ALANYA - 11

Men heeej! Long time no see;) Har verkligen inte hunnit uppdatera sen jag kom hem i måndags kväll för dagen var rätt späckad igår.. Packa upp, tvätta, handla, power walka, sen kom mamma å pappa på middag. Men nu har jag så smått kommit in i vardagen igen, var å träna lite spinning å gymma precis, det var riktigt gött..
Resan som många hört har varit helt helt fantastisk. Har haft, eller har riktigt ångest över att vara hemma, hade absolut kunnat stanna en vecka till..Men nu är vi hemma och vi får helt enkelt leva på minnena;D Åkte ju med två kompisar så det har självklart blivit mycket fest, rättare sagt 5 av 7 dagar, men det är så det ska va (Everyday we shuffling).. Förfest på balkongen, taxi in till hamnen, dans på barerna, dans på discona, dans överallt, cocktails, shottar, happy hour, long island, visselpipor, sena kvällar, många foton å filmer, galna uppdrag, beachparty, lite sömn, tidiga mornar - det sammanfattar våra kvällar =D
Utöver allt festande har vi gjort hamam (turkiskt bad), snorkeltur och jag har varit på en jeeptur i bergen, lite sådär crazy jeeptur, hahaaa...Sen massa sol å bad oxå såklart!!!
Har lagt ut många bilder på fajan, men här kommer några:)
Hamam
Första utekvällen
jeep tur i bergen
ppppparty
så kul kan man oxå ha;)
snorkeltur
isglassdrinkar:)
Det som inte kom ut på fajan;)
gangsta
galna uppdrag under kvällen, haha
En helt vanlig förfest
Chris mössa var populär
Lek på stranden
Beachparty, sjukt roligt
ååhhh
nu så börjar spriten verka, haha
avsluta sista kvällen med massa dans som vanligt:)
Dagen efter var det dags att åka hem :((((((((((

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0