Och pricken på i:et, TENTA 29 okt



Kylans härligheter

När man vaknar känns det precis som mitt i natten eftersom det är så mörkt i rummet. Om en vecka kommer det bli ännu mörkare på morrnarna då vi drar tillbaka klockan en timme. Nu har jag äntligen börjat acceptera att det är höst och att vintern verkligen är på väg. Det är till och med så jag börjat längta efter julen och alla dess härligeheter. Men det tog tid, jag hade hoppats på en sista sommardag så man kunde cykla ner till stranden  ända in i september, men inget hände. Hela augusti gick och sen hela septemper.. Sommaren ÄR kort och det är för jävligt..

Men som sagt, nu ser jag fram emot julen och allt som hör till med vintern.. Trots sommaren är bäst så finns där en del saker jag gillar med kylan..

Man kan tända massa levande ljus inomhus


Man kan sitta inne och kolla massa film, utan att få dåligt samvete


Ta mysiga höstpromenader bland skogens alla höstfärger


Åka skidor.. ååh, jag är sugen på att ta en weekend upp till Sälen. Linus ska ju till Österike i Januari, men det var alldeles för dyrt för mig att följa med :( Men en liten tur till vallåsen ;)


Första snön som faller, så man kan ta med sina brorsdöttrar ut och åka pulka å leka :)


mmmm, lussubullar


Och pepparkakor med glögg


När man julpyntar med julmusik i bakgrunden och snön faller utanför ;)


juuulmat


Julklappar såklart ;)


Och självaste julafton, den bästa högtiden på året


See, om man tänker efter så finns där ju jättemkt att se fram emot ;) Men efter jul kan det vända å bli varmt igen!!!


tralalatjohej

Det var så otroligt skönt att kliva innanför dörren och känna matdoft i hela lägenheten. Det gick väl bra på jobbet, satt mest i kassan vilket inte är mina favoritsyssla.. Har ätit paj å nu kollar vi dansbandskampen, sen blir det nog filmen på trean.. Massa myys denna lördags kväll :D

Linus fick äran å laga mat ikväll, höhö

Nu har jag vatt ledig tillräckligt ..... Tyvärr!

Vilken trevlig kväll det blev igår, var kul att ses annat än på dansgolvet, hinner inte prata så mkt då :) Det tycker jag vi gör om oftare..
Men nu är det bara tråkigheter resten av helgen, lr gud vad negativ jag lät där. Börjar jobba nu vid halv tio och ska jobba ända till sex, huuu!!! Sen i morgon blir det mest plugg. Men ikväll blir det iaf lite mys, god mat å film när jag kommer hem.. Längtar tills dess, heeej!!!

En söt liten bild på mina älskade brorsdöttrar när vi var hemma förra fredan



effektiv dag

Hallå hallå! Gud vilken hektisk dag, känns som man mest rännt runder men samtidigt fått gjort jättemycket. Det gick ju bra på spinningen, roligt var det och svitt blev man. Men jag har ju ingen taktkänsla, så tror inte uttagningen kommer gå haha, men då har jag iaf prövat :) Höll nästan på i 1 1/2 timme, sen körde jag å Emma och storhandla. Sen har jag röjt här hemma och städat litta och nu har jag precis blivit klar med middan, Puuuuh!!!! Tjejerna tror nog vi ska beställa, men jag var inte sugen på det så slängde ihop en kasslergryta istället :) Tror nog de blir glada för det oxå ;)
Ska platta mitt hår nu å göra det sista, ha en mysig fredagskväll..

Idag blev det STOR storhandling.. iich vad trist det är å handla



snart kommer väl snön oxå!!!!

