Helgen:Uppdatering

Gokväll i stugan!

Har ni tänt första ljuset? Det har inte vi, för sorgligt tycker jag. Måste hämta upp ljusstakarna imorn iaf. Känns som man inte orkar engagera sig i julen med julpynt och liknande detta året eftersom vi flyttar i början av januari. Så får njuta extra mkt på julafton ist:)

Humöret var bättre när jag vakna på lördan som tur va, hann inte skriva för hade verkligen en fullspäckad dag. Först storstädade jag själv sen kom Emma och då bakade vi lussebullar. Stressade iväg till jobbet och jobbade till nio sen cykla jag direkt hem till syrran för fest. Vi drog vidare till 57:an och det blev som vanligt dans hela natten, jag är inget av en barhängare:)

Idag har det heller inte varit många lugna stunder. Pluggade när jag vakna sen var vi och övade på vårt spinningpass inför den nya uttagningen imorn, det gick kasst.. bläää, hatar att jag inte kan hitta takten i ettan. Sen fikade vi på lussebullar och glögg och gick på julskyltningen en runda. När jag kom hem däckade jag på soffan, haha.. Det hade inte suttit fel med en helt ledig dag, men det är bara att bita ihop för i morgon är det dags för förskolan igen, sista veckan.

crazy yesterday





möög

man pallar ju fan snart inte jobba längre, när det ska vara så jäkla svårt att byta bort ett pass.. Jag hade lyckats byta bort morgondagen, så fick vi inte byta.. Snacka om att mitt humör sjönk till botten. Att det kan vara så svårt att förstå att man pluggar på heltid och har ett liv på helgerna oxå... Sådär ja, då var helgen förstörd!!!!!!

- grader

Godmorgon! Ska strax bulta på mig massa varma kläder och cykla till förskolan. Underbart med fredag, det är alltid väldigt intensivt när man är på praktik, man känner att man vill prestera så mycket som möjligt. Men jag trivs väldigt bra så det är roligt också såklart. Igår var min mentor och hälsade på, höll i ett gympapass för 3 åringarna :) Jag fick i stort sätt bara ros och hon sa jag låg nära ett vg:) (med risk för att skryta).
Har fått ont i min hals, så förkylningen bryter väl ut snart :( I helgen blir det mys, jobb och antagligen fest..

njut av fredagen, I will!!!

klarar han så klarar du

Kollade ni på finalen av Biggest loser igår? Vi har sett vartenda avsnitt och snacka om att man tappa hakan BIG time när Rune och Carl-Fredik kom in. De hade tappat 50 och 70 kg på 5 månader. Helt galet, men så otroligt kul att se att de klarade det. Jag gillar detta programet för det är verkligen på allvar, här är de på lägret i 9 veckor och har då verkligen en chans att ändra sin livsstil. En dag hos Anna Anka gör nog inte att man ändrar livsstil, utan det blir nog mest en liten tankeställare. Fler sådana program borde finnas...

Vinnaren




Skön start på veckan

Då har praktiken kört igång igen, vi är ute två veckor den här gången med. Ska försöka göra lite mer med barnen den här omgången, fast jag ändå höll i rätt mycket föra gången. Idag höll jag i en lek de tyckte var jätteroligt. Får se vad det blir imorgon.
Slutade vid ett idag, så har hunnit fixa mina naglar, vilat och gjort en laxssopa. Nu ska jag å Lajnus iväg på spinning, gött!!!

Målade med ett ljusrosa, nästan genomskinligt lack jag köpte på Ullared. Ska kurrera mina naglar nu med detta kit jag köpte tills de blivit starka, de är så flisiga och fula nu. Ska lägga upp de olika stegen sen en dag.

Problemet löst

Jag gick inte på internet och sökte efter kitet jag köpt och där stod allt man skulle göra, haha. Om jag hade vatt smart hade jag gått in där direkt ist för att leta igenom hela lägenheten en timme.

