kladdkaka med dumle

Blev än en gång inspirerad av denna matblogg..
Den här gången blev det en kladdig kladdkaka med dumlekoler i.. Blev otroligt frestad i veckan så bestämde mig för att göra den idag.. Receptet hittar ni just på den sidan..
Jag tyckte den var sådär, lite mörk för min smak å lite för söt.. Men nog många som tycker om den..



kul att baka iaf..

Det blev ingen mobil, det där billiga priset som Linus kolla upp stämde inte alls, den ja ville ha låg på1500, alldels för dyrt.. Nää, får ringa telenor i veckan å höra vad dem säger.

Ska börja fixa mig om en dryg timme.. Kanske skulle tatt en tupplur innan dess så man orkar med kvällen..hmm.
äh, man orkar ju med kvällen ändå, det är ju bara ett uttryck.. Jag är aldrig den som blir trött på fester, tycker bara det är deprimerande.. Om jag nån gång känner mig trött så tar ja en grogg till så brukar det ordna till sig.. Trött kan man vara annars, men inte när man festar..
Kör hårt ikv å va lite galna.. Det ska jag va!

budget - feb

Nu har lönen som sagt kommit och har nyss gjort upp en budget.. Så här ser den ut:

Februari, lön: 10638,70
Spara för studier & framtiden: 1500
Spara för resan: 2000
Hyra: 1714,50
Göra av med max denna månad: 5424,20
Per vecka: 1356

Den här veckan kommer jag gå så pass mkt över att jag får klara mig med 300 nästa vecka. Men det kommer gå.. Har blett mkt den här veckan helt enkelt..  Får vänta att köpa mina efterlängtade hår produkter..

lördag idag och jag är ledig.. Ska strax väcka Linus, börjar bli rastlös för har ju vatt vaken sen 7 (såklart).. har redan vatt å handlat bullar & ätit.. Ska till familia och köpa mobil till mig, Linus tjatar ju på mig så får väl göra det nu..
Sen ikväll är det dags för party. Linda fyller år idag, GRATTIS!!! Ska bli ordentligt kul.. Mat, bowling å fest..Sen får jag ha nått av mina nya linnen på mig:) har dock inte bestämt vilket än..

Kram hej!

Min torsdag!

vilket busväder det är ute.. Blåser och regnar oavbrutet.
Denna torsdag har vatt väldigt trevlig.
Lämna Ängelholms city vid ca. 9 snåret och körde inom munka "city" och köpte några frallor.. Begav mig sedan ut på vägarna tills jag landade i örkelljunga the big "city" :D

Skämt o sido.. Var och hälsade på Elina i deras nya lägenhet, så stor den var & vilken enorm & härlig balkong, nästan lika stor som vårt vardagsrum..Vadå härligt på sommaren??
Nu i efterhand kan man ju ångra sig att man inte valde lägenhet med balkong, men hade ju då fått vänta längre..
Hade det iaf jätte mysigt.. Fikade frallor, var ute å gick, blev dyngblöta, värmde oss med varma koppen och bara pratade..
En väldigt härlig torsdag..

Lämna vid ca 14 å körde inom friskis och det fick bli ett snabbt gym pass, var otroligt frösen..
nu ska ja duscha, sen blir det jobb mellan 18-21, fy fan..

Hejs!

En glad nyshoppad ;)

Det är jag de.. åhh idag har jag shoppat, det var så länge sen ska ni veta.. Tror det senaste plagget köptes strax efter jul, alltså hela två månader sedan..Och fyndat har ja gjort..

En söt klänning och ett ännu sötare linne. Kolla bara





Nu kan man ju inte bestämma vilken som ska användas på lördag, lutar åt den gröna med något svart under..
Måste ju oxå berätta vilket fynd ja gjorde. Den gröna klänningen kostade 800 kr innan å jag betalade ändast 200, det kallar ja fynd..Märket av båda plaggen är PARIS KATE & I

Blev oxå denna bok på bokrean..  omslaget var så fint, haha..
Och här i gömmer sig hemligheter.  :) 

BOKREA!!

Igår starta bokrean... Vi säljer även ut ett helt gäng billiga böcker hos oss på ICA..
Mamma kommer snart in och hälsar på, ska gå en runda på stan & kanske fynda nån bra bok..Även nått fint till lördag kanske? Sen ska vi även inom Pyttan med familj en liten runda..
Och därefter blir det stan med syrran igen för att köpa present till födelsedagsbarnet tills på lörd:)

Så ser min dag ut..Har redan hunnit med dagens träning: spinning, härligt..
Duschen nu, tjing!