Heej och godmorgon, hur dant är det? Jag är är rätt så pigg må jag säga, vakna vid sju tiden och låg och drog mig ett tag. Nu har jag pluggat en timma, ska fortsätta en till alldeles strax. Vilket väder vi har idag då, blåser, regnar och så skiner solen om vart annat. Vid elva tiden ska jag å Emma till friskis, vi har bokat upp spinninglokalen och ska träna inför uttagningen den 13 nov. Ska bli roligt att få pröva på hur det känns att sitta längst fram ;)

Ikväll kommer lite tjejkompisar över, det blir mat å idol.. Raaoligt :D

Ordentlig frukost så man står sig...

gääsp

Då var det dags för the school, sista dagen för denna vecka.. Sen är det tentaplugg för hela slanten fram till nästa fredag. Har inte så mkt å säg förutom att jag nog kommer ta en liten nap på tåget..

GOD MOOOORGON!!!!

Nya krafter

I morse när jag vakna kände jag mig rofylld i själen. Det var otroligt avslappnande att komma hemmifrån och göra något annat för en gångs skull. Vi åt jättegod mat på tres och därefter var det bio. Vi kollade på Lyckan, kärleken och meningen med livet med Julia Roberts, ingen film jag vanligtvis valt, men där fanns ingen annan så. Den var helt ok för att vara en drama, en sånn där "feel good film". Vi måste unna oss lite fler sådana här kvällar, speciellt när allt känns rätt tung och humöret behöver piggas upp.

Har hunnit gymma och plugga, nu ska jag iväg på central fältdag mellan ett och fyra och därefter hem å göra det sista plugget inför imorn. Sista litteraturseminariet denna kursen (jag suckar å andas belåtet).

Min finis åt hamburgare


Och jag åt (en nybliven favorit) GOD tacosallad med köttfärs, ost, massa grönsaker och såser


Och lite popcorn till bion

Inte en vanlig tisdag!

Hej, long time!
Jag unnar mig sällan vardagslyx, men ikväll ska jag tydligen göra det. För många är det helt normalt att gå ut å käka på vardagen, men för oss är det inte de. Vi följer alltid samma rutiner. Plugga (jobba), träna, laga mat och kolla på tv. Rätt tråkigt att det är så faktiskt, men hade man haft lite mer pengar så hade man självklart unnat sig lite mer lyx på vardagen.
Har haft en sjukt tråkig dag, efter träningen imorse har jag läst kurslitteratur konstant mellan elva och i stort sätt tills nu. Det är riktigt tufft och mitt huvud hänger inte riktigt med just nu. Mycket av det vi gör i skolan tycker jag verkligen är bra och jag lär mig så otroligt mkt. Böckerna vi läser är också bra, men att läsa så förbaskat mkt på en gång, det är aldrig roligt. Skulle egentligen ställt mig i köket nu efter en lång plugg dag, men jag har absolut ingen ork för det.
Så istället ska jag överraska Linus när han kommer hem efter klippningen med mat på restaurang och sedan bio, ååh gud vad lyxigt det lät i mina öron så här en tisdagskväll, men det behövs så otroligt mycket!!!


sådär. . .

Skola nu och jag är allt annat än sugen...


Pyttans fruhippa

Igår var vi på FRUhippa för Pyttan. Fruhippa för de redan gift sig :) Det blev en väldigt lyckad dag med knyte, salsa, spa och god mat på Harrys, sen en massa dans på det. Pyttski var ordentligt på G, så det var riktigt roligt att se :D Känns som att vi verkligen lyckades och snacka om att de tappa hakan när vi drällde in en 20 st i huset ;)

Salsa




Pyttan blir sminkad och vi får använda oss av sminket som fanns där. Kul att välja bland så mkt


Så här fin blev hon:)


Fördrink innan maten på Harrys i Hbg, sen avnjöt vi otroligt god middag


Sen blev det en massa billiga shots


Som avslutades med dans på Harrys



Livet är alltid inte en dans på rosor!

Hallo!
Gud vad trött jag blev nu, har varit ute mellan ett och fyra. Jag och Linus gick en runda i det underbara höstvädret, stanna på Nisses konditori, satt oss ute i solen med en kaka och varm choklad å bara njöt av solen, när hösten är som bäst!! Sen traska jag vidare till biblioteket och mötte upp syrran för att checka in hälsomässan, men det var inget särskilt. Sen gick vi en runda till i skogen och därefter följde jag med in en sväng för att leta ut lite spinninglåtar:) Nu är jag himma igen och ska strax laga pizza, mums! Kände att jag behövde en helt ledig dag från plugget, så det har varit skönt.