En så liten sak har gjort mig ARG

Jag blir gaaalen alltså!!! Jag hade köpt ett nagelkit på Ullared för att stärka mina naglar, så satt jag och läste igenom bruksanvisningen och planerade att göra vid dom efter jag kollat på scream 3. Men lappjävlen är helt borta nu. Jag la den på skrivbordet och man kan ju säg att jag har vänt upp och ner i alla papperskorgar och hela vardagsrummet men det är fan väck alltså.. Hur sören kan en lapp bara försvinna sådär? Det måste spöka, nu har jag fått svaret på det.
Så nu kan jag inte göra vid mina naglar för där är så många olika krämer å smörjer och jag vet inte vilken ordning jag ska göra allt i. DAGENS ilandsproblem!!!!

Jag tror det är lappen som ligger där till höger, men nu är den puts borta. To be Continued

Betongkepsen är på

(Jag är så sjukt trött idag så det finns inte och har haft ont i magen till och från hela dagen, ska lägga mig på soffan nu och starta Scream 3)

Köpte inte mycket kläder på Ullared med hittade en fin flanell skjorta iaf och lite underkläder...





fina handdukar

bakissöndag

Godmorgon, sitter och lyssnar på mina gamla idoler Westlife, de är väl för bra :)
Det blev utgång igår och visst blir det alltid roligare när det är impuls och man inte har planerat det? Så blev det igår kväll iaf, jag hade det riktigt roligt. Var hemma hos Therese och drack några drinkar innan vi gick till Tress och sen dansa vi loss på Bahnhof. Bahnhof har blivit mycket bättre alltså, de spelar faktsikt riktigt bra musik där nuförtiden. Musiken är ju det viktigaste liksom :)
Glömde kameran igår, så det blev inga bilder alls, tråååk. Jag lyckades faktiskt rätt bra med plattången igår. Lockade hela håret och satt det på sidan, snyggt!!!

Ni får lyssna på lite Westlife ist ;)

Ge...

Var har jag hållit hus idag? JO, vi har varit på . . . .



Yeah, that´s right, Ullared. Var uppe fem i morse och var där när de öppnade vid sju. Där var inga köer in och inga ut. Men snacka om att det fylldes på med folk fort. Efter knappt 4 timmar var vi nöjda och trötta på trängslen.. När jag stod där med kundvagnen och trängdes med allt girigt folk som skulle komma åt, så småskratta jag lite för mig själv. Vad roligt det måste sett ut om stenåldersmänniskor hade kunnat se oss i det läget. En massa männsikor trängas och knuffas i ett stort konstigt hus med en massa konstiga saker. Ja, världen är rätt knäpp om man tänker efter, haha..
Var hemma redan vid ett å sen dess har jag mest legat på soffan, kollat på idol och slumrat fram och tillbaka.
Är lite smått sugen på utgång ikväll, men orkar man va bakis imorn? Njaaa..

Linus nöjd med sina teknikprylar han köpt, bl.a datormusen och datalampan haha

Gör jag nått fel?

Det här kan ju inte vara normalt... Jag har gått och fått munsår, fan IGEN. Det måste ju vara något som inte stämmer?! Hur kan man få 4 munsår under en tidsperiod på 5 månader? Är på sjukt dåligt humör och det gör mig så förbannad. Och allt beror på det som sitter på läppen och dunkar, sticker och som blir större för var timma som går. I morgon vet jag att ja kommer ha en stor fläskläpp. Mina två ärr från de förra munsåren har ens inte hunnit gå bort, normalt liksom..

Jag var på bra humör igår men nu är det bara skit. Vill bara dra filten över huvudet å stanna där..

... Får hoppas jag kan piggna till lite, ska ut å käka sex stycken ikväll på Tapas..

Lite vampyrer behövs för att krydda vardagen;)

Tur att jag kollade upp vad som gick på tv ikväll.. Säsong 2 av Vampire Diaries börjar ju för sören ikväll, 20.00 på sexan, don´t miss!!!