För bra för att vara sant!

Jag hoppar den där gratis sminkningen och styligen..De flesta ja frågat eller andra jag hört som vatt där, både här och i sthlm har inte vatt något vidare nöjda.. Sminkningen blir kass och de gör allt i en väldans fart..
Det lät som en fruktansvärt kul grej, men åker inte ända till Malmö när det sedan blir lite halvdant..
Min kusin tipsa om att ta man kan köpa en make up lektion på make up store för bara 500 kr, och även då få smink för det priset..( och deras smink är ju bra)Det låter väl bra? Någon som vill följa med på det nån dag!!?!
Ska kika in på deras sida sen...

Lunchdags nu, sen work... Är nyfiken på lönelappen son ligger i mitt fack, får hoppas det är så mkt som ja räknat på!!!

Psst, ut i det fina vädret och ät en semla vett ja, det är ju ändå fettisdagen;)


 Ser väldigt frestande ut, antar att dem kommer bjuda det på jobb idag, som tur är så är jag inte vidare förtjust i semlor, hihi...

aktiva morgon

Hej hej! Har hunnit med en del denna morgon och klockan är bara 11.. Fick gå upp redan 07.20 i morse, bara för att hinna träna, tyckte jag var duktigt.. Sen var jag inom studio stil och klippte till min lugg, skönt att slippa ha den i ögonen..Behövde inte betala, så gulligt av henne..
Och nu har jag även tradat en stund med mamsen i telefon...

Jobb om 3 timmar, ska inte göra mkt fram tills dess.. Tror faktiskt ja ska lägga mig på soffan en stund och försöka bli klar med min bok, The secret dreamworld of a shopaholic av Sophie Kinsella..Har lånat den av syrran å hon hade bara den första på engelska.. I början kändes det som en bra idé att öva på sin engelska, men det tar ju längre tid att läsa:)

 helluuu!

berta

bert karlsson är för skön alltså, haha... Jag bara gillar hans "stil", fast där säkert är många som stör sig på han, antingen eller liskom..
Kolla på "Charter" på kanal 5 nu precis.. När han kommer fram till hotellet säger han lite kaxigt
- ni behöver väl inte se mitt pass (typ)
- jo
- Vet ni inte vem jag är, kollar ni inte på svensk tv eller..

- Jag har inte körkortet med mig, men jag behöver väl inte det?

ja, det lät väl inte så kul här..Men det var kul :)  I like berta!!


My back hurts

inte så konstigt, har legat, stått & skurat i 5 timmar nu.. Fick ett ryck i förmiddags att grov städa hela köket. Har känts som det behövts rätt länge nu, men har inte pallat ta tag i det.. Men idag så, nu är det strålande rent i alla skåp, ovanför skåpen, i ugnen, på sips & luckar.. Ja, precis överallt.. Se så det skiner :)


En dag i snön!

äntligen har jag fått leka av mig i snön litta, som ja tjatat om det.. Så fort det snöar ute så vaknar barnasinnet till liv å man vill bara ut och hoppa runder, hahaha...
I morse, runt 9 snåret begav vi oss av till kungsbygget med bilarna lastade med korv å varm choklad..När vi väl kom fram till kungsbygget var där igen bommat, så vi körde till vallåsen ist..
Sen var det bara upp för den långa backen som gällde, med Mirabell i pulkan därbak, PUUHHH... Men väl ner gick det fort, fort, fort.. Som vi skämta om, man kan ju undra vem som hade mest kul, jag & Emma eller Mirabell, haha..Ja, se själva..

 vad vi kämpar..
  nerför gick det fort:)
  När man gör snöängel vill Mirabell grimasera..
  skratta...
  grilla korv..
  Pappa & mirabells tur att åka..
  Ja, ni ser själv :)

Det var en rolig & mysig förmiddag! Väl hemma blev jag dödstrött å sov en timme...

E.M.D lr Molly


Där var inte många höjdare ikväll.. De bästa var ändå Molly och EMD..Tycker dock att det ska vara svängigt när det är schlager, ja en riktig schlagerdänga... Balader passar helt enklet inte in, fast då Mollys låt var helt ok, sjunga, det kan hon...

schlager lördag!