. . . . Det känns lite bättre nu, jag kommer nog ha svårt för att smälta det men istället börjat accepterat det och börjat leta efter fördelar. Tänker jag på nackdelarna fylls hela magen med den där klumpen, jag vill inte tänka på det jobbiga. För det kommer bli tufft, riktigt riktigt tufft... Vill inte skriva ut vad det handlar om här, eftersom allt inte är klappat å klart.. Men sen kommer jag berätta! Men kan va bra å veta att insidan inte är helt stabil just nu!!!


. . . . . . . . .

Ska alledels snart iväg, men ser inte fram emot det lika mycket nu som jag gjorde i går morse..

Det känns som mitt hjärta har gått i tusen bitar . . .


En halv dag på tåget, känns det som

Det blev en lång tågtur hem, konstigt att alltid tågen är försenade på fredagar när man bara vill hem? Först var det 20 min försenat, sen hade en olycka inträffat mellan Ä-holm å Kattarp, en olycka igen alltså!!! Så vi fick stanna i Ödåkra å sedan ta en omväg via Åstorp till Ä-holm. Snacka om otur man kan ha.
Det blev en lång dag i skolan, trodde vi skulle sluta runt middagstid, men var inte klara förän tre. har haft redosvisning och lite föreläsning, så känns faktiskt som man lärt sig något idag :)
Nu ska vi alldeles strax till Åsljunga å fira Jimmy en månad för sent, bättre sent än aldrig.. Så hela familjen är samlad å nu har ju alla respektive å barnen på det, så det blir mysigt trångt runt köksbordet ;)

Ha en underbar fredag kära, I will!

Gömmer mig bakom munnsåret :P

lite värme i kylan

OOH, jag är bara lite irriterad.. Hela munnen är helt j*vla torr och till på köpet har jag fått munsår, IGEN..Vad är det för fel på mig egentligen? 3 munsår under en period på fyra månader? Inte riktigt normalt nää..:(:(:(
Hälsa på söta barnen på min vft idag, så nu har jag gjort en av mina fyra fältdagar och det känns alltid skönt. Ikväll var jag å Linus på spinning och nu måte ja lägga mig på soffan ett tag innan sängen väntar, robinsson snart ju=)

Igår gjorde jag en ruskigt god fisksoppa, som var otroligt len och krämig.. Här har ni receptet, och lova gör den nu!!!!

4 port:

1 torskblock, skuret i kuber
3 laxfiléer, skurna i kuber
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
1 burk räkor i lag
1 burk outspädd tomatsoppa (ca 500 g)
3 dl 4% grädde
1 1/2 dl vatten
1/2 dl finklippt dill
salt & vitpeppar

Hacka lök och vitlök och låt det fräsa i lite smör i en kastrull. Häll på vatten och grädde och koka upp. Lägg i fisken och låt sjuda på medelvärme 5-10 min (beroende på storlek) tills fisken är färdig. Häll på tomatsoppan och hackad dill. Smaka av med salt & peppar och låt puttra en liten stund. Häll i räkorna och låt dem bli varma. Servera med aioli


Vill vara varm i vinter

Vi hade tänkt åka till Ullared snart, när en ledig helg vill uppenbara sig.. Har inte vatt där sen jag var liten och Linus har aldrig varit där. Jag behöver en tjock rejäl vinterjacka, för jag pallar inte att frysa. Frågan är om jag ska vänta till Ullared och se om jag hittar någon där eller beställa denna jacka på Ellos, den vita...


Jepp, jag har att göra!!!

Jag ser typ dubbel lr nått. Har suttit vid vårt forum här på datan alledels för länge nu, samtidigt som jag lär mig så behöver jag ändå sätta mig ner i soffan å anteckna lite. Vi har otroligt mycket i denna ekologikurs och man blir faktiskt lite snurrig av att tänka på allt och hur man ska hinna med. Men som sagt är jag bra på att planera. Det vi har kvar på kursen är...

