Helg - me like!

Får strax besök från Götet:) Dagen har bestått av gym, spinning, skrivning av prov som kändes helt okej, plugg solning (underbart väder) och nu har jag hämtat sängen som forf var hos Linus...
Tror jag fått en spricka i mitt revben sen jag var ute i onsdags, gör så saatans ont:(
Vi hööööörs;)

BABEL night!

Heej och godkväll! Jag är sjukt sjukt trött. Det blev en spontan utgång igår, och visst brukar spontana kvällar bli som roligast? Det var precis vad det blev, jag hade riktigt roligt:)
Efter redovisningen igår skulle jag egentligen med tåget hem men när Marcus berättade att det var superherotema fest på babel som kåren fixat blev jag sugen, hahaa..Så jag stannade helt enkelt å följde med Sanna hem. Gjorde lite hemmagjort superhero outfit å med Sara och Marcus blev vi fantastic red;) Förfest hos Sanna sen vidare till Rönnen för en annan förfest och därefter vidare till Babel med massa dans, wiiiiiiooooooooooo=D
Kl 07.00 ringde larmet i morse och halv nio infann vi oss på skolan för grupparbete, haha fan vad hela gruppen var slitna. Alla hade festat utom en och Marcus dök inte ens upp.. Men blev klara vid 12 så resten av dagen har jag spenderat i sängen med datorn, pluggat för friskisprovet i morgon och varit ute på en power walk.. Med 2 1/2 h sömn i bagaget å lite slumrande på tåget är jag bra trött nu...GODNATT!!!
Tyvär blev det inga bilder igår, jag hade för dåligt batteri på min mobil å Sanna blev bestulen på sin mobil igår:(((

Men här får ni en sjukt härlig bild från en av Europas finaste stränder


Relaxkväll

Morrn morrn! Det känns som jag ligger en dag före hela tiden, har kännt så sen i måndags. Så idag är det alltså torsdag för mig, lite drygt... Det är en rätt intensiv vecka med skola å annat. Idag ska vi iväg å redovisa det vi börja med i måndags å i morgon ska vi starta upp och planera inför en ny redovisningen + att jag har mitt friskis prov att skriva..
Igår blev vi faktiskt klara redan vid tio, sen åkte jag hem och gymmade och därefter pluggade jag ett par timmar, hann även inom stan en snabb runda. Vid 19 hade vi relaxkväll och det var väldigt trevligt, vi säljer även yttre produkter med Herbalife, som då krämer, shampo och massa annat. Igår var första relaxkvällen vi hade som vår sponsor höll i, sen ska vi hålla i det själva är det tänkt..
Nu måste jag dra mig, pussss!

Busy day

Det är inte dåligt av mig att gå in här såhär tidigt å skriva ett inlägg.. Igår starta vi upp ett nytt grupparbete inom geografin som vi ska redovisa i morgon, så satt ända till fem igår.. Förhoppningsvis blir vi klara till lunch idag..Dagens planer ser ut så här
8-13: Grupparbete
14.30-15.30: Gymmet
16.00-17.00: Wellnessanalys
19.00-20.00: Relaxkväll

Har fortf massa bilder kvar från Kreta att visa upp, här kommer ett på moppeproffset;)


One step closer

Inspirerande, många skratt, träningsverk, utvecklande, högintensivträning, nya roliga männsikor, bra och kunniga kursledare med mycket humor, knäböj, presterande, ledarskap, krävande, sena kvällar, tidiga mornar, lite sömn, fest och dans, lekar, bonnadans, afro, intervaller, mat mat mat, cirkel, löpning, ögonkontakt, teori, många malmöbor, ny kunskap, pepp, puls, glädje, strippning och ett steg närmare målet - spinninginstruktör!!!! Ungefär så kan man väl sammanfatta de 4 dagarna i Furuboda.

Vilken helg!

STOLT!

LET´S DO IT!!!

Gokväll! Snart dags att hoppa i säng för i morgon väntar en spännande dag. Redovisningen gick strålande idag med bra kritik från läraren. När jag kom hem cyklade jag dirket till vårdcentralen för jag trodde jag hade urinvägsinfektion.. Allt stod typ "inte rätt till" eller hur jag ska uttrycka mig men jag fick inte antibiotika utan skulle istället dricka vatten med mycket cirton å tranbärsjuice..Så får hoppas det släpper snart.. Efter det har jag pluggat liite sen packat...
I morgon åker jag och Emma äntligen iväg på steg 1 friskis och svettis grundutbildning som alla instruktörer går oavsett vad man ska bli. Det ska bli otroligt spännande, men som man hört av andra också väldigt intensivt. Så på söndag kommer man nog vara bra mör men förhoppningsvis också fylld av glädje och en massa ny kunskap:)
Klockan 07.20 i morgon drar vi till Furuboda och kommer hem igen söndag kväll..Får se hur det är med internet där ute och om jag har ork att skriva ett litet inlägg mellan all teori och träning ;D

Gör så gott jag kan!!!