Time to get dirty

Nu ska jag iväg och svettas and pump the biceps, mohaaa ;) Cirkelgym/indoor, grymt effektiv träning. Jag älskar pass som har uthållig styrka kombinerat med kondition, då får man allt på samma gång.. PERFA!!!




Up and go!

Det är väl härligt att komma upp i tid? Vakna kvart i fem, sen kunde jag inte somna om. Ser förhoppningsvis fram emot en timmes sömn på tåget..
Har skola fram till tolv och idag ska vi redovisa. Brukar tycka det är rätt tråkigt (läs nervös) med redovisningar. Vi ska ta upp ett etiskt dilemma och vi valde ämnet svininfluensa, angående om man ska vaccinera sig eller ej.. Och vi har lagt upp redovisningen som ett tv-program, så det ska bli kul :)

Kör på kavaj idag när jag ska spela viktig läkare ;)

Horror

Maten står i ugnen och är klar vilken minut som helst.. Eftermiddagen har jag tillbringat åt lite plugg och sen har jag även gjort upp lite planer inför förskolan som jag ska göra vft på i två veckor från och med måndag. Känner att jag vill hålla i lite fler aktiviteter den här gången.

Har även kollat på Scream 2, det är inte ofta jag är sugen på rysare men i förrgår blev jag det och då satte jag på scream 1. Kollar sällan på rysare eftersom många är så utflippade idag å då mär jag dåligt flera dagar efter. Men Scream är faktsikt en horror movie jag gillar, sjukt spännande och inte en massa onaturligt trams.

Nu längtar jag efter att se 3:an, för den minns jag knappt

Ros och lite ris

Angående spinningen. Både jag och Emma har fått möjlighet att gå på en uttagning igen. Hon ringde i måndags och vi fick båda verkligen positiv feedback. Ledarskapet var otroligt bra, det var bra taktkänsla i två:an och tre:an, vi gjorde bra byten mellan positionerna, kunde hitta ettan i låten (när man kör åttor) och bra musikval. Det var verkligen mest ros, så man blev ju jätteglad över det. Meen, vi hade båda lite svårt för att hitta rätt takt i ettan. Och det var precis det jag visste att jag hade svårt med och alltid kommer att ha. Det är mkt lättare att känna takten när man står upp helt enkelt.

Eftersom hon tyckte vi var så bra och det endast var det lilla vi "missa" på så ville hon ge oss en chans till. Det var bara två som gått vidare direkt och några som inte alls gått vidare. Så hon gav oss beröm bara för det.. Men PALLA gå på uttagning igen, jag klarar inte av att vara så nervös en dag till, ahh.. Sen vet jag att ja inte kan göra mycket bättre ifrån mig, jag gav verkligen allt. Jag har svårt med takten i ettan, och det kommer inte förändras på två veckor liksom. Kunde inte allt det som var bra överväga det lilla liksom? Nej, de har tydligen blivit mycket hårdare med uttagningarna nu, typsikt!!!

Men vad sören, vi får väl gå dit och köra passet igen den 29 nov..Suck!

purple or pink?

Nu är jag klar med min önskelista :) Visst är den fin? Kan dock inte bestämma mig och jag ska köra lila i Mateus tallrikarna, isåfall måste jag önska mig lila kakfat och skål oxå, så det passar när man ska duka liksom, haha.. Det står mellan rosa och lila.. hmm . . . .


Softa

Haaj! Onsdag och jag är fri, FRIII från skolan och praktik. Första dagen på länge som jag har en dag ledig mitt i veckan, ska inte göra mycket idag, bara gå här hemma och mysa och fixa med lite man inte hinner annars. Jag älskar att bara gå hemma och kolla film å ta det lugnt när det händer så mycket annars, så det är just vad jag ska göra idag. Sov ut till åtta i morse, sen gick jag upp och tog det lugnt och begav mig sedan till gymmet. Sprang på bandet en kvart sen körde jag bröst & triceps..Gjorde lite ärenden på stan och nu är jag hemma igen..

