Tacopaj
Nu är jag trött i mina fötter. Har varit uppe å sprungit hela dagen fram till nu. Maten står i ugnen och vi ska äta vår favoritmat, paaaaj :) Det går att göra den mesta mat lite nyttigare, bara att välja de magrare alternativen.. Här kommer receptet..
Pajdag:
4 1/2 dl mjöl
50 g margarin
1,5 dl mjölk
2 krm salt
2 tsk bakpulver
Rör ihop och förgrädda skalet 10 min på 200 grader (Här går det även att byta ut lite av smöret till kesella)
Köttfärs:
500 g nötfärs
1 lök
2,5 dl 4% grädde
1,5 dl vatten
1 påse tacomix
Bryn och låt puttra ihop
Röra:
4 dl 8% creme fraiche
4 msk lättmajonäs eller fettfri om det fortfarande finns någonstan?!
2 krm vitpeppar
1 pressad vitlöksklyfta
Lägg köttfärsen i skalet och bra ut röran, strö 12% riven ost där på. In i ugnen 10-15 minuter. Servera med en sallad och en kall öl ;)



Pajdag:
4 1/2 dl mjöl
50 g margarin
1,5 dl mjölk
2 krm salt
2 tsk bakpulver
Rör ihop och förgrädda skalet 10 min på 200 grader (Här går det även att byta ut lite av smöret till kesella)
Köttfärs:
500 g nötfärs
1 lök
2,5 dl 4% grädde
1,5 dl vatten
1 påse tacomix
Bryn och låt puttra ihop
Röra:
4 dl 8% creme fraiche
4 msk lättmajonäs eller fettfri om det fortfarande finns någonstan?!
2 krm vitpeppar
1 pressad vitlöksklyfta
Lägg köttfärsen i skalet och bra ut röran, strö 12% riven ost där på. In i ugnen 10-15 minuter. Servera med en sallad och en kall öl ;)



Kommentarer
Trackback