Så här tomt blir det när man har fullt upp hela tiden. Showen med Robert Gustafsson i måndags var väldigt bra, gud som man skrattade, dessvärre fick man inte ta kort. Sov hos Sanna och igår blev det plugg på skolan ett tag på förmiddagen sen hade vi föreläsling på eftermiddagen, nu har vi dragit igång med geografin å det är bra mkt roligare än religionen. Vi slutade vid kvart över fyra igår och jag var hemma vid sju tiden, så jäkla glad blir man av alla dessa tågförseningar.. Och nu är man uppe i ottan igen för redovisning, men vi slutar redan vid ett så det är skönt..
Helgen var det oxå ja.. Kom hem i fredagseftermiddag från Sanna sen kom mamma och hälsade på en stund, låg ute i solen å söp in lite av den sista sommarvärmen. Efter det städa jag, handla mat och laga tacos, David dök upp vid åtta tiden :P.. Hade en almänt go fredagkväll med hyrfilm å godis.. På lördagen gick vi på spinning sen jobbade jag mellan halv tre och nio.. När jag kom hem blev jag överraskad med tända ljus, blommor, hyrfilm och en fin middag som han hade ordnat med, sååå gulligt :) Och gott var det oxå:)
Söndagen bestod av lite plugg och sedan ett par timmar på väla innan han åkte hem.. En riktigt mysig helg och ganska onyttig haha..

rolig vecka väntar

Det blir ett snabbt godmorgon! Tränade gym och spinning i morse, nu ska jag ta tåget till skolan för eftermiddagsföreläsning, ska börja med geografi idag så det ska bli spännande. När vi slutar stannar jag å sanna kvar på skolan och skriver lite på ett arbete sen följer jag med henne hem. Emmas kompis jobbar på operan i Malmö och har fixat gratis biljetter till Roberts Gustafssons föreställning ikväll, det ska bli roooligt:)
Var på det nya väla igår, det var väldigt fint får jag säg. Har presentkort där som jag fick när jag fyllde år. Köpte en fin kofta från Gina:)

torsdagen

Oj sorry, det var några dagar sen nu.. Jag skulle hinna skriva i fredags men sen försvann tiden å jag har haft besök hela helgen + att jag jobbat.. Men det var en trevlig kväll/natt i Malmö i torsdags, vi lagade mat hos Sanna sen kom några killar, en från vår grupp å hans kompisar å haka på oss.. Drog ut runt tolvtiden till något ställe som spelade konstig musik, 80 tals hipp hopp..Det blev inte mycket dans men vi hade roligt ändå, avslutade natten med efterfest hos Sanna till fem på morgonen, haha.. Vill lova att jag var bra sliten i fredags..


F E S T

Nu sticker jag till tåget för PARTY i MALMÖ all night long ;D

Utgång en torsdag slår aldrig fel!

Hade sovmorgon idag men vaknade vid halv sju av mig själv:( Men nu är jag uppe och ska strax sätta igång att plugga, har en vetenskaplig självständig rapport på tre sidor vi ska skriva och jag vill helst bli klar med den på söndag innan det är dags för spinningutbildningen.. Så jag tar en paus från träningen idag..
Igår var vi på spinningen och på en mysig middag hemma hos Vanessa :)
Dagens planer består av:
8-10: Plugg
10-12: Wellnessanalys med kund
13-15: Plugg
15-17: Smink och hår, ikväll blir det UTGÅNG i Malmö, wiihooooo ;D
Jag var en riktigt grym mopedförare;)

18 november:)

Äntligen är den riktiga trailern ute för breaking dawn 1, nu börjar jag så smått längta ihjäl mig igen;)

a new day has grown

Morning jättetidiga morgon! Jäklar vad trött jag var när larmet ringde tio i sex, var mitt inne i en dröm så sov väldigt hårt. Men nu har jag piggnat till lite iaf, har föreläsning mellan 8-12 och efter det ska vi finslipa vår redovisning, har inte mycket kvar alls.. Det blir spinning med syrran å Vanessa ikväll och efter det ska vi hem till Vanessa, hon ska bjuda på mat och vi ska gå igenom hälsoträffen vi ska hålla tillsammans nästa onsdag:)
Ha en fin dag vad ni nu än gör:)