Min lugna dag forstätter...

Visst är det roligare att träna när man har fina kläder?

Happyface

Nu ska vi flytta, JIPIIIEEE :D Vi fick lägenheten Linus budat på, så det känns verkligen otroligt roligt. Vi har ju pratat mycket om att flytta men har liksom inte haft bråttom med det, utan väntat tills det dykt upp en. Men nu äntligen har vi hittat en bostadsrätt precis vid hemköp, en trea på 73 kvadrat.. Har redan börjat längta till flytten, vi har ju bott här över tre år nu, så det ska bli kul att börja inreda på nytt:) Har redan börjat kolla på tapeter haha..Gud, det är ju som en djungel..Inflyttning är föresten den 3 januari så det är snart:)


Paketöppning

Hon blev så glad när hon öppnade paketen från oss.. Hon hade ju önskat den datan såå mycket :)




Kalas

Nu ska vi iväg på kalas hos Mirabell, tösen fyller 4 år så det ska firas..

Nytt halsband från Gina

I had FUN

Hellllooo, I´m up!!! Vad är det med mig och sömn på helgen? Big sömnproblem iaf.. Vakna sådär lagom så jag hann sticka ut huvudet genom fönstret och kuckelikua tillsammans med tuppen hahaa..

Jag var rätt slut när jag kom hem efter jobbet igår. Först en massa nervositet hela morgonen därefter spinning en timme och sen stressande iväg till jobbet.
Jag vet inte hur uttagningen gick igår, men en sak är säker. Jag hade otroligt kul där jag satt framme på cyklen med en halv spin lokal full. Trodde inte där skulle vara så många, men där var 6 spinledare + andra som gick uttagningen, så pulsen var rätt hög när jag hoppa upp på cyklen. Men efter halva första låten släppte det och jag hade så roligt. Jag gjorde vad jag tänkt och inget gick fel, får svar redan i morgon om vi gått vidare till utbildningen..




nu kör vi

Fan, jag hatar att jag ska vara så nervös..whyyyy??? Vill ha detta gjort nu, har ont i magen. Har gått här hemma och städat i låder å grejer bara för att få tiden att gå.. Men nu ska ja äntligen ta bussen och åka ut till Valhall. Wish me luck, det lär behövas..


Bara för den var rosa?

När vi gick på entré förra fredan så gjorde jag även ett rätt stort impulsköp. Vi skulle precis gå hem när jag såg att där stod frisörer och demostrerade en ny plattång. De lockade håret gratis, så det ville jag såklart göra eftersom vi skulle ut på kvällen;) Men inte visste jag att ja skulle gå därifrån med en plattång rikare, haha.. Det var italienare som stod där och det var ett nytt märke som heter Her Styler (Och nej, det är inget fejk, har kollat upp det på internet). Det är en plattång med infraröd värme, och det sliter inte alls på håret plus att det är hyfsat lätt att göra lockar med den. Vanligtvis kostar den 2000 (som vi oxå kolla upp), men om vi båda köpte vars en + för att vi var studenter fick vi den för 1000 kr styck ;)

Sanna sa att om vi går dit kommer de tjata som bara den på att du ska köpa.. Jag bara, nää, jag har lätt för att säga nej.. Där ser vi ju hur det gick, haha..

Mina fina rosa plattång

Uttagning

Hej och god morgon på er, jag börjar bli rätt nervös nu. Dagen har kommit och nu ska vi äntligen gå på spinninguttagningen. Varför ska man bli nervös egentligen? Det känns så förbaskat onödigt. Jag kommer köra vad jag tänkt och göra så gott jag kan, mer än så kan jag inte göra. Jag vet att min taktkänsla (som jag tjatat om) inte är den bästa, men då har jag iaf försökt. Och om jag inte lyckas nu kan man ju pröva flera gånger om..

