Mysligheter

Lite solsken å värme nu innan hösten kommer, det skada inte alls..
Blev väla en runda i förmiddags, shoppa två enfärgade tröjer på H&M och en poloklänning på Gina..Lite nytt iaf inför skolan..Orkar inte lägga upp bilder,just nu!

Hade lite picknick med Emma å Zeth vid ån i det gröna, det var mysigt..Gjorde även upp planer för lite festligheter:)

Imorgon är det dags för skolan, en nystart..Får se hur det är! Juust det,måste ju boka plats på tåget tills imorgon..Nej, inte tid att skriva här mer..

Hej hej, tack för idag!

Utvilad

..Äntligen, efter 1 vecka..Har sovit som en prinsessa i min egen säng.

Då är man hemkommen igen efter en härlig vecka på Cypern.. Gud vad fort det går, men har fått allt man vill på en charter resa..Sol å värme, det var såå varmt. Massa härliga dopp i det kristall klara vattnet, utflykter å en massa god mat å öl :) Det var en toppen vecka! Det enda negativa var att vi hamna på värsta ungdomshotellet, med andra ord, värsta partystället med fest fram till 5 på morgonen. Så man sov lite till å från..


 Alla bilder ligger på facebook!!

Kom hem mitt i natten mellan fredan å lördan.. Sen var det födelsedagsfest som gällde på lördagkväll (jag vet,lite dum planering där) men det gick hur bra som helst och vi hade skitskoj:)

 Tack för alla fina paketer!
Även här ligger resten av bilderna på facebook!

Såå, ni förstår kanske ett det var skönt att sova ut..Tyckte lite synd om Linus som skulle upp halv 6 imorse.. Idag är jag ledig, är lite inhoppare både på ICA å gille denna veckan. Har fått 3 fasta tider på ICA. Tisd, tors å fred..Just det, jag jobbar nog på lördag med tror jag!?!

Sen är det dags för skola igen,börjar på måndag, 1 september. Är väldigt förväntansfull för alla nya kurser, men inte alls lika förväntansfull över att pendla igen..Nej, jag är inte sugen, inte denna gången.. Men vad ska jag göra:( Jag vill inte flytta, vill inte ta lån...Får fixa med tågbiljett i veckan + kolla upp mitt schema..

Just nu ska jag packa upp min resväska å röja här..Det behövs..Sen träna, jaa.Äntligen..Fan vad äcklig jag känner mig nu, krängt en massa onyttigheter i 2 veckor..Nu ska det kommas igång igen:)

Ha det bra så länge, puss hej!

Cypern nästa!

färdig packad å klar..Nu väntar vi bara på att kl ska bli fem så att mammsen å pappsen kan hämta oss å köra oss till sturup..Lyfter 19.50.. Är lite nervös för att flyga, don´t like it..




Wish us a nice trip :)

En trip till ven med födelsedagsgrisen!

 Hurra hurra hurra för min älskling idag :) Hans tur att fylla år.. Frukost på sängen å paketer bjöds det på av snälla mig..Whiskyglas, whiskystenar, träningsväska å en kudde!



Skulle hunnit med 10 båten till ven som man tar från landskrona, men det blev för stressigt.. Så får ta båten som går halv tolv ist.. Har aldrig vatt på den ön..Ska bli mysigt att cykla runt å utforska:)

Nu måste ja packa lite..Åker ju för bövelen imorgon å har inte börjat!

Cirkus på programmet!

God morgon!

Slängt i tvätten, två fulla maskiner..
Ska klippa mig kl 9.. Ska bli skönt att bli av med det sletna och klippa till min lugg, blir sne den här gången..

Träffade Helena å co. igår..Käka på el greko,maten va väl si så där.. Kul att ses, händer inte så ofta när du bor i Sthlm..

Vad ska det bli av den här dagen då? Ska börja packa så smått, lägenhet är i behov av att städas, så får väl ta i tu med det..Gymmet ska hinnas med..Sen blir det Cirkus Maximum ikväll, i Lund..Det ska bli rooligt:)


Presenter

Man är som ett litet barn fortfarande..När man vaknar på morgonen längtar man efter att kolla å pröva allt man fått :D

Här kommer alla fina presenter jag fick under gårdagen

Av min underbara Linus fick jag:



Av Linus och hans föräldrar:



Av syster yster:



Av mammsen & pappsen:


Mamma råka köpa likadan scarf som Linus gjort, men Pyttan köpte den ena:) Den lilla Kosta Boda tallriken fick jag av mormor & morfar!

Av Matte & Jimmy:



Och till sist fick jag oxå två presenter av snälla mig:P



Tusen tack för allting allihopa!

Happy birthday to us!



Grattis, grattis till mig å syrran idag, 22 år sen vi föddes=)  Nu får det räcka..Herrejesus, äldre än så här vill jag inte bli..
Blivit firade i Åsjlunga med hela kära familjen..massa fina paketer..Ska visas upp på bloggen imorgon..Ätit mumsig gräddtårta oxå såklart:)

Lite ledighet nu då, jag klagar inte..Det är så najs, lördag hela veckan.. Bär av till cypern på fredag, sol å värme, finaly!

Apprå på födelsedag å resa så fick jag syn på en BAOTA stor spindel i vårt sovrum, åhhhh, vad äckligt..Den var verkligen big, för att vara spindel i Sverige, liten om man jämför med den vi hade i vårt sovrum i Aussi.. Äckliga kryp...

Natti natti mina vänner!

bakis+jobb!?!

Yeah, vilken bra kombination..Blev lite partaj igår å konstigt nog slutade det på bahnhof, fick gratis inträde från ljusfesten.. Den såg vi dock inte mkt av..

Nu ska jag iväg, tack å lov jobbar jag bara i 3 timmar, haha, knappt lönt..

Puss hej

lite shopping!

Ja, ytterst lite..Är ledig idag så har vatt en runda på väla med Linda. Åt en god bakad potatis med keso å kyckling ,mumma.. Vandra sen igenom de flesta affärer, men hitta inte ett ända klädesplagg.. Blev lite presenter men mest smått krims krams.. Hitta sunlotion  för typ halva priset, rena fyndet,50 kr.. Perfa nu när man snart ska iväg på en tripp!

 solfaktor 15 måste väl ändå räcka, adåå..

3 jobbedagar kvar, jag räknar ner.. Sen blir det fest i 2 veckor,haha..

lite slö nu då, var ju oxå en runda på spinning imorse, den viktiga träningen utesluts inte ofta..Inte för man är trött, nädå, inte sånna dåliga undanflyker för mig inte:)  det är bara ta sig i kragen och se till att träna..Man mår så bra sen efteråt!

Inflyttningsfest med mera

Dan, Linus kompis hade lite inflyttningsfest igår..Det var trevligt! Blev dock aldrig att vi kom så långt..

Den här dagen har gått åt att besöka familjen i åsljunga, det var trevligt det med..

Har inte mkt att berätta.. Har hänt mkt men ändå väldigt lite, liksom inget att ta upp här direkt.. Har jobbat mitt "11 dagars i sträck pass" klart nu.. 5 dagar kvar, sen så.. Lite frihet.

Måste boka tid att klippas, vill göra det innan vi åker å innan vår födelsedagsfest..

Ska äta choklad nu, har inte ätit en marabou bit på hela helgen..Det går ju inte för sig!

Vi hörs nog i veckan.. Hejdå!

RSS 2.0