Another day has passed

NU ska jag soova för jag är tröött och då är det sköönt att soova och jag ska upp kvart i sex i morgon, hehhehhhihhihoho ;) Men lär väl dröja ett litet tag tills jag kommer i säng ändå.. Alltså vet ni, det här är första året jag missar idol... Det har i å för sig inte gått så många gånger men jag sitter alltid spikad framför tv:n när det dratt igång, men nu finns det knappt någon tid över varken för tv tittande lr bloggläsande, haha..Tänk då när alla serier drar igång, det måste hinnas med helt enkelt!!!
Var hemma vid två idag efter att ha jobbat effektivt i skolan ett par timmar och ikväll var jag på ett IW medel pass med Vanessa, det var gött..
Jag glömmer fota vad jag äter och annat som händer hela tiden men som tur är har jag måånga bilder till från Kreta att visa upp, och det är väl rätt roligt att se ändå:)
Paarteey
dags för lite nattamat - crépes med choklad :)

dagarna går

Hej och godmorgon! Igår efter skolan tränade jag cirkelgym sen blev det mest planering med HL och vi började även prata om USA resan vi ska göra till jul, la upp en liten budget och prata lite om hur vi skulle köra, åå vad kul det ska bli:)
Men nu hinner jag inte mer, ska cykla till tåget för grupparbete, vet inte hur länge vi stannar men ska försöka hinna med IW vid fem..Puss!
Det är bra att jag har en hel del bilder till från Kreta att visa upp, här en en till på en underbart mysig restaurang med lika god mat som alltid!

I buddhisterna spår

Då var det dags för en dag i skolan, vi ska besöka ett buddhistiskt tempel, spännande:) Dagen började med en god shake och ett ägg till, ikväll blir det någon form av träning, ska bli skönt nu efter två dagars vila å massa gotteheter....
Fiskspa på Kreta:)

The weekend

Ytterligare en härlig helg har passerat och nu är det dags att sova!
Fredagen bestod av lasagne, chokladmousse, godis och hyrfilm med ett inslag av mys;) Lördagen av ett besök i stan, picknick i Arild &
kanelbullbak, eller vi var mer ett moraliskt stöd när Emma å Mange baka;) På kvällen var det tänkt fest men det blev en lugn kväll med alla dess gotteheter och spel.. Tur var nog det för har jobbat med HL hela dagen och gjort 3 wellnessanalyser i Åsljunga, roligt men efteråt är man lite trött i huvudet..
Pågarna har åkt hem och en vecka i skolan väntar nu.. Natti natt!

KAOS!

Okej, jag skulle hållt mig ifrån köket idag, det har bara gått fel. När vi skulle göra chokladmoussen råka jag vispa grädden för hårt så Emma fick cykla och köpa en ny. Och nu när vi skulle laga lasagnen var jag klar med att jag inte skulle göra bechamell såsen för jag lyckas alltid bränna den och tusan nog fick jag röra i den ändå och vad gör jag? JO, bränner den såklart!!! Hela kastrullen var kolsvart så vi fick göra en ny i två omgångar i en liten kastrull.. GAAAH, KLANT!!!
Men nu är allt frid och fröjd och två Göteborgare är på intåg:) Ikväll väntas fredagsmys å imorn blir det PARTY:)
Lite läsning i friskisboken innan idag

FRIDAY, and I like it!!!

Wow, nu har jag å sis varit flitiga. Först ett gym pass + ett IW pass på friskis i morse, därefter storhandling och nu har vi storstädat HELA lägenheten.. Gott luktar här:)
Ikväll kommer David å Mange, så vi ska fixa med mat och så :)

Ytterligare en fullspäckad dag

Då var det dags för skolan igen, idag ska vi starta upp vårt grupparbete om Buddishm. Vet inte om jag nämnt något om det i bloggen jag är lite glömsk med vad jag skriver, men nu har vi ett halvår sidoämne kvar innan vi går på det sista året i vårt huvudämne (alltså 1 1/2 år kvar i skolan:) ) Första terminen läser jag samhällsorienterande ämnen å då inefattas religion, historia, geografi, samhälle och samverkan..
Vi ska sitta till ett därefter ska jag ta bussen från Helsingborg-Åsljunga direkt. Vi ska först göra en wellnessanalys på mamma för att träna lite och sedan ska vi göra vår första egna på två kunder i Örkelljunga ikväll, ska bli roligt.. Hoppas det går bra, vi har övat lite iaf:)

Protein is what we need

Kolla in vilken fitness middag vi åt efter spinningen ikväll...
avocado, keso, äggröra och tonfiskröra = Proteinbomb

effektivitet

Morning friends! Nu beger jag mig till tåget och skolan, blir en shake och läsning om buddishm på tåget och lite plugg i utbildningsboken för friskis.. Går till fyra idag, så det är en heldag efter det blir de träning.. PUSS!!!