Det blir en lugn kväll även denna lördag, myys.. Jag känner inte av något festbehov och har inte hört att det händer nått nånstans, så då kan man lika bra vara utan..
Det blir ju party hos födelsedags grisen Linda nästa helg :) Vill handla nått nytt tills dess.. Nå väl, vi får först se vad lönen tillåter när den dyker upp på onsdag!

Ska snart börja på middagen, lasange lagom till melodifestivalen börjar.. Förra året var jag inte alls engagerad i mel-fest, men nu när man sett de 2 första deltävlingarna vill man ju se de sista 2 oxå. (där är väl 4?) men jag tycker nog att de rör till det mer & mer för varje år..
EMD, Molly och BWO ikväll..De som antaligen kommer göra bäst ifrån sig.. Ska bli spännande att se Molly, jag bara älskar hennes röst...


klag i onödan!!!

morrn morrn!!

Var lördag, varenda lördag vaknar jag tidigt känns det som. När Linus går till jobbet runt halv 7 är jag helt dödstrött & somnar om tills jag ska gå upp runt 8, är då oxå trött när klockan ringer..
Men idag, när man får sova, båda tillsammans vaknar man 7, helt klarvaken..Försöker envist somna om, men inte en chans..
haha, jag säger då det... Klaga på Linus igår för han skulle gå upp runt 8 för de ska åka skridsko.." om du går upp så tidigt kan inte ja somna om sen, jag ska faktiskt inte börja jobba förän 11, vi kan väl sova till 9 iaf"
hehe, ooopss..
Nog snackat om mina sovproblem.. Vad gör ni denna mulna lördag? ute å härjar i snön?
det hade ja velat, men det blir ytterligare jobb en dag till, slutar antingen vid 3 eller 4.. Och efter det blir de inte mkt gjort!?!
Imorn vill jag iaf åka till kungsbygget..Kanske skridsko lr pulka?

Nu ska jag kolla klart på filmen man somna ifrån igår...!

fredagens lunch



- vatten
- varma koppen - ungersk gulash
- två knäcke med 1 ägg å lite kalles
- en liten blodapelsin

:) härlig lunch! hurry hurry, jobb!

check

dagens att göra:

* Spinning
* Inom apoteket
* Inom guldfynd
* damsuga
* göra hår inpackning
* skicka ett mail till malmös högskola
* Boka klipptid till luggen
* Jobba

talk to you later!

spring beautys

blev så otroligt shopping sugen, speciellt nu när våren börjar närma sig.. Visst är det mkt roligare att göra vid sig när man är brun? Nu är man bara blek å dasig, hahaa..

klicka iaf in på H&M:s sida å hitta en massa sötnosar:) Nästa lön blir det att beställa lite..



Oj, jag kommer visst bli pank..

just a ordinary day

Och så var det dags för lite jobb igen, den här veckan är sannslös..Kommer komma upp i över 40 timmar...göttit...
träningen får komma lite i andre hand, hinns nog bara med 2 gånger...

Have a nice wednesday!

sminkad+stylad+fotad - helt gratis

Efter jag kom hem från träningen i förmiddags ringde ett 08 nummer.. Inte nu IGEN, de ringer var eller varannan dag just till min mobil (vi har spärrat försäljare på vanliga telefonen).. Som TUR var svara jag denna gången..
Jag ska få åka till Turning Torso i Malmö ( dag inte bestämd än) och bli gratis sminkad & stylad, få lite råd om vad för smink man ska ha och vad som passar just ditt ansikte och hy, helt gratis.. Sen ska även en fotograf ta 60 bilder där dem hjälper en att posa.Man får sedan välja om man vill köpa bilderna.. Ååååhhh, vad kul alltså.. Tänkte häromdagen på hur gärna man hade velat gå någon smink kurs och verkligen lära sig att sminka rätt... Så ringer dessa nån dag efter :)
Ska ta med syrran & hon får oxå allt detta gratis... Blir antagligen nästa vecka nån gång...KUL!


mobiler+basket

Hej hej!

Nu är jag mätt och belåten, har ätit goda chilibiffar med ugnsstekta rotfrukter & potatis + en underbar sås som ja hitta på lite själv :)

den här dagen har nästan varit lika härlig som gårdagen.. Var en liten sväng på väla i förmiddags, Linus vill att ja ska välja mobil nån gång..Lånar Linus syrras för tillfället, men nu behöver ja en egen..

