Bye Sweden:)

Det är inte roligt å va så här trött:( Om jag bara fått sova några timmar till hade jag säkerligen mått bättre. Somna runt fyra å vakna vid sju, gick inte å somna om sen igen...
Gårkvällen var suvurän, vi grillade på Vanessas utegård och sedan blandades det groggar, vi spelade ölspelet, lyssnade på hög musik å såklart hoppa vi å tjoade lite innan vi gick oxå ;D Var inom nicks en snabb runda, sedan drog vi vidare till Bahnhof å dansa till stängning. Hade riktigt roligt alltså, så det är absolut värt att må som man gör idag..
Har packat färdigt nu, ska iväg å handla lite frukost som vi ska äta på flygplatsen imorgon bitti bara.. Ska ta tåget vid åtta till Malmö ikväll, men måste hoppa av i HBG för att växla pengar på forex, så grymt drygt alltså..Ska sova hos Sanna i natt för vi måste bege oss redan vid 5 på morgonen, flyget går vid halv åtta å vi landar vid elva nån gång. Får hoppas på en strålande vecka nu. Ha det toppen här hemma så länge, tror inte jag lär skriva något där nere, men vem vet, glöm inte håll ett öga;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0