Denna dagen var bra!

Igår blev en dag då tiden knappt räckte till, men även en mycket rolig sådan!
Börja morgonen med att plugga..
Sen fick vi reda på att rögle skulle hyllas nere i stan och det fick man ju inte missa.
image29

Körde därefter hem till Linus föräldrar för skulle plantera om blommorna ja köpt, som inte passade i mina snygga krukor....Så här snyggt blev det:
image30

Fint va??

Hade på förmiddagen bestämt med Emma å Zeth, Ville å Therese att vi skulle på Casino i malmö... 
Så när vi väl kom hem å det var bestämt vilken tid vi skulle ta tåget så hade jag bara 45 minuter på mig.....

Det var en rolig kväll, kan lätt tänka mig att göra om det..Kändes skönt att hitta på något annat lite annorlunda för en gångs skull. Vi hade beställt ett litet "nybörjar" paket där det ingick middag, inträde, en guidad tur där de visade oss hur två spel gick till plus 20 enkroner och två st 20 "marker"...Allt detta för endast 200 kr.

Black jack var ju så roligt..Hade nog kunnat sitta å spela en hel kväll..Men jag började dra mig undan när det gick för dåligt, vilket man nog ska göra:) I början gick det bra, då låg jag i  vinst med 50 kr, haha, alltid nått..Men kvällen sluta med att jag förlora 30 kr och det är ju absolut ingenting.. Nästa gång vågar man nog satsa lite mer..
Jag spelade endast på "nybörjar" golvet, där man minst och max fick satsa 20 kr..Nere på golvet är det minst 50 kr som gäller, då kan det snabbt gå upp i pengar, eller ner..Gäller att sluta vid rätt tillfälle, men många är ju galna å kan inte låta bli...Kan nästan förstå de som är spelberoende,haha. Nej, det kan jag tänka mig att göra snart igen!

image31

Idag är det söndag och ska försöka hinna med att plugga en del..Har två tentor i slutet av April, en den 28:e och en den 30:e

Hej så länge!

Kommentarer
Postat av: Annette

Heeej! Låter som du har haft en rolig helg även om vi tjejer inte sågs! Men tur i spel har du inte, men desto större tur i kärlek..det är väl det ordspråket säger! Jag tror att du klår mig på vårruset.. Vi ses på tisdag partyprinsessan! Kramkram Annette

2008-04-13 @ 22:01:12
Postat av: Mamma

Hej du
Blev kycklingen god?
Har precis varit ute i trädgården en runda,
man får ju lite vårkänslor.
Ha en bra kväll

Kram mamma

2008-04-14 @ 18:35:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0