Det lutar åt den här: Samsung U700.. Det tråkiga är att den bara finns i silver.. Men det är de billigaste allternativet.. Jag betalar 379 kr för själva telefonen, sen låser ja upp mig på att betala 99 kr i månaden i 2 år (som ja redan nu gör), som jag då får ringa & sms:a för..

Den här var det tänkt först: Samsung U600 Såklart mkt snyggare färg, åh jag vill ju ha lila, synd att den andra inte är det.. Men den kostar liksom 1400 kr, så det är lite skillnad.. Plus att den silvriga är modellen nyare.. Får tänka tills lönen kommer..

Efter lunch cykla vi till emma å zeth för att hjälpa dem att sätta upp lite hyller.. Eller rättare sagt Linus hjälpte, jag kolla:)
Därefter var det dags för basket..Vi hyr en idrottshall var söndag & det blir väl antingen inne bandy eller bakset.Förra gången var det bandy, med det hoppa jag... Men basketen idag var väldigt rolig men gud så jobbigt..man flåsa som jag vet inte vad bara efter 10 minuter.. Bakset var ju typ den enda sport jag gilla i skolan...
Fick tre ordentliga smällar i ansiktet & käken värker nu, ajaj... Man kommer nog va litta mör imorrn..

slänga mig i soffan nu och se nån film då, ska upp tidigt imorn & då snackar ja tidigt.. Typ 05.50 får det nog bli..Måste förbereda mig lite mentalt inför dagen imorn, jobbar mellan 07-18.15...

Hejs!




Our Valentine!

Vi hade en jätte härlig hjärtans dag igår..Var extra kärleksfulla bara för det, så nu kan vi börja tjiva igen, haahaa...
Jag gjorde en härlig frukost bestående av scones & dukade fint.. Var meningen jag skulle överraska Linus, men han kom ju såklart upp fast ja inte va klar (han som brukar sova länge annars).. Sen fick ja en liten present, fina äkta pärl öronhänge.. Jag är ju allergisk när jag har sånnt billigt skrot på mig och äger inga äkta, så blev superglad..TACK älsk!
Själv fick han nöja sig med frukosten & en fin chokladask, men det var inte så bara :)...
Sen var det dags för lite jobb i 4 timmar, det gick fort å alla kunder var trevliga för en gångs skull..Hade nog inte en enda gnälligt kund, vilket är mkt ovanligt..Det kanske var dagen som smitta av sig, heeh..
Köpte med lite fika hem & sen gick vi en låååång promenad i det otroligt sköna vädret.. Gick ända upp till ONOFF, skulle kolla på en mobil till mig.. Har hittat en lila fin samsung, men den fanns bara som utställningsex så kunde inte se hur den såg ut påslagen... Men det lutar åt en sådan..
På kvällen blev det en GOD tre rätters middag på telegrafen..Jag gillar verkligen det stället, det är inte alls stelt och där är så mysigt och lugnt nere i källaren..Till förrätt blev det vitlöksbröd, huvudrätt: krögargryta med potatisgratäng och efterrätten bestod av choklad suflett och apelsinglass, riktigt mums..
Kvällen avsluta vi sedan med melodifestivalen som de flesta & sen filmen Bolt.. Därefter somna vi gott!!!
Har såklart fotat lite oxå för ovanlighetens skull ;)



Berätta om er dag?

Jag tror på "Mia", gör ni?

Mia från "gömda" har nu äntligen kommit ut.. En stor artikel i aftonbladet både från igår & även idag..
Man kommer nog aldrig att få ett 100 % svar om precis allting hon skrivit i sina böcker är sanna.. Man hade chansen att chatta med henne igår och en av frågorna löd så här, den ända frågan man egentligen vill ha svar på:

Aha säger: Hej Mia. Jag måste säga att jag blev besviken när jag läste att mycket av det som står i boken är lögn. Men själv säger du att du står för det och att allt är sant. Hur mycket ur boken är lögn? Finns det någon lögn överhuvudtaget?

Mia säger: Min historia är sann och vad Liza har ändrat får hon står för. Lögner kan man inte säga att det finns. det är detaljer som är ändrade.