Uttagningen är klockan två på valhall, därefter ska jag bara hem snabbt och duscha för att sen sticka till jobbet. Inte så rolig dag direkt, men klockan nio ikväll kommer jag vara lättad :)

Väntar på att Therese ska messa, så vi kan ta en morgon promenad, ser ut som det ska klarna upp :)

Dessa tre låtar ska jag köra idag:

Nattervarn. I den låten ska jag köra åttor mellan tvåan och trean. Medeltempo


We no speak Americano. Backe


Varje gång jag ser dig. Snabbt tempo

Min vinterjacka

När jag var i Malmö i fredags gick jag å Sanna först på entré några timmar. Det blev en del impulsköp och ett planerat köp, det planerade var denna snygga, blåa, varma jacka från Carlings. Äntligen har jag hittat mig en go och skön jacka så jag klarar mig över vintern. :D

Bilderna är tagna i hallen, där är så himla mörkt så man ser inte så
mycket. Förutom den sista då. När jag fyller 25 kanske det är läge
att önska sig en systemkamera


Idre fjäll

Nu är jag hemma igen, ska iväg och träna vid fem tiden så ska hinna med lite plugg innan dess, skriva klart min önskelista och fixa med lite annat.
Igår bokade vi en resa, inte till värmen utan till snö och kyla hehe.. Vi ska åka upp nästan hela familjen till Idre fjäll på annandag jul och stanna över nyår, det ska bli så otroligt mysigt och ni anar inte hur mycket jag ser fram emot att ha lite semester och åka iväg. Båda mina brorsdöttrar ska med, så vi får väl se om de vågar sig upp i backen ;) Mirabell är inte den modigaste :P Men kanske Minea, eller hon kanske är för liten? Kan man åka skidor när man är två år?=)

Jag håller mig till Nord, Väst och Syd.. Ser att där bara är svarta backar i Ost så det hoppar jag nog ;)
Ååhh, vad jag längtar!!!

En dag till på veckan tack!!!

Good morning! Hur mås det?! I´m tired like a, I don´t know. Men iaf myyycket trött. Har inte tid att sova på tåget, för har en massa som ska läsas till imorn. Det har varit hektiska dagar nu och jag hade behövt en dag att andas ut på, när kommer den?
Igår var jag på förskolan, det var väldigt skoj att få träffa barnen, och vad mycket jag hann med på så kort dag. Sen blev det gymmet en sväng, därefter hem å slänga sig på plugget. Över det var vi även och kollade på en bostadsrätt, hihii spännande ;)

Jag har så mycket att skriva och berätta om, men just nu har jag inte tid.. Kanske till jul ;)


Lördagens bravader

Det var inte så många uppgifter som jag trodde, utan en stor som ska vara inne den 30 dec, så jag vill verkligen satsa på att bli klar den 23:e. I morgon ska jag göra en fältdag och hälsa på min förskoleklass:) Inte många lugna stunder här;)

Jag har verkligen haft fullt upp hela helgen så man känner sig fortf rätt trött. Men det hade jag ju själv valt :) Jag, Emma, mamma å pappa passade Mirabell hela helgen och vi har haft det så roligt. Vi började att bada i Karlslundabadet i Landskrona, därefter körde vi vidare till Helsingborg och gick på bio, kollade Sammys äventyr. Sen fortsatte vi hem till Åsljunga och hade halloween fest som Mirabell ville kalla det:) Vi målade henne till häxa och så gröpte vi ur en pumpa. Efter det var vi alla rätt slut så vi avrunda kvällen med godsaker och mys i soffan... Söndagen fortsatte med en massa lek hela dagen, så fastrarna var rätt trötta på kvällen och Mirabell var väldigt nöjd.












ogilla denna dag

Var på Indoor walking i morse och nu måste ja kila till tåget..
Ahh, gick in och kolla nya kursen och vi har två examinerande uppgifter som ska vara inne i slutet av december, fan!!! När ska man hinna göra det om man nu ska jobba och sen kanske åka ikväg? fan!!