Hell ya!

Många bollar i luften = lite bloggtid
1. Skolan
2. Herbalife
3. Spinninginstruktör
4. Surfing
5. Gitarr

Typ i den ordningen prioriteras allt nu


To the gym!

God morgon! Idag har jag ledigt från skolan, vaknade pigg och utvilad vid sjutiden, tog upp utbildningsboken inför spinningutbildningen (steg 1 22-25 sept) och läste några sidor. Nu har jag ätit frukost å ska strax cykla iväg till friskis och köra ett gympass och lite kondition. Emma kommer hem från Göteborg nu på morgonen, hon har varit på Rhodos en vecka typ samtidigt som oss:) Vi har en massa "jobb" med HL idag. Vi ska te.x. hålla vår första egna wellnessanalys på torsdag så vi måste öva lite på det mm. Sen ska jag väga en kund idag kl 10 istället för det blev inställt igår..
Talk to you later!

BILDER DEL 1

Hej! Har suttit och lyssnat på en 90 minuters utbildning från HL medan jag har lagt in lite bilder från Kreta, Vi tog över 400 bilder så ni får se hälften nu och hälften en annan dag. Jag har sollat rätt bra men här kommer en hög:)
På flyget vääldigt förväntansfull:P
En glad hoppande Evelina samma dag vi kom fram på vår lilla strand nedanför hotellet
Några öl avnjöts på balkongen vill jag lova:)
Dags för lite party
En mojito å öl i byn (som låg 7 min me moped från där vi bodde) innan bussresan in till stan
Rääätttt så coooola
heey
sånna här fina drinkar får man inte i Sverige inte
David om the dancefloor:P
Vi hyrde moppe för hela veckan och besökte typ 5 olika stränder.
David stylar
Jag stylar
Falassarna, en av de finaste ställen vi var på, tog ca 30 min med moppe att köra dit.
ännu mer style ;)
God glass i stor mysig fåtölj
frukost i grekisk atmosfär
Dags för en båttur
För ett besök på gramvoussa bay och Blue lagun
På vägen hem avnjöts en läskande breezer
fina för ytterligare en kväll i paradiset
frukost på balkongen och snälla David körde in till byn för att köpa färskt bröd på bageriet:)
En "liten" grekisk sallad var det här ja
To be continued

And so it beginns

Dags att bege sig till skolan såhär en tidig måndagsmorgon, shaken å lunchlådan är nedpackad;) Hade tänkt försöka läsa lite kurslitteratur på tåget men vi får se hur mycket jag orkar:P
Dagens planer består av:
  • skola
  • spinning
  • vägning av kund HL = Herbalife
Bjussar på en magisk bild från stranden Falassarna

Första helgen på.....

Gokväll:) Nu ska jag snart hoppa i säng, ska upp vid sex imorgon för skolan. Nu kör vi igång på allvar, ny månad ny årstid nya tag;) Alltid gött med nystarter. Har haft en riktigt härlig helg, håll i hatten nu alltså, men det är mina första HELT VITA helg på HELA sommarenm heelt galet men gud så skönt det var. Vi har promenerat på Ängelholms kullersten, lagat mat i vårt lilla kök, kollat på en film vi faktiskt hyrde, ätit godis, lyssnat på musik, skrattat, pratat, ätit varmrökt lax med solen skinandes i ansiktet med våra ubercoola brillor, tagit farväl av strandens antagligen sista varma dag, kört slut på kroppen med ett pass cirkelgym på friskis och sist men absolut inte minst myst, en massa mys och jag gillar´t :P Summering - en helt fantastisk helg!
Vi hörs av i morgon, natti fnatt!

I´m in LOVE

I Grekland, haha ;) Ett helt underbart land som jag definitvit kommer åka till igen.. Vi har haft en alldeles fantastisk och ganska romantisk vecka på Kreta. Landade halv fem i Göteborg igår och tog sedan tåget direkt till skolan. När jag var hema vid sju igårkväll vill jag lova att jag var rätt trött.. Nu ska jag iväg och jobba till halv tre och efter det kommer David, får se vad vi hittar på :)
Berättar mer om resan sen i bilder..
Tog några få bilder från mobilen, de är rätt suddiga men här är två:)

RSS 2.0