  1. Redovisning om Ringsjöns övergödningsproblem
  2. Vi har gjort ett fröförsök och byggt upp ett ekosystem i en burk som ska avslutas (under tiden ska vi diskutera vad som händer och sker på ett forum på nätet)
  3. En rapport på fyra sidor om vår burk
  4. Central fältdag
  5. fältdag på förskolan
  6. Litteraturseminarium + skriva läslogg (läsa läsa läsa en massa)
  7. Självständig planeringsuppgift där vi bla ska planera en utelektion inom natur
  8. Gemensam reflektionsuppgift i vår basgrupp
  9. Enskild reflektionsuppgift
  10. mentorsträff
  11. Skriva en saga om en trädocka
  12. Och pricken på i:e, TENTA 29 okt

Nästan som sommar juu

HAHA, måste uppdatare om det jag skrev igår: Vacker höstdag, inte vacker sommardag.. Lite väl kallt för en sommardag va? ;) Men det hade dock varit betydligt skönare!

plugg för hela slanten

God morgon!
Passet Indoor walking som vi körde igår kväll var faktiskt roligare än förväntat. Men jag antar att det beror på att musiken var bra (för en gångs skull). Men jag hade dock kunnat ta slut på mig mer än jag gjorde. Jag trodde vi skulle köra två block, så jag spara ju lite energi till det sista blocket, så visa det sig att det bara var ett block. Det var lite störande, men då vet ja det till nästa gång det är kombinerade pass.

Appro på träning har jag nu varit på gymmet och varit inom apoteket (Haata lägga pengar där). Men nu måste jag sätta igång och plugga, som ni ser är min kalender propp full och nu finns det knappt en dag att andas ut längre.


time to get sweaty

Hejsan på er! Otroligt härlig sommardag vi haft idag. Har haft ont i magen sen efter lunch och har fortfarande lite ont:( Men jag å Linus ska på Indoor walking/cirkelgym och jag vill inte missa det nu när båda fick plats. Indoor för första gången, det kommer bli kämpigt.


Jag hoppar direkt till november

Halloj och godemorgon! Jag klarar inte hålla mig, idag åker både vinterjackan och skinnvantarna på, frös som sagt häcken av mig igår på väg till tåget.. Vilken FETmåndag vi hade igår. Var på kalas hos Zeth och det bjöds på smörgåstårta, kakor å daimtårta, det var gött.. Det är en tidig morgon, men det är dags att ta tåget strax. Ska planera inför en redovisning vi har på fredag, så vi får det gjort. Därefter blir det träning, göttisch!!!

Haj å ivaj;)


Visst är måndagar för härliga?!?!..!?!

Trötta idag? I am!!!! Men nu beger jag mig till skolan å jag lär frysa häcken av mig för det är bara 3 grader och jag har bara min skinnjacka, brrr (Vill helst inte börja använda vinterjackan förän november, haha) Det blir ännu en lång måndag, går till fyra sen ikväll ska vi på kalas hos Zeth som fyller år och äta smörgåstårta :)
Ha nu en så härlig måndag ;)


Frestar med lite mad

Har inte gjort allt för många knop idag, men har blivit klar med plugget inför imorn, så det känns bra. Var även en runda inom syster och skvallra om igår och åt kladdkaka ute på balkongen :)
Nu har vi precis ätit en good måltid och kollar på Gossip Girl som har premiär idag. Här kommer receptet på maten vi gjorde:

Salta och peppra fläskfilén, smörj in den med soja. Blanda ihop 200 g philadelphiaost, 1 tsk cayenepppar och ett paket bacon som du stekt knaprigt. Skär en skåra längs filén och fyll med oströran.


Blanda ett paket av keldas tomatsås med 2,5 dl grädde, 1 dl vatten, 2 msk mjöl och 1,5 tsk oregano


Häll det runt om fileén och grädda i ugnen på 225 grader tills innertempen är 80 grader, ca 25 min


Servera med en stor sallad!!!