Ingen rolig dag denna, slutade nya kursen igår som har varit sjukt intensiv och slängs in i den nya idag..Är det för lite begärt att få en dags paus? Är allt annat än sugen att åka till malmö nu, blää!!!

festligheter

I fredags var jag och slirade i Malmö, vi hade förbaskat skoj med dans hela natten. Kom i säng vid fem tiden och var tvungen att dra mig upp vid åtta, men lyckligt nog mådde jag bra hela dagen :)

Ny klänning från Gina





Sneak peak

Oj va mycket det är som händer hela tiden, men nu är jag tillbaks som vanligt och hinner förhoppningsvis skriva lite här. Igår efter skolan åt vi hela klassen ihopa på en thairestaurang med våra lärare. Det var sista kursdagen och redan idag börjar den nya kursen. Efter restaurangen gick jag och Chris till Sanna och hade twilight marathon, vi såg alla filmerna i sträck :) från halv tre till nio låg vi i sängen, snacka om att jag ahde ligg och sittverk efter det. Men det var väldigt kul att se alla ihop, nu längtar man ännu mer till sista filmen. Del 1 av boken har premiär på bio den 18 november 2011, herregud, hur ska man hålla ut?!!? Ett år dit för sören ju :S

Lite bilder från inspelningen som är igång för fullt. Ni som läst boken vet nog vart de är på väg ;)







Godmorgon världen

Men hallå ja=) Long time no see. Har verkligen inte haft en minut ledig i helgen, eller kanske en, men det är max. Jag har massa att blogga om, men det hinns inte med nu, ska iväg till skolan och avsluta kursen.. Sen ska vi alla äta ihop och därefter blir det twilight marathon ;) Härlig måndag.. Kan ju iaf säg att jag har haft en heeelt fantastisk helg:D

Såg ni EMA galan igår? Jag tittade lite smått på den och när Shakira uppträdde till Waka Waka. Alltså gud vilken kropp, ge mig den, pleaseeee ;)




i MADE it!!!

Har precis haft mentorsmöte och ska köra igång med reflektionsuppgiften nu. Ska sitta själv å skriva i två timmar och vid tolv kommer min grupp.

Min kurslärare ringde nyss och JAG KLARADE TENTAN. Hon sa att jag hade gjort en alldeles fantastisk bra tenta, guud vad skönt att höra :)
Det kom ju rätt lägligt, nu blir det dubbelt upp med firandet ikväll ;)

Trött i ögat

Nu ska jag ut i mörkret höll jag på att skriva, men det var inte så jätte mörkt juue :)
Pyser till skolan nu, och är borta hela dagen i morgon med.. Så vi hörs framåt helgen.. Ha det lovely, puss!


Dagen har anländt

Heej! Det är en lycklig dag denna dag, denna ljuva torsdag ;) Jag har inte gjort många knop men ändå jätte många liksom. Det var med en lättnads suck jag lämna in min planeringsuppgift kvart i tolv, 15 minuter innan dedline. Nu kör vi det sista rycket och den sista uppgiften innan kursavslut på måndag.
Var ute på stan i det fina vädret en sväng och köpte lite cider och annat plock. I morgon ska jag till Malmö för första gången denna vecka, skönt att komma ut i civilationen igen. Ska göra en liten gruppuppgift därefter blir det PARTY i Malmö med klasskompisarna. Kommer bli så roligt, har verkligen sett fram emot det. Känns som vi behöver fira, den här kursen har varit tuff. Så det blir ALL IN kan jag lova..

Nu ska jag diska å laga mat..