Men hur stora detaljer är egentligen ändrade? Det kommer man nog aldrig få svar på..
För att få reda på om allt detta hemska har hänt, tycker jag det bästa alternativet hade varit att ta utdrag från boken, läst vad det stått & frågat, är det här helt sant ?
Tog "mannen med de svarta ögonen" strypgrepp på dig så du svimmade av?
Misshandla han dig där du var gravid?
Kom han hem till dig en dag fast det var slut, du var gravid & mådde skit och tvinga dig göra mat till sina kompisar eller följa med till sina kompisar fast du nästan inte kunde gå?
Bollade han & hans kompisar med Emma i luften när hon var ett spädbarn?
Kom han fram & slog till dig på det cafét när du satt & fika med dina kompisar?

Jag kommer ju inte ihåg exakt vad som hände.. Men ni förstår nog min tanke.. Ta fram de hemskate sakerna han gjort & frågat om det stämmer.. Gör det de, då är historien sann.. Om de väsentliga sakerna är sanna, då tycker jag man kalla historien "en sann historia".. Sen om de har ändrat skitdetaljer som var hon jobba eller om hennes man var svensk eller ej, kan kvitta.. Det är inte det som är det väsentliga!

Jag har läst det mesta av intervjun & artiklarna & alla dokument hon gett ut... Just nu kan man inte annat än att tro på henne..Om jag hade sett "mannen med de svarta ögonen" nu idag hade ja mått illa..När jag såg han för en månad sen visste man inte vad man skulle tro..Men nu vet man!!!!! 



Ta vara på fredan!

Go´morn!

Har sovit som en stock i natt.. Vakna av att Linus gav mig en puss. Jag bara, vaa, ska du redan gå!? Lite yr, men somna snabbt om och sov en timme till tills det var min tur att pallra sig upp..
Cykla till jobb om 5 minuter, är oerhört tacksam att jag har så nära.. Tar inte mer än 2 minuter, och då får man cykla sakta.. Slippa lägga pengarna på bensin, guld värld..
Jobb till 19.. Lite trist att jobba till 19 var fredag.. Det possitiva är att det doftar gott i hela trappuppgången å maten står på bordet när man kommer hem, lovely!! Älsklingen så snäll som gör mat var fredag oxå, tror ju att många killar hade beställt mat..Vilket inte ja vill ha:P
Fast det är ett långt pass idag så tänker man ändå på kvällens mysligheter med god mat & en kall öl, let´s dance & en film med choklad som man trånat efter hela veckan:)

Ha en underbar fredag vett jag..Puss & Kram!!

Evelinas dag

Dagen den 12 februari är min dag, min namnsdag.. Gratta mig då =)

Det droppar längs ryggen, sitter med hårinpackning, som ska sköljas av nu..
 
Inpackning som på ett
fantastiskt sätt
återuppbygger strukturen
på ett hår som
försvagats och mist sin
vitalitet. Efterlämnar
håret stärkt, glansigt
och fylligt.

Kan ju alltid hoppas det hjälper nån gång..
..Ska faktiskt börja 1 timme tidigare idag. 4 timmar ist för 3, yeeah..

Desperate Housewives får två säsonger till..

Låter inte alls fel..Seriens skapare, Marc Cherry, har nämligen gått ut med att han vill plussa på två säsonger till på de ursprungliga sju han tänkt göra...
Är på säsong 5 nu, så då är det alltså 4 härliga säsonger till vi får hänga med våra hemmafruar..Det ser även ut att alla huvudskådespelarna ska stanna..
Det kan väl dra igång snart igen, tycker ni inte det?


..It´s a white christmas!??

Borde man nästan inte flytta fram julen si så där 2 månader?
Nu snöar det, nu när man har tröttnat på att vänta å börjat längta efter våren... That´s typical Sweden..
Ähh,  man börjar vänja sig åt våra "underbara" årstider..

Ska iaf klä på mig en massa varma kläder nu å bege mig ut i det vita...Inte för att jobba, utan för att spinna...