We know how to party

Gomorn, läget? Jag ligger i sängen med datorn på magen och funderar över hur jag mår. En sak är säker, jag smakar apa i munnen, så jag ska nog strax traska ut i köket och käka upp den sista pajbiten från igår..
Vilken kväll vi hade igår. Jag bjöd Sanna å Chris på middag, sedan gick vi till bahnhof för en liten fördrink och stämpel. Därefter blev det förfest hos syster i deras nya lägenhet för hela slanten + den goda morotskakan jag bakat..Den hade suttit fint idag!!! Från halv tolv till tre drog vi på kaseskorna och svängde de lurviga till Soud trip, otroligt bra ös måste jag säg.. Jag hade rent ut sagt skitroligt och jag hoppas ni andra oxå hade det.. Så kul att mina klasskompisar kunde komma, kul att visa lite av vårt uteliv oxå, trots det inte är lika stort;)




















Klar





Sool!

Soolen skiner och så går man bara inne. Jag hinner kanske ut på en liten promenad innan det är dags att piffa till sig.. Nu är jag klar med:
*träning
*för lite plugg
*Städ
*matlagning
*val av outfit (nästan)
*filning av naglar

Sanna å Chris kommer vid sex å då ska jag bjuda dom på köttfärspaj, därefter ska vi gå till bannan en sväng för att ta fördrink.. Sen fortsätter vi med förfest hos Emma innan det är dags att svänga de lurviga till Sound Trip ;)

HELP!!!

Jag kan inte bestämma mig!!!!!!


Ikväll kommer det bli ös!

Vakna med ett litet leende på läpparna, har sett fram emot denna dag hela veckan. Ska ut ikväll med vänner från klassen, vänner härifrån, syster och hennes klasskompisar med respektive, så vi kommer bli en hel hög =) Det är ju ikväll sound trip spelar på bahnhof (coverband) så vi ska dit å rocka hela kvällen.. Det kommer bli toppenkul!

Tänkte lägga mig på soffan å plugga en halvtimma nu.. Sen ska jag cykla till Emma å lämna lite saker inför kvällen å därefter blir det spinning..  Hej for so long!

Det är fredagkväll =D

Klar!!! Nu ska jag å Linus åka å hämta kinamat, lr jag kina å Linus pizza sen tar vi med oss det hem till Matte å Pyttan och har lite fredagsmys idol kväll där, ha en skön fredag!

Puss hej!

kakbakmorotskaka

Nu måste jag fortsätta plugga, måste hålla mig till min plan annars kommer jag inte hinna. Har nyss slängt ihop en morotskaka till i morgon, vill att Sanna å Chris smakar på den ljuvligaste morotskakan nånsin ;) Om ja nu lyckats.. Glömde iaf inte mjölet som Linus gjorde sist haha.. Men har lite smått kramp i handen av alla morötter ja rivit.

Angående vårt pucko till granne.. Min andra granne var här å ringde på innan å hon har nu gått till Ä-holmshem, så han kommer åka ut så fort som möjligt antagligen.. Skönt att få sin skönhetssömn tillbaks ;)

Resultatet av kakan




Vinter Vit

Jag längtar till v.42, vet ni varför? För då kommer en ny smak av mitt älsklingschoklad marabou ut. De lanserar sitt första vita choklad någonsin med en hint av vaniljsmak. Kan det bli annat än gott?
Det kommer smälta gott i munnen :)



Ingen god natt!

Godmorgon!

Eller den är inte god, för jag är såå Irriterad!!! Vakna runt halv ett och då kom vår granne hem. Sen han flytta in (Ängelholmshem vet inte om att han bor där, för det är nog hans brors lägenhet) har man typ inte fått sovit ordentligt många av nätterna. Han kommer hem och väsnas som om det vore mitt på dagen å det är omöjligt att sova.. Köket ligger precis vid vårt sovrum, han drar å bankar å har sig.. Precis när det blir en anings tyst håller man på å somna om men då går han å duschar.. Samma sak igen, men då dyker ett gäng tjejer upp mitt i natten en torsdagskväll.. Och dom flabbar och pratar å har sig.. Han verkar ju inte ha nått jobb för han är ofta uppe mitt i nätterna, så runt fyra snåret blev det väl tyst.. Flera grannar har störts av det, så en av dem kommer snart gå till Ä-holmshem, så förhoppningsvis blir han utslängd då.. Fan vad man vill väsnas å slå med två grytlock mot varandra nu, hade inte tvekat en sekund om vi inte haft fler grannar... Är sugen på att skriva en lapp å lägga i brevinkastet, men vet inte riktigt vad det är för typ.. Dagens samhälle liksom!!!