Packning inför helgen

gud vad najs med lite smink

Är snart klar med planeringsuppgiften, det är helt underbart. Ska finslipa på det sista imorgon innan det är dags att lämna in den klockan 12.00.
Nu ska jag dra på stövlarna och promenixa till ica för att möta upp Emma och Therese. Ska laga mat och samtalsämnen brukar det inte lida någon brist på ;) Puss å kram!



Min horibla dröm

moorning, sovit gott? Jag har typ sovit som en stock men herrejesus vilken dröm alltså.
Jag drömde att vi skulle få tillbaka våra tentor, så när det var min tur att gå in sa hon att de blivit av med min tenta och inte rättat den, så jag var tvungen att göra om den. Jag börja storböla å skällde och skrek...Fatta hon inte hur jobbigt det var att skriva en tenta. Men hon sucka bara å sa att det var väl inte så farligt. Helt plötsligt var jag på ICAs parkering i Ä-holm å skulle leta efter tentan. Så såg jag några papper skymta under en bil och jag var helt säker på att det var min tenta. Jag sprang efter dom men då börja dom blåsa iväg. De blåste och jag sprang efter. Till sist blåste de ner i ån så jag var tvungen att hoppa i efter för att få tag i min tenta ju.. Så jag hoppade i ån och lyckades äntligen fånga upp papprena..Och det var MIN tenta, gud vad glad jag blev.. Jag sprang genast till läraren som rättade den, MEN så hade jag inte klarat den..Så då börja jag stortjuta över det å sa att jaag var ju ju heelt säker på att jag skulle klara den, så rörde det sig om 1 poäng (fast vi inte får poäng).
HAHA, shit vilken dröm alltså, jag kommer ihåg allt in i minsta detalj. Nu vill jag verkligen inte ha tillbaka tentan, drömmen berättade ju hur det gick :S

Nog om det, dagen ser inte mycket roligare ut än igår och förråg, ska skriva klart SAG uppgiften. Men ikväll blir lite skojigare, ska träffa Therese å Emma och laga mat ihop :)

Startar dagen med ett spin pass, hur ska det gå? Jag har sån träningsverk i rumpa & ben efter cirkelgymmet i måndags och benträning igår

Vaxduell

Jag kan knappt se skillnad alltså, dessa var bra..



Hade glömt hur het han var, haha. Nästan lika het är vaxdockan

Disturbia

Tog en paus från skrivandet och satte på en film, det var väldigt skönt att kunna göra det med gott samvete. Har pluggat på bra idag så förtjäna en paus :) Kollade på disturbia, som faktiskt är en av mina favoritfilmer, den är kusligt spännande och jag har sett den ett x antal gånger. Thriller och komedier är de genrer jag gillar mest, se filmen om ni inte gjort det..


mardrömssysslor i köket

De tre absolut tråkigaste sysslorna i köket är: (jag lovar, inget är tråkigare)

DISKA

HACKA SALLAD


SKALA POTATIS


give me

Jag är sugen på lite vardagslyx snart igen, med god mat och en bio på det. Jag blir det när jag sitter här hemma helt insnöad och det enda man ser är en massa ordbajs på en dataskärm. Nu ska jag ner och hämta tvätten, 6 maskiner idag..

På lördag blir det massa biomys och då ska vi se denna söta :)

från det ena till det andra

Hejsan! Förra veckan var jag inne i en tentabubbla, den här vecka går jag in i en skrivaarbeten bubbla. När söndagen är kommen andas jag ut, för då är första kursen i stort sätt klar. Men först å främst ser jag fram emot helgen då flera roligheter väntas :) Var och körde ett pass cirkelgym imorse, känner att man blir starkare för var gång. Sen dess har jag bara suttit och skrivit och nu ska jag snart ner och tvätta - happy monday ;) Ikväll ska jag träffa en på friskis och svara på lite frågor inför spinninguppdraget.
Nu ska jag fortsätta här..

Härliga höstfärger att titta på utanför fönstret

RSS 2.0