Kanske kan åka pulka med Mirabell i eftermiddag? hoppas,hoppas!!!


f*cking bad day

Just nu, ja, iaf idag känns allt bara så otroligt hopplöst å förbannat tråkigt.Jag är rastös å kryper på väggarna.. Man bara går här hemma å väntar på jobb,jobb, jobb.. Känns inte lönt att göra lr påbörja nått.. Jag är oerhört trött på att ständigt jobba eftermiddag, att aldrig någonsin få sluta iaf vid tre.. När jag väl får en ny tid är det stäning som gäller och när väl nån är sjuk eller vill vara ledig är det ett eftermiddags pass som gäller.. Jag vet man inte borde klaga..Jag har iaf ett jobb, som jag är väldigt tacksam över pga alla uppsägningar som sker i hela landet... Men snälla, ge mig nån förmiddag, nån enstaka gång...
Jag vill även jobba mer, jobba så man känner sig trött när man kommer hem och njuter av sin fritid.. man ska liksom inte känna sig rastlös när man är ledig nån dag, då jobbar man helt enkelt för lite..Som ja gör..
Jag skulle inte stå ut av att gå hemma jämt...
Det låter lite fel, det är väl klart ja gillar att vara ledig, när alla andra e.. Men man vill ju kämpa för sin ledighet & känna när väl fredagen kommer..åhhh,äntligen är ljuva fredagen här, efter en tuff vecka..
En dag i framtiden vill jag ha ett jobb med bra tider..Just nu känns det som det är min högsta prioritering..
Jag lever i ovisshet, jag har gjort det alldeles för länge och alldeles för många gånger..
Nu vill jag att mitt liv ska börja på allvar!!!!!!

working week

Så här jobbar jag denna vecka:

Idag: Ledig, än så länge
Tisd: 15-21.15
Onsd: Ledig, än så länge
Torsd: 18-21.15
Fred: 9-19
Lörd: 10-14

 = 21 1/2 timme efter ja räknat bort pauserna..Hmm, halvtid.. Inte så bra.. Hade bara 20 timmar förra veckan oxå.. En heldag till så ja kommer upp i 30 tack..
Har nu även torsdagar fasta tills vidare, 18-21, j*vligt dåliga tider.. på nått sätt lyckas ja alltid få stänging.. Men bättre än inget alls..

Nästan precis hemkommen efter ett tufft spinnpass, det är det alltid tycker jag, vänjer mig aldrig..
ja hopp, vad händer då denna dag? Ringde Matte & familj, men de hade redan andra planer på eftermiddan.. Slängde iväg ett mess till Linda, får se om hon svarar.. Vill ut i det fina vädret!!!
Vill gå i stan, men inte kul när man är broke..Hela två veckor till löning och 400 kr kvar att spendera, tummen upp..uhhuu.. Men va fan, jag har hållt min budget, känns riktigt nice..Trodde aldrig ja skulle klara det..

PS. Lördagen på Cardinal var störtkul DS.

cupkakes med Mirabell!

Oj, vilken fartfylld dag det varit..Blev litta trött nu när ja satt mig, barn tar på ens krafter :D

Matte kom å lämna av Mirabell här vid 9 i morse. Och vi satt igång och börja baka direkt. Först blev det en saftig morotskaka och därefter gjorde vi en massa fina cupkakes, flickan var så duktig.. Se bara ---->



Efter bakning blev hon väldigt trött..Så hon somna på ett ögonlock i våra sängar & sussa en timme..Sen kolla vi lite på Pippi =) Var även ute en liten runda och gick inom en så mysig & fin leksaksaffär, "lek & lär" där hon fick en söt rosa, blommig väska av sina snälla fastrar..Så den höll hon hårt i på vägen hem sen :)

.. Då blev det fest den här helgen oxå..Ska till en från jobbet,så kan bli mkt trevligt..Blir även hbg denna lördag oxå, gööttt..Måste nu välja outfit inför kvällen å sen hoppa i duschen..

God afton då!

Hår & hud, mitt dagliga bekymmer!

Tänk vad lite blommor kan "pigga" upp lägenheten.. Hade först velat ha lite högre blommer i dessa höga krukor, men kunde inte hitta några föruom gröna växter & ja gillar ju färg..



För övrigt är jag sugen på annan shopping..Behöver verkligen ett nytt partylinne/klänning.. Så nästa månadslön ska jag se till att hitta det...
Behöver även hår & hudprodukter... Mitt hår har tappat sin lyster, jag är oerhört trött på det.. Det ser jämt sletet och torrt ut, om jag då inte plattar det (vilket sliter ännu mer) Så när jag jobbar är ända alternativet att ha det uppsatt, om jag nån gång ska kunna ha det nersläppt är det plattången som gäller...Det ÄR verkligen så illa & det gör mig ledsen..Håret är viktigt för mig.. Försöker göra inpackning en gång i veckan, då med en bra inpackning som ska sitta i 5 minuter..Har oxå nu försökt låta bli att duscha det för ofta, det blir ju oftast varannan dag eftersom man tränar, men ska dra ner på det..
Produkter jag vill skaffa till mitt hår:

Ja, det finns hur många produkter som helst..Men bara genom att börja använda dessa tror jag det kan ske en liten förändring.. Torrshampo, extreme care shampo+balsam, värmeskyddande spray när man plattar & fönar & en nattcremé som återfuktar håret..En början kanske??