Såå, skönt å skriva av sig, annars är det bra:) Nu kurrar min mage, så ska sätta mig framför tv:n å äta lite frukost, sen börja plugga..  Tjolahopp!

självdisciplin

What a day, men snart säger jag godnatt å heej :P Har fått gjort en himla massa idag. Plugg preis hela dagen, storhandling och tvättning. En lång tråkig plugg dag vänts imorn med, sen sen sen kan jag se fram emot lördag, kommer bli FUN :D
Kolla ni på robinsson? Det gjorde jag, halvkänner en som är med så det är lite halvroligt. Inte så ofta man får se kända ansikten i tv.. Sov så GOTT, det ska jag för jag har sovmorgon imorn, äntligen, NATTI!




damn it´s raining

Sitter inne i mörkret och läser och läser och läser lite till. Det finns nog inget tråkigare än att läsa massa mögordbajs å sen skriva sina tankar om allt man läst.. Då måste man liksom koncentrera sig å verkligen tänka när man läser, BRÖÖL...Har tagit en liten snabbpaus nu för att skriva ett inlägg eftersom ja inte hann blogga igår.
Gårdagen var verkligen lång, kall och jobbig. Jag frös exakt hela dagen, hade tagit på mig för tok på lite. Så efter dagen i skogen var mina fötter som istappar. Var inte hemma förän sju, sen var det bara raka vägen hem å byta om, för att cykla hem till Therese. Det var dock skönt att de var klara med maten så det var bara att sätta sig ner å njuta ;) Jag gillar våra "halv åtta hos dig kvällar" förutom att vi hjälps åt med maten och inte gör någon förrätt, hahaa inte så mkt likt ändå men det lät så vuxet å säg det ;)

blabla, träna gym imorse och var en snabb runda inom å klippte min lugg så jag är fin inför helgen:).. Säger hej nu, ska skriva mina tankar om texten jag läst, Yiihaa


Ut i naturen

Nu är det sista exkursionen av tre, eller fyra till o med?! fast det är roligt så är det ändå skönt att det är sista gången då vi åker rätt långt var gång. Idag ska vi te.x. ända iväg till Sjöbo.. Dagen går ut på att leva under bondesamhället om jag förstått det rätt. Vi har gjort eget smör, bröd, färskost och ostkaka. Och på plats gör vi en rotfruktssoppa..
Sen ikväll ska jag, Emma å Therese ses för lite middag, trevligt :)

Tjilevippen!

Min nya tröja och hårband

Nya intriger

Desperate Housewives har dratt igång, jiipiiee :D


Dagens impulsköp

Två enfärgade baströjor bra i vinter.. Hon glömde ta betalt för den ena, haha..Gött ;)


Och lite smått å gott.. Känner för å ha leopardhårbandet, det röda läppglanset och något svart på lörd =)


tråkskön dag

Tar en liten paus från det fucking tråkiga plugget.. Idag är det riktigt förbannat tråkigt, bara en massa ordbajs som ska läsas. Har haft full upp idag, behöver läsa mer men orkar knappt, jaja några sidor till.. Sen ska maten börjas på, suck ja, det är hårt å leva ;) Styrketräna imorse sen kom mamma hit vid halvtio snåret å då blev det frukost, sen blev det stan och lite impulsköp och därefter gjorde vi lite lunch och mammi hjälpte mig baka ett bröd jag ska ha med till skolan imorn (exkursion igen). Så det har vatt en trevlig fri från skolan dag.. Men nu måste ja läsa lite till!