Skulle heller inte säga nej till
 &
Platttång & fön som avger negativa joner & har en positiv inverkan på håret & återställer hårets fuktighet!

Ja, det är mkt jag vill ha..Även bra hudprodukter och en ansiktsbehandling då & då hade inte skadat...

jag & mina fotoalbum!

Vad hittar ni på?
Jobbar som vanliga människor kanske!?  Inget jobb idag heller, känns lite surt..Hade ändå hoppats på en dag till..Kanske kan bli på sönd..

Själv håller jag på med detta:


Man vill ju så gärna ha foton från sin ungdom när man blir gammal..Men börjar bli oerhört trött på det, är nog inne på mitt 8:e album typ.. framkalla nog 500 kort den här gången..Väntar för länge mellan gångerna.. Är ju snyggast med svart bakgrund å större kort..men kommer nog bli album med plastfick i fortsättningen..

Ska ta en liten paus nu å kolla på ett lost avsnitt :) När Linusen kommer hem ska vi till blomsterlandet en runda, alla våra blommer har dött...
Har för övrig tränat gym idag, bröst,triceps+mage, härligt..första dagen denna vecka eftersom ja haft känning i halsen.

Elina, måste komma å hälsa på dig i din lägenhet nån dag..Vad sägs om nästa vecka?

Man äter med ögonen


Bara en så där härlig dag!

Vad här luktar gott nu..Har städat toan, damsugit och torkat golven..Man får vara lite flitig å passa på när man inte jobbar..Så nu hoppas man älsk märker nått när han kommer hem :)

Har haft en mysig å busig för & eftermiddag..Hälsa på mina favoriterbrorsdöttrar.. Man blir så glad av att se dem å Mirabell jämt med ett leende på läpparna, oftast iaf...



Minea sover mest, men så liten å söt att hålla..

Igår var det personalmöte på ICA, fick en påse med massa godsaker, bl.a. en stor sid lax..
Så ikv blir det, lax i ugn,potatis, broccoli med kall romsås, mmm..

Heeej!

Zzzzova

Vi är trötta, big time.. Har legat på soffan å sovit över en timma, skönt..
Spriten sätter sina spår, spec när man inte har någon chans att sova ut till idag..Men imorgon, då ska det sovas, iaf till halv nio:)..Får se om det blir träning då, har lite ont i halsen, får hoppas det inte utvecklas till nått..Har druckit lite honungsmjölk så det ska nog göra susen..

Skulle faktiskt bara säga God natt!




jobb

Telefonen tränger in i min dröm, det var ingen bra dröm så det kan kvitta, 07.15..Jobb till 18.15.. Måste rusa nu genast, skulle komma så fort som möjligt.
Ciao!

turistas

Go kväll!

Kom nyss från Nisse..Jag är inte så glad för pizza, men skulle pröva & ge det en chans igen..Det var helt OK ikv faktiskt..Nog för jag var otroligt hungrig... Blev en Amigo bestående av köttfärs å champinjoner..

Blev även en film..Var sugen på en komedi eller thriller men det sluta med en skräckis. Den var bra om man jämför med många andra, men fan så äcklig vissa stunder..Jag som skulle ätit lite choklad nu, men tror inte ja klarar det..
Den hette turistas och handla om ett gäng ungdomar som var på semester i brasilien.Deras buss krocka och för att fördriva tiden till nästa buss kom gick de ner till sranden där det fanns en bar..De festade och vaknade på morgonen drogade.. Det handla iaf om att människor där nere drogade turister för att skära ut deras organ och sälja det på "svarta marknaden".. Dem visa en scen där dem gjorde just det och guud vad räligt...

Igår var så kul, vi gjorde verkligen hbg osäkert med våra moves på dansgolvet, hehe..

Pizza time

Nu ska jag vara riktigt flottig å äta pizza...mohaaaa


RSS 2.0