Vi gjorde lite omelette till lunch med avocado

tillbaks till allvaret!

gomooorron gomorron! Första dagen i skolan på två veckor och vi börjar med en lång dag. Vi slutar inte förän fyra sen hade jag tänk cykla direkt till friskis när jag kommer hem och köra ett cirkelgympass. Så är inte hemma förän efter sju ikväll.. Talk to u then.. Dags å kicka igång veckan, hejs!


tråkdag

Ska bli skönt att lägga sig i soffan nu och ta vara på de sista timmarna innan en ny vecka tar fart.. Imorse kände jag mig förvirrad över alla arbeten som väntar och tenta på det. Så dagen har bestått av plugg och har även gått igenom alla arbeten som ska göras i kursen, skrivit in och planerat i kalendern när allt ska göras och hur jag ska hinna med allt. Jag måste strukturera upp och planera annars blir jag stressad.. Nu känns det mkt bättre att gå till skolan imorn :)
Sånna här tråkdagar måste man ha ibland.

Till kvällsmat blev det en good kasslergryta med champinjoner, broccoli, ost och grädde


Våga övervinn din rädsla

Diskuterar med Emma om höjdrädsla är fobi eller inte? Jag är otroligt höjdrädd men ändå inte så det hindrar mig, då kanske det inte är en fobi? Strunt samma! Man är iallafall modig när man gör något som man är otroligt rädd för eller känner obehag för. Mod handlar om att övervinna det som skrämmer en mest. Jag har varit modig, många gånger. Men extra modig var jag speciellt en varm sommardag i Australien, Harvey Bay 2005. Då trotsade jag min rädlsa och slängde mig ut från ett plan på 14 000 feet = 4,2 km.. Det var en obeskrivlig känsla men jag undrar om jag kommer utsätta mig för den rädsla jag kände innan vi hoppade igen.

Lite övning på marken hur man skulle hålla händerna i luften


en ANING nervös innan vi skulle hoppa


Otroligt fin utiskt över Fraiser Island, men som ja tyvärr inte njöt av förrän fallskärmen fälldes ut ;)


Strax innan hoppet


Och här har vi hoppat , haha


Det var lite svårt att andas under de 65 sekundernas fritt fall


När fallskärmen väl fälts ut fick jag styra och jag njöt av var sekund. Vi hade klar blå himmel den dagen å utiskten var enorm


Lättad och otroligt stolt


Tack för jag överlevde typ ;)


A day I always will remember

3 mynt att hålla reda på

Efter 148 år är det dags för 50 öringen att ge upp, vi säger tack och hej för den här tiden. We won´t miss u!


Lite förbränning på morgonkvisten

Nu är jag så hungrig så min mage kurrar sönder. Ska äta en tallrik fil med musli och russin och en grov bulle med rökt skinka =) Börja dagen med en powerwalk på en halvtimma, det var riktigt uppfriskande.. Idag blir en dag med storhandling och lite förberedelser inför plugget som startar imorgon igen.


Zzzzovdags

Det blev ingen promenad för mamsi å papsi dök upp. Jag hade precis städat upp LINUS röra (läs DUKTIG OCH SNÄLL) när de kom. Så vi har haft en myspys kväll här hemma. Beställde pizza från Capri och under tiden Linus å pappa cyklade och hämtade baka jag och mamma en kladdkaka.. Nu har de åkt och jag var sugen på en kvällspromenad innan sängen väntade, men NÄ Linus hade lite ont i huvudet (Läs ville kolla på fotboll). Så nu blir det sängen utan en kvällspromenad.. Kommer somna på två röda, Zzzzzzz.

Det var första gången vi beställde pizza från Capri. Och det kommer vi göra igen, de smakade mkt och bottnen vad god å krispig. Jag tog en gourmetpizza med olika ostar, salami, champinjoner och paprika..

Olyckan

Jag satt på tåget på väg hem från Malmö. Var trött, hungrig, törstig och bakis och ville bara hem. Men hem kom jag inte föräns en timme efter beräknad ankomstid. Vårt tåg bromsa in snabbt å rätt kraftigt mellan Lund å Malmö, där det normalt inte brukar stanna. Fick reda på att tåget brevid vårt hade kört på en människa, kan ju säga att håren reste sig på kroppen av obehag. OTÄCKT!!! Trodde först det var en som tog livet av sig, men det var tydligen en olycka. Så vi stod stilla i ca 45 min och fick ta en annan väg hem.

Ni kan läsa här om olyckan. Står dock inte så mycket och heller inte vad som hände. Fruktansvärt att livet kan ta slut så fort, och tänk på personen som körde tåget, kan nog inte må så bra just nu, fast han/hon säkert inget kunde göra..


I was a Princess

Jag hatar att vara bakis, det förstör verkligen hela dagen. Mår i och för sig rätt bra, men man är ju så förbaskat trött, och förflytta sig från ett ställe till ett annat är bara det tungt.. Linus hade lite kompisar här igår å nu är där full kaos på bordet men han vägrar röja undan det, GRR!!! Ni ska få se lite bilder från gårdagen och därefter kanske mamma å pappa dyker upp lr så kanske man skulle ge sig ut på en liten promenad i höstrusket..
Vi hade en otroligt rolig kväll igår. Vi möttes av kakor i alla dess hörn och kanter när vi droppa in på förfesten, både ätliga och oätliga ;) Det var en himla trevlig stämning på förfesten och sedan dansade vi järnet på KB fram till fyra snåret. Jag å Sanna kom i säng runt fem tiden efter att ha ätit lite rester från kylskåpet ;) Tur du hade lite kinamat hemma Sanna, jag höll ju på att dö av fyllehunger :D

Some pics if you´re interested

Chris är bagaren


Jag är prinsesstårtan som han bakar och Sanna är konditorn och säljer mig ;)


Värdanar för kvällen: Mortskakan och ytterligare en prinsesstårta


Lite pepparkakor hitta man med


Och en massa goda kakor överallt


Här har vi ett rån


Det rosa kakfatet på bordet fick Matilda bla från oss


Klassisar




Ett av brudparet på bröllopstårtan




Och sen blev det waaka waka ;)

Mot Malmö

Färdigsminkad! Skulle haft lockat mitt hår, men gasen måste vara slut i den.. Så det fick bli platt å tradigt, passar inte lika bra till min outfit men det får gå.. Nä, men ska sätta i mitt löshår i Malmö så får se vad det blir av det :)
Ska bara slänga ner min dricka nu och invänta tåget som går kvart i fem. Bad Linus köpa med en tidning hem så jag har lite å läsa på tåget.. Eller det kanske blir en liten powernap?! Jag slumra faktiskt till på förskolan idag, de har vila och lyssnar på lite sagor efter lunch så jag slumra till lite där, gött :)
aja, nu tradar jag mest för att fördriva tiden ;) Nu ska jag spraya lite luktgott på mig och ladda inför en lång natt i Malmö, CIAO!!!!

Det blir rosa å grönt ikväll ;)



Ikväll ska jag festa med kakor

god morning! Fick precis en känsla av att det absolut inte känns som fredag, märkligt. Men den rätta stämmningen kommer att infinna sig under dagen, det är jag säker på. För ikväll väntar en dunder å brak fest i Malmö, it´s gona be awesome.. Ska fira Matilda i klassen och temat är KAKA, det ska bli ruskigt spännande å se hur alla har valt att tolka temat. Själv var jag ju hos Emma i söndags å pyssla ihop lite till min kakoutfit. Så runt fem snåret tar jag tåget till Malmö å fram tills dess från det att jag kommer hem kommer jag nog ha rätt fullt upp..

Nu sticker jag å gör den sista dagen på förskolan, har varit grymt lärorika veckor och jag har insett att förskola är mer än bara lek. Gud vad mkt spännande saker man kan göra med barn, och tänk att vara d första som lär något nytt för dem..

Naglarna är målade till ikväll och passar till de övriga acessoarerna

RSS 2.0